- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.921
iyi cnm çalışmaya dewam nolsun ben hep burdayım sen yoksun neler yapıosun bakem?
sen çağlayanla kaçta konuştun?
miraç hüseyin canım iyiyiz hatta süpeyimmmmm kızlar ben foto eklerim akşama şuanda çıkmam lazım doktor gelcek öptüm hepinizi
selam kızlar ay yine ne çok yazmışsınız ben dünden beri pek iyi değilim ufak ufak sancılar vurmaya başladı bana şurda 2 günüm kaldı bizim sıpa 2 güncük daha dayansa belime kramp tarzında sancılar vuruyor..bu arada yeni bebiklerimiz olmuş maşallah doğuranların gözü aydın diyorum
selam kızlar ay yine ne çok yazmışsınız ben dünden beri pek iyi değilim ufak ufak sancılar vurmaya başladı bana şurda 2 günüm kaldı bizim sıpa 2 güncük daha dayansa belime kramp tarzında sancılar vuruyor..bu arada yeni bebiklerimiz olmuş maşallah doğuranların gözü aydın diyorum
zeliş neden çarşamba günü alcaklardı seni 37+4 olacaksın
zelıŞ sende neden kk pro Üye yazıyor
[sıze="2"]canım ben kk pro üyelik kartı aldım canım ondan yazıyo...[/sıze]
Kızlar şu bir hafta içinde benim ellerim ve ayaklarım acayip şişti.normal mi? hiç şişlik yoktu.şimdi şişiyorlar.bu normal mi? Allah korusun preklamsı değildir dimi? idrar tahlili yaptım geçen hafta osa doktorum derdi dimi? hani şişlik iyi değil derler ya.içime kurt düştü şimdi.
zeliş bizi habersiz bırakmaaa..
hastanenin nosunu yaz bana özelden ararım ben hastaneyii
ahh bnde doğursamda heycanlı olsam keşkee:mymeka: ben yüriyim birazdaha en iyisi otur otur tabi doğmaz
sıkıldım her telefon açan daha doğurmadınmı dio psikolojik baskı altındayım:sinifsinif:
herkese selam :)
36+5 oldum geçen hafta 3.200 gr dı benim kız dr buyursun gelsin dedi ama
gelmiyorgittikçe maşallah kilo alıyor nst de ufak sancılar gördü dr
rahim hazırlık yapıyor gelir dedi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla inşallah
kendiliğinden geliverir yoksa 38 hafta da suni sancıyı ve sezeryanı konuşucaz..
aşağıya düşmedi karnım henüz yani bilmiyorum hep aşağıda ağırlığı daha fazla idi..
2 haftadır çok farklı hareket etmeye başladı aşalarımda itişlerini bile hissetmeye
başladım.. yürürken bazen göbeğimi alttan tutuyorum şişko kız zor taşıyorum :)
karın şişliğim var dr suyunda bebeğe göre olduğu için bebek iri suyunda fazla dedi..
gününü beklemeden gelsin inşallah.. doğumdan korkmaya halim bile kalmadı
aruyorum asinazı bekleyin bakem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?