- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.041
kızlar bebişinizin cinsiyetini merak etmiyomusunuz??ben çok merak ediyorum hep kocakarı belirtlerine bakıyorum hiç anlayamadım çatlıcam meraktanzemuszemus
:1no2: olmuyo nereye yapıstırcaz linki salak mıyım neyim
:1no2: olmuyo nereye yapıstırcaz linki salak mıyım neyim
selamlar , ben 2009 temmzu annelerindenim , bi selam vereyim dedim hazır uğramışken yerimseniben
hepinize sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik süreci , sonrasında miskokulularınızı kolay bir doğumla yine sağlıkla ve sorunsuz bir şekilde kucağınıza almanızı dlerim
selamlar , ben 2009 temmzu annelerindenim , bi selam vereyim dedim hazır uğramışken yerimseniben
hepinize sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik süreci , sonrasında miskokulularınızı kolay bir doğumla yine sağlıkla ve sorunsuz bir şekilde kucağınıza almanızı dlerim
Ben şahsen merak etmiyorum ama eşim eşimin anneanensi iddaaya girdiler
eşim erkek olacak diyor
anneanne kız olacak diyor
bende anneanneye sordum yaa erkek olursa yok dedi senin kızın olacak benim tuzlu yediğimi tuzlu herseyi sevdiğimi ve göbeğim kilodanda olsa çıksa bile kız bebeklerde karın daha önce çıkıyormus öyle dedi.Tuzlu yememde miğdemin yanmasını etkiliyor ...Ve rahatlatıyor
ben tuzlu da yiyorum tatlı da öle ayırt edici bişeyim yok ondan anlıyamıyorum.ama gören herkes erkek diyor ben kilo almadım sadece belim kalınlaştı birazda göbişim çıktı ama fazla değil.
Günaydınn fındıklarrr
oğlumla geldikk
saat 14:00 dr ile randevumuz varr
cnm benm kısmetse ikinci olucak ilk kızım oldu ama bende onda hiç kilo almadım bide göbeğim hiç yoktu gibi herkes erkek dedi doktorumuz bile ama kızım olmuştu göbeğin durumu aldığın kilolarda pek tutmuyo yaniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?