2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin Kız annesi maşallah çok tatlı 41 kere sağlıklı olmanıza da sevindim hayırlısı ile doğurdun yaa sonunda kime benzerse benzesin kaderi güzel olsun ....

yok canım 36 + 0 olunca yani 37.haftanın basında baslıyor.ben salı gunu 36+0 oluyorum ve ızne ayrılıyorum.

Benimde sormak istediğim başka bişi var peki ben 37 ye kadar çalışır raporu laldım ya. tekrar doktordan bi rapor daha alacakmıyım ben şimdi iznimi başlatmak için? bilemedim yine????

Bide sanırım bana kimse özelden nası msj atılır anlatmıcak.

Neyse ozaman sadece Hepatit beni arayabilecek demektir.Çokda ilgilenilmiyo sanırım bu durumla kimse yorum yapmadı ben sadece numaramı verecektim.neyse öğrenmek isteyen arkadaşlar topikde nerde hiloş falan diye sorarlr bende artık vakit bulunca yazarım yaşadıklarımı merak eden varsa ki pek var gibi durmuyo.((((((((((
Neyse herkese iyi akşamlar.Sağlıkla kalın bebişlerinize iyi bakın.[/QUOTE]

ben de cok sıkıldım yaw
kıs ben yerım bu cıngozu.gozun aydın canım masallah bebısıne
doktora fazladan dıkısmı attırdın hasret kaydirigubbakcemile3

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bende dogurmak ıstıyorum yaaaaa

bendeeeeeeeeee

kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle

kasla goz arasında doguranlardansın sempatiksalakcinni
allah analı babalı buyutsun canım

az kaldı ben bile doktordan çıktıktan sonra 1 saat yürüyeyim dedim ama yok biraz biraz belim ağrıdı dinlene dinlene dolaştım ....Benim eşimde 9 lara kadar olmaz 9 dan sonra da işi gereği gece 1 lere kadar pc başında canım aynen senin eşin gibi sonra da bir flim olsa da seyrederiz...Dedim ki haftasonu anneannene gidelim dedi yok dedi doğurursun yollarda olmaz dedi.... Komşularım manevi kız kardeşim olmasa bende senin gibi olurum sanırım .Alt katta ablamda pazar günü Kastamonuya gidiyor üzme kendini sabırlı ol ki meleğinde üzülmesi şimdi sen üzülüyorsun o da üzülüyor ona göre

hasretcim maşallah bebişine allah nazarlardan saklasın yazgısı güzel olsun inşallah ne güzel ben 24 üne doğurcam dedin dedin dourdun haa temiz kalpliymişsin gözün aydın darısı bizim başımıza ayrıntıları doğumuda anlatırsın biara canım

iyi akşamlar arkadaşlar
eşimin babannesi çok ağır dr.her an bekleyin dedi.
sabahdan bu yana kötüyümmm eve gelip az dinleneyim dedimm camasırımda leke vardı kahverengii dogumun daha 20 martta evdede tekimmmm
agrım yok fazla napsammmmm offffffffffffffffffffffffff

kızlar ikl önce (kandiliniz mübarek) olsun hastaneye gittik geldik :)
bizim kızın canı gezmek istemiş de :)) ilk nst ye baladıklarında hareketleri düzensiz dediler böle olursa hemen sezeryana almamız gerek dediler ve 2. ye bidaha aldılar 1 meysu 1 de çuku yedim ve bu sefer sırt üstü pozisyonda iyi sağ yada solda gene düzensiz oldu ve gönderdiler kalmana gerek yok dediler bu gün atlattım baklaım fazla klamıcam çıkıyorum hepinizi öpüyorum az da olsa kuranımı okuyum

bı doktorunu arasana

slm kızlar,ne kadar heyecanlı bi forum oldu bu böyle ya,doğum günü belli olanlar,sancısı olanlar,doğuranlar...yok yok maşallah.sona yaklaştıkça evhamlanıyo insan galiba.ben de geçen gün hareketler azaldı diye korkmuştum ama sonradan coştu.bütün doğum yapanların bebeğini Allah bağışlasın anneciklerine...hayırlı bi ömür versin .bebişler çooook tatlı.hasret o kadar özendim ki sana,ben de kucaklamak istiyorum artık...hem de normal doğumla...maşallah size

hep takipteyim ama sürekli yazamıyorum sevgili arkadaşlarım,arada gösteriyorum kendimi,dualarımdasınız ama her zaman unutmayın.

kandiliniz mübarek olsun

bu arada doğum günü belli olanlara da Allah kolaylık versin,sağlıkla kavuşsunlar inşallah...pazartesi günü bebekler fink atacak burda inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…