2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ynur Allah yardımcın olsun. Sabırlı ol, demek ki bebeğin henüz senden ayrılmak istemiyor. Benim yiğenim beklenen doğum tarihinden 10 gün sonra geldi. Allaha şükür bebeğimiz 10 gün geç de olsa sağlıkla ve normal doğumla geldi. Sen stres yaptıkça bu bebeğine yansır. Kendini sakinleştir. Çok şanslısın ki doktorun sancılarını bekle diyor. Malum artık doktorlar hemen kesip biçme derdinde. Normal doğumlarda kesi atmak otomatik bir işlem olmuş, oysa onun için bile bazı şartların yerine gelmesi gerekiyor bebek çok büyükse, senin vajianan darsa gibi. Bir tanıdığımzığın ilk bebeği 3650 gr doğdu. Hem normal doğurdu hem de kesi bile atılmadı. Sabret, demoralize olma, doktoruna güven.

hasretim maşallah canım meleğine ne kadar tatlı bi bebiş o öyle Allah nazarlardan saklasın boncuk boncuk bakıyo maşallah iyi olmanıza çok sevindim canım benim

azemheval canım seninde gözün aydın kavuşmuşsun kuzuna Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
ynurcum sende hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah canım

bizde yarın sabah gidiyoruz kontrole yalnız kıslar hiç hissetmediğim değişik ağrılar ve sızılar hissediyorum bugün hayırlısı bakalım
hastaneye gidecek arkadaşlarda güzel haberlerle dönerler inşallah
oturamıyorum bugün pc başında canlarım hepinizi çok öptüm iyi geceler opuyorumnanaktan

ona birsürü çikolata yedirdim veee oda oynamaya başladı çok şükürhihoyyyt.ama bizimkinin pozisyon değişmiş şimdi nasıl duruyor çözemedim.

hasretcim hoşgeldiniz.bu ne tatlılık 41 kere maşşallah yaa
ve evet babasına acayip benziyor.gönlün temiz arkadaşım bak istediğin gibi oldu.Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.

kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle
canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün.uzun ömürler versin.
İşte biz Kızım Hilal 37+4 bugün kü hamilimiz

çok şekersiniz pancubencim maşşallah

Hasreti merak etmiştim...maşallah iyiymiş...kızı da çok tatlı:)cidden babasına benziyor...Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı:):):)
kandiliniz mübarek olsun...iyi geceleropuyorumnanaktan

sağolun anne ve anne adayları eşime maç arasında çektirdim geceliklerimi giymeden artık uyku vakti geldi bugün yürüyüşte yapınca yorulduk fazla ayakta kalmamak lazım ama dinlene dinlene işlerimi de yaparım yarın ütülerim var mutfak toparlanacak,akşama ablamlar gelecek yeğenlerimle onlarıda özledim yawrularımı heyecan dorukta.....

Yaaa farkettiniz mi bilmiyorum ama bende hiç göğüs yok ne olcak bilmiyorum inşallah sütümüz olur en çok korkum sol göğsümde fibrokistlerim vardı inşallah kaybolmuştur onlarda sütümde olur

hepinize iyi geceler Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize
PERİİ VE YNUR sizlerde bir an önce meleklerinize kavuşun az kaldı opuyorumnanaktan

az once oglusum karnımın sag tarafında toplandı esımden fotograf makınasını ıstedım vermedı kendı cektı .offffff ben tam anlamamısım catlaklarımın boyutunu gobek delıgımıden sonrasını goremedıgım ıcın.
cok fecı olmussssssssmafoldumben

amanınn hasretin bebegide ne tatlıymışş ALLAH saglık versin ikisenede..PANCU canım gözünaydın fıstıgını gördün masallah kilosu iyi ..demek doguma yakın solda hareket ederlermiş bak bilmiodum bunu..

ynuru merak ettim ama daha doğurmamış allah sabır versin canım meleğin seninle biraz oynuyo yaramazlık yapıyo demekki merak etme en kısa zamanda kollarında olur inşallah.
PERııı iyi kötü bişey yokmuş az kaldı miniğinle kavuşmana oda bugün biraz seni korkutmuş ama olsun doğunca sorarsın kerataya.
ocd ,seyhan ve ben yarın doktor kontrolümüz var bakalım sıpalar napıyo benim 13:30 da randevum.

sen benim karnımı bir görsen çarşamba pazarına döndü resmen birazı kızımdan birazı oğlumdan.

sizde güzel haberler getrn kızlarr..boshayallersmile

yatmadan son bikez bakayım size dedim biz sabah erken gidiyoruz hastaneye
kussebim,ocd sizde güzel haberlerle dönersiniz inşallah canlarım
hepinizi çok çok öpüyorum bitanelerim Allah rahatlık versin Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin bu güzel gecenin hörmetine inşallah nerde kim darda ve sıkıntıdaysa yüce Allahım yardımcısı olsun tekrar iyi geceler güzel anneleropuyorumnanaktan

sizde güzel haberler getrn kızlarr..boshayallersmile
sağol canım inşallah.
amin canım sene güzel haberle gelirsin inşallah.iyigeceler.

eşimin ailesindeydik malum kandil olduğundan otur otur ayaklarım şişmiş laelaelaelaelae

azemheval de doğurmuş gözün aydın olsun bahtı güzel olsun yavrunun...

hasretciğim prensese maşallah... sana da maşallah

yarın doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah...

uyumak istiyorum ve uyandığımda martın ortalarında olayım zaman geçmiş olsun :))

herkese huzurlu geceler şirin uykular
opuyorumnanaktan

herkese günaydın arkadaşlar artık ben de uyku falan kalmadı geç yatıp erkenden de uyanıyorum.
bu arada bugün kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberler getirirler inşallah
hasretcimin kızı da çok şekermiş,çok tatlı.gerçekten aynı babası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…