2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi cnm çalışmaya dewam nolsun ben hep burdayım sen yoksun neler yapıosun bakem?
sen çağlayanla kaçta konuştun?

iyi canim ne olsun, gun sayiyorumm cok agirlastim artik benn :sinifsinif: cok zorlaniyorum bir an evvel dogsun istiyorum...
ben caglayani aradigimda saat 1330 du. sezeryane hazirliyorlar demisti...

miraç hüseyin canım iyiyiz hatta süpeyimmmmm kızlar ben foto eklerim akşama şuanda çıkmam lazım doktor gelcek öptüm hepinizi

ismiyle yaşasın güzel bebek fotoğraflarını bekliyoruz

Canım dikkat et kendini yorma...

ben evi süpürdüm toz aldım yerleri sildim çamaşır yıka-as derken bayağı bi iş yapmışım
doğal olarak belim ağrıyor şimdi...
:umursamaz:

zeliş neden çarşamba günü alcaklardı seni 37+4 olacaksın

sağolun kızlar dikkat etmeye çalışıyorum belkide benimkiside yorgunluktandır kaçgündür yerimde durmadım sürekli uğraştımdurdum evle hasretcim benim ticker 1 hafta geride normalde 39. haftamın içindeyim cana canım ben burda devletin doğum hastanesi var orda doğum yapıcam...

Kızlar şu bir hafta içinde benim ellerim ve ayaklarım acayip şişti.normal mi? hiç şişlik yoktu.şimdi şişiyorlar.bu normal mi? Allah korusun preklamsı değildir dimi? idrar tahlili yaptım geçen hafta osa doktorum derdi dimi? hani şişlik iyi değil derler ya.içime kurt düştü şimdi.

Canım benim ellerim uzun zamandan beri, ayaklarımsa iki üç haftadır şiş. Kontrole gittiğinde sorarsın ama bir şey olsa söylerdi doktorun. Benimki "karnın nasıl şişiyorsa onlar da öyle şişecek" dedi. Tansiyonunu kontrol ettir. O normalse sorun yoktur. Çıkabilirsen şimdi ölçtür tansiyonunu.

zeliş bizi habersiz bırakmaaa..
hastanenin nosunu yaz bana özelden ararım ben hastaneyii

yasemincim canım devlet hastanesi olduğu için bilgi vereceklerini sanmıyorum ben canana haber vericem cep nosunu aldım oda size burdan haber verir bana dua etmeyi unutmayın çok heyecanlıyım...

ahh bnde doğursamda heycanlı olsam keşkee:mymeka: ben yüriyim birazdaha en iyisi otur otur tabi doğmaz

sıkıldım her telefon açan daha doğurmadınmı dio psikolojik baskı altındayım:sinifsinif:

sıkıldım her telefon açan daha doğurmadınmı dio psikolojik baskı altındayım:sinifsinif:

ooo hasretim sende mi bende delirecem bu doğurtma meraklılarından
kapıcı kadın 3 aydır beni her gördüğünde kız hala doğurmadın mı diyor..
geçen gün vakti gelmeden doğmuyor malesef diye çığırdım resmen...

deli ediyorlar insanı yaa sanki ebem onlar olacak
alsanaalsanasmile

maşallah canım kuzuya zamanı gelince hayırlısıyla doğar inşallah

toprak ın kızı elif ecem

41 kere maşallah canım pek tatlı bi güzellik Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah

aruyorum asinazı bekleyin bakem..

hadi hayırlı haber inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…