2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç sorma yaa içeri girdi sanırım test yapmışsın pozitif çıkmış dedi kendi kendine.....bende dedimki yok yaa nerden çıkardın test yaptım ama sonuç negatif hamile değilim benimde niyetim hamile değilim deyip dr a gidip fotosunu alıp bebeğin bi kutuya koyup ondan habersiz bi eşya da alıp ayakkabı veya biberon gibi paket yapıp ona vermekti ama olmadı ağzın kuaklaında gözlerine baktığımda anlıyorum dedi anlayacağın bu defada süpriz olmadı ne yapalım artık bidahaki sefere yerimseniben

mrb kızlar ciciş mart anneleri bugün nasıllar bakalım.ben bugün teste gidicektim ama yarına kaldı eşimin işleri dolayısıyla.doktorda bi sürü test yazmış neolcek bilmem.bendedekarın var ama ikinci bebek olunca daha çabuk çıkıyomuş galiba.buarada 8+2 günlüğüm.

onlardan birşey saklanmıyor ben de yapamamıştım ama olsun o an ki mutluluğu yaşamak önemli olan.

Selam herkese
ben iyiyim sağol kussebfilal sen nasılsın hayırlı olsun ilk bebeişşin kaç yaşında?

MERHABALAR bizlerden 1 ay tecrübeli anneler!
Sizlere bir sorum olacak geçenlerde 1 kere pembe akıntım geldi doktora söyledim. progestan verdi günde 3 kere ama çalışıyorum ilaç beni mahvetti. tecrübeli olanlarda normal üstüne görenler bile var diyorlar bu bünyemi allak bullak eden ilacı bırakıcam. Akıntısı olup ta kullanmayan var mı?

Günaydınn fındıklarrr
oğlumla geldikk
saat 14:00 dr ile randevumuz varr

Teşekkürler Kussebfilal, ben çok iyiyim bugun Allah a şükür, sende iyisindir umarım.. Testler için birgün sonra da gitsen bişey farketmez sanırım, sonuçta kan ve idrar tesiti değil mi?

Benim tüp bebek oldu için progesteron kullandırdılar ama nasıl bünyeyi alt üst etti psikolojik olabilir hiç bi etkisi yok gaz sıkıntısından başka

oyy kaç gündür kusmuyordum bu sabah acı acı kustum kanrım actı acaba ondanmı?

günaydın kızlar nasılsınız..GÜLAY... napıyon gı tanıdınmı beni:ecrin_bebek:.. senin cetvel neden önden ya aramısda 5 gün vardı sanki

maşalah oğluşunmu olacakk..çok sevindim canım ya

progestanmı ? hapmı o? jelmi? ben progesteron kullanıyroum iğne ..

bırakmaman gerek düşük önleyici rahim destekleyici

günaydın kızlar nasılsınız..GÜLAY... napıyon gı tanıdınmı beni:ecrin_bebek:.. senin cetvel neden önden ya aramısda 5 gün vardı sanki

maşalah oğluşunmu olacakk..çok sevindim canım ya
Oyyyy sennmiisnnn nasılsınnn?
5 günmü vardı aramızda? ben normalde 11 hafta 3 günlük olmam gerek ama biraz aceleci bebeğim

onlardan birşey saklanmıyor ben de yapamamıştım ama olsun o an ki mutluluğu yaşamak önemli olan.

bende sürpriz yapmak istemiştim,maalesefki yapamamıştım,.unutkan bendeniz,idrar test kağıdını lavobada unuttum,.ee sen testmi yaptın falan..e sonrasında açıklamak zorunda kaldım.sürprizde güme gitti:1rolleyes: :1rolleyes:

11 hafta 4 gün galiba arzu ya karıştırdım :)

buarada oğulmuş benimki

oyyy maşallah paşaya... yerim ben onu benimde sıkıntılar geçti sayılır paso yatıyom..cumaya kontrolüm var ense için.
maşalah paşa önden ha benimkiler sat ile uyumlu geriden gelmesinlerde miadında olsunlar bitanesi tam satla uyumlu biri 1 gün önceden gidiyo. o biraz babacı galibakaydirigubbakcemile3 bütün mamaları lüm lüm yutuyo:))

bugün kontrolün varmış sanırım.. hayırllı haberlerle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…