2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beğendiğinize sevindim arkaaşlar hamile gifi ararken tesadüfen gördüm eşimle koptuk nedense bu haller bana pek bi tanıdık geliyo dedi sanki ahmeti kendime çok yakın hissettim birden dedi..

canım çok sağol.bende duymuştum peygamber efendimizin hadislerinden sanıırm.ramazanda geliyor bol bol yeriz artık hurma.

bu arada kızlar neler aşerdiniz şu ana kadar bakalım
ben pek bişey aşermedim ama nedense pek bi tuhaf şeylerdi canımın istedikleri
mesela hamile kalmadan önce pek yemediğim aklıma bile gelmicek şeyler :kedi: kaydirigubbakcemile3

canım sağol.rahatladım gerçekten.sağlıklı olsunlarda bbeişlerimiz başka birşey istemiyorum.

Facebook grubu mu var?

canım benim hesabıma göre 12+2 doktor önde gidiyor diyo 13 haftalık diyor geçen hafta haftaya gel cinsiyetine bakalım demişti inşallah görür ...sen kaç haftalıkta gitmiştinzemuszemus

canım benımkıde onde benım hesaba gore ama oyle cok dııl her gıdısımde bır ıkı gun fazla cıkmaya basladı o zaten crl ye gore otomatık cıkıo boyuna gore bılgısyar otomatık cıkarıor haftayı ben gıttıgımde 12+2dı

canım valla çok güldüm.bu aralar sanırım bizlerde böyleyiz.akşam eşime okutucam.eminim oda çok gülücek.

Ay evet arkadaşlar o alınganlık sanırım herkeste var..Ben normalde sakin gibi görünürüm ama patlayınca tam patlarım..Şu an herşeye takılıyorum..söylenenler bana batıyo..Ya normal zamanda gülüp geçeceğim şeylere bozuluyorum..İnsanlarda bunu anlamıyo.. senin psikolojini anlamadan anlamsızca lafın nereye gidiceni bilmeden konuşuyolar bazen buda beni gıcık ediyo..(((

aynen bende sinir oluyorum.kızmıycam şeylere kızıyorum tamam ama hormonlarımız değişiyor napalım.insanlar anlayışlı olmuyorlar ne yazıkki.

Ya arkadaşlar bu arada geçen gün çilek yağından bahsetmiştiniz..ben birkaç aktara ve kozmetikçiye sordum bulamadımmm

BUNLAR BIZIM ORTAK OZELLIKLERIMIZ HERALDE CANIMzemuszemus

yaaa kızlar bişey sorcam ben normalde hiç ağlayan biri değilim kendimi çok zorlasamda ağlayamazdım ama şimdi içimden bi anda ağlamak gelio sizede oluyomu bunlar

yaa bulantı kesilincede sürekli içim kıyılıyo..offf sizdede oluyomu ...yemeyi bırakıyorum buseferde miğdem bulanıyo..resmen kısır döngü ben biraz uzancam kızlar feci uykum geldi öptüm sizi ...

Ya bende aşermedim..Çok şükür mide bulantılarımda çok yok..sbhları bi geliyo bi geçiyo..İstifra edicek kadar değil..Ama tiksinmelerim başladı..Mesela sütü çok severdim şimdi içemiyorum(( Doktor günde yarım litre iç dedi ama 1 bardak ancak içebiliyorm..Sütü çekici kılacak ilginç tarif denemeleriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…