- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.321
arkadşalar elazığda deperem olmuş haberiniz varmı şimdi öğrendim ayyy hem çok üzüldüm hemde çok orkuyorum istanbulda yaşamak büyük risk aslında
selam kızlar kızım gündüzleri melek gibi uyuyor ama geceleri ayaktayım bende o uyurken uyuyup o uyanıkken ayakta kalabiliyorum. kaynanam ve annem yanımda görev paylaşımı yaptım ama arada ortada kalıyorum ikisini kırmadan nasıl hallederim bilmiyorum. hijyenim hangi hastanede doğum yapacaksın ben gaziosman paşa duygu hastanesinde yaptım. sezeryan 350tl özel oda farkı 100 tl çok lüks değil ama çokkkkkkkk güzel ilgilendiler hasta bezini bile kendileri verdi. bebek hemşireleri çokkk iyiii ben çokkk memnunn kaldımmmmmm şiddetle tavsiye ederim. bu arada doğumdan sonra çocuk doktoru bebekten utrasyon istemiş bizde tamam dedik fark almadılar. toplam 562 tl verip çıktık. ALLAHa şükür çok iyiyimm .
herkese slm maşallah topikte mart annesi kalmamış herkesin kuzusu erkenden gelmiş tüm doğum yapanlara hayırlı olsun allah uzun sağlıklı birlikte ömürler versin doğum yapacaklarada kolaylık versin
kızlar biraz önce eşim aradı biraz moralim bozuldu açıköası..benim bil,iosunuz gittigim özel hastane sadece sezeryan yapıo ve normale uygun olursam eger dr um beni dewlet hastanesine yönlendirecek..bende ilk 4 ay gittigim özel hastanedeki dr umu ayarladım normal dogum için dewlet istemiodum cünki biliosunuz ..şimdide eşim bi arkadaşını görüyo bugün ve eşi bu benim ayarladıgım hastanede dogum yapıo 5 gün önce belinden vurulan igne yuzunden beyin kanaması geciriypo ve su anda yogun bakımda..ALLAH ım napıcam ben zaten kafam karmakarştı hepten allak bullak oldum..eşim oaraya gitmeyelim diyo..bi dewlet hastaensi kaldı orayıda ben istemiorum..bide kandi dr umun verdigi bi özel hastane ismi ve dr var buradada fiyatlar 1.500 ve 1.250..bu parayı vermekk istemiorum napıcam ben??fikir verin kızlar..cıukmazdayım..
sorma benimki de bir gün rahat vermiyor bir gün sesi çıkmıuyor. dikkat ettim gezmeye gidince zıplıyor. gezenti olacak benim bu zilloş :)))
canım hiç merak etme benim uyçuk bir arkadaşım vardı. geçenlerde doğum yaptı. annesi 4 gün sonra gitmiş. o bile bakıyordu bebeğe sen hayli hayli bakarsın takma hiç kafana..
off seyyal bi yandan diorumki devlete gideyim ozaman param yanıma kalr o parayla bebegimin eksklerini alırım annemler durmuyo biz hep devlette dogum yaptık okadar parayı niye veriosun diye sıkıştrıyolar..bi yandanda hemşireleri gercekten cok kaba oluyo benim kahrımı o hastanede kimse cekmez diye özele gidip 1.500 gözden cıkarayım diorum en azından özel ilgi temiz ortam güleryüz en önemlisi o andaki psikolojim rahat olur diorum..ALLAH ım bana bi yol gösterse 1 haftam kaldı sayılır ..canım ciddi anlamda sağlığın söz konusu bedne devlet istemedim çok riskli o yüzden nbormal doğum a o kadr para ne kadr çok osada sağlığın söz konusu hani imkanın varsa özele git... devlet ahstaneleri çok kaba oluyor hemşireleri felan zeynep kami var burda bilrisiniz çok meşurdur ve tüm doktorlar doktoralarını orda verirler benim nanemin hayatını kurtardı o hastane ama ben bi gece aciline gitimbi daha kapıısını açmam yani ne bişim bir uygulama var anlatamam..... devlete gitme durumun varsa öbür pahalı olan özele git canım...
yok canım ya hiç duymadım tv seyretmiyorum ben fazla.inş can kaybı falan yoktur.
sumeyra05 kullanıcısından alıntı
selam kızlar kızım gündüzleri melek gibi uyuyor ama geceleri ayaktayım bende o uyurken uyuyup o uyanıkken ayakta kalabiliyorum. kaynanam ve annem yanımda görev paylaşımı yaptım ama arada ortada kalıyorum ikisini kırmadan nasıl hallederim bilmiyorum. hijyenim hangi hastanede doğum yapacaksın ben gaziosman paşa duygu hastanesinde yaptım. sezeryan 350tl özel oda farkı 100 tl çok lüks değil ama çokkkkkkkk güzel ilgilendiler hasta bezini bile kendileri verdi. bebek hemşireleri çokkk iyiii ben çokkk memnunn kaldımmmmmm şiddetle tavsiye ederim. bu arada doğumdan sonra çocuk doktoru bebekten utrasyon istemiş bizde tamam dedik fark almadılar. toplam 562 tl verip çıktık. ALLAHa şükür çok iyiyimm .
off seyyal bi yandan diorumki devlete gideyim ozaman param yanıma kalr o parayla bebegimin eksklerini alırım annemler durmuyo biz hep devlette dogum yaptık okadar parayı niye veriosun diye sıkıştrıyolar..bi yandanda hemşireleri gercekten cok kaba oluyo benim kahrımı o hastanede kimse cekmez diye özele gidip 1.500 gözden cıkarayım diorum en azından özel ilgi temiz ortam güleryüz en önemlisi o andaki psikolojim rahat olur diorum..ALLAH ım bana bi yol gösterse 1 haftam kaldı sayılır ..
arkadaşım sağolasın
sen nasılsın ?
Sinannuraycım nasılsın canım???
Seni buralarda görmek çok güzelll
İyi yapmışın canım yaaa...Kafa dağıtmak için iyi olmuş...Zamanla herşey daha iyi olucaktır..Tabii kendinin ve yakınlarının desteği ile bu durum daha kolay atlatılacaktır...Alla sabır versin tekrardan...sağol canım daha iyiyim kendimi toparlamam lazım sizleri merak ettim bebişler gelmeye başlamış artık fazla vakit bulamazsınız onlarla ilgilenmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?