2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba ben biraz acemiyim bana yardım edebilirmisiniz??ben de bebişime cetvel yapmak istiyorum profilimde ama nasıl yapıcam bilmiyorum:)???

www.mytickerz.com adresine girin.

burada beğendiğiniz şekillerle ve son adet tarihinizle birleştirin.

size bir kod verecek bu kodun sadece http ile başlayan bölümünü kopyalayın. .png ile de bitiyor sanırım.

bu kodu profilinizdeki cetvel bölümüne yapıştırın.

Doktoru aradım oral yolla çok fazla yan etki yaptı ise vajinal yolsan al dedi daha az da olmazmış mutlaka 3 defa :bbo:
vajinal yoldan alan var mı ya hiç?

gölgeler benim kuzenim de senin gibi 5. haftada ve vajinal olanı kullanıyor .hiç yan etkisini görmedi.doktor mutlaka kullanmanı söylediyse kullan bence.

Merhaba arkadaslar 1 hafta tatil sonrası tekrardan sizlerin aranıza döndüm ben şuanda 45 sırada olan pancuben:) Listemiz maşallah uzayıp gitmiş hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bir tek nefeste kurtarmayı nasip etsin.
Sizlere sormak istediklerim vardı bu aralar miğde yanması yaşıyorum ve 1 haftada acayip kilo aldım düzenli yemek yeme,uyuma filan derken gören 4 aylık filan mı diyor:)))
Pantolanlarım bile olmamaya başladı şimdiden:)
Bol su tüketmeme rağmen su bile yaradı.
Allah izin verirse 29 Ağustosta kontrolümüz var 3 ayımızı bitirmiş olucaz.
Ve yediklerimize daha dikkat edicez.
Miğde yanması için yüksek yastıkta yatıyorum ve sade ekmek miğde yanmasını hafifletiyor..
Sizler neler yapıyorsunuz?
Ve en büyük sorunum Hemoroid ...Dr'uma da bu konuda danışacağım ilaç vermez ama krem verebilir çok ağrım oluyor bazen benim uzun zamandır vardır bu Hemoroid....
Ramazan ayında maalesef oruç tutmayacağım bebeğim için ilk3 ay ve son 3 ay sıvı kaybı olmaması lazım mış ama dr'umada sorucam eşim tutma dedi bakalım kısmet kazasını yaparım olmazsa...
Herkese sağlıklı günlerrr

ben yapamıyorumm yaa bu cetveli.bide bişey sorcam ben 5 haftalık ken gitmiştim doktora keseyi görmüştük bana önümüzdeki pazartesiye randevu vermişti.ben bugüne aldım suan tam8+0 olduk görürüz demi bebişimi daha fazla dayanamıcam erken mi sizce kızlar

merhaba benim de çok mide yanmam oluyordu grısini ve çubuk krakerle hafiflettim bol su içtim bide mümkün olduğunca baharatlı yeme..geçmiş olsun:)

ben 7. haftada gördüm bebişi ve kalp atışlarını duyduk.doktor geç döllenme olmuşsa diye temkinli davranmak için haftaya randevu vermiştir.

Pancuben merhaba.

Mide yanması, hemoroid bende de var.

Midem yandığında bir şeyler atıştırıyorum iyi geliyor.

Hemoroide gelince, benim de gebelik öncesinden kalma. Kabızlık olduğu için kanama da oluyordu. Bir de bebek nedeniyle çok fazla zorlayamıyorum. ıki haftadır yediklerime dikkat etttiğim için kabızlık geçti çok şükür. Bol su içiyorum ve meyve yiyorum. Aklıma geldikçe kuru kayısı (sabah aç karına ve üstüne ılık su) Çorba içmeye dikkat ediyorum. Kuru beslenmemeye çalış.

Allah şifa versin hepimize.

evet görürsünüz bebeğinizi ben 5 haftalıkken kese görüldü ve 7,5 haftalıkken bebeğimizin kalp atışını duyduk:)) sonra dr 'um izine çıktı ve bende çıktım 29 ağustosta kontrol ....cetvel bölümüne adres linkini kopyala ve yapıştır çok basit olduğunu göreceksin.

bide bende hiç bi şikayet yok ateş basması dışında midem filan bulansa yine hamile oldugumu anlıcam sanki herzamanki gibiyim umarım yarın bebiş ve kalp ayışları duyldu diye ekleriz listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…