2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa wer tabi cnm aaaa yunus emrede doum yapacağını biliorumsengözlerimebaksanab ama n zamn belli değil tabi yaz sen nonu bende sana atarım..
yok cnm benim cingözümün hiç bi sıkıntısı yok çünkü kucağıma alıp ayağa kalktığımda bütün sıkıntıları diniyor... şuan uyuyor bnde dükandayım inip yemek hazırlamam lazım bide elmanlara başımda o dertte war ama kopamıyorum burdanboshayallersmile

kızım mini bi defile yaptı bakın teyzoşları topice.../B]
günü gününe uymuyor bu weletlerin senin ki tersmiydi inşallah dönmüştür normal doğum yp kurtul walla:lepi:

ya sorma süper heycanlıyım artık kıyafetlerine baka baka kirlettim yani hepsi yıkandı ürtülendi ama ben elei kre rfalrdaki yerlerini değitirdim yok şöyle daha kullanışlı olur yok böyle daha kullanışlı olur diye diye :):):):) artık giydirmek onu emzirmek koklamak istiyorum....

ya doktor bana geçen perşembe alltan muayene etti daha açılman yok dedi ... pazartesiyte kadar bol bol yürü merdiven in çık açılma olursa alalım bebği dedi... bende korkuyorum şimdi gene alaltan muayene edecek ultrasona girmek nednese istemiyrum halbuki sabırsılıkla bekeleyen ben istemedim çok ilginç... aradım şidm i,müsait olduğunda arayacak bei konuşacağız ilel gel derse yarın gideceğim artık son günler ağrım gelsin öyle gideim diyorum sonuçta kığır kıpır zillim çok şükür :):):):

canım seni çok iyi anlıyorum umarım bir an evvel başlar sancıların.ben de aynı tedirginlik içindeyim.son 6 günüm benim de.bu nazlı bebişler gelirler inşallah bir an evvel...

mrb canım iyiyiz çok tşk.merak etme artık yerleri daraldığı için eskisi gibi rahat hareket edemeyebiliyorlar bazen telaş yapma.

arkadaşlar doğuran kişilerin listesini ben yapıyorum biliyorsunuz
doğurursam ne kadar ilgilenebilirim bilemiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışacağım..

listemize girmek ve ya doğumunu haber vermek isteyen arkadaşlarımız bana özelden numaralarını ve isimlerini yazsınlar bende kendilerine yollayacağım

canavar deme yeğenimize prenses o lmaz: opuyorumnanaktan

kızlar biraz önce eşim aradı biraz moralim bozuldu açıköası..benim bil,iosunuz gittigim özel hastane sadece sezeryan yapıo ve normale uygun olursam eger dr um beni dewlet hastanesine yönlendirecek..bende ilk 4 ay gittigim özel hastanedeki dr umu ayarladım normal dogum için dewlet istemiodum cünki biliosunuz ..şimdide eşim bi arkadaşını görüyo bugün ve eşi bu benim ayarladıgım hastanede dogum yapıo 5 gün önce belinden vurulan igne yuzunden beyin kanaması geciriypo ve su anda yogun bakımda..ALLAH ım napıcam ben zaten kafam karmakarştı hepten allak bullak oldum..eşim oaraya gitmeyelim diyo..bi dewlet hastaensi kaldı orayıda ben istemiorum..bide kandi dr umun verdigi bi özel hastane ismi ve dr var buradada fiyatlar 1.500 ve 1.250..bu parayı vermekk istemiorum napıcam ben??fikir verin kızlar..cıukmazdayım..

canım allah kolaylık versin valla ne diyeyim.... senin işin hepimizden zor bende doğumdan sonra yanzlızım sanırım çünki annem rahatsız fazla kalamayacak.... teyze kızıda gelemiyor sınavları varmış.... napalım artık sizlerden ayrdım alırım bişey olursa burdan sorarm siz analtırsınız şöyle yap böyle yap diye tecrübekli olarak ....

canım çok zor bi durum Allah yardımcın olsun.bence gerekirse devlette yap ama yine de o hastaneye gitme.benim bundan önce muayenesine gittiğim doktor özel hastanede parayla doğum yaptırıyordu ve 3000 tl alıyordu bende özelde sgk yla yaptırsanız olmaz mı demiştim o da bana özel hastaneler sgk dan para almadıkları için herseyin en ucuzuna kaçıyor ve kalitesiz malzeme kullanıyorlar eğer sgk ile doğum yapacaksan ya devlette yada üniversite hastanesinde yap demişti.ve bunu söyleyen gerçekten çok tecrübeli ve izmirde çok tanınmış ve uzun süredir özellerle içiçe olan bir doktor.ben o yüzden 9 eylül üniversite hastanesinde bi süredir gittiğim doçentle doğoum yapmaya karar verdim.sende iyi düşün bu önemli bi konu

ebrucuğum devlet hastanesinde özel oda imkanın varsa devletten şaşma derim ben
canım özel oda imkanım var dewlette ama benim canım cok az kimse benim kahrımı cekmez orda bende hırsımdan doguracagım varsada doguramam..cok ilgide olmaz diye düşünüorum..bide en son gittigimde tuvaletler rezil gibiydi..dogum sonucta herzaman olan bişey degil en iyi koşullarda yapmak istedim ama 1.500 milyar ne demek??

işte bende çok titizim o yüzden devlete gitmedim
ve doğum ücreti normal sgk lı 600 sezeryan 1.200 artı gece başı özel oda ücreti 200 tl... ki öyle çok lüks bir yer değil...
her zaman doğurmuyoruz vereceğiz artık..

ewet canım benim kendi dr umda ya dewlete ya da üniversite hastanesi diyo ..burdaki özel hastanekleri önermiyo cogu sancıyı beklemeden sezeryana alıo diyo..yani adam senelerdir bu piyasanın içinde prof ama gel görki dewletteki ebeler nasıldr arastrma yapmam lazım of..son anda olanlara bak 1 hafta kaldı nerdeyse dogumuma..

vah canım vah... bence bir sıkıntısı var. bacaklarını çeke çeke mi ağlıyor. yatağında hafif bir müzik falan aç belki yalnız kalınca ağlıyordur. ya da yatağına kirli bir atletini koy. kokuna alışmıştır belki.

sorma benimki de bir gün rahat vermiyor bir gün sesi çıkmıuyor. dikkat ettim gezmeye gidince zıplıyor. gezenti olacak benim bu zilloş :)))

nerdesin sen ya hu doğurdun sandım bende ?
ohaoldumsmile

yok anam yok nerdeeee. malum haftasonu ya kocam evdeydi. dün de arkadaşlara kahvaltıya gittik. akşam yemeğine de bırakmadılar geç geldik baya giremedim.

inşallah. ben de normal istiyorum ya. korkuyorum ben sezeryandan. eyvahedigeldismile

mrb canım iyiyiz çok tşk.merak etme artık yerleri daraldığı için eskisi gibi rahat hareket edemeyebiliyorlar bazen telaş yapma.

offf sıkıştı tabii tosuncuklar op da var...

canım bu nasıl hastane anlayamadım kusura bakma normal oldu mu devlete. bence devlet hastanesini bir düşün. haklısın koşullar çok kötü ama normal doğurursan bir gecede çıkarsın zaten. hatta benim arkadaş dayanamamış ama normal doğum olduğu için öğleden sonra çıkmış. sezeryanı zaten kendi hastanende yaparsın. bence eğer durumun uygunsa para durumunu düşünme sonuçta doğum bu. biz de özel hastaneye giderken anlaşmayı hiç göz önünde bulundurmadık. çünkü anlaşma her an iptal olabilir. ben devlet hastanesi hiç istemedim çünkü.

canım hiç merak etme benim uyçuk bir arkadaşım vardı. geçenlerde doğum yaptı. annesi 4 gün sonra gitmiş. o bile bakıyordu bebeğe sen hayli hayli bakarsın takma hiç kafana..

iyi düşün canım öyle karar ver önemli olan senin ne istediğin şu noktada.bende ilk başta özel hastaneyi çok istemiştim daha çok ilgilenirler diye falan.o zaman eşim bana sen istiyorsan verelim 3000 tl yi yeterki sen kendini iyi ve rahat hisset dedi çünkü o doktoruma da çok güveniyordum ama ben istemedim ben o parayla bebeğimin odasını ve diğer hazırlıklarını hallederim dedim ve öyle de oldu.şimdi bu gittiğim doçentin doğuma girmesini istiyorum ve sadece 800 tl yatırıcam bunun için.eğer doç girmeyip o günkü nöbetçi ekiple yaparsan onu da vermiyorsun.ama ben doktorumun girmesini istiyorum kendimi rahat hissetmek için.yoksa normal doğum doğumu ben yapıcam doktor sadece rehberlik edicek.

herşeyi ayarlamştim bütün planlarım suya düştü kızlar şimdi iyi düşünüp karar vermem gerek..mafoldumbenkeşke bana normale uygun degilsin desede dr um hiç ugraşmasam bunlarla..

selam kızlar kızım gündüzleri melek gibi uyuyor ama geceleri ayaktayım bende o uyurken uyuyup o uyanıkken ayakta kalabiliyorum. kaynanam ve annem yanımda görev paylaşımı yaptım ama arada ortada kalıyorum ikisini kırmadan nasıl hallederim bilmiyorum. hijyenim hangi hastanede doğum yapacaksın ben gaziosman paşa duygu hastanesinde yaptım. sezeryan 350tl özel oda farkı 100 tl çok lüks değil ama çokkkkkkkk güzel ilgilendiler hasta bezini bile kendileri verdi. bebek hemşireleri çokkk iyiii ben çokkk memnunn kaldımmmmmm şiddetle tavsiye ederim. bu arada doğumdan sonra çocuk doktoru bebekten utrasyon istemiş bizde tamam dedik fark almadılar. toplam 562 tl verip çıktık. ALLAHa şükür çok iyiyimm .

arkadşalar elazığda deperem olmuş haberiniz varmı şimdi öğrendim ayyy hem çok üzüldüm hemde çok orkuyorum istanbulda yaşamak büyük risk aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…