2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde dolanmış doktor sezeryan dedi bende bu güne kadar hep normal bekeldim inaşallah hayırlsıı olur cnaım

kız çok tatlı bu bebek 41 kere maşallah, cnm sanada geçmiş olsun.aldın prensesini kucagına, darısı bize inşallah..
kızlzr bende doğurdum 22 şubat saat 8,53 te 2.700 gr bir kızım oldu sezeryanla doğum yaptım evde dinleniyorum en yakın zamanda sizlerle kızımı tanştıracagım sevgiyle sizden gelecek güzel haberlerle

gözün aydın geçmiş olsun . Allah analı babalı büyütsün..sezeryan neden oldunki senmi istedin?

ya bugun ne kadar durgun burası kımsecıkler yok neyse bende yemek yıyım barı bırazda ıslerım var onları halledeyım yavas yavas. hıc canım ıstemıyor ama. ya bugunlerde acayıp tembellık var uzerımde hıc kalkasım gelmıyor aksama kadar bısey yapmadan oturuyorum sızde oyle mısınız? bırde acayıp canım sıkılıyor yaaaa

canım gözün aydın resmini paylaş mutlaka bizlerle.... mevlam sağlıcakla büyütsün......

evde olmak sıkıcı aslında bende yataktan 10,30 dan önce kalkmıyorum iki gündür kocamı uğurlamıyorum bile kahvaltısını hazırlayıp hop yatağa uyuyorum hemencik....

ay canlarım bi sakin olun elbet gelecekelr orda kalmayacaklar ):):): sağlıklları iyiyse dertlenmeyin son günlerde stres yapıpta bebğinizide üzmetyin.n....

bende aynıyım boshayallersmile

kızlar benim sütüm az sanırım böle sıkınca fışkırmıyor... we bebğim hep emmek istiyor sık sık uyanıyor sanırım doymuyor netten araştrmaya hiç waktim yok bu sayfa açık olduundan szden rica etsem bi bakın ne yapmalıyım yazın ben ara ara takip ediorum sizleri.. ayw aaldık annem aywa elma kompostpsu yapıo, milupanın stell tee çayını 2 gündür içiyorum, meywe suyu falanda içiyorum hemen etki edecek bişiler war mı?

gelir elbet yoksa halimiz nice olur :)) sempatiksalakcinni

ınsallah. ya bende dogurayımda bebısımle vakıt gecıreyım artık ıstıyorum. cok tuhaf tarıfsız duygular ıcındeyım galıba ondanda canım sıkılıyor benım bırazcık. ne ıstedıgımı bılmıyorum. turkıyeye gelmek ıstıyorum sıkıldım artık burdannnnnnn

selam hasret cım bence buna fazla takılma anca gelır sutun bebıs amdıkce cogalıyormus ya bol bol emzır sende

dün doktora gittim belki bir umut hadi doğuma der dedim ama yok
bizim kızın keyfi yerinde kilosu 3.400 gr olmuş.. herşey çok iyi şükürler olsun...
beklemedeyiz ne zaman gelir keyfi bilir...çok oynak sanırım artık karnıma sığmıyor
diyorum orda debeleneceğine gel yanımızda çok yer var diye dinleyen kim :umursamaz:

Anneler sütlerini artırmak için; tahin helvası,incir , dut ve beyaz üzüm yemeli ve bol bol su içilmeliler. Bunun dışında, başka bir şey yapmalarına veya gereğinden fazla yemelerine gerek yoktur.

canım bıde bunu buldum bak
Emziren anneler, turşu,nane, ve nişasta yemesinler. Çünkü bu besinler anne sütünü azaltır.

Canım az önce hastanedeydim emzirme konulu eğitime katıldım.Emzirmeye devam et sütün 3.günden sonra çoğalırmış.Az bile olsa emzirmeye devam etmek gerekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…