2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

konuştum nehirleeeeee bebiş 2ye 5 kala doğmuş... 2,200gr doğmuş saçlı kara bi bebkmiş.. ismine elif karar wermişler.. bebek belki küwöze girmeyedebilirmiş.. şimdi getrceklermiş yanına emzirme denemesi için.. ağrısı warmış dinlen dedim yarın konuşuruz
sizlere çok selamı war dualarınızı esirgemeyin dedi

Çok şükür. İnşallah sağlıklı bir bebiş olur.

ayyy çok sevinçliyim...hemen sizlerle paylaşmak istedim...kızım uğurlu geldi...anadolu lisesine atanmışım:):):):):)

toprağın ve asinazın da gözü aydın:)darısı başımıza.....

ewt pınarcım yaa sorma bide kocam 10 gündür her sorana bugün yarın doğar diyor artık çalan her telefonun ne için çaldığını biliyorum açmak bile gelmiyo içimden:gitme: bi yndan hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum bi yandanda her yeni doğan bebişle biraz daha hewesleniyorum.. hayırlısı olsun o waktini biliyodur illaki... beklicez artık

doğum olmuş iyi olsunlarda yaa sevindim Allah yardımcıları olsun gözü aydın canım benim herşey yolunda devam etsin
emer inşallah bebiki annesini kara kızçe

herkese marhaba:)) ben geldim dr dan..
kızlar çok tuhaf hissediyorum kendimi..heyecan şaşkınlık..
haftaya bugün bebeğim gelecek:)) 1mart ..mart ayının açılışını biz yapıcaz oğlumla inşallahh
hadi canım hoşgeldin günü belliler kervanına.sağlıkla gelsin bebbişlerimiz.
evet canım belli oldu.ahh böyle bilincede zor oluyormuş.
toprak çıkmış ameliyattan we çok iyiymiş kızlar epidural sezaryen olmuştu 2.820 gr, 48cm boyunda ecem kız dünyaya geldi:) allah bağışlasın...
Allaha nalı babalı büyütsün maşşallah kızına.uzun hayırlı ömrü olsun
maşşallah canım bebeğine.benim karnımda yukarıda hala gören bu tepene çıkmış diyor.
o ciciler nasıl güzel duracak meleklerimizin üzerindeeee... hergün dolabını açıp bakıyorum.. gelsin artııııkkk
hayatım sen böyle bekliyorsun ya senin kız 40 haftasını doldurursa şaşırmayacağım..
hadi gözüaydın inşaallah küveze falan gerek kalmaz.Allah analı babalı büyütsün sağlık versin.

ayyy çok sevinçliyim...hemen sizlerle paylaşmak istedim...kızım uğurlu geldi...anadolu lisesine atanmışım:):):):):)

canım çok sevindim senin için hayırlı olsun gözün aydın
neyse canlarım eşim geldi dişi çok fena ağrıyor zorlada olsa yemek yiycez öpüyorum şimdilik dikkat edin kendinizeopuyorumnanaktan

ay ne güzel allah analı babalı büyütsün..küvezede girmesine gerek kalmaz inşallah

canım seninde gözün aydın hayırlı olsun bebek uğurlu ve rızkıyla geldi desene....

hadi gözünaydın hanifcim:)) yeni dönem senin için çok iyi olacak yani 2010/11eylülde başlayacaksın değil mi?

böyle yap sende onlara lülülülülülü

asinazcığımıda listeye ekledim eyy gidi eyy bizden önce doğurdu kız iyi mi
O ve bebeğinin Allah yardımcısı olsun...

çok heveslendim ya ne güzel doğum yapanlar var çok az zamanı kalanlar var..
sanki benim yıllarım var daha ve öncesinde de yıllardır hamile gibiyim...
karnımda hiç durmuyor zilli çok oynak maşallah keyfide yerinde olacak ki
çıkayım demiyor...doğurmak istiyorum şekli ağrısı mühim değil korkmuyorum artık..guclubacismile

[QUOTE=Tinsel;11729846]İÇ GİYİMCİ hakikaten mart annelerini çok sevdin herhaldee..
birazda nisan annelerine gitttt...
lülülülülülü[/QUOTE]

Ben bir yere gitmesini söylemedim sadece bir tavsiyede bulundum. Yanlış anlaşılma olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…