- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.681
ocd ve pancuben çok tşk ederim sancılarım cumartesi gecesi başladı çok ağrım vardı hastaneye geldim iğne serum falan derken geçmedi doktorum geldi sabah muayene etti doğum başladı dedi ama açılma olmadı 2.5 cm de kaldım hemen sezeryan dedi çok heyecanlandım ve korktum pazar sabah 8.30 da oğluma kavuştum 3060 gr 48 cm dünyaya geldi küveze gerek kalmadı ii beslemişsin dedi doktor kızlar bol bol balık pekmez ceviz fındık eksik etmeyin biraz sancılarım oluyo oda normal zaten mama almadı oğlum emziriyorum şükürler olsun rabbime darısı inşalllah sizinde başınıza müsait olunca girerim hastanedeyim kaçamak yapıyorum ara ara hepinizi öptüm şimdilik bye bu ara da 34+5 te doğum oldu
ocd ve pancuben çok tşk ederim sancılarım cumartesi gecesi başladı çok ağrım vardı hastaneye geldim iğne serum falan derken geçmedi doktorum geldi sabah muayene etti doğum başladı dedi ama açılma olmadı 2.5 cm de kaldım hemen sezeryan dedi çok heyecanlandım ve korktum pazar sabah 8.30 da oğluma kavuştum 3060 gr 48 cm dünyaya geldi küveze gerek kalmadı ii beslemişsin dedi doktor kızlar bol bol balık pekmez ceviz fındık eksik etmeyin biraz sancılarım oluyo oda normal zaten mama almadı oğlum emziriyorum şükürler olsun rabbime darısı inşalllah sizinde başınıza müsait olunca girerim hastanedeyim kaçamak yapıyorum ara ara hepinizi öptüm şimdilik bye bu ara da 34+5 te doğum oldu
mafoldumbenben bu gidişle nisanda doğurcammafoldumben
günaydın kızlar...ufff yaa uykusuzluktan çıldırcam size tavsiyem bebişler doğana kadar bol bol uyuyunnn mirmirmirmir
Kızlar herkese günaydııınnn..
Merhabalarrr...Haftasonu Cnr da Anne Bebek fuarına gittik...çok güzel şeyler vardı ama iyiki fuarı bekleyip mobilya işini ertelememişiz...Çünkü doğru düzgün mobilya yoktuuu..
Park yatağımızı aldık fuşya ile füme rengi..Dünde heycanla kurduk ben haftasonu çarşafını ütüleyip sericem kızımınnnn...
Bu hafta benimde son çok şükür...tatile çıkıcam ama artık ayaklarım geri geri gidiyo vallaaaa..çoook sıkıldım çalışmaktan hele bu halimle çalışmaktan dahada sıkıldııım
Ya duyduğum habere şok oldumm Vadideki zambak ile aynı gündü bizim doğummmm..ay ne kadar erken davranmış bebiş...hemde baya iyi kilosu filan haftasına göre maşallah valla şaşırdımmmm...sözde kızlar daha erken gelirmiş ama bu sefer erkekler baskın çıktı herhalll..
Ya kızlar ben hiiç Nst ye girmedim siz hangi haftada başladınız??
merhaba kızlar kısmetse bende mart annesi olacağım bundan sonra bol bol siteye girmeye çalışacağım şuanda 36+1 deyim. hala çalışıyorum. kısmetse bu cumadan itibaren doğum iznine ayrılacağım.
canım napalım iiyim ben Allaha şükür ,bu hafta ii olmam lasım görümcemin nişanı var doğurursam ertelenir falan Allah korusun .hem annem istanbulda yine(( o gelmeden doğurmak istemiyorum
oğluşunla ii olmanıza sevindim darısı başımıza artık
Ebrucum sevindim iyi olmanıza, biz de oturduk bekliyoruz işte. :)
hakkaten yaaa :):):):) ebru tombişini öp biz eşimle onu çok seviyoruz çk tatlı bir bebek.... birde kız olarak peline hasta olduk biz :):):)
günaydın kızlar...ufff yaa uykusuzluktan çıldırcam size tavsiyem bebişler doğana kadar bol bol uyuyunnn mirmirmirmir
aman yaa bugün gidip kaşlarımı aldırıp manikür pedikür yaptrmam lazım.. hangi ara yapıcam kocam çift mesai bugün akşam 8de gelir, ben dükkanda tabii (kötü kader), ağdamı geçen hafta yaptırdım gelecek die şimdi yeni yeni uzuyolar napıcam ben yaaaKız belli olmaz birden oluyormuş böyle şeyler.sen hep hazır halde bekle.Bende öyle yapıyorum inanki.ışlerim varsa ertesi güne bile bırakmıyorumki birden doğum başlar pat küt çıkarım evden en azından aklım burdaki işlerde kalmasın diye iyice paranoyak olduk doğum oldu olacak diye.... Birde burda herkes doğurmaya başladı tırsıyorum banada geliyor sıra diye.... eyvahedigeldismile
salı günü 65lerde sancı çıkmıştı bakalım yarın tekrar gidicem..Canım senin nst de sancın çıkmışmıydı peki?
tabi cnm uyunuyoya zaten ahh ewde olsam waryaaa kıçımı 1 dakka kaldırmam yataktan alırım laptopu yanıma meywelerimi kuruyemişimi sütümü tw karşısında yat babam yatsenağlamagünaydın kızlar...ufff yaa uykusuzluktan çıldırcam size tavsiyem bebişler doğana kadar bol bol uyuyunnn mirmirmirmir
kızlar okudum ama yazamadım hazırlanıyorum çıkmam lazım malum giyinmem yarım saat sürüyor :):):) neyse montumuda giyip çıkacağım... hepinizi öpüyorum bakalım doktor ne diyecek bu ağrıalra haberdar ederim sizi..... kendinize dikakt edin ben gelene kaqdar doğurma kız hasret :):)):
o zmana söyle ufaklıga şimilik içerde idare etsin daha!inşallah anenede çok kalmaz istanbulda,,
valla bende hergün bakmaya çalışıyorum yeni doğuran varmı diye?bu gün vadideki zambak ile 10 tane bebğimiz gelmiş oluyor...
[
ya ben bu mart bebekelrinin hepsine hasta oldum,,hepsinin ayrı bir şirinliği var...
evet bende kesinlikle bunu taviye ediyorum,,şayet uyuyabilirsen tabi!!!
ben doğumdan bu yana ilk defa bu gee uyudum oda 2 saatte bir uyanarak...ondan önki geelerde gözümü kırpmadım..ağrıdan sançıdan uyuyamadım hiç!
aman yaa bugün gidip kaşlarımı aldırıp manikür pedikür we ojelerimi sürdürmem lazım.. hangi ara yapıcam kocam çift mesai bugün akşam 8de gelir, ben dükkanda tabii (kötü kader), ağdamı geçen hafta yaptırdım gelecek die şimdi yeni yeni uzuyolar napıcam ben yaaa(( çok uzamadan gelir umarım ya da haftaya gelecekse bu ctesi yine bi temizlik yaparım tabi yine yırttırmazsam kendimi...
salı günü 65lerde sancı çıkmıştı bakalım yarın tekrar gidicem..
tabi cnm uyunuyoya zaten ahh ewde olsam waryaaa kıçımı 1 dakka kaldırmam yataktan alırım laptopu yanıma meywelerimi kuruyemişimi sütümü tw karşısında yat babam yatsenağlama
merak etme canım sen doğurup gelmede benim daha niyetim yok bu gidişle 40ı tamamlarım ben
Kızlar herkese günaydııınnn..
Merhabalarrr...Haftasonu Cnr da Anne Bebek fuarına gittik...çok güzel şeyler vardı ama iyiki fuarı bekleyip mobilya işini ertelememişiz...Çünkü doğru düzgün mobilya yoktuuu..
Park yatağımızı aldık fuşya ile füme rengi..Dünde heycanla kurduk ben haftasonu çarşafını ütüleyip sericem kızımınnnn...
Bu hafta benimde son çok şükür...tatile çıkıcam ama artık ayaklarım geri geri gidiyo vallaaaa..çoook sıkıldım çalışmaktan hele bu halimle çalışmaktan dahada sıkıldııım
Ya duyduğum habere şok oldumm Vadideki zambak ile aynı gündü bizim doğummmm..ay ne kadar erken davranmış bebiş...hemde baya iyi kilosu filan haftasına göre maşallah valla şaşırdımmmm...sözde kızlar daha erken gelirmiş ama bu sefer erkekler baskın çıktı herhalll..
Kızlar merhaba geçmişi okuyamıyojrum ama güzel dileklerde bulunan ve dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma cok teşekkür ediyorum Allah sizlerede sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerinize kavusmayı nasip etsin inanın muhteşem bır duygu saatlerce karsısına geçip izlesenşz bebişleri yine bıkmazsınız.Hasretcim canm sanada cok teşekkür edereim. Gülay ve simenayda dogum yapmıs Allah analı babalı buyutsun inşallah sağlıkla sıhhatle ben simdi cıkıyorum kızlar vakit bulursam yine gireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?