2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar okudum ama yazamadım hazırlanıyorum çıkmam lazım malum giyinmem yarım saat sürüyor :):):) neyse montumuda giyip çıkacağım... hepinizi öpüyorum bakalım doktor ne diyecek bu ağrıalra haberdar ederim sizi..... kendinize dikakt edin ben gelene kaqdar doğurma kız hasret :):)):

Kızlar herkese günaydııınnn..
Merhabalarrr...Haftasonu Cnr da Anne Bebek fuarına gittik...çok güzel şeyler vardı ama iyiki fuarı bekleyip mobilya işini ertelememişiz...Çünkü doğru düzgün mobilya yoktuuu..
Park yatağımızı aldık fuşya ile füme rengi..Dünde heycanla kurduk ben haftasonu çarşafını ütüleyip sericem kızımınnnn...
Bu hafta benimde son çok şükür...tatile çıkıcam ama artık ayaklarım geri geri gidiyo vallaaaa..çoook sıkıldım çalışmaktan hele bu halimle çalışmaktan dahada sıkıldııım

Ya duyduğum habere şok oldumm Vadideki zambak ile aynı gündü bizim doğummmm..ay ne kadar erken davranmış bebiş...hemde baya iyi kilosu filan haftasına göre maşallah valla şaşırdımmmm...sözde kızlar daha erken gelirmiş ama bu sefer erkekler baskın çıktı herhalll..
Ya kızlar ben hiiç Nst ye girmedim siz hangi haftada başladınız??

merhaba kızlar kısmetse bende mart annesi olacağım bundan sonra bol bol siteye girmeye çalışacağım şuanda 36+1 deyim. hala çalışıyorum. kısmetse bu cumadan itibaren doğum iznine ayrılacağım.

Canım gözün aydın maşallah bebeğine... :lepi:
Allah hayrlı evlat eylesin... Bahtı güzel olsun inşallah...

mafoldumbenben bu gidişle nisanda doğurcammafoldumben

Sen erken başladın beklemeye o yüzden böyle oldun şimdi daha dur miadın dolmadıki
Bak şubat analarına 40+ gidenler var alsanaalsanasmile

günaydın kızlar...ufff yaa uykusuzluktan çıldırcam size tavsiyem bebişler doğana kadar bol bol uyuyunnn mirmirmirmir

Allah yardımcın olsun canım bence de bolca uyumak lazım ama nerdee

Herkese günaydın dün dayanamdım artık doktorun yasağını deldim
Dışarı çıktık,gezdik-tozduk,markete gittik ohhh zemuszemus
patlayacaktım evde yoksa çok iyi geldi bana
zaten yarın 15 gün doluyor yasak bitiyor doğurabilirim sempatiksalakcinni
boshayallersmile

Bu haftadan itibaren alırlar canım seni nst ye....

Ya kızlar ben hiiç Nst ye girmedim siz hangi haftada başladınız??

evet ben 2 'dir giriyorum 31. haftadan beri

merhaba kızlar kısmetse bende mart annesi olacağım bundan sonra bol bol siteye girmeye çalışacağım şuanda 36+1 deyim. hala çalışıyorum. kısmetse bu cumadan itibaren doğum iznine ayrılacağım.

hoşgeldin aramıza bebeğin cinsiyeti nedir ?

o zmana söyle ufaklıga şimilik içerde idare etsin daha! inşallah anenede çok kalmaz istanbulda,,
Ebrucum sevindim iyi olmanıza, biz de oturduk bekliyoruz işte. :)

valla bende hergün bakmaya çalışıyorum yeni doğuran varmı diye?bu gün vadideki zambak ile 10 tane bebğimiz gelmiş oluyor...

[
hakkaten yaaa :):):):) ebru tombişini öp biz eşimle onu çok seviyoruz çk tatlı bir bebek.... birde kız olarak peline hasta olduk biz :):):)

ya ben bu mart bebekelrinin hepsine hasta oldum,,hepsinin ayrı bir şirinliği var...

günaydın kızlar...ufff yaa uykusuzluktan çıldırcam size tavsiyem bebişler doğana kadar bol bol uyuyunnn mirmirmirmir

evet bende kesinlikle bunu taviye ediyorum,,şayet uyuyabilirsen tabi!!!

ben doğumdan bu yana ilk defa bu gee uyudum oda 2 saatte bir uyanarak...ondan önki geelerde gözümü kırpmadım..ağrıdan sançıdan uyuyamadım hiç!

Merhaba Günaydın arkadaşlar
VADİDEK ZAMBAK:canım tebrik ederim.sağlıklı olması çok iyi.haftasına görede gzel kilolu doğmuş.kesinlikle pekmezi alamayacağım haklısın galba bu konuda canım.ayyy anne oldun artıktebrik ederim tatlım.uzun sağlıklı bir ömür dilerimsenle bebeğine.

aman yaa bugün gidip kaşlarımı aldırıp manikür pedikür yaptrmam lazım.. hangi ara yapıcam kocam çift mesai bugün akşam 8de gelir, ben dükkanda tabii (kötü kader), ağdamı geçen hafta yaptırdım gelecek die şimdi yeni yeni uzuyolar napıcam ben yaaa(( çok uzamadan gelir umarım ya da haftaya gelecekse bu ctesi yine bi temizlik yaparım tabi yine yırttırmazsam kendimi...
Canım senin nst de sancın çıkmışmıydı peki?
salı günü 65lerde sancı çıkmıştı bakalım yarın tekrar gidicem..
tabi cnm uyunuyoya zaten ahh ewde olsam waryaaa kıçımı 1 dakka kaldırmam yataktan alırım laptopu yanıma meywelerimi kuruyemişimi sütümü tw karşısında yat babam yatsenağlama

merak etme canım sen doğurup gelmede benim daha niyetim yok bu gidişle 40ı tamamlarım ben

Son düzenleme:

Canım sezeryandan sonra ağrın sızın çokmu oldu?Uyutmuyormu gerçekten dikiş ağrıların?

Eğer bu hafta doğurmazsam haftaya bende gidip bakımımı yaptırmayı düşünüyorum.Gerçi hiç bunlara fırsatım kalmayacak gibi bir his var içimde.Ben geçen aya kadar hep ağdaya gittim ama bu ay özellikle gitmedim çünkü en son gittiğimde kendimi biraz fazla sıktım sanırım canım eskisinden daha çok acıdı.Ağda bitince inanılmaz titreme geldi ve o hafta kasılmalarım arttı.Şimdi son zamanlar risk almamak için gitmedim ağdaya.Aniden bir şey olursa bir seferlik jiletle alayım diyorum.Zaten bu şekilde dolaşma korkusu yüzünden rüyalarımda bile doğuma alelacele giriyorum ve jilet arıyorum marketlerde.Şu acı olayı kasılmama neden vermese inan gidip ağdamı yaptırıp rahat rahat oturacaktım ama ne yazıkki son gittiğimde korktum kendi halimden.Kaşlarım falan idare eder ama eğer kızım haftaya hafta sonuna kadar dayanabilirse gidip kaş,manikür falan yaptırmak isterim.Tabii hepsi plan öyle konuşup duruyoruz bakalım hayırlısı olsun.Bu hafta çok kritik hepimiz için...

Hasretcim 65 bir tanemi çıktı nstde?Benimde bir tane 48 vardı geçen hafta doktora gösterdim ama sancı olarak yorumlamadı.Kızım bazen hareket ederken kasılmalarım oluyor canım acıyor...

Kızlar sanırım hafta sonu doğum yapan yok dmi? pek bakamadım geçmişe.
Vadideki zambak doğum yapmış hemde 34+5 de.bende bugün 34+5 oldum.ay heycan sardı şimdi beni yahuuuu.yaklaşmışız galba...
bu hafta geçsede evde dinlensem artık bende.çok yoruluyorum kızlar.burda bile koltukları bieleştiriyorum mail gelmedikçe yatıyom uzun.işyerimdeyim yani ama allahtan odam ayrı.Cumartesi dip köşe temizlik yapıldı.çk rahatladım valla.artık ev de birtek şey yapamaz oldumya sizde ölemisiniz yoksa ben çokmu mız mız oldum???
dü gece sırtım ağardı çok.minoset içtim dayanamayıp ama geçmemişti gece 3tü. bi ara hafiflemiş uyumşum.nefes aldıkça ağrım oldu.
MEGRAYN: sen demiştin galba: alt trafında bebeğin minik gıdıklamaları oluyo gibi yada bacağına değer gibi. bende de var canım.dediğim zaman inanmıyo eşim.sanki kasığıma doğru eli bacağı omzu değiyo gibi. off bilemedim.bişiler oluyorda ne olduğunu anlayamıyom.arada kasılmalarda var tabi.

Kızlar merhaba geçmişi okuyamıyojrum ama güzel dileklerde bulunan ve dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma cok teşekkür ediyorum Allah sizlerede sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerinize kavusmayı nasip etsin inanın muhteşem bır duygu saatlerce karsısına geçip izlesenşz bebişleri yine bıkmazsınız.Hasretcim canm sanada cok teşekkür edereim. Gülay ve simenayda dogum yapmıs Allah analı babalı buyutsun inşallah sağlıkla sıhhatle ben simdi cıkıyorum kızlar vakit bulursam yine gireceğim.

33.haftadan itibaren giriyorum ben canım su an 35+2 yim bundan sonra her hafta gireceğim :))))

herkese günaydın arkadaşlar.. ne güzel bi arkadaşımız daha kavuşmuş bebeğine.. vallaha ben de hala doğuramayanlardanım 38 bitti.. ne zaman gelicek oğlum bilmem.. normal doğum beklemek vallahi zormuş..

Merhaba kızlarrrrrrrr
Evde olunca hiç giremiyor insan nete yaa (

Eylülce ve Vadideki Zambak arkadaşlarım da doğum yapmış
Tebrik ederim
Atlattınız çok şükür..

Allah analı babalı büyütsün bebeğini sana da geçmiş olsun canım. :) Fotosunu göremeyecek miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…