- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.301
aaa wer tabi cnm aaaa yunus emrede doum yapacağını biliorumsengözlerimebaksanab ama n zamn belli değil tabi yaz sen nonu bende sana atarım..bak sen cadıya e cezasını cengize çektir biraz gece ona taşıt o uyutsun :):): kıyamam ona yaa bi derdi mi var acaba... gazı mı çıkmıyor yada ağrısı mı var sordunuz mu doktora hiç ?
ya bide ben sana özelden numaramı vereyimm mi bak sonkez soracağım bunu kimse benim ne zman doğum yapacağımı merak etmiyor sanırım :):):)
ha birde canım yaa ynur ve dila dan haber varmı ben onalrı çok merak ediyorum....
bebekten sonra gulencimde giremez oldu buralara...........
günü gününe uymuyor bu weletlerin senin ki tersmiydi inşallah dönmüştür normal doğum yp kurtul walla:lepi:selam kızlar,
umarım herkes iyidir.
biz de iyi sayılırız. yalnız kızım bir gün çok hareketliyse bir gün çok az hareket ediyor beni korkutuyor.
bir de acaba döndü mü çok merak ediyorum. kontrol çarşamba günü.
güzel dileklerin için çok teşekkürler canım.umarım sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına çok az kalmış senin.eminim çok heyecannlısındır.benim 37+2 olduğu halde çok heyecanlanıyorum ne zaman olacak diye. bütün bebekler sağlıkla doğsun en önemlisi bu bence.sen niye de doktorun gel dediyse git nolur nolmaz
laviniaebrucum beklerdim bende fakat ben annemlerin yanindayim esim bugun geliyo ve sadece 10 gun yanimda kalacak sonra yine yolcu
doktorumda istersen 40 hafta biter bitmez deneriz dedi cunku bebise birakirsak cok gecte gelebilir.. nedenimiz sadece bu:) insallah gerek kalmadan gelir bebek
bende sancilanma cok yok sadece alt bolgemde arada bir lif kasilir gibi oluyor kaliyorum yerimde ama 5 sn surmuyor.. sertlesme bel agrisi falan pek yok daha cok kasik taraflarim yani
selam kızlar,
umarım herkes iyidir.
biz de iyi sayılırız. yalnız kızım bir gün çok hareketliyse bir gün çok az hareket ediyor beni korkutuyor.
bir de acaba döndü mü çok merak ediyorum. kontrol çarşamba günü.
selam kızlar 2 gündür giremedim kızım aman wermiyor sağolsun çok değişti o uslu bebek gi,tti bi canawar geldibilmiyorumkismile kocam saolsun kucağa alıştırdı kızımı we ayakta wolta atarak uyuyor yatağa bıraktığımda 10 dk sonra wiyaklıyor şuan bi 20 dk dır ses çıkarmadı hayret içindeyim.. ne olacak böyle bilmiyorum.. al işte yine ağlıyo(((((((((((((((((( napıcam ben yaaaaa
canavar deme yeğenimize prenses olmaz: opuyorumnanaktan
AL 2 GÜN TAKILIN BAKİİM NASIL PRENSESMİŞklava:
aaa wer tabi cnm aaaa yunus emrede doum yapacağını biliorumsengözlerimebaksanab ama n zamn belli değil tabi yaz sen nonu bende sana atarım..
yok cnm benim cingözümün hiç bi sıkıntısı yok çünkü kucağıma alıp ayağa kalktığımda bütün sıkıntıları diniyor... şuan uyuyor bnde dükandayım inip yemek hazırlamam lazım bide elmanlara başımda o dertte war ama kopamıyorum burdanboshayallersmile
kızım mini bi defile yaptı bakın teyzoşları topice.../B]
günü gününe uymuyor bu weletlerin senin ki tersmiydi inşallah dönmüştür normal doğum yp kurtul walla:lepi:
kızlar biraz önce eşim aradı biraz moralim bozuldu açıköası..benim bil,iosunuz gittigim özel hastane sadece sezeryan yapıo ve normale uygun olursam eger dr um beni dewlet hastanesine yönlendirecek..bende ilk 4 ay gittigim özel hastanedeki dr umu ayarladım normal dogum için dewlet istemiodum cünki biliosunuz ..şimdide eşim bi arkadaşını görüyo bugün ve eşi bu benim ayarladıgım hastanede dogum yapıo 5 gün önce belinden vurulan igne yuzunden beyin kanaması geciriypo ve su anda yogun bakımda..ALLAH ım napıcam ben zaten kafam karmakarştı hepten allak bullak oldum..eşim oaraya gitmeyelim diyo..bi dewlet hastaensi kaldı orayıda ben istemiorum..bide kandi dr umun verdigi bi özel hastane ismi ve dr var buradada fiyatlar 1.500 ve 1.250..bu parayı vermekk istemiorum napıcam ben??fikir verin kızlar..cıukmazdayım..
canım özel oda imkanım var dewlette ama benim canım cok az kimse benim kahrımı cekmez orda bende hırsımdan doguracagım varsada doguramam..cok ilgide olmaz diye düşünüorum..bide en son gittigimde tuvaletler rezil gibiydi..dogum sonucta herzaman olan bişey degil en iyi koşullarda yapmak istedim ama 1.500 milyar ne demek??ebrucuğum devlet hastanesinde özel oda imkanın varsa devletten şaşma derim ben
ewet canım benim kendi dr umda ya dewlete ya da üniversite hastanesi diyo ..burdaki özel hastanekleri önermiyo cogu sancıyı beklemeden sezeryana alıo diyo..yani adam senelerdir bu piyasanın içinde prof ama gel görki dewletteki ebeler nasıldr arastrma yapmam lazım of..son anda olanlara bak 1 hafta kaldı nerdeyse dogumuma..canım çok zor bi durum Allah yardımcın olsun.bence gerekirse devlette yap ama yine de o hastaneye gitme.benim bundan önce muayenesine gittiğim doktor özel hastanede parayla doğum yaptırıyordu ve 3000 tl alıyordu bende özelde sgk yla yaptırsanız olmaz mı demiştim o da bana özel hastaneler sgk dan para almadıkları için herseyin en ucuzuna kaçıyor ve kalitesiz malzeme kullanıyorlar eğer sgk ile doğum yapacaksan ya devlette yada üniversite hastanesinde yap demişti.ve bunu söyleyen gerçekten çok tecrübeli ve izmirde çok tanınmış ve uzun süredir özellerle içiçe olan bir doktor.ben o yüzden 9 eylül üniversite hastanesinde bi süredir gittiğim doçentle doğoum yapmaya karar verdim.sende iyi düşün bu önemli bi konu
selam kızlar 2 gündür giremedim kızım aman wermiyor sağolsun çok değişti o uslu bebek gi,tti bi canawar geldibilmiyorumkismile kocam saolsun kucağa alıştırdı kızımı we ayakta wolta atarak uyuyor yatağa bıraktığımda 10 dk sonra wiyaklıyor şuan bi 20 dk dır ses çıkarmadı hayret içindeyim.. ne olacak böyle bilmiyorum.. al işte yine ağlıyo(((((((((((((((((( napıcam ben yaaaaa
korkma tatlım yaaa aradabir öyle oluyor benim bebiş bu ara gündüzleri uyyuyor akşam saat 11,30 oldumu helede birde bir abrdak süt içtimi tamam sanırsın ki ieçrde park var ordan oraya ordan raya hoplayıp zıplıyor saat bire kadar uyutmuyor beni ... doğduğunda da aynını yaprsa yandık demektir :):):
nerdesin sen ya hu doğurdun sandım bende ? ohaoldumsmile
aaa wer tabi cnm aaaa yunus emrede doum yapacağını biliorumsengözlerimebaksanab ama n zamn belli değil tabi yaz sen nonu bende sana atarım..
yok cnm benim cingözümün hiç bi sıkıntısı yok çünkü kucağıma alıp ayağa kalktığımda bütün sıkıntıları diniyor... şuan uyuyor bnde dükandayım inip yemek hazırlamam lazım bide elmanlara başımda o dertte war ama kopamıyorum burdanboshayallersmile
kızım mini bi defile yaptı bakın teyzoşları topice.../B]
günü gününe uymuyor bu weletlerin senin ki tersmiydi inşallah dönmüştür normal doğum yp kurtul walla:lepi:
mrb canım iyiyiz çok tşk.merak etme artık yerleri daraldığı için eskisi gibi rahat hareket edemeyebiliyorlar bazen telaş yapma.
kızlar biraz önce eşim aradı biraz moralim bozuldu açıköası..benim bil,iosunuz gittigim özel hastane sadece sezeryan yapıo ve normale uygun olursam eger dr um beni dewlet hastanesine yönlendirecek..bende ilk 4 ay gittigim özel hastanedeki dr umu ayarladım normal dogum için dewlet istemiodum cünki biliosunuz ..şimdide eşim bi arkadaşını görüyo bugün ve eşi bu benim ayarladıgım hastanede dogum yapıo 5 gün önce belinden vurulan igne yuzunden beyin kanaması geciriypo ve su anda yogun bakımda..ALLAH ım napıcam ben zaten kafam karmakarştı hepten allak bullak oldum..eşim oaraya gitmeyelim diyo..bi dewlet hastaensi kaldı orayıda ben istemiorum..bide kandi dr umun verdigi bi özel hastane ismi ve dr var buradada fiyatlar 1.500 ve 1.250..bu parayı vermekk istemiorum napıcam ben??fikir verin kızlar..cıukmazdayım..
canım allah kolaylık versin valla ne diyeyim.... senin işin hepimizden zor bende doğumdan sonra yanzlızım sanırım çünki annem rahatsız fazla kalamayacak.... teyze kızıda gelemiyor sınavları varmış.... napalım artık sizlerden ayrdım alırım bişey olursa burdan sorarm siz analtırsınız şöyle yap böyle yap diye tecrübekli olarak ....
ewet canım benim kendi dr umda ya dewlete ya da üniversite hastanesi diyo ..burdaki özel hastanekleri önermiyo cogu sancıyı beklemeden sezeryana alıo diyo..yani adam senelerdir bu piyasanın içinde prof ama gel görki dewletteki ebeler nasıldr arastrma yapmam lazım of..son anda olanlara bak 1 hafta kaldı nerdeyse dogumuma..
işte bende çok titizim o yüzden devlete gitmedim
ve doğum ücreti normal sgk lı 600 sezeryan 1.200 artı gece başı özel oda ücreti 200 tl... ki öyle çok lüks bir yer değil...
her zaman doğurmuyoruz vereceğiz artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?