2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın.darısı bizlere.benimde ne zaman bitiyor dediysem artıyor mide bulantıları.ben fındık ceviz yiyemiyorum yaa tiksindim.

pembe cinsiyeti ne zaman belli oluyormuş sordunu doktoruna?

ayy tatlım sorma valla dr dediki ultr. ne istiyorsun kızmı erkekmi.bir anda sordu.bende sağlıklıo olsun farketmez dedim.sustu.dedimki hocam bu haftalarda gözküyormuş ama söylenmiyormuş öylemi dedim.yok gözükmez daha var dedi.14-15 haftalarda belli oluyormuş.bende üstelemedim.ama sanırım görüd.çünkü durup duruken böyle bir soru sormazdı diye düşünüyorum.ama gerçekten sağlıklı olsunda hiç faketmez.

bende 2-3 hafta sonra gideceğim o zamana 4 aylık olur artık ama eşim sormayalım diyor gerçekten hayırlısı ve sağlıklı olsun.

canım hayırlısı hadi bakalım.inşallah iyi çıkıcak senin sonuçta.benim daha kan testi var.mide bulantıları için bende birşey kullanmıyorum.dr vermedi birşey.

ayyy ne güzel maşallah darısı başıma ölüyorum bulantılardan.....

nilüfercim çok sevindim canım, bol bol beslersin artık kuzuyu...
darısı benim ve bulantısı olan bütün arkadaşların başına.
ah bi yiyebilsem neler yiyeceğim de, gitmiyor işte, inmiyor boğazımdan aşağıya.
yavaş yavaş paniğe kapılmaya başlıyorum, bebek beslenebiliyor mu diye hatta. ama meyve, çorba, peynir, ekmek, süt, arada et yetiyordur di mi kuzuma teyzeleri?

benimde baş ağrılarım başladı.ama normalmiş kızlar bu haftaalrda.dün dr sordum.ilaç kullanma sakın ama dayanmazsan parol iç dedi.içememek için dayanıcam bende.

Pempedüşler ;
Hamileler için her zaman Minoset tavsiye eder dr'lar.Parol'un prospektüsünü oku derim .Hamileler için ne yazıyor?Hamilelikte dikkatli ve doktor kontrolü altında fayda-zarar ilişkisi gözönünde bulundurularak kullanılmalıdır. Emziren annelerde kullanım: Parasetamolün süte geçip geçmediği bilinmemektedir. Bu nedenle dikkatli kullanılmalıdır.

Diye yazıyor
http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/vademecum.asp
Aşağıda bütün ilaçların prospektüsleri vardır.Dr'un Minoset neden vermedi anlamadım?

canım hayırlısı hadi bakalım.inşallah iyi çıkıcak senin sonuçta.benim daha kan testi var.mide bulantıları için bende birşey kullanmıyorum.dr vermedi birşey.

sağol cnm bende sabahları erken kalkabilsem tahlillerimi yptırcam sağlık ocağında ama yarın muhakkak gidicem..eylül de gidicem doktora diye biraz boşladım..banada folik asit vermedi bu sefer doktor...elevit,bide cald vita diye bi ilaç vermiş...

banada vitamin vermişti dr.bitti ilaç.vermedi.31 gittiğimde söyliycem bende.

canım daha öncede duymuştum parolu.ama dediğin gibi araştırıcam.sağol tavsiyen için.

canım benımkınınde 1.5mm cıkmıstı 3 cok rısklı oluyomus yanı allahın ıznıyle ıı bızımkılerın kalınlıgı

bende ultrasona gireli 10 gün oldu bebişte hareketlilik yokya ilkide düştü sanki bişey olackmış gibi geliyor koykuyoyum :uhm:

canım bu haftalarda hareket ediyor.allah korusun hemen aklına kötü şeyler getirme.korkma sakın.allaha emanet bebişlerimiz.sen bir daha ne zaman gidiceksin dr.
aslında ben her seferinde korkuorum.annelik iç güdüsü sanırım.gördükten sonra ultr. rahatlıyorum.bide kan testlerim iyi çıksında.allahım hayırlısıyla kucağımıza alamyı nasip etsin.

kızlar fındığın düşük yaptığını söyledi arkadaşım bence yemeğin her ihtimale karşı fıstık bademle idare edin

canım ilk defa senden böyle birşey duyuyorum ama fındığın açıkçası düşük yapacağına hiç ihtimal vermiyorum.arkadaşının çocuğu başka bir sebepten düşmüştür fındıkla alakalı olsa doktorlar yemeyin der nitekim çok faydalı bir çerez ve kalp sağlığı için uzmanlar her gün fındık ceviz öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…