- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.341
sağol canım sende aynı durumdasın geliba psikolojik sancı geliyormuş gibi oluyor geceleri ama devamı yok(( offf normal doğumun en zor yanı buymuş allah kurtarsın hepimizi bir avazda inşallah hemşireler tesilli eediyor sancıyı az hissedersin işte diye ama umrumda değil istersem heryerimi yartsınlarr ama bian önce kurtuluyum inşallah
İşte biz Kızım Hilal 37+4 bugün kü hamilimiz
artık son 3 hafta solda olurmuş canım geçen hafta NST de sağdaydın bugün sol aşağıda şaşırdım bende S ye benzer kıvrım şeklinde doktorum bile öyle söyledi kafa daha da aşağıya inecek....Ya birde NST deyken bir nefes alışı vardı anlatamam ....UFFFFF dermiş gibiydi 2 defa d hıçkırık sesini duydum kendi kendime güldüm walla ama şunu söyleyeyim hareketleri aşağıya doğru hissedrsin artık uyuyordur beebğin canım ... yemekten sonra ovala karnını gelir kendine
Bende cevaplarım benim 25 mart geri gelmezse..
pencuben maşallah kuzuna,inşalah bir haftacık daha bekler üzmez annesini..
canan hadi gözün aydın günün belli olmuş, sağlıklı gelir inşalah,
peri, hepatit,selinus,yagmur, kızlar sağlıklı şekilde dogmak nasip olur inşalah,
bu akşam bol bol dua edelim kızlar,bebek bekleyenleride unutmayalım,hamişlerin duası kabul olurmuş..
yaz, sanırım seni dogum korkusu sardı,cnm fazla sıkma kendini herşey yolunda olucak Allah'IN izniyle
ona birsürü çikolata yedirdim veee oda oynamaya başladı çok şükürhihoyyyt.ama bizimkinin pozisyon değişmiş şimdi nasıl duruyor çözemedim.yemek yapmadan önce bir bakayım dedim size:))
PANCUBEN maşallahcanım kızına gözün aydın..
EFTEL teşkür canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahh
YAZ cım takılma sakın benimki de cok durgundu dün bugün kudurdu.yerleri dar zaman yakın..tatlı ye bak nasıl coşacak:))
kızlar bu gün de akşam oldu:) işleri yavaştan aldığım iyi olmuş çok yaydım diyordum.yoksa zaman geciremiycektim:))
bu arada eşim yine bebeğin adını değiştirdi:))sanırım kimlik cıkana dek kesinleşmeyecek bizim sıpanın adı:))
selam kızlar çok özledim sizi
şuan ewde yatağımdayım meleğimi emzirdim yuyor ama her an uyanbilir çünkü hep emmek istiyor meme yapışık waziyetteyiz sütümde bol çok şükür... normal doğumunn awantajı olsa gerek... çok mutluyum çokn değişik duygular kocam we ben hawalardayızhala kendimize gelemedik.. kızım aynı babasınna benzior işte aşkıkm
]
canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün.uzun ömürler versin.kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle
sen benim karnımı bir görsen çarşamba pazarına döndü resmen birazı kızımdan birazı oğlumdan.az once oglusum karnımın sag tarafında toplandı esımden fotograf makınasını ıstedım vermedı kendı cektı .offffff ben tam anlamamısım catlaklarımın boyutunu gobek delıgımıden sonrasını goremedıgım ıcın.
cok fecı olmussssssssmafoldumben
sizde güzel haberler getrn kızlarr..boshayallersmileynuru merak ettim ama daha doğurmamış allah sabır versin canım meleğin seninle biraz oynuyo yaramazlık yapıyo demekki merak etme en kısa zamanda kollarında olur inşallah.
PERııı iyi kötü bişey yokmuş az kaldı miniğinle kavuşmana oda bugün biraz seni korkutmuş ama olsun doğunca sorarsın kerataya.
ocd ,seyhan ve ben yarın doktor kontrolümüz var bakalım sıpalar napıyo benim 13:30 da randevum.
sağol canım inşallah.sizde güzel haberler getrn kızlarr..boshayallersmile
amin canım sene güzel haberle gelirsin inşallah.iyigeceler.yatmadan son bikez bakayım size dedim biz sabah erken gidiyoruz hastaneye
kussebim,ocd sizde güzel haberlerle dönersiniz inşallah canlarım
hepinizi çok çok öpüyorum bitanelerim Allah rahatlık versin Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin bu güzel gecenin hörmetine inşallah nerde kim darda ve sıkıntıdaysa yüce Allahım yardımcısı olsun tekrar iyi geceler güzel anneleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?