2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi öğle yemeği yedim geldim, ilerletmişsiniz muhabbeti :)
canancım, çok sevindim, gözün aydın arkadaşım... bebişi görmek gerçekten moralini tazeliyor insanın, ben de sabırsızlıkla 29 ağustosu bekliyorum...
facebooka geliyorum birazdaann :)

CANIM YAA GOZUN AYDIN HEP BOYLE II HABERLERLE GEL INSALLAHopuyorumnanaktan

kızlar bende bugün saat 5 te doktora gidicem cinsiyetini öğrenicem belki doktorum haftaya gel bakalım demişti inşallah görür :ecrin_bebek:

sağolun kızlar çok heyecanlıyım hem bebişimi görücem hemde inşallah cinsiyeti öğrenicem zaman geçmek bilmiyor saat 5 e kadar nasıl sabredicem bilmiyorum zemuszemus

kızlar bende bugün saat 5 te doktora gidicem cinsiyetini öğrenicem belki doktorum haftaya gel bakalım demişti inşallah görür :ecrin_bebek:

ne güzel hadi hayırlısı cnm ...güzel haberlerle gel...Allah hepimize sağlıklı bebişler versin..

kızlar aranızda diş fırçalamakla başı dertte olan varmı..

ne güzel hadi hayırlısı cnm ...güzel haberlerle gel...Allah hepimize sağlıklı bebişler versin..

kızlar aranızda diş fırçalamakla başı dertte olan varmı..

ALLAHA şükür,buzamana kadar acayip midem bulantı,hertürlü şeyden,ama dişlerimi rahatlıkla fırçalayabiliyorum.:lepi:

Merhaba arkadaşlar.Canan ben de facebook grubuna üye oldum.Benim kontrolüm ve ense ölçümümde cuma günü.Umarım benim ve tüm arkadaşların sonuçları iyi çıkar.Pek çok arkadaş gibi Bebeği görmeye gitmeden önce ben de çok endişeleniyorum acaba bir aksilik mi var diye , ancak bebeği görünce rahatlıyorum.Bu sanırım Anneliğin bir gereği .Bu arada 11. haftadan itibaren bulantılarım geçti ve iştahım açıldı.Sadece halen soğan kokusuna dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…