- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.101
yaptım canımcım çook sağol opuyorumnanaktan
canım bu sağlık ocakları adrese göremi kayıt yapıyor yoksa istediğin bir sağlık ocağına kayıt olabiliyormusun?fikrin var mı acaba?:uhm:
Linkin çalışmadığı belli olmuş sonunda güle güle kullan:)))a.s.
evet canım banada ark söyledi aşıları ihmal etmemek gerekiyormuş 5 adetmiş sanırım benim 2 ay oldu inş geç kalmamışımdır:uhm:
yok canım geç kalmadın merak etme ben bugün 10.haftaya girdim bebişimle ilk alımda 26 ekimde adrese göre kayıt oluyosun canım sağlık ocağına
herkese merhaba .bugün kontrole gittim.bebişim allaha şükür sağlıklı.normalde 9 haftalıkken 9+4 günlük gözüküyor.kalbi 170 atıyor.boyuda 2,7 cm olmuş arkadaşlar.bulantılarımdan dolayı 1.5 kilo vermişim 20 günde.sizlerle paylaşmak istedim.allaha emanet olun.
Selammm
Erkekk annesii geldii
off çok uzun sürdü kontrol
ense kalınlı 1.1 ikili için kan verdik perşembe sonuc alıcaz 140 tl :)
bebeğimin boyu 5.5 cm kilosunu bilmiyorum kalbinin kaç attınıda bilmiyorum siz nasıl öğreniyosunuz merak ediyorum.. dr bize 6 adet resim verdi 2 tanesi pipisi ile ilgili :) bu kadarrr
ben tuzlu da yiyorum tatlı da öle ayırt edici bişeyim yok ondan anlıyamıyorum.ama gören herkes erkek diyor ben kilo almadım sadece belim kalınlaştı birazda göbişim çıktı ama fazla değil.
12 hafta 1 günlüküm canım 11 hafta 6 günlükken belli oldu bugünde teyit edildimerhaba kızlar
gulencim cinsiyetiniz belli olmuş kaç haftalık hamilesin?canım çok çabuk belli olmuş da merak ettim
Merhaba 2010 mart anneleri ,
Eminim ki beni unutmuşsunuzdur mafoldumben
Uzun zamandır topiğe giremedim , mide bulantılarım yüzünden çok kötü oldum kızlar
Sürekli hastanede serum aldım ve 1,5 kilo verdim.
Yazılanların hepsini okuyamadım ama aramıza bir sürü yeni mart annesi gelmiş.
Tüm hamişleri tebrik ederim kaydirigubbakcemile2
Bu arada gülencim , nasılda bu kadar erken öğrendin cinsiyeti ?
Benimde aslında stikerda 11 hafta görünüyor ama sata göre 5 - 6 gün geriden geliyor bebiş.
Yarın benimde kontrolüm var inşallah bende cinsiyetini öğrenirim.
bizimkiler tüp dr ları ya bizden fazla hevesliler söylediler ..
bilmiyorummkiii bi dahakibe sorarımm artık kilosunuda söylemedillerrr.çanım maşşallah,büyümüş bebiş,benimkinin kalbinin kaç attığını dr söyledi!sende sorsaydın keşke dr ne!
kızlar nasılsınız bu arada ?ben fazla giremedim bugün çok işim vardı,benim oğlanın okulda ingilize kursları var 2 hafta sabahları oraya götürüyorum,1 e kadar evde yokum,birde bugün okuldan sonra alışverişe gittim çarrefourra orda joker 'e girdim,jokeri duymuşsunuzdur ?orda oğluma oyunak aldım ,bebişede yeni eşyalar baktım ,bir tane bebek arabası beğendim onu alıçam mutlaka!(Maxi-Cosi Quinny Buzz bebek arabası)çok kullanışlı bişey!birde bebek karyolalarına baktım,orda pek bişey yoktu,gerçi erken henüz ama şöyle yavaş yavaş fiyatları araştırmak lazım,sıkışmadan !
bende hep tuzlu ekşi aşerdim yedim.. ye ekşiyi getir ayşeyi derler ben pipiliyi almışımm
12 hafta 1 günlüküm canım 11 hafta 6 günlükken belli oldu bugünde teyit edildi
bilmiyorummkiii bi dahakibe sorarımm artık kilosunuda söylemedillerrr.
bebek arabaları çok pahalı yaa 1 milyar benim begendiklerim çüşş zaten ben yaza çıkınca alırım oda yapıcam bebişime
oooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ben daha küçük sanıyodummm ..
ben bebek odası yapıcam bi odamız dolu aam eşyaları satıcam inşallah duvarları kagıt düşünüyorum birde dogalgaz sobası taktırıcam oraya petek ısıtmaz..
ooo kız olsaydı rahattı halım koltuğum perdem mor idi odayı lila duvar kagıdı yapsaydım perdeyide acık renk alırıdm tamam erkek masraflıı :) bakalımm
bende bebeka rabaları bakıcamda ben istanbuldayım
sarachaneden alabilirim
kızlar cok kötüyüm yaaa doktora gittim kese 7 bucuk haftalık ama bebek yok doktor boş gebelikte olasbilir dedi 10 gün sonra yine gel dedi cok kötüyüm cokkkkkkkk
kızlar cok kötüyüm yaaa doktora gittim kese 7 bucuk haftalık ama bebek yok doktor boş gebelikte olasbilir dedi 10 gün sonra yine gel dedi cok kötüyüm cokkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?