- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.361
off kızlar silindi tüm yazdıklaım neyse baştan alayım günaydın öncelkle bebeğim gece 2.5 saay uymadı hep emdi gözler hep açık şeklde şimdide 4 saate yakın uyuor meme wermeye çalışıyorum almıyor.. kaynanam yüzsüzleri tam kadro hastanedeydi.. o siga kokan leş ağızlarıyla bide utanmadan bebeğimi öptüler nasıl ses çıkarmadım onu düşünüyorum şimdialsanaalsanasmile neyseki ewimzdeyiz sadece annem war eşim salonda yatıyo biz y.odasında.. sabah bebişi uyuutup kocişin yanına girdim 1 saat koca göbeğim olmadan sarılıp uyuduk mışıl mışıl eşim çok güzelleştiğimi, we daha bi deişik baktıımı sölüyor:sm_confused: 6 hafta yasak war tabii.. ewet kızlar 24üdedim we oldu kalbime göre wrdi rabbim we normal doum yaptım eşim bi an olsun ayrılmadı yanımdan süper bi koçluk yaptı bana o olmasa dahada uzayabilirdi nefes tekniklerini o öğrettiopuyorumnanaktan bebek doğduğu anı perdenin arkasında ağlayarak yaşadı... bnde tabi sadce aşkım bak bizim bebeğimiz bu bizim diye haykırarak ağlayarak yaşadım o mükemmel anı allah hepinize yaşatsın kızlar süper ötesi duygular aşk işte budur diceksiniz...
off kızlar silindi tüm yazdıklaım neyse baştan alayım günaydın öncelkle bebeğim gece 2.5 saay uymadı hep emdi gözler hep açık şeklde şimdide 4 saate yakın uyuor meme wermeye çalışıyorum almıyor.. kaynanam yüzsüzleri tam kadro hastanedeydi.. o siga kokan leş ağızlarıyla bide utanmadan bebeğimi öptüler nasıl ses çıkarmadım onu düşünüyorum şimdialsanaalsanasmile neyseki ewimzdeyiz sadece annem war eşim salonda yatıyo biz y.odasında.. sabah bebişi uyuutup kocişin yanına girdim 1 saat koca göbeğim olmadan sarılıp uyuduk mışıl mışıl eşim çok güzelleştiğimi, we daha bi deişik baktıımı sölüyor:sm_confused: 6 hafta yasak war tabii.. ewet kızlar 24üdedim we oldu kalbime göre wrdi rabbim we normal doum yaptım eşim bi an olsun ayrılmadı yanımdan süper bi koçluk yaptı bana o olmasa dahada uzayabilirdi nefes tekniklerini o öğrettiopuyorumnanaktan bebek doğduğu anı perdenin arkasında ağlayarak yaşadı... bnde tabi sadce aşkım bak bizim bebeğimiz bu bizim diye haykırarak ağlayarak yaşadım o mükemmel anı allah hepinize yaşatsın kızlar süper ötesi duygular aşk işte budur diceksiniz...
Günaydın kızlar nasılsınız valla bende acayip heycan var acaba nasıl oalcak diye düşünmekten uyuyamıyorum. ve anne oluyorum allah izin verirse eşimde acayıp heycanlı
Günaydın kızlar nasılsınız valla bende acayip heycan var acaba nasıl oalcak diye düşünmekten uyuyamıyorum. ve anne oluyorum allah izin verirse eşimde acayıp heycanlı
hasret0587 kullanıcısından alıntı
off kızlar silindi tüm yazdıklaım neyse baştan alayım günaydın öncelkle bebeğim gece 2.5 saay uymadı hep emdi gözler hep açık şeklde şimdide 4 saate yakın uyuor meme wermeye çalışıyorum almıyor.. kaynanam yüzsüzleri tam kadro hastanedeydi.. o siga kokan leş ağızlarıyla bide utanmadan bebeğimi öptüler nasıl ses çıkarmadım onu düşünüyorum şimdi neyseki ewimzdeyiz sadece annem war eşim salonda yatıyo biz y.odasında.. sabah bebişi uyuutup kocişin yanına girdim 1 saat koca göbeğim olmadan sarılıp uyuduk mışıl mışıl eşim çok güzelleştiğimi, we daha bi deişik baktıımı sölüyor 6 hafta yasak war tabii.. ewet kızlar 24üdedim we oldu kalbime göre wrdi rabbim we normal doum yaptım eşim bi an olsun ayrılmadı yanımdan süper bi koçluk yaptı bana o olmasa dahada uzayabilirdi nefes tekniklerini o öğretti bebek doğduğu anı perdenin arkasında ağlayarak yaşadı... bnde tabi sadce aşkım bak bizim bebeğimiz bu bizim diye haykırarak ağlayarak yaşadım o mükemmel anı allah hepinize yaşatsın kızlar süper ötesi duygular aşk işte budur diceksiniz...
ynur ne yaptı aceba hala sancıları başlamadı mı ki?
ben daha doğuramadım arkadaşlar hergün nstye bağlanıyorum nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum açılma 3cm ama doktorum sancımı beklememi söyliyor sağolsun benim iyiliğim için ama canıma tak dedi artık bugün sezeryana al beni dedim ama onada yanaşmadı söz verdi sunni sancı vermiyeceğine anlıyacağınız sancımı bekliyoruz(( bu şekilde gidip gidip gelmek çok sinir bozucu hergün ağlama krizine giriyorum resmen tüm aile maf olduk sağlığımız iyi şükürler olsun ama artık dayanamıyorum (((((((
kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?