2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar... Güzel hayırlı bir gün diliyorum hepimize..

Canancım, sakin ol arkadaşım, olumlu düşünmeye çalış, bişey olmayacak, kötü düşünme sakın...

kızlab bide odadn bahsetmişinizde gerçi benm için biraz erken ama bei oğlum var ona karyola almıştık çocuk odamız olmadığı için yatak odasına koyduk şimdiden kara kara düşünüyorum bebek olursa nerde yatıracam diye karyolasına yatırsam oğlumun kıskançlık krizine girecek geldi benim herşeyime kondu diye düşünecek çocuk aklıile şu küçük bebekler içn tüllü yataklar varya ondan alırım diyom ama onada yer yok ki ne yapcam bilmiyorum bu evdende çıkamam ev bizim:bbo:

birde akşam bebik odalarından bahsetmişsiniz kızlar,..nasip olursa lila rengi düşünüyorum,.ama park yataklarda çok kullanışlı oluyomuş,oyüzden kararsız kaldım.:uhm:

Günaydın herkeseeee..Ben dün giremedim hiç çok işim vardı..Maşallah Sayfalar uzayıp gitmişşş...Bu arada NILUFERSAHH lila rengi bebek odasından bahsetmişin lila rengini bende çok seviyorum fakat erkek olursa pek yakıştıramıyorum daha çok kıza gidiyor bence lila rengi...Ama ben son zamana kadar almayı hiç düşünmüyorum oda takımın...8 aylıkken alıcam :)

günaydın arkadaşlar,
hepinize güzel, sağlıklı bir gün diliyorum.
canancım, kalbini ferah tut arkadaşım, herşey yolunda inşallah... akıntı falan derken yıprandın biraz tabi, sadece bunun getirdiği bir his olduğuna inanıyorum ben. doktor dönüşü miniğin kıpır kıpır olduğunu yazacaksın bize :)
ben pzt akşamı çok kötü oldum, bulantı, hazımsızlık, istifra derken haşatım çıktı. dün de işe gelemedim, yattım evde, bugün daha iyiyim.

Bu arada bebek odalarından bahsetmişsiniz, bende fikrimi söyleyeyim; Ben pembe-mavi renkleri hiç sevmiyorum, kızda olsa erkekte olsa, odasını ve oda takımını yeşil tonlarında yapmaya karar verdim, kıyafetleri de yine pembe-mavi hariç diğer renklerden alacam, hatta almaya başaldım bile, geçenlerde bir yerde zıbın takımı gördüm, dayanamadım aldım, çok şekerdi ama napiimmm...

Canım yaa, çok geçmiş olsun arkadaşım.. Bugun daha iyi olmana sevindim, iştesin sanırım bugun? Aman yine de dikkat et kendine..

Günaydın arkadaşlar....
Ne zamandır okumakla yetiniyordum ama bu sabah çooook keyifliyim paylaşmak istedim....yeni geldim doktordan kalp atışlarını dinledim yavrumun ve bugün ilk kez hareketlerini de gördüm kıpır kıpırdı :ecrin_bebek:

Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

hislerime tercüman olmuşsun simenaycım...
ben de pembe mavi diye ayırmaktan hiç hoşlamıyorum. kız da olsa erkek de olsa krem rengi ya da ahşap yapmayı düşünüyorum odayı. kıyafetlerde maviyi seviyorum ama pembeye sinir oluyorum diyebilirim. kızım olursa pembe giydireceğimi sanmıyorum, ona da mavi giydiririm bol bol...
ben daha hiç birşey almadım, yavaş yavaş gözüm takılmaya başladı ama en azından bu ayı bitirelim diyorum.
bu arada işteyim bugün, ama iyiyim çok şükür. doktor bulantı, hazımsızlık, yanma gibi şikayetler için bir şurup verdi, biraz rahatlattı beni...

meraba arkadaşlar..ben yeni katıldım aranıza..8 haftalık hamileyim..ve cok kötü hissediyorum kendimi gecen haftadan beri az da olsa kahverengi akıntım oluyor..iki farklı doktora gittim geçer geçer dediler halaa geçmedi..:bbo:

canancım,sakın üzülme.ben inanıyorumki,ALLAHIN izniyle bebikin hep seninle beraber olucak,.:lepi: :lepi:

aynı sorun bende de vardı...progynex (progestan benzeri)diye bir ilaç yazdı doktorum şükür geçti...bence başka bir doktora daha görün...için rahat etsin...ama yine de çoğu zaman kahverengi akıntıyı çok önemli bir sorun olarak görmüyor doktorlar.

İzmirhayal, başka bir doktora gitmek iyi olabilir. Ama ne olursa olsun bence moralini yüksek tut, allah büyük...

Edebiyatçı, umarım güzel haberlerle dönersin...

NASİP olursa ALLAH izin verirse bende 8 aylıkken falan yatak almayı düşünüyorum.çokda erken almak gereksiz

Kesinlikle öyle.Bununla ilgili acı bir deneyimimiz olmuştu..Ablamın bebişi karnında öldü 7,5 aylıkken..Ona anne karnındayken kalp damarlarından kan vermeye başladılar..Çok ender görülen bir durummuş..Tam olarak ne olduğunu anlamadılar problemin..Kimisi kansızlık dedi..Kimi doktor talesemi..Ablam odasını herşeyini hazır etmişti..Düşünseniz ya ne kadar acı bişi..eve geldi herşey hazır ama bebek yok..Ve oda tüm odayı toplayıp aldığı yerin deposuna yolladı..Şimdi bitane daha oğlu oldu (diğeri de oğlan dı) şuan 1 yaşında..

Bunları anlatıp moralinizi bozmak istemem yanlış anlamayın ama bence büyüklerin klasik bir lafı vardır "doğmamış çocuğa don biçilmez" diye...Bende bu deneyimden sonra son ana kadar bir iğne dahi almak istemiyorum...

bende ısrarla istedim ilacı cevremden vardı bilgim ama gerek yok cok az bu akıntı dedi..kalp atışı normal icerde kanama yok,kese normal diye bisey vermedi..zaten kendı doktorumdan da memnun degılım yenı bı doktor bulmam lazım..

Ha bu arada kansızlıktan bahsetmişken, demir eksikliği sorunu olanlara harnup (keçiboynuzu) pekmezi öneririm..Çok iyi kan yapıcıdır...Ben sabahları 1 kaşık içiyorum...

canım kalp atışı ve kese normalse Allah 'ın izniyle bebeğine birşey olmaz ama için rahat değilse git başka doktora.

Ha bu arada kansızlıktan bahsetmişken, demir eksikliği sorunu olanlara harnup (keçiboynuzu) pekmezi öneririm..Çok iyi kan yapıcıdır...Ben sabahları 1 kaşık içiyorum...

selam kızlar..

bende akşamları 2 kaşık içiyorum :içelim:azmı diye düşünüyordum yeter sanırım siz kan ilacı kullanıyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…