- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.181
dün dr randevumuz vardı.üç haftadan beri görmemiştim bebişimi.nihayet dün buluştuk.sıpam hareketlenmiş iyice.maşallah benim kuzuma.eller kollar oynuyor öyle.allaha şükür bir sorun yok dedi dr.ense kalınlığını ölçü.1.4 çıktı.oda iyiymiş.aranızda vardır.ense kalınlığını ölçtüren.sınırı kaçtı.
kan talillerini verdim bu sabahta.bebişin tarama testleri yapılıcakmış kandan.allahın izniyle 31 ağustosta göstericez sonuçları.dua edelim birbirimize.hepimizin evladını korusun allahım.
dün dr randevumuz vardı.üç haftadan beri görmemiştim bebişimi.nihayet dün buluştuk.sıpam hareketlenmiş iyice.maşallah benim kuzuma.eller kollar oynuyor öyle.allaha şükür bir sorun yok dedi dr.ense kalınlığını ölçü.1.4 çıktı.oda iyiymiş.aranızda vardır.ense kalınlığını ölçtüren.sınırı kaçtı.
kan talillerini verdim bu sabahta.bebişin tarama testleri yapılıcakmış kandan.allahın izniyle 31 ağustosta göstericez sonuçları.dua edelim birbirimize.hepimizin evladını korusun allahım.
Günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
günaydın kızlr herkeze tesekkur ederim bugün ruh gibiyim elemnımda izne ayrıldı calısmak zorundayım ultrason kagıdına bakıp duruyorum moraller hala sıfırın altında gecermi bu on gün ya böle bişi yasayan yok heralde arkadaslr ben bi konu acayım bakalım hiç bu durumda olan varmı
Günaydın Ezgim, nasılsın bugun?
Maşallah yeğenimize, sonuç iyi çıkmış bence, ense kalınlığı üst sınırı 3 diye biliyorum ben, ama ölçtüren arkadaşlar cevaplasın yine de, ben haftaya gidecem ikili test için..
evet canım öylemiş.darısı kan sonuçlarına.canım ense kalınlığının üst sınırı 3 mm dedi benim doktorum benimkide 0.9 çıkmıştı
canım gözün aydın senin adına çok sevindim.umarım kanda da bir sorun çıkmaz.ben de önümüzdeki salı gideceğim ense kalınlığı için.Allah bebişlerimizi korusun :Saruboceq:
pempe benim doktorumda ense kalınlığını 3 kere ölçüp ortalamanın 3-3,5 altında çıkması durumunda normal olduğunu ve ikili taramaya gerek olmadığını söyledi sana yaptımı 2li tarama testi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?