2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarr
Azemheval arkadaşım da doğum yapmış, tebrik ederim a.s.

Hasretçiğin yavrusuna maşaallahhh yaa
Gerçekten aynı babası :))

Offffff heycandan, düşünmekten uyuyamıyorum
Siz de böyle misiniz :uhm:

günaydın :)) bir bakıp kaçıcam hemen eşim evde :))
nasılsınız kızlar?
ben yine leyla yım bugün...72 saat kaldı kafam durmadan calışıyor..umarım herşey iyi olur hepimiz için:)

Günaydın a.s.

Dimple seni buralarda görmek ne güzel... opuyorumnanaktan

Bende aynı şekildeyim acaba ne zaman doğurağım, bebeğim kime benziyor... sağlıklı mı ?

Bir sürü şey geçiyor kafamdan...

off kızlar silindi tüm yazdıklaım neyse baştan alayım günaydın öncelkle bebeğim gece 2.5 saay uymadı hep emdi gözler hep açık şeklde şimdide 4 saate yakın uyuor meme wermeye çalışıyorum almıyor.. kaynanam yüzsüzleri tam kadro hastanedeydi.. o siga kokan leş ağızlarıyla bide utanmadan bebeğimi öptüler nasıl ses çıkarmadım onu düşünüyorum şimdialsanaalsanasmile neyseki ewimzdeyiz sadece annem war eşim salonda yatıyo biz y.odasında.. sabah bebişi uyuutup kocişin yanına girdim 1 saat koca göbeğim olmadan sarılıp uyuduk mışıl mışıl eşim çok güzelleştiğimi, we daha bi deişik baktıımı sölüyor:sm_confused: 6 hafta yasak war tabii.. ewet kızlar 24üdedim we oldu kalbime göre wrdi rabbim we normal doum yaptım eşim bi an olsun ayrılmadı yanımdan süper bi koçluk yaptı bana o olmasa dahada uzayabilirdi nefes tekniklerini o öğrettiopuyorumnanaktan bebek doğduğu anı perdenin arkasında ağlayarak yaşadı... bnde tabi sadce aşkım bak bizim bebeğimiz bu bizim diye haykırarak ağlayarak yaşadım o mükemmel anı allah hepinize yaşatsın kızlar süper ötesi duygular aşk işte budur diceksiniz...

hasretciğim çok güzel ya ağlattın beni sabah sabah :gitme:

Kız yazılır mı şimdi bunlar. Canım benim, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Çok güzel gerçekten bebeğin, durup durup bakıyoruz. Maaşallah.

Sen de 6 hafta bekle ona göre.. bayanssulusmile

Günaydın kızlar nasılsınız valla bende acayip heycan var acaba nasıl oalcak diye düşünmekten uyuyamıyorum. ve anne oluyorum allah izin verirse eşimde acayıp heycanlı

Ağlattın beni hasretttttttttt . Allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim.

Günaydın kızlar nasılsınız valla bende acayip heycan var acaba nasıl oalcak diye düşünmekten uyuyamıyorum. ve anne oluyorum allah izin verirse eşimde acayıp heycanlı

güzel olacak herşey Allahın izniyle hepimiz için güzel olacak.bugünde benim kontrolüm var tarihi belirleyeceğiz artık çokkkkkkk heyecanlıyım.

bakalım doktor salı günü genel mi nokal mi anestezi yapacaklar onu belirleyecek ben bebeğimin doğduğunu görmek isityorum ama ben acayıp heycanlıyımdır bir zararlı olur diyede korkuyorum hayırlsıı artık.. birde normal beklerken sezeryan olmakta ayrı bir düşünceye soktu ama bilmiyorum doktor kordon için sezeryan dedi yoksa normal doğum olurdu ama dedi o riski göz önüne almak lazım dedi ama neyse hayırlsıyla gelsinde beebğim ..

bismillah girer girmez seni okudum ağlamaya başladım ayyy çok güzel yaaa mevlam daim etsin mutluluğunuzu :)))))))))

maaşallah canım hem sana hem de bebişine. Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah.. darısı başımıza... ben de normal doğurmak istiyorum yaaa!!

canım bu kadar germe kendini. hayırlısı ne ise o olsun. bebişin sağlıkla gelsin bunların hepsini unutacaksın...

kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle

canım gözün aydın... Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin..

ayy gözünaydın tatlım.. analı babalı büyüsün bebeğiniz sağlıkla huzurla ... inşallah bende normal yapabilirim hala bekliyorum artık gelsin benimde oğlum..

Canan pzartesi sezaryene giriyormuşsun. hayırlısı olsun canım. bir an önce al bebişini kucağına..

beniim gibi hala doğuramayan mart anneleri herkese günaydın.. doğum yapan arkadaşlar maşşallah bebeklerinize..sağlıkla huzurla analı babalı büyüsünler.. darısıda başımıza olsun.. benim gibi normal doğum bekleyen ve hala doğuramayanlar var mı?mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…