- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.941
eyvahedigeldismilearuyorum asinazı bekleyin bakem..
konuştum nehirleeeeee bebiş 2ye 5 kala doğmuş... 2,200gr doğmuş saçlı kara bi bebkmiş.. ismine elif karar wermişler.. bebek belki küwöze girmeyedebilirmiş.. şimdi getrceklermiş yanına emzirme denemesi için.. ağrısı warmış dinlen dedim yarın konuşuruz
sizlere çok selamı war dualarınızı esirgemeyin dedi
ooo hasretim sende mi bende delirecem bu doğurtma meraklılarından
kapıcı kadın 3 aydır beni her gördüğünde kız hala doğurmadın mı diyor..
geçen gün vakti gelmeden doğmuyor malesef diye çığırdım resmen...
deli ediyorlar insanı yaa sanki ebem onlar olacak alsanaalsanasmile
konuştum nehirleeeeee bebiş 2ye 5 kala doğmuş... 2,200gr doğmuş saçlı kara bi bebkmiş.. ismine elif karar wermişler.. bebek belki küwöze girmeyedebilirmiş.. şimdi getrceklermiş yanına emzirme denemesi için.. ağrısı warmış dinlen dedim yarın konuşuruz
hadi canım hoşgeldin günü belliler kervanına.sağlıkla gelsin bebbişlerimiz.herkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
kızlar çok tuhaf hissediyorum kendimi..heyecan şaşkınlık..
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh
evet canım belli oldu.ahh böyle bilincede zor oluyormuş.merhabalar;
Asinaz a şimdiden geçmiş olsun diliyorum yaaa doktora da sinir olduğumuda yenilemek istiyorum....Her ikisinide şimdiden geçmiş olsun ben arar öğrenirim bakalım ne durumdalar diye...Bebeğin küvezde olacağı kesinmiymiş?
Topraktan haber var mı?
Vadide Zambak allah bağışlasın sağlıklı sıhhatli evlat olsun..
YAZCIM doğum tarihin belli olmuş az kaldı canım sabret
MAVİ DÜŞLER ;Canım maşallah bebeğine doğumunuzda az kalmış hadi bakalım hayırlısı
Allaha nalı babalı büyütsün maşşallah kızına.uzun hayırlı ömrü olsuntoprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...
maşşallah canım bebeğine.benim karnımda yukarıda hala gören bu tepene çıkmış diyor.herkese selam :)
36+5 oldum geçen hafta 3.200 gr dı benim kız dr buyursun gelsin dedi ama
gelmiyorgittikçe maşallah kilo alıyor nst de ufak sancılar gördü dr
rahim hazırlık yapıyor gelir dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla inşallah
kendiliğinden geliverir yoksa 38 hafta da suni sancıyı ve sezeryanı konuşucaz..
aşağıya düşmedi karnım henüz yani bilmiyorum hep aşağıda ağırlığı daha fazla idi..
2 haftadır çok farklı hareket etmeye başladı aşalarımda itişlerini bile hissetmeye
başladım.. yürürken bazen göbeğimi alttan tutuyorum şişko kız zor taşıyorum :)
karın şişliğim var dr suyunda bebeğe göre olduğu için bebek iri suyunda fazla dedi..
gününü beklemeden gelsin inşallah.. doğumdan korkmaya halim bile kalmadı
hayatım sen böyle bekliyorsun ya senin kız 40 haftasını doldurursa şaşırmayacağımo ciciler nasıl güzel duracak meleklerimizin üzerindeeee... hergün dolabını açıp bakıyorum.. gelsin artııııkkk
hadi gözüaydın inşaallah küveze falan gerek kalmaz.Allah analı babalı büyütsün sağlık versin.konuştum nehirleeeeee bebiş 2ye 5 kala doğmuş... 2,200gr doğmuş saçlı kara bi bebkmiş.. ismine elif karar wermişler.. bebek belki küwöze girmeyedebilirmiş.. şimdi getrceklermiş yanına emzirme denemesi için.. ağrısı warmış dinlen dedim yarın konuşuruz
ayyy çok sevinçliyim...hemen sizlerle paylaşmak istedim...kızım uğurlu geldi...anadolu lisesine atanmışım:):):):):)
toprağın ve asinazın da gözü aydın:)darısı başımıza.....
ay ne güzel allah analı babalı büyütsün..küvezede girmesine gerek kalmaz inşallahkonuştum nehirleeeeee bebiş 2ye 5 kala doğmuş... 2,200gr doğmuş saçlı kara bi bebkmiş.. ismine elif karar wermişler.. bebek belki küwöze girmeyedebilirmiş.. şimdi getrceklermiş yanına emzirme denemesi için.. ağrısı warmış dinlen dedim yarın konuşuruz
ayyy çok sevinçliyim...hemen sizlerle paylaşmak istedim...kızım uğurlu geldi...anadolu lisesine atanmışım:):):):):)
canım çok sevindim senin için hayırlı olsun gözün aydın
neyse canlarım eşim geldi dişi çok fena ağrıyor zorlada olsa yemek yiycez öpüyorum şimdilik dikkat edin kendinizeopuyorumnanaktan
canım seninde gözün aydın hayırlı olsun bebek uğurlu ve rızkıyla geldi desene....
ewt pınarcım yaa sorma bide kocam 10 gündür her sorana bugün yarın doğar diyor artık çalan her telefonun ne için çaldığını biliyorum açmak bile gelmiyo içimden:gitme: bi yndan hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum bi yandanda her yeni doğan bebişle biraz daha hewesleniyorum.. hayırlısı olsun o waktini biliyodur illaki... beklicez artık
yasemincim canım devlet hastanesi olduğu için bilgi vereceklerini sanmıyorum ben canana haber vericem cep nosunu aldım oda size burdan haber verir bana dua etmeyi unutmayın çok heyecanlıyım...
:Saruboceq:
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
KOLAYCACIK DOĞUR İNŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?