2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tsk ederim ege
yok baharim sanci falan yok penguen gibi degil tempolu yuruyorum ben cok ugrastim sancilarim gelsin diye o yuzden naz yapiyor oglusum :))
ben yavas yavas hazirlanayim NST icin .. dedigin gibi insallah bugun dogum olur:) yada yarin suniye gerek kalmadan insallahhhhhhhhhhh

GELİNCİK neden dogumunu beklemiosun suni sancıistiosun??senle sat larımız aynı benimde normalde 2 günüm var doguma aslında ama dr um 1 1.5 hafta gecikebilir dogumun dedi..aslında bellide olmaz iki gündür garip sancılarım var..sen ne durumdasın??

laviniaebru canim gunlerimiz ayniydi bakalim kim once diyorduk senin sancilar baslamis bakarsin bugun yarin gelir seninde bebisin hayirlisi olsun hepimizin hakkinda

hepinize hayirli guzel bir gun ve kolay dogumlar diliyorum ben ciktiiiiim:lepi:

laviniaebrucum beklerdim bende fakat ben annemlerin yanindayim esim bugun geliyo ve sadece 10 gun yanimda kalacak sonra yine yolcu
doktorumda istersen 40 hafta biter bitmez deneriz dedi cunku bebise birakirsak cok gecte gelebilir.. nedenimiz sadece bu:) insallah gerek kalmadan gelir bebek
bende sancilanma cok yok sadece alt bolgemde arada bir lif kasilir gibi oluyor kaliyorum yerimde ama 5 sn surmuyor.. sertlesme bel agrisi falan pek yok daha cok kasik taraflarim yani

görüşürüz bebekli kızlar..:))))kendinize iyi bakın sizin sizden başka yardımcınız olmaz.herşeyin hayırlısı görüşmek dileğiyle ağrım var biraz yatayım uyuyamam ama eazından dinlenmiş olurum.uyumak ne mümkün demi bizlere düşünmekten kafa gitti zaten iyice

günaydın kızlar.nasılsınız hersey yolunda mı?ben iki gündür giremiyorum.olanları özet geçebilirseniz sevinirim doğum falan yapan yaada gün alan var mı?kızımın ve benim son hazırlıklarımızı tamamladık eşimle haftasonum biraz yogun geçti.kızımın odasının halısı kalmıştı bi tek çok şükür onu da hallettik.şimdi hanımefendinin kendisi kaldı sadece herseyi tamam.ah ebru catı muayenesini hiç hatırlatma.geçen persembe kontrole gittiğimde doktor bana da 15 marta çatı muayenesi için gün verdi.bende biraz tedirgin oluyorum ama napalım başa gelen çekiliyor.

selam kızlar 2 gündür giremedim kızım aman wermiyor sağolsun çok değişti o uslu bebek gi,tti bi canawar geldibilmiyorumkismile kocam saolsun kucağa alıştırdı kızımı we ayakta wolta atarak uyuyor yatağa bıraktığımda 10 dk sonra wiyaklıyor şuan bi 20 dk dır ses çıkarmadı hayret içindeyim.. ne olacak böyle bilmiyorum.. al işte yine ağlıyo(((((((((((((((((( napıcam ben yaaaaa

Aşkolsun şeker .Merhabalar.İnşallah güzel haberler getirirsin..bu arada bende 36 +5 im.seninle aynı :) bana doktor 17 mart sezeryan dedi tarih olarak. senin normal i sezeryan mi? bebekten güzel haberler getir.mucckkkkk
Burda herkez birbirine cvp vermeye çalıır inan .bazen çabuk ilerliyo kaçıyr gözden alınma güzel hamiş:)))))))))))

merhaba anenelr nasılsınız .....

ben son doğum haftama girdim mevlamın izni ile bakalım bundan sonra her an doğum olabilir 39+0 ız tam...

melekleri kolalrında olan anneler nasıllar nasıl imreniyorum onarla çok özledik kızımı çok :)::)

bebek arabasını göndermiş halası onun kızı kullanmamış hiç sağlam güzel bir araba şimdilik bizii idare edebilecek cinsten bişey :):))

bugün doktor randevumuza gitmek istemiyordum pek ünki iyiym ve artık çok sık ultrasona girmesini nst ye bağlanmayı istemyiorum ben iyiyim ve hareketleri de yernde yavrumun çok şükür... şimdi doktoru aradım müsait olduğund arayacak beni onada analtacağım inşallah kızmaz :):): )

hayırlı haberlerle gel inşallah canım......

canım benimmmmmmm....... alıngan annemiz lousalıkta npacaz kız snele :):):) ya banada oluyor o bazen yazıpçıkıyorum sonra bakıyorum kimseler cevaplamamış yada bekliyorum bakıyorum herkes kendi aleminde okuyup çıkıyorum kaçıyor öyle bazen küsme sen.... burda herkes çok kıymetli :):):

kaç mesela kaç gündür yırtınıyorum ben doğum yapınca kjime haber vereyim kime numaraı vereyim diye kimse bana ver demedi daha diyorum kimsenin umrunda değil herhalkde benim doğum yapmam :):):)

bak sen cadıya e cezasını cengize çektir biraz gece ona taşıt o uyutsun :):): kıyamam ona yaa bi derdi mi var acaba... gazı mı çıkmıyor yada ağrısı mı var sordunuz mu doktora hiç ?

ya bide ben sana özelden numaramı vereyimm mi bak sonkez soracağım bunu kimse benim ne zman doğum yapacağımı merak etmiyor sanırım :):):)

ha birde canım yaa ynur ve dila dan haber varmı ben onalrı çok merak ediyorum....

bebekten sonra gulencimde giremez oldu buralara...........

seyyal seninle hemen hemen aynıyız.ben acayip stres oldum ne zaman gelecek bebişlerimiz.bu hafta da gelmezse iş sezaryana doğru gider.gelsinler artıkkkk

canım önce ahyırlı olsun bebeğinin halısı sağlıcakla eskitsin tabi önce bi sağlıcakla doğsun .......

çatı muayenesi geriyor insanı ama korkulacakta bişey yok ben geçen perşembe oldum bugün gene gidip baktıracaktım açılma varmı diye ama gitmek sitemedim şimdi doktordan haber bekliyorum bakalım :):):

canım bol bol yürüyüş yap sen en iyisi ::)::)) inşallah mevlam gönlüne göre verir....

selam kızlar,
umarım herkes iyidir.
biz de iyi sayılırız. yalnız kızım bir gün çok hareketliyse bir gün çok az hareket ediyor beni korkutuyor.
bir de acaba döndü mü çok merak ediyorum. kontrol çarşamba günü.

seyyal seninle hemen hemen aynıyız.ben acayip stres oldum ne zaman gelecek bebişlerimiz.bu hafta da gelmezse iş sezaryana doğru gider.gelsinler artıkkkk

ay canım yaa ben hiç istemiyorum sezeryan ile doğum yapamyı ama bakalım kısmet tabi bu işler....

inşallah mevlam gönlümüze göre veriri bol bol yürüyelim ya bütün evi temizledim halı sildim felan ama yok ilelede gelemyeceğim ben diyor demekki vakti var yavrumun :):):):

korkma tatlım yaaa aradabir öyle oluyor benim bebiş bu ara gündüzleri uyyuyor akşam saat 11,30 oldumu helede birde bir abrdak süt içtimi tamam sanırsın ki ieçrde park var ordan oraya ordan raya hoplayıp zıplıyor saat bire kadar uyutmuyor beni ... doğduğunda da aynını yaprsa yandık demektir :):):

güzel dileklerin için çok teşekkürler canım.umarım sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına çok az kalmış senin.eminim çok heyecannlısındır.benim 37+2 olduğu halde çok heyecanlanıyorum ne zaman olacak diye. bütün bebekler sağlıkla doğsun en önemlisi bu bence.sen niye de doktorun gel dediyse git nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…