2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlr herkeze tesekkur ederim bugün ruh gibiyim elemnımda izne ayrıldı calısmak zorundayım ultrason kagıdına bakıp duruyorum moraller hala sıfırın altında gecermi bu on gün ya böle bişi yasayan yok heralde arkadaslr ben bi konu acayım bakalım hiç bu durumda olan varmı

dün dr randevumuz vardı.üç haftadan beri görmemiştim bebişimi.nihayet dün buluştuk.sıpam hareketlenmiş iyice.maşallah benim kuzuma.eller kollar oynuyor öyle.allaha şükür bir sorun yok dedi dr.ense kalınlığını ölçü.1.4 çıktı.oda iyiymiş.aranızda vardır.ense kalınlığını ölçtüren.sınırı kaçtı.
kan talillerini verdim bu sabahta.bebişin tarama testleri yapılıcakmış kandan.allahın izniyle 31 ağustosta göstericez sonuçları.dua edelim birbirimize.hepimizin evladını korusun allahım.

benimde baş ağrılarım başladı.ama normalmiş kızlar bu haftaalrda.dün dr sordum.ilaç kullanma sakın ama dayanmazsan parol iç dedi.içememek için dayanıcam bende.

Maşallah yeğenimize, sonuç iyi çıkmış bence, ense kalınlığı üst sınırı 3 diye biliyorum ben, ama ölçtüren arkadaşlar cevaplasın yine de, ben haftaya gidecem ikili test için..

canım gözün aydın senin adına çok sevindim.umarım kanda da bir sorun çıkmaz.ben de önümüzdeki salı gideceğim ense kalınlığı için.Allah bebişlerimizi korusun :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar hepiniz daha iyisinizdir inşalah pembedüşler bizde eylül 15 de ölçtürcez doktorumuz öyle dedi...

arkadaşlar baş ağrıları ve dönmeleri tansiyonunuzla alakalı olabilir bnmki sürekli düşüyo...bide bunların diğer bi sebebide hamileliğin ilk aylarında hcg hormonu en üst düzeyde oluyomuş oda bu yakınmalara sebep oluyomuş...
dün bi arkadaşım mğde bulantısı için ilaç kullanıyomusun demiş..hayır doktorum önermedi.ben zaten hamile olduğumu anlayıncaya kadar bazı ilaçlar kullandım..korkumuz vardı doktorumda ben pek önermiyorum dedi..

canım ense kalınlığının üst sınırı 3 mm dedi benim doktorum benimkide 0.9 çıkmıştı

Merhabalar,
Sizinle ilgili pekçok tavsiyeyi okudum bende aynı şeyi tavsiye edicem..Bence başka bir doktora daha görünmenizde fayda var..Böyle beklemektense biran önce gidin..belirsizlik daha kötü çünkü..

Günaydın Ezgim, nasılsın bugun?

Günaydın canım iyiyim.biraz birşeyler yedim geldim.Kilo verdim onları almam lazım ama tiksinmelerim geçmiyor geçmeyecek mi acaba diye düşünüyorum.sabahları yiyebileceğim hiçbir şey bulamıyorum canım hiçbir şey istemiyor.sen nasılsın simenay geçti mi bulantıların?

Maşallah yeğenimize, sonuç iyi çıkmış bence, ense kalınlığı üst sınırı 3 diye biliyorum ben, ama ölçtüren arkadaşlar cevaplasın yine de, ben haftaya gidecem ikili test için..

canım çok sağol.allah hepimizin evladını korusun.inşallah kan testide iyi çıkar.senin sonuçlarda iyi çıkıcak eminim.

pempe benim doktorumda ense kalınlığını 3 kere ölçüp ortalamanın 3-3,5 altında çıkması durumunda normal olduğunu ve ikili taramaya gerek olmadığını söyledi sana yaptımı 2li tarama testi?

canım gözün aydın senin adına çok sevindim.umarım kanda da bir sorun çıkmaz.ben de önümüzdeki salı gideceğim ense kalınlığı için.Allah bebişlerimizi korusun :Saruboceq:

canım çok sağol.alahım hepimizin evladını koruusn.inşallah kanda da problem çıkmaz.seninde güzel haberlerini bekliyoruz.

arkidişler,ALLAHA şükür,benim mide bulantılarım bitti sayılır.doktorda artık,yavaş yavaş geçer dedi..OYÜZDEN çok mutluyum..birde fındık tavsiye ediyorum.acayip enerji veriyo.hemde bebikimiz için faydalı.delikafadulden delikafadulden :lepi:

pempe benim doktorumda ense kalınlığını 3 kere ölçüp ortalamanın 3-3,5 altında çıkması durumunda normal olduğunu ve ikili taramaya gerek olmadığını söyledi sana yaptımı 2li tarama testi?

canım benim dün ikili test yapıldı.bu sabahta kan verdim.kanda tarama testleri varmış.ama sınırı dediğin gibiymiş.dolayısıyla istememesş normal.benim kandan bakıcakları tarama testleri ne tam olarak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…