2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese

Bugun bende doktordaydım kafayı yemek uzereyım ınanın hersey ustume ustume gelıyor delırıcem
Cuma gunu kendı doktorum olmadıgı ıcın baska doktora muane oldugumu anlatmıstım oda suyumda azalma oldugunu demıstı
Bugun de ne olur ne olmaz dıye sabah butun ew ıslerımı yaptım belkı doguma alırlar dıye 2 ye dogru kaynanamla hastaneye gıttık doktorum hersey normal suyunda ıı masallah dedı catı muanesı yaptı catım sınırdaymıs yanı normal dogum belkıuyoruz suan ama net normal dogum yapabılırsın dıyemıyor sancıyı cekıp sezeryan da olabılırmısım ne bı acılma nede bebekte gelme sınyallerı yok kan testı bı nst ıstedı nst normal cıktı kan sonucu doktorum cıktıgı ıcın baska doktora gosterdım gusel gozukuyor ama yıne bı kendı doktoruna goster dedı
Ben de doktorum la o zaman ıstege baglı sezeryan olsun dedım tamam o zaman sabah ac karnına erkenden gel dedı ama kımse kabul etmıyor daha 5 gun varmıs sancım gelecekmıs neymıs zaten sezeryanlıksa alırlarmıs ben neden bosuna net normal olacaksın dıyemıyor zaten doktorum sancı cekım kı delırıcem yaaaaaaaaaa

senin durumdazr doğum yaklaştıyaher kafadan bir ses çıkar atık sana fikrini soran olmaz

senin durumdazr doğum yaklaştıyaher kafadan bir ses çıkar atık sana fikrini soran olmaz

Ben kararımı werdım heyecanımda ıcıme sıgmıyor bebegımı yarın kollarıma alıcam dıye delırıyorum demezler mı ıstege baglı sezeryanda bebege bısı olursa sorumluluk kabul etmıyor hastane dıyorlar bende dedım sımdı bısı olmayacakken bısı olur sen ıstedın sen dedın dıye ustume gelecekler dıye vazgectım ama ben cekıcegım acıların onlardan acısını cıartmasını bılıyorum

Kız sen doğurmadın mı hala? Bu defa kesin doğurdu diyordum ben de. Cnm bence sen gönlünden nasıl geöiyorsa öyle yap. Sancıyı çekecek olan sensin sonuçta, sancı çekip sezeryana gitmek te hakketten kötü olur. Hakkında hayırlısı olsun cnm

ya bende doğurmadım daha cuma doğum son 3 gün.
gelincik allah yardımcın olsun canım nekadar zormuş şu normal doğumun allah yardımcın olsun hemencecik doğurursunda bukadar teferruata gerek kalmaz inşallah.

Allah hayırlısıyla kurtarsın cnm seni de. Demek bebek indikten sonra bile bu kadar zaman geçebiliyor. E daha benim karnım inmedi bile yaa

kızlar birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim.
çatı muayenesiyle açılma var mı diye baktıkları muayene aynı şey mi?
aynı değilse farkları nedir?
bende nasipse nisan annesiyim.
sizlere hayırlı doğumlar diliyorum.

Yok daha dogurmadım suan beklemedeyım ama cıldırıcam yakındır kımse benı anlamak ıstemıyor mafoldumben

canım sen yinede son gününe kadar bekle zaten normal olmazsa suni sacı bile vermeden sezeryana alıyolar merak etme.

Hayır cnm aynı şey değil. Çatı muayenesinde kemik yapının normal doğuma uygun olup olmadığına bakılıyor. Şayet çatı darsa veya başka bir tür engel varsa normal doğum yapamayacağın belirleniyor ve sezeryan olacağın kesinleşmiş oluyor. Eğer bir problem yoksa ve normal doğuracaksan doğuma yakın veya sancı sırasında rahimde aöılma varmı diye bakıyorlar. 2-3 cm açılma varsa doğum başlamış oluyor, 10cm açılma ile doğuma giriyorsun zaten

canım bana kalsa hiç kaldı 2 gün daha beklesek olmazmı diye düşündüm 38+1 olucm çünkü doktor riske atmayalım dedi hoş bu bebek belki cumayı bile beklemiycek a dedi dinlen.37+5 te alıcak hayılısıyla inşallah.benim karnım bayağı aşağıda oturdummu göbeğimi taşıyo ayaklarım.senide rabbim tez zamanda kurtarsın.

sağol canım cevabın için ama işte anlayın birazcık korkuyorum .
en azından biraz bilgim olursa psikolojik olarak daha rahat olurum inş.
o zaman çatı muayenesi daha uzun ve de zor mu?
her iki muayene de elle oluyor onu biliyorum ama çok can acıyor mu acaba?

çatı muayneinde açılmayada bakıyolar canım hatta bi kaçkez çatı muaynesi oluyosunki açılmaı kontrol ediyolar.SELKİE ye 3 kez falan bakmışlardı açılma varmı diye.

evet canı aynı şey sanada hayırlı doğumlar

sağol canım.
ama aynı şeyse şunu anlayamıyorum yanii bi kez çatı dar mı geniş mi normal doğuma uyumlu mu diye bakıldığında neden tekrar tekrar bakılsın ki?
acaba çatı muayenesinde alttan içerde baktıkları yer farklı ,açılma muayenesinde baktıkları bölge farklı mı?

Rica ederim cnm, korkmana da hiç gerek yok inan. Yeterki muayene sırasında kasma kendini, rahat bırakırsan bişi hissetmezsin. Rabbim hayırlısıyla kurtarsın cnm inş. seni de

Çatının uygunluğuna bir kez bakıyorlar tatlım, rahim açılmasına da doğum sırasında ilerlemeyi kontrol etmek amacıyla tekrar tekrar bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…