2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maaşallah canım gelir inş. annesi sağlıcakla kilosuda iyiymiş minişimizin maaşallah maaşallah

bebeğin çok tatlı maşallah.. darısı başımıza...
bol bol sıvı tüketmek lazımmış, birde banyo yapmak yakınımda yeni doğuran biri var
onun sütü olmamıştı hiç 3-4 gün içerisinde yeteri kadar gelmişti.. şerbet süt kanallarını
açarmış ondan bal şerbeti de iyi diyorlar.. ama ruh halin hepsinden daha önemli..

Milupanın stıll tee çayı gaz açısındanda faydalımı annelere?Yani gaz çıkarabilmeye faydası varmı sindirime falan?

ay masallah kızının kılosuna. acele etme canım ya gelır elbet zamanı gelmemıstır daha onu beklıyodur.

Maaşallah canım gelir inş. annesi sağlıcakla kilosuda iyiymiş minişimizin maaşallah maaşallah

sağol canım maşallahı var evet ama artık bende çok sabırsızlanıyorum
doğuranları kıskanıyorum hevesleniyorum birde çok kilolu olması suyununda
fazla olması demekmiş yani onun kilosu kadar karnımda su da fazla uyuyamıyorummafoldumben
hele bi doğsun az da büyüsün soracam bunların hesabını ona alsanaalsanasmile

ay masallah kızının kılosuna. acele etme canım ya gelır elbet zamanı gelmemıstır daha onu beklıyodur.

gününü beklerse sezeryan olma ihtimali var kilosundan sebep
her an doğuracakmışım gibi tuhaf bir heyecan karışımı korku ile bekliyorum
kendimi de fazla dinler oldum bu aralar...
oyalanmak için kağı süsü yapıyorum zilliye :)

Az kaldı annesi Rabbimin izniyle sağlıcakla doğsunda ısırırsın o güzel ayaklarını ellerini.Bende ısırcam tabii kıyabilirsem :) kaydirigubbakcemile3

cnm milupa bilmiyorum ama humana stellin methini çok duydum
petibör bisküvi
boza- marul gibi koyu yeşil sebzeler..
birde bolca emzir

oo maşallah bebeğine gelir inşallah vakti gelince hayırlısı olsun

Vitamalt diye bir içecek var...
Onu deneyebilirsin Hasret..

Maşallah canım benim kızda 38+2 günlük ve 3 ile 3600 arası bir kilosu var hala ters yerleşmedi çarşambaya kadar bekliyorum. sezaryan yolu gözüküyor. Tam topişler ya öpesim geliyor. babası öptükçe kıskanıyorum

Az kaldı annesi Rabbimin izniyle sağlıcakla doğsunda ısırırsın o güzel ayaklarını ellerini.Bende ısırcam tabii kıyabilirsem :) kaydirigubbakcemile3

amin sağlıkla bir doğuralım Allahın izni ile inşallah... ısıramazsın kıyamazsın
dün gece rüyamda doğum yaptım valla kafayı bozuyorum yavaştan ben..
korkumu bile yendim yeter ki doğsun göreyim bende ağzı burnu nasıl kokusu nasıl
ben anneyim diyebileyim istiyorumm...boshayallersmile
hijyenim sağolasın.. o vakit umarım çok uzak değildir...

Humana stıll tee alalımmı ki acaba?Hastaneye giderken götürsek olurmu?Doğum sonrası hemen içmeye başlasak nasıl olur?

seninkine de maşallah :)
hayırlısı olsun sağlıkla doğsunda doğum şekli mühim değil...
benimki doğum kanalına milim kalmış duruyor öyle iteklesem mi üsttensempatiksalakcinni

Hasrette böyle son zamanlarda çok sıkılmıştı en sonunda söylene söylene doğuma gitti.Belki sende en sonunda söyleye söyleye getirirsin kızını.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...:Saruboceq:

kızlar geçmişe açıldım baya tekrar sölüyorum dularızı esirgmediiniz için çok soalun.. ewet önerilerinizi okudum en iyiis bol bol emzirmeye dewam, bol bo sıwıda alıyorum duşta yaptım umarım iyi olur... ocd sormuş fazla dan dikişmi attrdın die ewt cnm 2 taneceik extradan attırdım dr çok dar olur ama dedi zamanla formuna erişir tekrar dedi :) o anda bile onu düşünyodum:jeyyar: bebeim hala uyuyor uyandırıp emzireyim bari annem ballı su werdi çay kaçığıyla biraz çocuk uyudu walla demekki doymuyor tam olarak... neyse saolun canlarım ben burdayım takipteyim haberiniolun

ayy sen doğururken herkes şu kadar açmış bu kadar açmış
şöyle çekti böyle çekti diye anında haber alıyorlardı ben senle beraber doğurdum nerdeyse..
suni sancı normal sancıdan daha mı zormuş çok sancı çektin mi ya dikişi
hissettin mi eşi çıkarken nasıldı..bilmiyorumkismile
müsait olunca cevap verirsen sevinirimm..

Tebrik ederim...
Bebeğine kavuşmuşsun...
Bir süre yoktum...

Hasret bebeğine bal verdirme... Şekerli su olabilir ama bal verdirme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…