2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın canım amin inşallah iyileşir görüşürüz canım dinlen tabii.
görüşürüz ocd kendine iyi bak

guzel annısler nasılsınız?
dunya kadınlar gununuz kutlu olsun.
bız bugun dr a gıttıkk.oglusum 3267 kg olmus.zaten tarıhımız bellıydı 22 mart.nst de bısı cıkmadı.

maşallah oğluşuna canım.kilolu çocuk iyi büyüyor hiç yormuyo insanı...

Ben de doğurmayı bekleyen mart annelerindenim, bu gidişle de daha çok bekleyecek gibiyim:sinifsinif: Bir_nokta arkadaşımız vardı bi de bekleyen ama 2 güğndür ses yok, o da doğurdu sanırsam:ecrin_bebek:
ben de bekleyenlerdenim yaa.amma nazlandı benim kız da...ne zaman gelecek bu?

canım ben de seni sadece 1 gün geriden takip ediyorum.sıkma canını ben de senin gibi stresteyim ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum.kısmette ne varsa o olur sezaryan ya da normal...ben sezaryandan çok korkuyorum ama kısmette o varsa napalım...benim fikrim son gününe kadar bekle tahlillerinde normalmiş.ben de perşembe kontrole gidicem doğurmazsam...bakalım benimki ne diyecek...of of beklemek ne zormuş....bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

millet ya doğurdu ya doğurcek canım ben hem arka sokaklara bakıyorum hem yazıyorum ben 37+5 te yani 3 gün sonra alıyorum kucağıma inşallah

sorma arkadaşım kaldık en sona stres bir taraftan korku bir taraftan belirsizlik.....ben kafayı yiycem artık bu hafta da gelmezse bebiş

hilos canım beklemediyiz valla haftasonn sancılarla gecrdim ama tık yok bugün??az kaldı ama cok az..
kussebflal sen nasılsın 3 gün kaldı ??nası heyecan vardır??inanki banada sezeryan dese hiç itiraz etmiycem..

arkadaşlar benim bebişm doğdu cumartesi günü fazla vaktim yok haber vermek istedim 3500 normal doğum arkadaşlar doğum yapmayan arkadaşlarım sakın epidurali düşünmeyin berbat bişey daha sonra tekrar yazarım görüşmek üzere

hilos canım beklemediyiz valla haftasonn sancılarla gecrdim ama tık yok bugün??az kaldı ama cok az..
kussebflal sen nasılsın 3 gün kaldı ??nası heyecan vardır??inanki banada sezeryan dese hiç itiraz etmiycem..
daha heycan yok canım ikinci kez anne oluyorumya belkide ondan.Kızım grip oldu ona üzüldüm biraz geçmezse bende ilgilenemiycem inşallah cumaya kadar atlatır.İyiya işte sancılar başlamış akşam sabah eli kulağındadır demek sen bol bol yürüyüşyap

mrb hanımlar kadınlar gününüz kutlu olsun..
hafta sonu sancılarla, geçti bugün biraz daha iyiyim.
bugün çok yorucu gündü, eşim midesinden endoskopi çekildi,
onunla ilgilendim yolda resmen sarhoş gibiydi arabaya binene dek beni mahmetti,
midesinde ülser çıktı iki tane,perşembe kesin tanı konulacak inşallah bişey çıkmaz
yarında kontrolüm var bakalım bizim paşanın gelmeye niyeti yokmu
varmı ona bakıcaz ,
bu arada benimle aynı dogum yapacak olan amca kızı bugün sezeryanla doguma almışlar,
bebegin kafası büyük diye,ama bebek gayet normalmiş,büyük felan da deil,3.900 dogdu,maşalllah benide heyecan bastı tabii

iyim cnm sen nasılsın hafta sonu giremedim pek sancılardan..

gözün aydın canım Allah sağlıklı ömürler nasip etsin...darısı bize

bizde çok iyiyiz bugün anneannesi banyo yaptırdı oğluşuma az önce altını açtım kızlar ve oğlum üzerime işedi
aaa bak sen yaramaza daha dur bide üstüne etcek kerata.
aaaaa canım yaa tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebeğin uzun ömürlü olsun allah analı babalı büyütsün.Niye canım ya ben ilk doğumumda epidural oldum yine olucam senin çok canını yakmışkar demekki acil şifalar diliyorum.

gözünaydıınnndelikafadulden...ALLAH saglıkla bü,yütmek nasip etsin canım maşallah bebikine..normal istiorum ama epidural hiç düşünmedim.

gecmiş olsun canımm..ilgilenen birisi olur mutlaka sen bunları düşünme..inşallah saglıkla alırsın kucagına..bizi haberdar et mutlaka..:1hug:

bizde çok iyiyiz bugün anneannesi banyo yaptırdı oğluşuma az önce altını açtım kızlar ve oğlum üzerime işedi
:)) haha daha çok işeyecek bu yaramazlar..
hayırlı olsun cnm gözün aydın.. neden çokmu sancılı dogum oldu?

cnm kızına geçmiş olsun,inşallah cumaya kadar iyleşirde aklın onda kalmaz en azından
.

EFTEL,LAVıNıAEBRU SAĞOLASINIZ KIZLAR YAıNŞALLAH ıYıLEŞıR.ya olmazsa zaten hastanede oluca onuda kontrol ettiriveririz.hepatitte ve snowda var numaram olmadı onlar pek girmiyo hasrete nomu yazarım özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…