- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.641
Canancım uykun mu geldı kuzum neyı yanlıs anladın :jeyyar:
Tesekkurler canım
Soner bey benim doktorum Mavidüşler kaç haftalıksın sen bakarsın aynıdır zamanlarımız Perşembe günü de benim kontrolüm var
Kızlar merhaba.Yoğun bir günün ardından ancak gelebildim.Sabah çok güzel bir yerde kahvaltı ardından alışveriş onun ardından da misafir derken bu saati yaptık.Biliyorsunuz yarın 10 da kızıma kavuşacağım inşallah...Hepinizden dua istiyorum...Ablam yarın facebooka fotolarımızı koyar heralde , burayada haber vermesini sağlamaya çalışırım.Hepinizi çoooook öptüm...
ben yarın 37+6 olucam sabah doktordayız bakalım ne olucak
mrb annişler kızlar ben doğum yaptım gece çok sancım oldu sabaha kadar sancı çektik normal doğum yapamadık epidural sezeryan oldum çok iyiyim bebeğimde ii darısı sizinde başınıza ama zamanında fazla kalamıycam haber vereyim dedim sizlere öptüm hepinizi
mrb annişler kızlar ben doğum yaptım gece çok sancım oldu sabaha kadar sancı çektik normal doğum yapamadık epidural sezeryan oldum çok iyiyim bebeğimde ii darısı sizinde başınıza ama zamanında fazla kalamıycam haber vereyim dedim sizlere öptüm hepinizi
ben bugün çantamı hazırladım ama eksiklerimi farkettim hepsinden 2 şer tane koysamda gecelik için bir tane almam lazım normal yada sezeryan için ne olur ne olmaz diye ........Kızımın cantası da ufaktan hazır .....
Ama bugün içimde bir sıkıntı bir stres var anlamış değilim içim daralıyor hayır olsun .....
guzel dusun guzel olsun canim
walla anlamadım bende bütün gün öyleydim kızımın hareketlenmesi güzel oluyor ve onunla konuşuyorum oda bana hareketleriyle yanıt veriyordu bugün ikimiz vardık evde sadece ne arayan ne soran vardı ....Daraldım birden dua ettim rabbim hayırlara yor içimdeki sıkıntıyı diye ama şimdi yine başladı eşimde ferah tut kendini diyor ağlamaklı oldum bir ara BJK berabere kaldı yaaa o yüzden sıkılmıştır için diyor eşimde deliii yaaaaaaa
yalniz kalmakdanda olur.hem hamile kadinin bi ani bi anini tutmazki.doktorla konustum anlattim bende boyle boyle hissediyorum diye.dogumun son zamanlarinda beyni etkileyen bir suru hormonun etkisi altinda kaliyormusuz ve tamamen hormonlardan kaynaklaniyormus.ilik bi dus al bak icini ferah tut.en fazla bugun dogurursun o da cok guzel bi durum olur
ocd ve pancuben çok tşk ederim sancılarım cumartesi gecesi başladı çok ağrım vardı hastaneye geldim iğne serum falan derken geçmedi doktorum geldi sabah muayene etti doğum başladı dedi ama açılma olmadı 2.5 cm de kaldım hemen sezeryan dedi çok heyecanlandım ve korktum pazar sabah 8.30 da oğluma kavuştum 3060 gr 48 cm dünyaya geldi küveze gerek kalmadı ii beslemişsin dedi doktor kızlar bol bol balık pekmez ceviz fındık eksik etmeyin biraz sancılarım oluyo oda normal zaten mama almadı oğlum emziriyorum şükürler olsun rabbime darısı inşalllah sizinde başınıza müsait olunca girerim hastanedeyim kaçamak yapıyorum ara ara hepinizi öptüm şimdilik bye bu ara da 34+5 te doğum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?