- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.421
Selam canım sanada bebişede maşallah zamanında sağlıklı gelsinler yeter. bakma böyle dediğime bende bunaldım yanlızım evde bütün gün tv. karşısında oturup örgü örüyorum. 38+2 olduk gelmeye hiç niyetimiz yok. pazar kaynanam gelecek salıda annem gelecek ikisi arasında ne yapacağımı bilemiyorum. kaynanama gelme diyemem ilk torunu kadın neler hazırlamış benden çok heyecanlı melek gibi. annemi istiyorum hastanede bebek bakımında dehşet iyi off şimdiden stres oldum arada kalmaktan korkuyorum. ikisini kırmadan şu doğumu lohusalığı atlatsam gözümü açıp kapayım mart bitsin kızımla sahilde yürüyelim inşallahhhh:hulya:Selam herkese
Bende hastaneden yenı geldım nst ye baglandım hıc bı sancı cıkmadı
Doktorum masallah cektı sorun olmadıgı ıcın de ultrasona sokmadı
Dedım ben ne zaman dogum etcem cok sıkıldım dedı dha 2 haftan var ama ben bısı dıyemem senın herseyın normal bol bol yuruyus yap
Zaten catı muanesıde yapmadı sanırım dogumda yapacak sınır oldum ya herkesın doktoru yapıor bızımkı neden yapmıyor
Bız gıttıgımız de dogum vardı onunda b.d.t 12 mart mıs dedı bak onunkıde senden 1 gun once ne zaman ne olucagı bellı olmas dedı
Haftaya bı daha gel dedı tabı dogurmassan
Bende sınır oldum esıme dedım daha gıtmıcem sancı yok mancı yok bosu bosuna 20 tl werıyoruz nst ye ultrasonlada bakmadı
Bebegin oynamasına bakarım sancım olursa zaten dogum sancısıysa suyum gelır doguma gıderım bol bol para mı yedırıcem onlara
Bıde kızımın sampuanlarını aldık chicco nun tam set mendıl sabun pişik kremi pudrası bıde canta hedıyelı 59 tl sızce fıyatı nasıl
Ayyy suan cok stresım bende dogurmak ıstıyorum ya sınırlerım tepemde bırasdan evı toplarım sınır atarım sonrada ust katta mewlıd var oraya cıkıcam Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
Yaa kızlar ben napım benİm doĞum tarİŞhİm en fazla 3 marttı amam hala bende tık yok beklİyom bİde bende Şekr var kordon bİ kere dolanmıŞ bebŞlŞİme ama doktor normalİ denİcez dİyo arkadaŞa kordon var sezertyan yapalım dem,Ş anlamadım ben bu İŞten bİŞe bakalım salıya kadar doĞurmazssam salı kontrolÜm var
allah hepİmİzİ bİr avazda kurtarsın bebİŞlerİmİz ve bİz saĞlıklı huzurlu bİ Şekİlde eveİmİze gelmeyİ nasİp etsİn amİnn
canım senin bebiş te çok inatcıymış.inşallah bir an evvel başlar sancıların hayırlısıyla...Yaa kızlar ben napım benİm doĞum tarİŞhİm en fazla 3 marttı amam hala bende tık yok beklİyom bİde bende Şekr var kordon bİ kere dolanmıŞ bebŞlŞİme ama doktor normalİ denİcez dİyo arkadaŞa kordon var sezertyan yapalım dem,Ş anlamadım ben bu İŞten bİŞe bakalım salıya kadar doĞurmazssam salı kontrolÜm var
allah hepİmİzİ bİr avazda kurtarsın bebİŞlerİmİz ve bİz saĞlıklı huzurlu bİ Şekİlde eveİmİze gelmeyİ nasİp etsİn amİnn
az kaldı az ama azaldıkça dahada uzuyo helekide bebeklerimizi görüorumya ..neyse hergün aynı şeyi söylemek istemiorum eninde sonunda dogurucaz zaten ALLAH ın izniyle ..bebekleri doguranlar bir bir kacıyo valla mecburen..dogumdan sonrada bi yopik açalım..:lepi:sağol canımcım hepimizin meleklerini Rabbim korusun
evet ebrucum ben bile şok oldum nasıl yani geçen hafta sağdaydı dedim solda bu sefer kalp atışlarını dinledik birde nefes alışverişi vardı anlatamam sana insanın içi kıpır kıpır oluyor düşünmemek elde değil kızıım az kaldı sabret demekten başka bisey diyemedim.....Gayet iyi gördü doktorumuzda.... Az kaldı hayırlısı ile ama daha mart gelmeden 16 tane bebeklerimiz dünyaya geldi bile sağlıklı hepside anneleri de maşallahhhh....
meryem suresini mealine baktım şöyle yazıyor ... Böylece Meryem çocuğa gebe kaldı ve onunla uzak bir yere çekildi.
23. Doğum sancısı onu bir hurma ağacına yöneltti. "Keşke bundan önce ölseydim de unutulup gitmiş olsaydım!" dedi.
24. Bunun üzerine (Cebrail) ağacın altından ona şöyle seslendi: "Üzülme, Rabbin senin alt tarafında bir dere akıttı."
25. . "Hurma ağacını kendine doğru silkele ki sana taze hurma dökülsün."
26. "Ye, iç, gözün aydın olsun. İnsanlardan birini görecek olursan, "Şüphesiz ben Rahmân'a susmayı adadım. Bugün hiçbir insan ile konuşmayacağım" de.
HERKESE GÜNAYDIN VE HAYIRLI CUMALAR ANNE VE ANNE ADAYLARI;
ıçim kıpır kıpır böyle güzel melekleri görünce kızıma bile sesleniyorum bak yeğenlerine hepsi dünyaya gözlerini açtı diyorum sağlıkla gel meleğim diye dün dualar ettim mübarek gecede biz iyiyiz artık tamamen özledim kızımı hele kalp atışlarını dinlerken gözlerim dolu dolu oldu.....
HASRET seni çok iyi anlıyorum anne olmak için can atan bizler az kaldı demekten başka bir çaremiz yok...Aşk heryerde aşktır eşinle beraber aynı anda o duyguyu yaşaman işte bizim SEVGı MEYVAMIZ demeniz çok güzel ...Sakın ama sakın kimseye öptürme güzelce söyle kusura bakmayın de ama öpmenize izin veremem de hatta kucaklarına alırken bile sende dahil ellerinizi temizleyin ....Benim yeğenimi öpe öpe kayınvalidesi yanakları hep kıpkırmızı oldu alerjik reaksiyon gösterdi doktorda öpmesin kimse diye tembihlemiş şimdi iyi yanakları yawrumun .....
Aklıma YAZ geldi bebeğinin hareketlerini az hissedeiyorum demişti ne yaptı acaba ?
BOSNA 'nın kontrolü vardı bugün
mrb annişler nasılsınız ya kızlar hasretin bebişinin resmi var mı
yazgıcım benide zaman zaman korkutuyo bebegim 2 3 gün hareketlerinde azalma oluyo bazen ALLAH ttan arada bi ufacıkta olsa bi pıt yapıo annesine ben burdayım der gibi..yoksa solugu dk da bi dr yanında alıcam..annelik böyle bişeymiş demekki..az kaldı canımm kavuşmana..:Saruboceq:geldim pancubencim çok sağol düşündüğün için bizi.dün gece okadar çok çikolata yedirdim ki sonunda dayanamadı ve hızlandı hareketleri.çok şükür Allaha normale döndü sanırım biraz dinlenmek istemişti oğlum ama annesi rahat bırakamadı.
okadar güzel söylemişsinki çoğumuz anne olmak için neler yaşadık ben ilk bebeğimi kaybettim sen pcodan sonra sahip oldun yanlış hatırlamıyorsam.ve benim erkeğim öyle ümitsiz öyle darmadağın olduğum bir dönemde geldiki o bizim mucizemiz.onu bana veren Allaha şükürler olsun.ve hepimize kıymetlilerimizi sağsalim kucaklamayı nasip etsin.:Saruboceq:
Yaa kızlar ben napım benİm doĞum tarİŞhİm en fazla 3 marttı amam hala bende tık yok beklİyom bİde bende Şekr var kordon bİ kere dolanmıŞ bebŞlŞİme ama doktor normalİ denİcez dİyo arkadaŞa kordon var sezertyan yapalım dem,Ş anlamadım ben bu İŞten bİŞe bakalım salıya kadar doĞurmazssam salı kontrolÜm var
yazgıcım benide zaman zaman korkutuyo bebegim 2 3 gün hareketlerinde azalma oluyo bazen ALLAH ttan arada bi ufacıkta olsa bi pıt yapıo annesine ben burdayım der gibi..yoksa solugu dk da bi dr yanında alıcam..annelik böyle bişeymiş demekki..az kaldı canımm kavuşmana..:Saruboceq:
bu arada hepinize selamlar canlarımopuyorumnanaktan.haftaya bugün inşaallah oğlum kollarımda olacak.bir günlük anne olacağım ALLAh ım sağsalim nasip etsin.
geldim pancubencim çok sağol düşündüğün için bizi.dün gece okadar çok çikolata yedirdim ki sonunda dayanamadı ve hızlandı hareketleri.çok şükür Allaha normale döndü sanırım biraz dinlenmek istemişti oğlum ama annesi rahat bırakamadı.
okadar güzel söylemişsinki çoğumuz anne olmak için neler yaşadık ben ilk bebeğimi kaybettim sen pcodan sonra sahip oldun yanlış hatırlamıyorsam.ve benim erkeğim öyle ümitsiz öyle darmadağın olduğum bir dönemde geldiki o bizim mucizemiz.onu bana veren Allaha şükürler olsun.ve hepimize kıymetlilerimizi sağsalim kucaklamayı nasip etsin.:Saruboceq:
çok sağol canım benimopuyorumnanaktan Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.selam annisler nasılsınız bakalım? hayırlı cumalar herkese. ay insallah Rabbim sagsaglim kucagında görmeyi nasip etsin.
Bu arada pazartesi doguma girecek arkadaslar Allah hepinize kolaylıklar versin bebislerinizi kucaklarınıza alıp gelin saglıcakla olur mu:1hug:
Canım benim iyi olduğunuza sevindim evet seninde az kaldı oğluna kavuşmaya yaaa ben daha anne olmadan annemi kaybettiğimde anladım anne olmak neymiş diye annelik çok farklı bir duygu rabbim bu duyguyu herkese yaşatıyor işte.Sorumluluk sahibi olmak onu bir çöpten bile sakınmak ,ağlamasına ,hasta olmamasına dikkat etmek ,acaba bisey mi oldu diye düşünmek ,okula başlaması, askere gitmesi evlenmesi, rabbim görmeyi nasip ederse torununu görmek çok farklı bir duygu...O yüzden de diyorum yaa boşverin takmayın kafanıza elbet anne ve kayınvalidelerinde bir bildikleri var ama hakaret dışında, dedikodu dışında, içinde art niyet olmaksızın seni de evladı gibi görüyorsa ne mutlu.....
Ben 8 ay Pco değilde PROLAKTİN tedavisi gördüm ama hiç sol göğsümde fibrokist vardı ve oda prolaktin hormonunu yükseltiyor ve gebeliği engelliyordu çok şükür muzicem benimle hiç beklemediğim anda aşılama bile düşünüldü erken yumurtam çatlıyordu doktorum bana 1-2 ay doğal yolla birlikte olun sonra olmazsa aşılama yaparız demişti ...Ama meleğimi Rabbim kavuşturdu ve şuan benimle doğmak için gün sayıyoruz....Hiç bir zaman isyan etmemeyi şükretmeyi öğretti bana .....Sabırla bekliyorum HİLAL MELEĞİMİ:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar selamlar,.hasretin bebikini gördüm,maşallah,çok şeker,.boshayallersmilebu arada yarın randevum var,.bakalım bebikim tersse malum son,sezeryannnnnmafoldumben mafoldumbentarih verecek doktorum,.bakalım son durum ne olcıkakannehir akannehircanancım,pazartesi büyük gün desene,.ALLAH hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin:Saruboceq: sizleri seviyorum arkadişler.mucukssssssssopuyorumnanaktan :1hug: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?