- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.321
ben daha doğuramadım arkadaşlar hergün nstye bağlanıyorum nstde sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum açılma 3cm ama doktorum sancımı beklememi söyliyor sağolsun benim iyiliğim için ama canıma tak dedi artık bugün sezeryana al beni dedim ama onada yanaşmadı söz verdi sunni sancı vermiyeceğine anlıyacağınız sancımı bekliyoruz(( bu şekilde gidip gidip gelmek çok sinir bozucu hergün ağlama krizine giriyorum resmen tüm aile maf olduk sağlığımız iyi şükürler olsun ama artık dayanamıyorum ((((((([/QUaman sakin ol canım hersey yoluna giricek çok ağrın sızın var mı senin belki bu gece yada yarına olur inşallah ılık bir duş al bence sakinleşOTE]
su kuşu oldum canım günde üç kere giriyorum nerdeyse ama faydası yok hayırlısı bebeğim günü dolmadan gelmek istemiyor napalım elpençe bekliyoruz oğluşu :Saruboceq:
Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine.
selam kızlar çok özledim sizi
şuan ewde yatağımdayım meleğimi emzirdim yuyor ama her an uyanbilir çünkü hep emmek istiyor meme yapışık waziyetteyiz sütümde bol çok şükür... normal doğumunn awantajı olsa gerek... çok mutluyum çokn değişik duygular kocam we ben hawalardayızhala kendimize gelemedik.. kızım aynı babasınna benzior işte aşkıkm
Bn işyerindeyim ama işlerimi aktarmakla uğraştığım için hep açık duruyor ama katılamıyorum size
ağrılarımda başladı kızlar yarın 36 oluyorum...
Bişi sorucam bilenlere hani 37. haftaya kadar çalışabilir raporu varya 37. haftam benim başladığındamı yoksa doluncamı iznim başlıyor?
ben de cok sıkıldım yawYa acayıp sıkıldım ben hamılelıkten kımsede yok tek basıma evde afakanlar basıyor
Bazen kendımı balkondan atasım gelıyor ya
Yarın doktor kontrolum var solıcem doktora acayıp hıssedıyorum kendımı mafoldumben
kıs ben yerım bu cıngozu.gozun aydın canım masallah bebısıneselam kızlar çok özledim sizi
şuan ewde yatağımdayım meleğimi emzirdim yuyor ama her an uyanbilir çünkü hep emmek istiyor meme yapışık waziyetteyiz sütümde bol çok şükür... normal doğumunn awantajı olsa gerek... çok mutluyum çokn değişik duygular kocam we ben hawalardayızhala kendimize gelemedik.. kızım aynı babasınna benzior işte aşkıkm
doktora fazladan dıkısmı attırdın hasret kaydirigubbakcemile3saolun canlarım ben gayet iyiyim çok sancı çektim ama hepsini unuttum dikişlerim yüzünden oturamıyorum yan yatar waziyetteyim sürekli doktorcum 2 dikişte fazladan attıaklinialirimsmile iyiyim yani hepiniz çok sağolun dualrınızı esirgemediniz biliyorum hepinizden allah razı olsun..
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Bende dogurmak ıstıyorum yaaaaa
kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle
sağol tatlım sen naptın belli oldumu sezeryan günün?
Evet canım inşallah p.tesi hayırlısıyla giriyorum sezaryene.
ay ne güzelllll gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gercekten cok sıkıldım ya ewde tek basıma kımseyı gordugum yok kendı aılem uzak 2 aracla gıdebılırım onceden tek basıma gıdıyordum sımdı ızın wermıyolar bıde babam annem gelme dıyor dogum olur burda sonra esımın aılesıne ayıp olur dıye
Bakala bıle cıkmıyorum bunaldım ya esımde yogun calıısyor 10 da gelıyor dırek pc basına oturuyor hafta sonu ıse yıne pc pc pc delırıyorum sadece dedelere gıdıp gelıyoruz offf
Kızım olsa onunla ılgılenırım o zaman kızımı gormeye gelen olur 3 5 ınsan yuzu gorurum ya
Evet canım inşallah p.tesi hayırlısıyla giriyorum sezaryene.
allah kucağına almayı nasip etsin canım hayırlısıyla bebeişini al kucağına inş:Saruboceq:
selam kızlar çok özledim sizi
iyi akşamlar arkadaşlar
eşimin babannesi çok ağır dr.her an bekleyin dedi.
Sabahdan bu yana kötüyümmm eve gelip az dinleneyim dedimm camasırımda leke vardı kahverengii dogumun daha 20 martta evdede tekimmmm
agrım yok fazla napsammmmm offffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?