2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım sanada bebişede maşallah zamanında sağlıklı gelsinler yeter. bakma böyle dediğime bende bunaldım yanlızım evde bütün gün tv. karşısında oturup örgü örüyorum. 38+2 olduk gelmeye hiç niyetimiz yok. pazar kaynanam gelecek salıda annem gelecek ikisi arasında ne yapacağımı bilemiyorum. kaynanama gelme diyemem ilk torunu kadın neler hazırlamış benden çok heyecanlı melek gibi. annemi istiyorum hastanede bebek bakımında dehşet iyi off şimdiden stres oldum arada kalmaktan korkuyorum. ikisini kırmadan şu doğumu lohusalığı atlatsam gözümü açıp kapayım mart bitsin kızımla sahilde yürüyelim inşallahhhh:hulya:

BEYZADE canım ablam 2.inci yeğenime 2 EKİM de doğum yaptı gündüz kontrolünde hersey normaldi vardı eve gönderdiler doktor 2 EKİM demişti zaten cmrt doğum yaparsın diyip eve yolladı akşam 7-8 gibi sancısı geldi ve hastanede suyu geldi ve akşam 11 de doğum yaptı ...Yani geceye kalmadı doğumu herseyi normaldi sancısı yoktu aniden oluyor işte zamanını RABBİM bilir sen içini ferah tut

canım senin bebiş te çok inatcıymış.inşallah bir an evvel başlar sancıların hayırlısıyla...

az kaldı az ama azaldıkça dahada uzuyo helekide bebeklerimizi görüorumya ..neyse hergün aynı şeyi söylemek istemiorum eninde sonunda dogurucaz zaten ALLAH ın izniyle ..bebekleri doguranlar bir bir kacıyo valla mecburen..dogumdan sonrada bi yopik açalım..:lepi:

cook duygulandım..senağlama

bu hurma olayını deniycema.s hatta bugün almaya calışıcam..hasrette dogua yakın yemişmiydi öyle hatrlıorum kız 2 güne dogurdu maşallah..

geldim pancubencim çok sağol düşündüğün için bizi.dün gece okadar çok çikolata yedirdim ki sonunda dayanamadı ve hızlandı hareketleri.çok şükür Allaha normale döndü sanırım biraz dinlenmek istemişti oğlum ama annesi rahat bırakamadı.

okadar güzel söylemişsinki çoğumuz anne olmak için neler yaşadık ben ilk bebeğimi kaybettim sen pcodan sonra sahip oldun yanlış hatırlamıyorsam.ve benim erkeğim öyle ümitsiz öyle darmadağın olduğum bir dönemde geldiki o bizim mucizemiz.onu bana veren Allaha şükürler olsun.ve hepimize kıymetlilerimizi sağsalim kucaklamayı nasip etsin.:Saruboceq:

Son düzenleme:
bu arada hepinize selamlar canlarımopuyorumnanaktan.haftaya bugün inşaallah oğlum kollarımda olacak.bir günlük anne olacağım ALLAh ım sağsalim nasip etsin.

yazgıcım benide zaman zaman korkutuyo bebegim 2 3 gün hareketlerinde azalma oluyo bazen ALLAH ttan arada bi ufacıkta olsa bi pıt yapıo annesine ben burdayım der gibi..yoksa solugu dk da bi dr yanında alıcam..annelik böyle bişeymiş demekki..az kaldı canımm kavuşmana..:Saruboceq:

sende bendensin bakalım ne zaman gelmek isteyecek bizim bebeklerimiz ama önceki yazılanlara baktıysan sancı çıkmasada aniden oluyomuş inşallah bizede öyle olur..olumunekankayizsmile

yaa öyle birşeyki ebrucum az hareket etse içim içimi yiyor bir süre hareketsiz kalsa huzurum kaçıyor.şuan bunu yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum inan.ona kavuşmama çok az kaldı.anne olmak gerçekten çok bambaşka birşey bunu şimdiden anlıyorum.Allah sağlık versin yavrularımıza.

bu arada hepinize selamlar canlarımopuyorumnanaktan.haftaya bugün inşaallah oğlum kollarımda olacak.bir günlük anne olacağım ALLAh ım sağsalim nasip etsin.

selam annisler nasılsınız bakalım? hayırlı cumalar herkese. ay insallah Rabbim sagsaglim kucagında görmeyi nasip etsin.
Bu arada pazartesi doguma girecek arkadaslar Allah hepinize kolaylıklar versin bebislerinizi kucaklarınıza alıp gelin saglıcakla olur mu:1hug:

Canım benim iyi olduğunuza sevindim evet seninde az kaldı oğluna kavuşmaya yaaa ben daha anne olmadan annemi kaybettiğimde anladım anne olmak neymiş diye annelik çok farklı bir duygu rabbim bu duyguyu herkese yaşatıyor işte.Sorumluluk sahibi olmak onu bir çöpten bile sakınmak ,ağlamasına ,hasta olmamasına dikkat etmek ,acaba bisey mi oldu diye düşünmek ,okula başlaması, askere gitmesi evlenmesi, rabbim görmeyi nasip ederse torununu görmek çok farklı bir duygu...O yüzden de diyorum yaa boşverin takmayın kafanıza elbet anne ve kayınvalidelerinde bir bildikleri var ama hakaret dışında, dedikodu dışında, içinde art niyet olmaksızın seni de evladı gibi görüyorsa ne mutlu.....
Ben 8 ay Pco değilde PROLAKTİN tedavisi gördüm ama hiç sol göğsümde fibrokist vardı ve oda prolaktin hormonunu yükseltiyor ve gebeliği engelliyordu çok şükür muzicem benimle hiç beklemediğim anda aşılama bile düşünüldü erken yumurtam çatlıyordu doktorum bana 1-2 ay doğal yolla birlikte olun sonra olmazsa aşılama yaparız demişti ...Ama meleğimi Rabbim kavuşturdu ve şuan benimle doğmak için gün sayıyoruz....Hiç bir zaman isyan etmemeyi şükretmeyi öğretti bana .....Sabırla bekliyorum HİLAL MELEĞİMİ:Saruboceq::Saruboceq:

çok sağol canım benimopuyorumnanaktan Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

canım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun kızını sana.herkes neler yaşıyor düşününce çok haklısın.ne mutlu sana ki mucizen kendiliğinden konmuş göbeğine.bende ne olursa olsun şükretmek taraftarıyım.Allah çok büyük ve dağına göre kar veriyor ben bunu öğrendim.

arkadaşlar selamlar,.hasretin bebikini gördüm,maşallah,çok şeker,.boshayallersmilebu arada yarın randevum var,.bakalım bebikim tersse malum son,sezeryannnnnmafoldumben mafoldumbentarih verecek doktorum,.bakalım son durum ne olcıkakannehir akannehircanancım,pazartesi büyük gün desene,.ALLAH hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin:Saruboceq: sizleri seviyorum arkadişler.mucukssssssssopuyorumnanaktan :1hug: :1hug:

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…