2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya ben daha kararsızım doğum konusunda kime kestireceğim kendimi .35+2 yim bugün özel hastane düşünüyorum ama geçen sene açıldı burada biraz tecrübesiz gibiler.ssk da bi dr var mış onada gitsemmiki bu hafta adama bi bakayım nası biri

kızlar günaydın nasılsınız?

ben ve oğlum çok iyiyiz ? şükür....
vadideki zambak,, gözün aydın çanım sende kavuşmuşsun bebeğine...bana öyle geliyorki mart bebekleri mart ortasında tamamlanaçaklar...:)

Sezaryen olacaksan Eskişehşr sana yakın canım. Eşini ikna etme şansın yok mu? Bu ara bana da herkes Rabia hanımdan bahsediyor. Zübeyde Hanım'da da yapıyormuş doğumu. Sadece tavsiye aslında kelin ilacı olsa başına sürermiş ben 38. haftamdayım :)))

canım napalım iiyim ben Allaha şükür ,bu hafta ii olmam lasım görümcemin nişanı var doğurursam ertelenir falan Allah korusun .hem annem istanbulda yine (( o gelmeden doğurmak istemiyorum

oğluşunla ii olmanıza sevindim darısı başımıza artık

:)))) eşim annesinin hipnozu altında ikna etmem zor.parasından falanda deil yani şımarıklık yaptığımdan .öle diyolar. rabia hanım gerçekten olumsuz bi şey duymadım bende hakkında günde 2 -3 kez odaya gelmiş gitmiş doğumdan sonra

selam kızlar nasılsınız evdeki ilk günüm ... birazdan doktora gideceğim... ya benim ağrıalrım felan çok arttı sizlerde de var mı ? böyle belime doğru ağrılar oluyor ara ara .... doğum yaklaştı ondan mıdır yoksa bir iki günbde doğuracağım ondan mı bilemedim :)::): )

Korkutuyorsunuz beni sizin yüzünüzden bende gideceğim doğuma bu gidişle... Az daha dursun minişlerimiz....
Gerçi ne yalan söyleyim şu aralar ağrılarım inlemelerim uyku problemim o kadar arttıki bazen günler çok çabuk geçsede mart ayına gelsekte Rabbim hayırlı istediğimiz zamanda kurtarsa bizi diyorum.Sırtım,belim,bazen gaz sancım,kan sorunum,oturmam,kalkmam,uyumam,yürümem her şeyim son zamanlarda ağrılı sızılı olmaya başladı.Neden sonlara doğru bütün hamişlerin kurtulmak için doğuma koşa koşa gittiğini şimdi daha iyi anlıyorum.ınsan her gün bu ağrılarla yaşamaktansa bir günde çekerim biter diye düşünmeye başlıyor...
Dün eşime diyorumki şöyle deliksiz saatlerce rahat bir uyku uyumayı çok istiyorum.Biliyorumki bundan sonra mümkün olmayacak pek.Keşke hamlieliğimin başında bol bol uyusaydım diyorum....

hakkaten yaaa :):):):) ebru tombişini öp biz eşimle onu çok seviyoruz çk tatlı bir bebek.... birde kız olarak peline hasta olduk biz :):):)

Bak bende aşağıya aynı şikayetleri yazmışım.Bu hafta dahada arttı şikayetlerimiz sanırım.Haftaya kadar kızımla beraber dayanmayı çok istiyorum ama hayırlısı tabii...

Bugün benim de karnımın altında kasılmalar oluyor. ıshal de olmuşum. Gece uyuyamadım bütün gece sizinle uğraştım rüyamda falan :) Sık sık uyandım. Hasta gibi hissediyorum kendimi. Yatağı, odayı toplayıp kahvaltı yaptım sadece. Evde olmak da sıkıcıymış. Akşam 8.30 a kadar yalnızım. ış de yapamıyorum. Yine de çok şükürr. Tüm bunlara çok güzel şeyler için katlanıyoruz.

Son düzenleme:

Benimki öyle değil ama sanki şeyimde ve şeyimin üstünde hareketler yapıyormuş gibi kızım.Minik gıdıklama gibi oluyor bazen yan yattığımda sanki bacağıma minik vuruyormuş gibi hissediyorum.Kanalamı girmeye çalışıyor acaba?

hıhhh doğursam ben doğururdum nerdeeeeesenağlama sancı bile giriyo waginama arada bi ama tık yok bak 38i bitirdik 39u doldurmaya çalışıyoruz.. gelen giden yok ısrarla

hıhhh doğursam ben doğururdum nerdeeeeesenağlama sancı bile giriyo waginama arada bi ama tık yok bak 38i bitirdik 39u doldurmaya çalışıyoruz.. gelen giden yok ısrarla

Kız belli olmaz birden oluyormuş böyle şeyler.sen hep hazır halde bekle.Bende öyle yapıyorum inanki.İşlerim varsa ertesi güne bile bırakmıyorumki birden doğum başlar pat küt çıkarım evden en azından aklım burdaki işlerde kalmasın diye iyice paranoyak olduk doğum oldu olacak diye.... Birde burda herkes doğurmaya başladı tırsıyorum banada geliyor sıra diye.... eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…