- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.161
günaydın yaz h.g.
özlem hakkında hayırlısı neyse o olsun hepimizin.
akıntın devam ediyormu?
özlemcim mereba ben türkiye hastanesine nevra hn gidiyorun dr.süper gidebilirsen tavsiye ederis ssk geçiyo
selam kızlar..
bende akşamları 2 kaşık içiyorum :içelim:azmı diye düşünüyordum yeter sanırım siz kan ilacı kullanıyormusunuz
günaydın hepinize kızlar.
Yok ben kan ilacı kullanmıyorum..İşte bi doktorun verdiği folik asidi kullanıyorum..Sen içebiliyosan yarım çay bardağı iç bence..Ve içebiliyosan sabah aç karnına iç..Daha etkiliymiş bana öyle tavsiye etmişlerdi...Ben bi yemek kaşığı içebiliyorum sonra midem bulanıyo..Ama içtiğin keçiboynuzumu?..Çünkü bende yakın zamana kadar dut pekmezi içiyodum kan yapsın diye o sadece güç veriyomuş..
günaydın kızlarr bende bir kaç gündür çok şiddetli başdönmeleri var sizlerde de varmı ben korkmaya başladım çünkü
günaydın kızlarr bende bir kaç gündür çok şiddetli başdönmeleri var sizlerde de varmı ben korkmaya başladım çünkü
Merhaba ozlem,ben ataşehir tarafındayım ist a da yeni geldim nerededir türkiye hastanesi? ben medipole gittim ama doktorumdan pek memnun degılım..
Merhaba ozlem,
bende bostancidayım... Tahir Tosyalı diye bir doktor var çalıştığı hastane çok güzel değil ama doktor mükemmel birisi.. Çevizli minibüs yolu üzerinde Dragos şifa hastanesi.
ben central hospital'e gidiyordum Bostancida hastane çok güzel ama doktorları pek iyi değildi.
Şimdi tahir beye gidicem. Doğum için düüşünücem artık neerede olacağına...
Tahir beyi tavsiye ederim..
bana sadece elevit verdi hemoglobinin iyi dedi harnup pekmezi bendeki 2 kaşığı içince bütün tüylerim diken diken oluyor.delikafadulden
aynen canım benim dün ve bugün dehşet başım dönüyor acaba tansiyonum mu düştü dedim ölçtürdüm herzaman ki gibiydi :uhm: kaçıncı haftadasın acaba ben 9+6 oldum bugün
Basdonmesi bende de vardı... Su anda cok azaldı... Bol bol dinlenmen gerekiyor... Bir de mide bulantın varsa, basdonmesi onu tetikliyor... Allah kolaylık versin...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?