2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben yarın 37+6 olucam sabah doktordayız bakalım ne olucak

hımmm ben 37 haftama girdim artık hayırlısı yaaa güzel haberlerle gel bizee...

mrb annişler kızlar ben doğum yaptım gece çok sancım oldu sabaha kadar sancı çektik normal doğum yapamadık epidural sezeryan oldum çok iyiyim bebeğimde ii darısı sizinde başınıza ama zamanında fazla kalamıycam haber vereyim dedim sizlere öptüm hepinizi

ben bugün çantamı hazırladım ama eksiklerimi farkettim hepsinden 2 şer tane koysamda gecelik için bir tane almam lazım normal yada sezeryan için ne olur ne olmaz diye ........Kızımın cantası da ufaktan hazır .....
Ama bugün içimde bir sıkıntı bir stres var anlamış değilim içim daralıyor hayır olsun .....

sok oldum ayni zamanda cok sevindim canim.36 haftanda mi dogum oldu simdi.masallah bebisde kuvoze girmemis.sende iyisin.
ay cok heyecanlandim gecenin guzel haberi.
allah anali babali buyutsun , uzun omurlu hayirli evlat olsun insallah.

aaa bak sen süpriz oldu bu şimdi canım anlatsana gözün aydınnn iyimisinizzzz

guzel dusun guzel olsun canim

guzel dusun guzel olsun canim

walla anlamadım bende bütün gün öyleydim kızımın hareketlenmesi güzel oluyor ve onunla konuşuyorum oda bana hareketleriyle yanıt veriyordu bugün ikimiz vardık evde sadece ne arayan ne soran vardı ....Daraldım birden dua ettim rabbim hayırlara yor içimdeki sıkıntıyı diye ama şimdi yine başladı eşimde ferah tut kendini diyor ağlamaklı oldum bir ara BJK berabere kaldı yaaa o yüzden sıkılmıştır için diyor eşimde deliii yaaaaaaa

yalniz kalmakdanda olur.hem hamile kadinin bi ani bi anini tutmazki.doktorla konustum anlattim bende boyle boyle hissediyorum diye.dogumun son zamanlarinda beyni etkileyen bir suru hormonun etkisi altinda kaliyormusuz ve tamamen hormonlardan kaynaklaniyormus.ilik bi dus al bak icini ferah tut.en fazla bugun dogurursun o da cok guzel bi durum olur

aldım canım duşumu ben iyiyim şimdi yaa evet hamileliğin etkisi olabilir ilk dönemlerde hep pozitiftim ben ama son bir kaçhaftadır durgunlaşma,düşünceler,planlar,sorunlar filan derken insan ister istemez sıkılıyor ama herseyin hayırlısı yaaa gece yatarken dua ederim sabah güzel uyanırım ama gün içinde olağan seyler o yüzden kasmıyorum kendimi pek ....Hayılrısı herseyin

ocd ve pancuben çok tşk ederim sancılarım cumartesi gecesi başladı çok ağrım vardı hastaneye geldim iğne serum falan derken geçmedi doktorum geldi sabah muayene etti doğum başladı dedi ama açılma olmadı 2.5 cm de kaldım hemen sezeryan dedi çok heyecanlandım ve korktum pazar sabah 8.30 da oğluma kavuştum 3060 gr 48 cm dünyaya geldi küveze gerek kalmadı ii beslemişsin dedi doktor kızlar bol bol balık pekmez ceviz fındık eksik etmeyin biraz sancılarım oluyo oda normal zaten mama almadı oğlum emziriyorum şükürler olsun rabbime darısı inşalllah sizinde başınıza müsait olunca girerim hastanedeyim kaçamak yapıyorum ara ara hepinizi öptüm şimdilik bye bu ara da 34+5 te doğum oldu

gözün aydın canımcım Allah anneli babalı ii günlerde büyütmenizi nasip etsin

günaydın kuzlar ya sabah sabah doğum haberi gelmiş ne güzel ne güzel benimsapık kadınım wadideki zambak doğum yapmış 35.haftasında maşallah oğlunada onada.. hangi hastane adını werde sitesine girip bakalım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…