- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #5.261
Facebook grubumuza üye olmak isteyen arkadaşlar için bağlantı:
2010 Mart Anneleri | Facebook
Grup adı: 2010 Mart Anneleri
Edebiyatçı Canan ve onun akrobatik yavrusu geldi. Neredeyse takla atacak içeride. "Ben iyiyim annem" der gibi kafa sallıyor. a.s 5 gün de büyümüş de. MAAŞALLAH TOSUNUMA! Çok duygulandım görünce.
Desteğiniz için teşekkür ediyorum.
Nilüfer senin de gözğn aydın, bulantız günler diliyorum bundan sonra.
Yeni arkadaşlar, hepiinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
Bugün ve yarın aynı apartmanda iki alt kata taşınıyorum. Artık eve önce bir koltuk atıp evdekilere talimat vereceğim. :)
Bugün,bebeğimin beni bırakmayacağına tam olarak inandım. Doktor, tek yumurtalıkla bu kadar kolay doğal olarak hamile kalman çok ilginç dedi. Mucize bebeğim benim. :)
Hepinize selam... :) opuyorumnanaktan a.s.
limburg senin de gözün aydın... Kacıncı haftada yaptırılıyor 2 li test?
kızlar bu listedeki hamişler nerdeler isimlerini yazdırıp gittilermi
kızlar bende bugün saat 5 te doktora gidicem cinsiyetini öğrenicem belki doktorum haftaya gel bakalım demişti inşallah görür :ecrin_bebek:
kızlar bende bugün saat 5 te doktora gidicem cinsiyetini öğrenicem belki doktorum haftaya gel bakalım demişti inşallah görür :ecrin_bebek:
sağolun kızlar çok heyecanlıyım hem bebişimi görücem hemde inşallah cinsiyeti öğrenicem zaman geçmek bilmiyor saat 5 e kadar nasıl sabredicem bilmiyorum zemuszemus
ben pazartesı gıttım goremedı ınsallah sen ogrenırsın sen kac haftalıksın canım
sağolun kızlar çok heyecanlıyım hem bebişimi görücem hemde inşallah cinsiyeti öğrenicem zaman geçmek bilmiyor saat 5 e kadar nasıl sabredicem bilmiyorum zemuszemus
ben şimdilik çıkıyorum doktordan gelince haberleri yazarım dua edin kızlarr inşallah bebikimde sağlıklıdır..
ne güzel hadi hayırlısı cnm ...güzel haberlerle gel...Allah hepimize sağlıklı bebişler versin..
kızlar aranızda diş fırçalamakla başı dertte olan varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?