I
icgiyimci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #47.961
İç giyimci bebek hazırlıklarındasın ya bebek bekleyen ve çalışan annelerle de sohbet ediyor musun? Burada tecrübe edinmen güzel ama onlardan da güzel fikirler alabilirsin.
ayyy çok sevinçliyim...hemen sizlerle paylaşmak istedim...kızım uğurlu geldi...anadolu lisesine atanmışım:):):):):)
toprağın ve asinazın da gözü aydın:)darısı başımıza.....
[QUOTE=Tinsel;11729846]İÇ GİYİMCİ hakikaten mart annelerini çok sevdin herhaldee..
birazda nisan annelerine gitttt...
lülülülülülü
VALLA KIZLAR BEN BU SİTEYE GİRDİM VE
İLK SİZİN TOPİĞE ÜYE OLDUM BAŞKA Bİ YERE GİDEMEM ARTIK
AMA İSTEMİYOSANIZ GİDERİM :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
BEN SİZİN MUHABBETLERİ SEVDİM ONDAN KALDIM BURDAnaniknanik
VARMI ÇALIŞAN BEBEK BEKLEYENLER TOPİĞİ :d:d
kal kal gitme oğlumun kirvesi olursunnn..
canım siğara cekiyor nolur bir tane içsemmm
siğaraya aşeriyorum olabilirmii..
kal kal gitme oğlumun kirvesi olursunnn..
Canım siğara cekiyor nolur bir tane içsemmm
Siğaraya aşeriyorum olabilirmii..
biz neciyiz nan burda:mymeka:VALLA KIZLAR BEN BU SİTEYE GİRDİM VE
İLK SİZİN TOPİĞE ÜYE OLDUM BAŞKA Bİ YERE GİDEMEM ARTIK
AMA İSTEMİYOSANIZ GİDERİM :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
BEN SİZİN MUHABBETLERİ SEVDİM ONDAN KALDIM BURDAnaniknanik
VARMI ÇALIŞAN BEBEK BEKLEYENLER TOPİĞİ :d:d
tabi tabi az zaman kaldı benim doğurmam lazımken, doğuran doğurana:umursamaz:çok heveslendim ya ne güzel doğum yapanlar var çok az zamanı kalanlar var..
sanki benim yıllarım var daha ve öncesinde de yıllardır hamile gibiyim...
karnımda hiç durmuyor zilli çok oynak maşallah keyfide yerinde olacak ki
çıkayım demiyor...doğurmak istiyorum şekli ağrısı mühim değil korkmuyorum artık..guclubacismile
yaw biz neciyiz pardon ew karusumuuuu hala çalışanlar war dikkatini çekerim örtmenim cnm benimmmkaydirigubbakcemile bizden başka yere gidemez otursun oturduğu yerde keşke topic işlerini falan buna werseydik ya gııııkaydirigubbakcemile3 gıç üstü oturuyo ne de olsalaelaelaelaelaeİç giyimci bebek hazırlıklarındasın ya bebek bekleyen ve çalışan annelerle de sohbet ediyor musun? Burada tecrübe edinmen güzel ama onlardan da güzel fikirler alabilirsin.
biz neciyiz nan burda:mymeka:
tabi tabi az zaman kaldı benim doğurmam lazımken, doğuran doğurana:umursamaz:
yaw biz neciyiz pardon ew karusumuuuu hala çalışanlar war dikkatini çekerim örtmenim cnm benimmmkaydirigubbakcemile bizden başka yere gidemez otursun oturduğu yerde keşke topic işlerini falan buna werseydik ya gııııkaydirigubbakcemile3 gıç üstü oturuyo ne de olsalaelaelaelaelae
Çalışan kelimesi derken bebek yapmaya çalışan anlamındaydı. Neyse ben konuşmayayım daha da... Hepinize iyi akşamlar kızlar...
biz neciyiz nan burda:mymeka:
tabi tabi az zaman kaldı benim doğurmam lazımken, doğuran doğurana:umursamaz:
yaw biz neciyiz pardon ew karusumuuuu hala çalışanlar war dikkatini çekerim örtmenim cnm benimmmkaydirigubbakcemile bizden başka yere gidemez otursun oturduğu yerde keşke topic işlerini falan buna werseydik ya gııııkaydirigubbakcemile3 gıç üstü oturuyo ne de olsalaelaelaelaelae
iç giyimci aslında sen bizim aşerdiğimiz yemekleri yapsann..
hamilelikden dolayı stresimizi sende atsakkk..
çokkk sevaba girersin....alsanaalsanasmile
Çalışan kelimesi derken bebek yapmaya çalışan anlamındaydı. Neyse ben konuşmayayım daha da... Hepinize iyi akşamlar kızlar...
hasretcim ordamısınnnnn nişanın geldimi senin benim kanlı akıntı geldi az önce panik oldum acil cevap lütfennnnnnnnnnnnnnn
hasretcim ordamısınnnnn nişanın geldimi senin benim kanlı akıntı geldi az önce panik oldum acil cevap lütfennnnnnnnnnnnnnn
YAPAYIM VALLA SÜPER YEMEK YAPARIM BEN :)
SİZE KARGOYLA YOLLARIM YERSİNİZ..
YAW BENDE HAMİLE KALMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?