- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #49.461
dün doktora gittim belki bir umut hadi doğuma der dedim ama yok
bizim kızın keyfi yerinde kilosu 3.400 gr olmuş.. herşey çok iyi şükürler olsun...
beklemedeyiz ne zaman gelir keyfi bilir...çok oynak sanırım artık karnıma sığmıyor
diyorum orda debeleneceğine gel yanımızda çok yer var diye dinleyen kim :umursamaz:
kızlar benim sütüm az sanırım böle sıkınca fışkırmıyor... we bebğim hep emmek istiyor sık sık uyanıyor sanırım doymuyor netten araştrmaya hiç waktim yok bu sayfa açık olduundan szden rica etsem bi bakın ne yapmalıyım yazın ben ara ara takip ediorum sizleri.. ayw aaldık annem aywa elma kompostpsu yapıo, milupanın stell tee çayını 2 gündür içiyorum, meywe suyu falanda içiyorum hemen etki edecek bişiler war mı?
bizim kızın keyfi yerinde kilosu 3.400 gr olmuş.. herşey çok iyi şükürler olsun...
beklemedeyiz ne zaman gelir keyfi bilir...çok oynak sanırım artık karnıma sığmıyor
diyorum orda debeleneceğine gel yanımızda çok yer var diye dinleyen kim :umursamaz:
Maaşallah canım gelir inş. annesi sağlıcakla kilosuda iyiymiş minişimizin maaşallah maaşallah
ay masallah kızının kılosuna. acele etme canım ya gelır elbet zamanı gelmemıstır daha onu beklıyodur.
sağol canım maşallahı var evet ama artık bende çok sabırsızlanıyorum
doğuranları kıskanıyorum hevesleniyorum birde çok kilolu olması suyununda
fazla olması demekmiş yani onun kilosu kadar karnımda su da fazla uyuyamıyorummafoldumben
hele bi doğsun az da büyüsün soracam bunların hesabını ona alsanaalsanasmile
kızlar benim sütüm az sanırım böle sıkınca fışkırmıyor... we bebğim hep emmek istiyor sık sık uyanıyor sanırım doymuyor netten araştrmaya hiç waktim yok bu sayfa açık olduundan szden rica etsem bi bakın ne yapmalıyım yazın ben ara ara takip ediorum sizleri.. ayw aaldık annem aywa elma kompostpsu yapıo, milupanın stell tee çayını 2 gündür içiyorum, meywe suyu falanda içiyorum hemen etki edecek bişiler war mı?
sağol canım maşallahı var evet ama artık bende çok sabırsızlanıyorum
doğuranları kıskanıyorum hevesleniyorum birde çok kilolu olması suyununda
fazla olması demekmiş yani onun kilosu kadar karnımda su da fazla uyuyamıyorummafoldumben
hele bi doğsun az da büyüsün soracam bunların hesabını ona alsanaalsanasmile
Az kaldı annesi Rabbimin izniyle sağlıcakla doğsunda ısırırsın o güzel ayaklarını ellerini.Bende ısırcam tabii kıyabilirsem :) kaydirigubbakcemile3
Maşallah canım benim kızda 38+2 günlük ve 3 ile 3600 arası bir kilosu var hala ters yerleşmedi çarşambaya kadar bekliyorum. sezaryan yolu gözüküyor. Tam topişler ya öpesim geliyor. babası öptükçe kıskanıyorum
amin sağlıkla bir doğuralım Allahın izni ile inşallah... ısıramazsın kıyamazsın
dün gece rüyamda doğum yaptım valla kafayı bozuyorum yavaştan ben..
korkumu bile yendim yeter ki doğsun göreyim bende ağzı burnu nasıl kokusu nasıl
ben anneyim diyebileyim istiyorumm...boshayallersmile
hijyenim sağolasın.. o vakit umarım çok uzak değildir...
Hasrette böyle son zamanlarda çok sıkılmıştı en sonunda söylene söylene doğuma gitti.Belki sende en sonunda söyleye söyleye getirirsin kızını.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...:Saruboceq:
kızlar geçmişe açıldım baya tekrar sölüyorum dularızı esirgmediiniz için çok soalun.. ewet önerilerinizi okudum en iyiis bol bol emzirmeye dewam, bol bo sıwıda alıyorum duşta yaptım umarım iyi olur... ocd sormuş fazla dan dikişmi attrdın die ewt cnm 2 taneceik extradan attırdım dr çok dar olur ama dedi zamanla formuna erişir tekrar dedi :) o anda bile onu düşünyodum:jeyyar: bebeim hala uyuyor uyandırıp emzireyim bari annem ballı su werdi çay kaçığıyla biraz çocuk uyudu walla demekki doymuyor tam olarak... neyse saolun canlarım ben burdayım takipteyim haberiniolun
kızlar geçmişe açıldım baya tekrar sölüyorum dularızı esirgmediiniz için çok soalun.. ewet önerilerinizi okudum en iyiis bol bol emzirmeye dewam, bol bo sıwıda alıyorum duşta yaptım umarım iyi olur... ocd sormuş fazla dan dikişmi attrdın die ewt cnm 2 taneceik extradan attırdım dr çok dar olur ama dedi zamanla formuna erişir tekrar dedi :) o anda bile onu düşünyodum:jeyyar: bebeim hala uyuyor uyandırıp emzireyim bari annem ballı su werdi çay kaçığıyla biraz çocuk uyudu walla demekki doymuyor tam olarak... neyse saolun canlarım ben burdayım takipteyim haberiniolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?