2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım son haftalarda kimi doktor bikaç kez bakabiliyo doktoruna bağlı devlete gidiyosan zaten veya hastane muynanesine ntslerde bazen bakabiliyolar.Doğum anında bile bikaç kez çatıdan bakıyolar açılma vamı diye kendini kasma sıkma acımaz mesela kendini kasarsan korkarsan eşinle ilişkiye bile giremezsin onun gibi bişey biraz açık anlattım ama neyse rahat bırak kendini zaten saniyelik bişey.

hımm daha iyi anladım özel bir hastaneye gidiyorum henüz muayene tarihi vermedi doktorum ben de sormadım.
bu arada çok açıklayıcı yazmışsın sağol ama işte senin açık anlattım diye bahsettiğin şeyi ben neredeyse her seferinde yaşadığım için zaten çok korkuyorum.
benimkide açık oldu ama kusura bakmayın artık..

ayrıca herşey bebek için normal doğumda ypsan szeryanda yapsan canın acıycak ağrıların olucak ama dedimya herşey bebek için

guzel annısler nasılsınız?
dunya kadınlar gununuz kutlu olsun.
bız bugun dr a gıttıkk.oglusum 3267 kg olmus.zaten tarıhımız bellıydı 22 mart.nst de bısı cıkmadı.

ozaman sende vajinusmu var ?

bız bugun dr a gıttıkk.oglusum 3267 kg olmus.zaten tarıhımız bellıydı 22 mart.nst de bısı cıkmadı.
merhaba canım hepi topu üç beş kişi kaldık şurda yaaa.benden 10 gün sonra doğum yapceksin hadi hayırlısı olsun.bebeğinede maşallah.3700 civarı doğum yaparsın belki daha fazla.

Maşallah cnm bebeğine, sen kaöıncı hatadaydın ki? Yani 22 martta tam olarak kaç oluyosun?

ozaman sende vajinusmu var ?

valla canım ne var bilmiyorum acaba ben mi çok pimpirikliyim yoksa gerçekten vajinusmus mu var?
ama gerçek olan birşey var kasılıyorum ve de canım çok yanıyor ..

neyse kızlar kussebfilal, mrl81vaktinizi aldım çok teşekkürler verdiğiniz cevaplar için.içim baya bi rahatladı en azından ne olduğunu tecrübeli dillerden duymak çok güzel oluyor.
rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin. inş sorunsuz ,sıkıntısız, sağlıklı ve kolay birşekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..

kussebcıgım sagol canım umarım 3700 u buluruz. az kaldı senın heyecanlı mısın ?

o tarihi beklerse bebek niye bulmasın geçedebilir.Valla hiç heycan yk desem inanırmısın bugün temizlik falan yaptık son gün toz falan alcez tamam valiz hazır.ama eminim perşembe gecesi uyuyamıycam.ya kızımda grip onlada ilgileniyorum kötü oldu tam zamanında gerçi ateşi falan yok sadece burnu tıkalı arada öksürüyo okadar.ayakta geçircek sanırım fazla etkilemiycek.

Rica ederiz tatlım, kendini fazla kasmamaya bak, inan korkulacak bişi yok. Benim ikinci doğumum olacak nasipse, inan doğum anında da bişi hissetmiyorsun, sadece önceden adet sancısının biraz daha ağırını çekiyorsun. Allah kolaylıkla kurtarsın inş. hepimizi
:Saruboceq::Saruboceq:

rica ederim canım seninde allah yardımcın olsun

ayrıca doktorunla endişelerin paylaş emin ol sana yardımcı olucaktır

ınanırım canım bende hıc heyecanlı degılım.bugun doktorla oturduk sankı ıkımızde profesyonelız de konusuyoruz.ben dıyorum boyle o dıyor boyle.ok oyle yapalım pekı boyle olsun.esımde oturmus bızı dınlıyor.kaydirigubbakcemile3
ama varya bende bu kayınvalıde bıde bu anne oldukdan sonra ben kesın dogum sonrası depresyona gırerım.sabah sınır ettıler benı.
esım arabada sordu noldu bıseymı oldu dıye.dedım boyle boyle cok karısıyorlar herseye.
dun de dedım ben 20 gunden fazla kımseyı ıstemıyorum lohusalık surecı anne ıle bebegın bırbırıne alısma donemı askım haberın olsun dedım.ıstemıyorum kımseyı.
aklinialirimsmile ıkısınıde ıstemıyorum gercekden hanımlar lohusalıgımda sınır edecekler benı sonra bırı koyune bırı evıne gıdecek tam ben ıse donecekken oyle kalakalacagım ne yapacagımı bılemez durumda.

haklısın canım yaa sana tam lazımken eve döncekler demekçİşin zor ne yapcaksın bebeğe kim bakıcak.Bizimkilerde dün gelmişler eşim sabahtan telefonda bayağı bir söylenince tabii.Ay bir eksiğin varmı doğum nezamn bebek kaç kilo .yok bir ihtiyacımız annemler herşeyi halletti doğumada daha var dedim.Yok canım ya senin nazar değide benim kızıma hayır diyememden oldu dondurma istiyodu öyle canım etmedi erisin diye bekledim ama fazla yedi kerata sabahada grip oldu ama sağlam canım

Canım çokgeçmiş olsun kızına . iyi olur inşallah doğuma kadar.

ben bıraz ezele bakayım gelecem 1 saate kadar.
aklinialirimsmile

Ezel bende bakıcam ama otursam bi türlü yatsam bi türlü hiç bişi rahat vermiyo heryerim batıyo yahuuu

Burada fazla kalamaıyoommmm

Azcık yatıp geleyim...:bbo:

LAVINYAEBRU sen nasıl oldun bakalım iyimisin?

EFTEL sana çoktandır rastlamadımdı umarım iyisindir???

KUSSEBFıLAL - SILVER5 :ya nezaman kavuşcaz bebiklere ???

pufffffffffffffffffffffff sıkılıyorummmmmmmmmmmm

Kimsede ses yok sanırım herkes benim gibi fazla duramıyır netin başında ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…