2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar..

bende akşamları 2 kaşık içiyorum :içelim:azmı diye düşünüyordum yeter sanırım siz kan ilacı kullanıyormusunuz

Yok ben kan ilacı kullanmıyorum..İşte bi doktorun verdiği folik asidi kullanıyorum..Sen içebiliyosan yarım çay bardağı iç bence..Ve içebiliyosan sabah aç karnına iç..Daha etkiliymiş bana öyle tavsiye etmişlerdi...Ben bi yemek kaşığı içebiliyorum sonra midem bulanıyo..Ama içtiğin keçiboynuzumu?..Çünkü bende yakın zamana kadar dut pekmezi içiyodum kan yapsın diye o sadece güç veriyomuş..

günaydın kızlar.oku oku bitiremedim geçmişi.bir gün yoktum aslında.
edebiyatçı canım okudum akıntın olduğunu.korkma nolur.alalhın izniyle birşey olmıycak bebeğine.

bana sadece elevit verdi hemoglobinin iyi dedi harnup pekmezi bendeki 2 kaşığı içince bütün tüylerim diken diken oluyor.delikafadulden

günaydın kızlarr bende bir kaç gündür çok şiddetli başdönmeleri var sizlerde de varmı ben korkmaya başladım çünkü

Basdonmesi bende de vardı... Su anda cok azaldı... Bol bol dinlenmen gerekiyor... Bir de mide bulantın varsa, basdonmesi onu tetikliyor... Allah kolaylık versin...:teselli:

günaydın kızlarr bende bir kaç gündür çok şiddetli başdönmeleri var sizlerde de varmı ben korkmaya başladım çünkü

aynen canım benim dün ve bugün dehşet başım dönüyor acaba tansiyonum mu düştü dedim ölçtürdüm herzaman ki gibiydi :uhm: kaçıncı haftadasın acaba ben 9+6 oldum bugün

ben ataşehir tarafındayım ist a da yeni geldim nerededir türkiye hastanesi? ben medipole gittim ama doktorumdan pek memnun degılım..
Merhaba ozlem,
bende bostancidayım... Tahir Tosyalı diye bir doktor var çalıştığı hastane çok güzel değil ama doktor mükemmel birisi.. Çevizli minibüs yolu üzerinde Dragos şifa hastanesi.
ben central hospital'e gidiyordum Bostancida hastane çok güzel ama doktorları pek iyi değildi.
Şimdi tahir beye gidicem. Doğum için düüşünücem artık neerede olacağına...
Tahir beyi tavsiye ederim..

Keçiboynuzu pekmezini hamile değilken almıştım. Gerçeği çikolata gibi öyle yoğun ve acı ki :1no2: Midem zaten kotu, ben onu şu halimle icebileceğimi zannetmiyorum...

tesekkür ederim canım tavsiyelerinizi mutlaka degerlendırıcem.. dedım ya yenıyım ıst da dogru durust arkadas da edınemedım hala,ne yapıcagımızı bılmıyoruz bu yuzden tavsıyelerınız onemli benim için..

bana sadece elevit verdi hemoglobinin iyi dedi harnup pekmezi bendeki 2 kaşığı içince bütün tüylerim diken diken oluyor.delikafadulden

Hemoglobinin iyiyse süper...benim tam sınırda..İlerleyen gebelik döneminde kansız kalmamak için depoyu doldurmam lazım..Ama dediğin gibi benimde tüylerim dikiliyo..Ve kusucak gibi oluyorum fazla zorlamıyorum o yüzden

Allah sana ve herkese sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin...

aynen canım benim dün ve bugün dehşet başım dönüyor acaba tansiyonum mu düştü dedim ölçtürdüm herzaman ki gibiydi :uhm: kaçıncı haftadasın acaba ben 9+6 oldum bugün

canım ben 12+2 oldum birkaç gündür inanılmaz dönüyor başım ve bayılma hissi oluyor normaldir umarım korkuyorum

Basdonmesi bende de vardı... Su anda cok azaldı... Bol bol dinlenmen gerekiyor... Bir de mide bulantın varsa, basdonmesi onu tetikliyor... Allah kolaylık versin...:teselli:

canım nerdeyse bütün gün yatıyorum bulantı yok bende sadece başdönmesi var offf çok zormuş anne olmak:ecrin_bebek:

merhaba kızlar bende dün akşam inanılmaz bir kasık ağrısı vardı yaklaşık 1 saat kadar sürdü ve geçti ama çok korktum sanırım bu ağrılar normalmiş rahim büyüdüğü için gerilme tarzı ağrılar olabiliyormuş

bu arada baş dönmesi ve baş ağrısı bende yaşıyorum nedenini iyi beslenemediğime bağlıyorum çünkü bazı günler midemde hiç bişey kalmıyor ne yesem çıkıyor :umursamaz:

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…