- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #4.981
günaydın kızzlar bende geldimm
hiç sorma yaa içeri girdi sanırım test yapmışsın pozitif çıkmış dedi kendi kendine.....bende dedimki yok yaa nerden çıkardın test yaptım ama sonuç negatif hamile değilim benimde niyetim hamile değilim deyip dr a gidip fotosunu alıp bebeğin bi kutuya koyup ondan habersiz bi eşya da alıp ayakkabı veya biberon gibi paket yapıp ona vermekti ama olmadı ağzın kuaklaında gözlerine baktığımda anlıyorum dedi anlayacağın bu defada süpriz olmadı ne yapalım artık bidahaki sefere yerimseniben
mrb kızlar ciciş mart anneleri bugün nasıllar bakalım.ben bugün teste gidicektim ama yarına kaldı eşimin işleri dolayısıyla.doktorda bi sürü test yazmış neolcek bilmem.bendedekarın var ama ikinci bebek olunca daha çabuk çıkıyomuş galiba.buarada 8+2 günlüğüm.
mrb kızlar ciciş mart anneleri bugün nasıllar bakalım.ben bugün teste gidicektim ama yarına kaldı eşimin işleri dolayısıyla.doktorda bi sürü test yazmış neolcek bilmem.bendedekarın var ama ikinci bebek olunca daha çabuk çıkıyomuş galiba.buarada 8+2 günlüğüm.
Oyyyy sennmiisnnn nasılsınnn?günaydın kızlar nasılsınız..GÜLAY... napıyon gı tanıdınmı beni:ecrin_bebek:.. senin cetvel neden önden ya aramısda 5 gün vardı sanki
maşalah oğluşunmu olacakk..çok sevindim canım ya
onlardan birşey saklanmıyor ben de yapamamıştım ama olsun o an ki mutluluğu yaşamak önemli olan.
11 hafta 4 gün galiba arzu ya karıştırdım :)
buarada oğulmuş benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?