2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah canım Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın herkese ne kadar sabırsızlansakta Rabbım en ıısını bılır

Sende gusel haberlerle donersın doktortan insallah :Saruboceq:

hayatım benımkı ılk 34 artı 5 deyım ama agrıdan sızıdan duramıyorum.ılk yada ıkıncı bebekle ılgılı degılde duydugum kadarıyla her gebelık farklı oluyormus
bayanssulusmile
her gebelik farklı olur evet ama ikinci bebeğin erken gelme ihtimalı çok yüksek artı ağrın daha fazla oluyor.Bide doğumdan sonrada daha fazla ağrı çekiyomuşun.

kaç haftalıksın canım sen?

bi dogurayım ilk isim gidip kendime kirmizi topuklu ayakkabi almak olacakbayanssulusmile

sonra muhakkak yaz ama buraya sempatiksalakcinni

:Saruboceq:

bi dogurayım ilk isim gidip kendime kirmizi topuklu ayakkabi almak olacakbayanssulusmile

sonra muhakkak yaz ama buraya sempatiksalakcinni

:Saruboceq:

Tamam OCD yazarım. Abımın eşı dogumdan cıkıp asansorden asagıya ındıgınde sandalyede onu ılk ben gormustum beklıyordum. ve oyle perısan bır halı vardıkı savastan cıkmıs olmak hafıf kalır .....bana donup kısık bır ses ve kısık gozlerle "Sakın " demıstı .. kafam da takılı bır vıdeo kaydı gıbıdır hala 10 yıl gectı ama nasıl bır travma yarattıysa bende ... hala tum renklerı ıle canlı o an zıhnımde....

Tıttııııınnnnnn "SAKIN"..

canım okadar sabırsızlanma hiç kaldı 38 haftalık olsun ondan sonra doğsun bebek lerimiz. gerçi senin 6 günün kalmış 38 e.
Arkadaşımın eşi doğum yapmış yarım saat önce, 4.100 gr. ve normal doğum. Helal olsun dedim vallahi kıza :)

ayakta alkışlıyorum büyük cesaret gerçekten.Maşallah bebeğinede.hihoyyytbuyrunnnnnnnnna.s.kaydirigubbakcemile5

ya dün de ben çok az bir kan gördüm pedimde.1 ay öncede olmuştu gittim doktora herşey normal demişti.nerden geliyo bu kan anlamadım ama

iyi akşamlar kızlar.benim de dün gece afedersiniz tuvalet kağıdında 1-2 damla açık pempe kan vardı,ama çamaşırımda bişey yoktu.bekledim,tekrar olacak mı diye ,olmadı,sonra bebeğim de aynı tempoda tekmelemeye devam edince rahatladım.bu sabah yine aynı şekilde tuvalet kağıdına geldi 1-2 damla.doktorumu aradım,""alttan muayene ettim mi seni" diye sordu,""hayır"" dedim,alttan muayene olunca o sebeple bikaç gün kan gelebiliyomuş."eğer bebek hareketlerinde bi terslik yoksa açılman başlamıştır,o yüzdendir,endişelenme " dedi.artık yavaş yavaş açılacakmış,normalmiş,sizinki de öyledir umarım.ben çok sevindim,doktorum da.çünkü ben de hiç bi şikayet yoktu,ne sancı,ne bebeğin aşağı inmesi gibi bi durum.demek ki artık başladı.doktorum da artık şikayetlerin başlasa iyi olur diyodu :) rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi

Arkadaşımın eşi doğum yapmış yarım saat önce, 4.100 gr. ve normal doğum. Helal olsun dedim vallahi kıza :)
ohaoldumsmile ben dogurmazdim kesin.sırnaşık şeymasallah helal olsun kiza

hanımlar benim bebişim hala dönmemiş karnımda benle aynı durumda olanlar varmı?
galiba benimki yan dondu yaw saka yapmiyorum.normalde dogum pozisyonunu almisti dr degismez dedi ama ben iki gundur ayni anda hem sol hem sagdan darbe aliyorum resmenfisfisfis

Kızlar ben azcık acıksam ellerım tıtremeye baslıyor terler bosalıyor vucudumdan
Acaba tansıyon mu

canim korkutmak gibi olmasin ama o sekerden kaynakli degilmi .umarim yanlis biliyorumdur

Ben 2-3 numara buyuk ayakkabı aldım ancak onlar oluyor ayaklarıma :sinifsinif:

Seninki oluyormuş iyi, ben 37 giyiyordum, bi sürü para verip 39 numara bir çizme aldım zorlaya zorlaya arkasını patlattım. Kısa ve bağcıklı eski bir botum vardır onunla idare ettim.

Hayırlısı olur inşallah. Desene doğum sürecü başladı. Kaç haftalıktın sen canım?

:lepilumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…