2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slm maşallah topikte mart annesi kalmamış herkesin kuzusu erkenden gelmiş tüm doğum yapanlara hayırlı olsun allah uzun sağlıklı birlikte ömürler versin doğum yapacaklarada kolaylık versin

ben anadolu yakası maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorum canım
bayağı uyguna gelmiş sizin doğum ama ben oraya gelemem ki boshayallersmile

seyyalciğim evet bende sabahtan beri haberlere bakıyorum
çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun...

:Saruboceq:

canım ciddi anlamda sağlığın söz konusu bedne devlet istemedim çok riskli o yüzden nbormal doğum a o kadr para ne kadr çok osada sağlığın söz konusu hani imkanın varsa özele git... devlet ahstaneleri çok kaba oluyor hemşireleri felan zeynep kami var burda bilrisiniz çok meşurdur ve tüm doktorlar doktoralarını orda verirler benim nanemin hayatını kurtardı o hastane ama ben bi gece aciline gitimbi daha kapıısını açmam yani ne bişim bir uygulama var anlatamam..... devlete gitme durumun varsa öbür pahalı olan özele git canım...

inşalalh cnaım artık bi şekilde bişeyler oalcak dularınızı eksik etmeyin )::):

off seyyal bi yandan diorumki devlete gideyim ozaman param yanıma kalr o parayla bebegimin eksklerini alırım annemler durmuyo biz hep devlette dogum yaptık okadar parayı niye veriosun diye sıkıştrıyolar..bi yandanda hemşireleri gercekten cok kaba oluyo benim kahrımı o hastanede kimse cekmez diye özele gidip 1.500 gözden cıkarayım diorum en azından özel ilgi temiz ortam güleryüz en önemlisi o andaki psikolojim rahat olur diorum..ALLAH ım bana bi yol gösterse 1 haftam kaldı sayılır ..

yok canım ya hiç duymadım tv seyretmiyorum ben fazla.inş can kaybı falan yoktur.

ne yazıkki var ve artabilrimiş :

[QUOTEsinannuray kullanıcısından alıntı
herkese slm maşallah topikte mart annesi kalmamış herkesin kuzusu erkenden gelmiş tüm doğum yapanlara hayırlı olsun allah uzun sağlıklı birlikte ömürler versin doğum yapacaklarada kolaylık versin][/QUOTE]

a olurmu bizler varız hala doğuramayanalr :):):) sen ansılsın cnaım ?

canım allah kolaylık versin .... bebeğiinde uyku düzeni zmanla normale girer inşalah....

bende yunus emre hastnesinde yapacağım normalde sezeryanda 500 tl ama dedğin gibi hasta bezi bebek bezi herşeyi karşılıyorlar ve acayip ilgili şeker hemşireleri doktoreları var...

tünaydın canlar nasılsını,biz iyiyiz,uzunnn bir aradan sonra ilk kez ev süpürdüm bugün annamede sağolsun mutfağa girdi genel temizlik yapıyor ben de biraz bakim gidip kızçemi emziricem

ay cnaım yaaa içimde bi ses inşallah sezeryan olur dedi bi anda ama ne bileyim mevlam hayırlı karar evrmeni nasip etsşn.... annelerde haklılar bizler biraz nazlıyız bende sne gibiyim dir düşün hiç aabrtmıyorum geçen gece eşim bana bak aklımdayken söyliyim hastanedeki doktorlarda hemşirelerde şeekr gibiler çok iyi niyetliler bens eni biliyorum sakın o stresle kadınlara bağırıp çağırma iyiyi kötü yapma dedi... ben doktora gidince çok stresli olurum mesle aklçadan iğne yaptıramam eksinlikle ve o yüzden daha önce bi sürü sorun yaşadım ahstanelerde bide düşün ki özlede bu sorunalrı yaşayan ben devlette kimbilir kendimi masada bıraktırıım herhalde )::):)

arkadaşalr ben bir iki satat dışarı çıkıp bi yürüyüş yapacağım bi yandan ödemem gerekn faturlarım var onalrı ödeyecğim eşimşn takım elbisesi kuru temizlemeye verilecek bi sürü işim var bi haleldip geleyim öptüm hepinizi....

Herkese Merhabalar
Nasılsınız???
Herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun...
Geçmişe bakemde bi gelem...

geldim NSTden 1 tanecik bile sanci cikmadiii..
ebe eliyle muayene etti..
ebe ben tam bakacagim hazir ol dedi iyice bebege ulasmam lazim coook ugrasti arkadaydi hafiften yumusama var ama daha sert aciklik hafiften basliyor ama daha hazir degil suana dek cok sakindim doktorunki gibi bakmadi canim oyle boyle degil cok acidi hatta kanadi suanda sancilarin oluyor dedi belki bu bakisimla biraz hizlanir acilman dedi
yarin aksam saat 10da gidecegim once yumusatmak acikligi saglamak icin farkli bi sey verecekler ne zamanki doguma hazir olursam o zaman igneyi vuracaklar
bugunki gibi incelemeler olursa ne olur bilemiyorum cok sakindim cesaret vardi bu kez agladim hem guldum hem agladim:) 10 dk sonra sancim yine kesildi döndüm eskiye:)
Dualarinizi bekliyorum arkadaslar daha giremem sanirim

sağol canım daha iyiyim kendimi toparlamam lazım sizleri merak ettim bebişler gelmeye başlamış artık fazla vakit bulamazsınız onlarla ilgilenmekten
İyi yapmışın canım yaaa...Kafa dağıtmak için iyi olmuş...Zamanla herşey daha iyi olucaktır..Tabii kendinin ve yakınlarının desteği ile bu durum daha kolay atlatılacaktır...Alla sabır versin tekrardan...
HI hı baya erkenden dökülmeye başladılar.kaydirigubbakcemile3..Ama bizimkinin daha vakti var sanırım...Kapanışı ben yaparım heralde bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…