- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.421
Canım çokgeçmiş olsun kızına . iyi olur inşallah doğuma kadar.
Ezel bende bakıcam ama otursam bi türlü yatsam bi türlü hiç bişi rahat vermiyo heryerim batıyo yahuuu
Burada fazla kalamaıyoommmm
Azcık yatıp geleyim...:bbo:
guzel annısler nasılsınız?
dunya kadınlar gununuz kutlu olsun.
bız bugun dr a gıttıkk.oglusum 3267 kg olmus.zaten tarıhımız bellıydı 22 mart.nst de bısı cıkmadı.
ben de bekleyenlerdenim yaa.amma nazlandı benim kız da...ne zaman gelecek bu?Ben de doğurmayı bekleyen mart annelerindenim, bu gidişle de daha çok bekleyecek gibiyim:sinifsinif: Bir_nokta arkadaşımız vardı bi de bekleyen ama 2 güğndür ses yok, o da doğurdu sanırsam:ecrin_bebek:
Selam herkese
Bugun bende doktordaydım kafayı yemek uzereyım ınanın hersey ustume ustume gelıyor delırıcem
Cuma gunu kendı doktorum olmadıgı ıcın baska doktora muane oldugumu anlatmıstım oda suyumda azalma oldugunu demıstı
Bugun de ne olur ne olmaz dıye sabah butun ew ıslerımı yaptım belkı doguma alırlar dıye 2 ye dogru kaynanamla hastaneye gıttık doktorum hersey normal suyunda ıı masallah dedı catı muanesı yaptı catım sınırdaymıs yanı normal dogum belkıuyoruz suan ama net normal dogum yapabılırsın dıyemıyor sancıyı cekıp sezeryan da olabılırmısım ne bı acılma nede bebekte gelme sınyallerı yok kan testı bı nst ıstedı nst normal cıktı kan sonucu doktorum cıktıgı ıcın baska doktora gosterdım gusel gozukuyor ama yıne bı kendı doktoruna goster dedı
Ben de doktorum la o zaman ıstege baglı sezeryan olsun dedım tamam o zaman sabah ac karnına erkenden gel dedı ama kımse kabul etmıyor daha 5 gun varmıs sancım gelecekmıs neymıs zaten sezeryanlıksa alırlarmıs ben neden bosuna net normal olacaksın dıyemıyor zaten doktorum sancı cekım kı delırıcem yaaaaaaaaaa
millet ya doğurdu ya doğurcek canım ben hem arka sokaklara bakıyorum hem yazıyorum ben 37+5 te yani 3 gün sonra alıyorum kucağıma inşallahLAVINYAEBRU sen nasıl oldun bakalım iyimisin?
EFTEL sana çoktandır rastlamadımdı umarım iyisindir???
KUSSEBFİLAL - SILVER5 :ya nezaman kavuşcaz bebiklere ???
pufffffffffffffffffffffff sıkılıyorummmmmmmmmmmm
Kimsede ses yok sanırım herkes benim gibi fazla duramıyır netin başında((
LAVINYAEBRU sen nasıl oldun bakalım iyimisin?
mrb nasılsınız annişler bebişleriniz nasıl
sorma arkadaşım kaldık en sona stres bir taraftan korku bir taraftan belirsizlik.....ben kafayı yiycem artık bu hafta da gelmezse bebiş
iyiyiz allaha şükür sen nasılsın bebek nasıl?
bizde çok iyiyiz bugün anneannesi banyo yaptırdı oğluşuma az önce altını açtım kızlar ve oğlum üzerime işedi
daha heycan yok canım ikinci kez anne oluyorumya belkide ondan.Kızım grip oldu ona üzüldüm biraz geçmezse bende ilgilenemiycem inşallah cumaya kadar atlatır.İyiya işte sancılar başlamış akşam sabah eli kulağındadır demek sen bol bol yürüyüşyaphilos canım beklemediyiz valla haftasonn sancılarla gecrdim ama tık yok bugün??az kaldı ama cok az..
kussebflal sen nasılsın 3 gün kaldı ??nası heyecan vardır??inanki banada sezeryan dese hiç itiraz etmiycem..
LAVINYAEBRU sen nasıl oldun bakalım iyimisin?
arkadaşlar benim bebişm doğdu cumartesi günü fazla vaktim yok haber vermek istedim 3500 normal doğum arkadaşlar doğum yapmayan arkadaşlarım sakın epidurali düşünmeyin berbat bişey daha sonra tekrar yazarım görüşmek üzere
aaa bak sen yaramaza daha dur bide üstüne etcek kerata.bizde çok iyiyiz bugün anneannesi banyo yaptırdı oğluşuma az önce altını açtım kızlar ve oğlum üzerime işedi
aaaaa canım yaa tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebeğin uzun ömürlü olsun allah analı babalı büyütsün.Niye canım ya ben ilk doğumumda epidural oldum yine olucam senin çok canını yakmışkar demekki acil şifalar diliyorum.arkadaşlar benim bebişm doğdu cumartesi günü fazla vaktim yok haber vermek istedim 3500 normal doğum arkadaşlar doğum yapmayan arkadaşlarım sakın epidurali düşünmeyin berbat bişey daha sonra tekrar yazarım görüşmek üzere
gözünaydıınnndelikafadulden...ALLAH saglıkla bü,yütmek nasip etsin canım maşallah bebikinearkadaşlar benim bebişm doğdu cumartesi günü fazla vaktim yok haber vermek istedim 3500 normal doğum arkadaşlar doğum yapmayan arkadaşlarım sakın epidurali düşünmeyin berbat bişey daha sonra tekrar yazarım görüşmek üzere
daha heycan yok canım ikinci kez anne oluyorumya belkide ondan.Kızım grip oldu ona üzüldüm biraz geçmezse bende ilgilenemiycem inşallah cumaya kadar atlatır.İyiya işte sancılar başlamış akşam sabah eli kulağındadır demek sen bol bol yürüyüşyap
:)) haha daha çok işeyecek bu yaramazlar..bizde çok iyiyiz bugün anneannesi banyo yaptırdı oğluşuma az önce altını açtım kızlar ve oğlum üzerime işedi
hayırlı olsun cnm gözün aydın.. neden çokmu sancılı dogum oldu?arkadaşlar benim bebişm doğdu cumartesi günü fazla vaktim yok haber vermek istedim 3500 normal doğum arkadaşlar doğum yapmayan arkadaşlarım sakın epidurali düşünmeyin berbat bişey daha sonra tekrar yazarım görüşmek üzere
daha heycan yok canım ikinci kez anne oluyorumya belkide ondan.Kızım grip oldu ona üzüldüm biraz geçmezse bende ilgilenemiycem inşallah cumaya kadar atlatır.İyiya işte sancılar başlamış akşam sabah eli kulağındadır demek sen bol bol yürüyüşyap
mrb hanımlar kadınlar gününüz kutlu olsun..
hafta sonu sancılarla, geçti bugün biraz daha iyiyim.
bugün çok yorucu gündü, eşim midesinden endoskopi çekildi,
onunla ilgilendim yolda resmen sarhoş gibiydi arabaya binene dek beni mahmetti,
midesinde ülser çıktı iki tane,perşembe kesin tanı konulacak inşallah bişey çıkmaz
yarında kontrolüm var bakalım bizim paşanın gelmeye niyeti yokmu
varmı ona bakıcaz ,
bu arada benimle aynı dogum yapacak olan amca kızı bugün sezeryanla doguma almışlar,
bebegin kafası büyük diye,ama bebek gayet normalmiş,büyük felan da deil,3.900 dogdu,maşalllah benide heyecan bastı tabiiaaaa üzüldüm canım rabbim acil şifalar versin inşallah bişey çıkmaz yarında güzel haberler alırsın inşallahCanım bebek şerbeti demiştinya 5059.sayfaya yazdım biara müsait olunca bakarsın.
mrb hanımlar kadınlar gününüz kutlu olsun..
hafta sonu sancılarla, geçti bugün biraz daha iyiyim.
bugün çok yorucu gündü, eşim midesinden endoskopi çekildi,
onunla ilgilendim yolda resmen sarhoş gibiydi arabaya binene dek beni mahmetti,
midesinde ülser çıktı iki tane,perşembe kesin tanı konulacak inşallah bişey çıkmaz
yarında kontrolüm var bakalım bizim paşanın gelmeye niyeti yokmu
varmı ona bakıcaz ,
bu arada benimle aynı dogum yapacak olan amca kızı bugün sezeryanla doguma almışlar,
bebegin kafası büyük diye,ama bebek gayet normalmiş,büyük felan da deil,3.900 dogdu,maşalllah benide heyecan bastı tabiiaaaa üzüldüm canım rabbim acil şifalar versin inşallah bişey çıkmaz yarında güzel haberler alırsın inşallahCanım bebek şerbeti demiştinya 5059.sayfaya yazdım biara müsait olunca bakarsın.
tşk ederim cnm, sayfayı kaçırmadan bakayıım hemen,opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?