- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.541
merhaba hanımlar meleklerimize kavuşmamıza az kaldı.Ben de 37+3 üm yarın randevum var doktor bakalım ne zaman diyecek doğum.geçmişe baktım 37+6 da doğuranlar olmuş heyecanlandım bende sabırsızlıkla bekliyorum.Kendimi dinliyorum biyerim ağrıyomu diye çok güzel bi duygu biran önce dünyaya getirmek istiyorum meleğimi.
allah herkese kolay doğum hayırlı evlatlar nasip etsin....
Arkadaşımın eşi doğum yapmış yarım saat önce, 4.100 gr. ve normal doğum. Helal olsun dedim vallahi kıza :)
hanımlar benim bebişim hala dönmemiş karnımda benle aynı durumda olanlar varmı?
her gebelik farklı olur evet ama ikinci bebeğin erken gelme ihtimalı çok yüksek artı ağrın daha fazla oluyor.Bide doğumdan sonrada daha fazla ağrı çekiyomuşun.hayatım benımkı ılk 34 artı 5 deyım ama agrıdan sızıdan duramıyorum.ılk yada ıkıncı bebekle ılgılı degılde duydugum kadarıyla her gebelık farklı oluyormus
bayanssulusmile
:) evet ben her an her yerde sular seller ıcınde kalabılırım.... Cok heyecanlı .. 1 2 hafta kadar once normal doguma saglık acısından avantajlı bır durum gozuyle bakar ve ısterdım ama son zamanlarda cıdden ıster oldum .. bebısımı ben dogurmak ıstıyorum ıkınmak sıkıntı cekmek onun ıcın aglamak ve dua etmek bılfııl tum bılıncım ve emegımle basrol oyuncusu olmak ıstıyorum cok heyecanlıyım ....
Uffff bende cok sıkıldım ya
Cuma gunu bıraz magazalara bakım dedım ama ıcım gıttı
Dogum yapım 40 cıksın ılk ısım kıyafet almak olacak
Topuklu ayakkabı gıymek ıstıyorum ben yaaaaaa ohaoldumsmile
sonra muhakkak yaz ama buraya sempatiksalakcinni:) evet ben her an her yerde sular seller ıcınde kalabılırım.... Cok heyecanlı .. 1 2 hafta kadar once normal doguma saglık acısından avantajlı bır durum gozuyle bakar ve ısterdım ama son zamanlarda cıdden ıster oldum .. bebısımı ben dogurmak ıstıyorum ıkınmak sıkıntı cekmek onun ıcın aglamak ve dua etmek bılfııl tum bılıncım ve emegımle basrol oyuncusu olmak ıstıyorum cok heyecanlıyım ....
:Saruboceq:merhaba hanımlar meleklerimize kavuşmamıza az kaldı.Ben de 37+3 üm yarın randevum var doktor bakalım ne zaman diyecek doğum.geçmişe baktım 37+6 da doğuranlar olmuş heyecanlandım bende sabırsızlıkla bekliyorum.Kendimi dinliyorum biyerim ağrıyomu diye çok güzel bi duygu bayanssulusmilebiran önce dünyaya getirmek istiyorum meleğimi.
allah herkese kolay doğum hayırlı evlatlar nasip etsin....
her gebelik farklı olur evet ama ikinci bebeğin erken gelme ihtimalı çok yüksek artı ağrın daha fazla oluyor.Bide doğumdan sonrada daha fazla ağrı çekiyomuşun.
kaç haftalıksın canım sen?
bi dogurayım ilk isim gidip kendime kirmizi topuklu ayakkabi almak olacakbayanssulusmile
sonra muhakkak yaz ama buraya sempatiksalakcinni
:Saruboceq:
canım okadar sabırsızlanma hiç kaldı 38 haftalık olsun ondan sonra doğsun bebek lerimiz. gerçi senin 6 günün kalmış 38 e.Tesekkur ederım Filiz cim
Ben her hastaeneye gıttıgımde dogururda gelırım dıye dua edıyorum ama tık yok
Herkes arıyor dogum yaptın mı senı rıuyamda gordum nerde dıyorum ufffffff :çok üzgünüm:
Arkadaşımın eşi doğum yapmış yarım saat önce, 4.100 gr. ve normal doğum. Helal olsun dedim vallahi kıza :)
Ben varım canım. İki hafta önce gittim dönmemişti, dönmeyebilir demişti doktorum. Haftaya tekrar kontrolüm var, o zaman belli olacak ne olacağım.
Topuklu ayakkabılarımı ben de çok özledim. Spor ayakkabılardan, düz tabanlardan nefret eder oldum vallahi. Arada bakıp bakıp iç geçiriyorum....
Kızlar ben azcık acıksam ellerım tıtremeye baslıyor terler bosalıyor vucudumdan
Acaba tansıyon mu
Kızlar az önce tuvalete gittim pedimde açık kahverengi bir akıntı vardı. Daha önce de akıntı olurdu ama o çok açık sarı olurdu. Bir şey olmaz değil mi? Korktum ama ben.. Evde de yalnızım eşim az önce toplantıya gitti.
ya dün de ben çok az bir kan gördüm pedimde.1 ay öncede olmuştu gittim doktora herşey normal demişti.nerden geliyo bu kan anlamadım ama
ohaoldumsmile ben dogurmazdim kesin.sırnaşık şeymasallah helal olsun kizaArkadaşımın eşi doğum yapmış yarım saat önce, 4.100 gr. ve normal doğum. Helal olsun dedim vallahi kıza :)
galiba benimki yan dondu yaw saka yapmiyorum.normalde dogum pozisyonunu almisti dr degismez dedi ama ben iki gundur ayni anda hem sol hem sagdan darbe aliyorum resmenfisfisfishanımlar benim bebişim hala dönmemiş karnımda benle aynı durumda olanlar varmı?
her gebelik farklı olur evet ama ikinci bebeğin erken gelme ihtimalı çok yüksek artı ağrın daha fazla oluyor.Bide doğumdan sonrada daha fazla ağrı çekiyomuşun.
demekki ben ikinciyi kesin yapmayacagim delikafadulden
kaç haftalıksın canım sen?
Kızlar ben azcık acıksam ellerım tıtremeye baslıyor terler bosalıyor vucudumdan
Acaba tansıyon mu
Ben 2-3 numara buyuk ayakkabı aldım ancak onlar oluyor ayaklarıma :sinifsinif:
iyi akşamlar kızlar.benim de dün gece afedersiniz tuvalet kağıdında 1-2 damla açık pempe kan vardı,ama çamaşırımda bişey yoktu.bekledim,tekrar olacak mı diye ,olmadı,sonra bebeğim de aynı tempoda tekmelemeye devam edince rahatladım.bu sabah yine aynı şekilde tuvalet kağıdına geldi 1-2 damla.doktorumu aradım,""alttan muayene ettim mi seni" diye sordu,""hayır"" dedim,alttan muayene olunca o sebeple bikaç gün kan gelebiliyomuş."eğer bebek hareketlerinde bi terslik yoksa açılman başlamıştır,o yüzdendir,endişelenme " dedi.artık yavaş yavaş açılacakmış,normalmiş,sizinki de öyledir umarım.ben çok sevindim,doktorum da.çünkü ben de hiç bi şikayet yoktu,ne sancı,ne bebeğin aşağı inmesi gibi bi durum.demek ki artık başladı.doktorum da artık şikayetlerin başlasa iyi olur diyodu :) rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi
:) evet ben her an her yerde sular seller ıcınde kalabılırım.... Cok heyecanlı .. 1 2 hafta kadar once normal doguma saglık acısından avantajlı bır durum gozuyle bakar ve ısterdım ama son zamanlarda cıdden ıster oldum .. bebısımı ben dogurmak ıstıyorum ıkınmak sıkıntı cekmek onun ıcın aglamak ve dua etmek bılfııl tum bılıncım ve emegımle basrol oyuncusu olmak ıstıyorum cok heyecanlıyım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?