- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.281
günaydın herkese....BEN YİNEDE YAZIYORUM KİMSELER BANA YAZMASADA KAÇ KEZ YAZDIM KAÇ GÜNDÜR KÜSTÜM KENDİ KENDİME YAZMADIM...YAZMICAM DA KİMSE GÖRMÜYO NASIL OLSA..SANIRSAM SONRADAN GELENLERİ ARANIZA ALMIYORSUNUZ..NAPAYIM BENDE SİZİN YAZILARINIZI OKUMAKLA YETİNİYORUM..HERKESİN BEBEĞİ SAĞLIKLA DOĞAR İNŞALLAH.BENİMDE BUGÜN 16.00 DA DOKTOR RANDEVUM VAR..GERÇİ CEVAP YAZAN OLMAZDA EN AZINDAN BEN SÖYLEMİŞ OLAYIM...36+5 BENIMDE:çok üzgünüm:
günaydın herkese....BEN YİNEDE YAZIYORUM KİMSELER BANA YAZMASADA KAÇ KEZ YAZDIM KAÇ GÜNDÜR KÜSTÜM KENDİ KENDİME YAZMADIM...YAZMICAM DA KİMSE GÖRMÜYO NASIL OLSA..SANIRSAM SONRADAN GELENLERİ ARANIZA ALMIYORSUNUZ..NAPAYIM BENDE SİZİN YAZILARINIZI OKUMAKLA YETİNİYORUM..HERKESİN BEBEĞİ SAĞLIKLA DOĞAR İNŞALLAH.BENİMDE BUGÜN 16.00 DA DOKTOR RANDEVUM VAR..GERÇİ CEVAP YAZAN OLMAZDA EN AZINDAN BEN SÖYLEMİŞ OLAYIM...36+5 BENIMDE:çok üzgünüm:
BAHARIM35 kullanıcısından alıntı
günaydın herkese....BEN YİNEDE YAZIYORUM KİMSELER BANA YAZMASADA KAÇ KEZ YAZDIM KAÇ GÜNDÜR KÜSTÜM KENDİ KENDİME YAZMADIM...YAZMICAM DA KİMSE GÖRMÜYO NASIL OLSA..SANIRSAM SONRADAN GELENLERİ ARANIZA ALMIYORSUNUZ..NAPAYIM BENDE SİZİN YAZILARINIZI OKUMAKLA YETİNİYORUM..HERKESİN BEBEĞİ SAĞLIKLA DOĞAR İNŞALLAH.BENİMDE BUGÜN 16.00 DA DOKTOR RANDEVUM VAR..GERÇİ CEVAP YAZAN OLMAZDA EN AZINDAN BEN SÖYLEMİŞ OLAYIM...36+5 BENIMDE
selam kızlar 2 gündür giremedim kızım aman wermiyor sağolsun çok değişti o uslu bebek gi,tti bi canawar geldibilmiyorumkismile kocam saolsun kucağa alıştırdı kızımı we ayakta wolta atarak uyuyor yatağa bıraktığımda 10 dk sonra wiyaklıyor şuan bi 20 dk dır ses çıkarmadı hayret içindeyim.. ne olacak böyle bilmiyorum.. al işte yine ağlıyo(((((((((((((((((( napıcam ben yaaaaa
canım benimmmmmmm....... alıngan annemiz lousalıkta npacaz kız snele :):):) ya banada oluyor o bazen yazıpçıkıyorum sonra bakıyorum kimseler cevaplamamış yada bekliyorum bakıyorum herkes kendi aleminde okuyup çıkıyorum kaçıyor öyle bazen küsme sen.... burda herkes çok kıymetli :):):
kaç mesela kaç gündür yırtınıyorum ben doğum yapınca kjime haber vereyim kime numaraı vereyim diye kimse bana ver demedi daha diyorum kimsenin umrunda değil herhalkde benim doğum yapmam :):):)
günaydın kızlar.nasılsınız hersey yolunda mı?ben iki gündür giremiyorum.olanları özet geçebilirseniz sevinirim doğum falan yapan yaada gün alan var mı?kızımın ve benim son hazırlıklarımızı tamamladık eşimle haftasonum biraz yogun geçti.kızımın odasının halısı kalmıştı bi tek çok şükür onu da hallettik.şimdi hanımefendinin kendisi kaldı sadece herseyi tamam.ah ebru catı muayenesini hiç hatırlatma.geçen persembe kontrole gittiğimde doktor bana da 15 marta çatı muayenesi için gün verdi.bende biraz tedirgin oluyorum ama napalım başa gelen çekiliyor.
laviniaebrucum beklerdim bende fakat ben annemlerin yanindayim esim bugun geliyo ve sadece 10 gun yanimda kalacak sonra yine yolcu
doktorumda istersen 40 hafta biter bitmez deneriz dedi cunku bebise birakirsak cok gecte gelebilir.. nedenimiz sadece bu:) insallah gerek kalmadan gelir bebek
bende sancilanma cok yok sadece alt bolgemde arada bir lif kasilir gibi oluyor kaliyorum yerimde ama 5 sn surmuyor.. sertlesme bel agrisi falan pek yok daha cok kasik taraflarim yani
seyyal seninle hemen hemen aynıyız.ben acayip stres oldum ne zaman gelecek bebişlerimiz.bu hafta da gelmezse iş sezaryana doğru gider.gelsinler artıkkkk
selam kızlar,
umarım herkes iyidir.
biz de iyi sayılırız. yalnız kızım bir gün çok hareketliyse bir gün çok az hareket ediyor beni korkutuyor.
bir de acaba döndü mü çok merak ediyorum. kontrol çarşamba günü.
canım önce ahyırlı olsun bebeğinin halısı sağlıcakla eskitsin tabi önce bi sağlıcakla doğsun .......
çatı muayenesi geriyor insanı ama korkulacakta bişey yok ben geçen perşembe oldum bugün gene gidip baktıracaktım açılma varmı diye ama gitmek sitemedim şimdi doktordan haber bekliyorum bakalım :):):
selam kızlar,
umarım herkes iyidir.
biz de iyi sayılırız. yalnız kızım bir gün çok hareketliyse bir gün çok az hareket ediyor beni korkutuyor.
bir de acaba döndü mü çok merak ediyorum. kontrol çarşamba günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?