- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.601
yazz ben erdeğe gidiyorum 2 hafta sonra yakınsan buluşalım çanım...varmı o taraflarda başka arkadaşlar?
aha uyandı..yarım saat olmadı uyandı...aldım geldim kuçağıma yine..
şarkı indirdiğiniz bir yer varmı
kızlar benim size bir sorum var.biraz ayıp olacak amabilmiyorumkismile
birlikte olduktan sonra yıkanmadan yani abdest almadan çocuk emzirilmiyor diye biliyordum ben ama geçen bir arkadaş çocuğun yüzünede bakılmaz dedi.doğru mu bu?eee peki çocuk ağlarsa ne olacak?bilgisi olan var mı bu konuda?sempatiksalakcinni:kedi:
SAÇMALIKKK HURAFEEEE...:umursamaz:
EE KAÇ KİLO? WE N KADAR ALMIŞ?Selam kızlar bız geldık gezdık polikliniğe gittik sonuc aldık we temız cıktı kızımın kılosu sanırım benden dolayı bı ara onunla temızlık telası yuzunden ılgılenemedım bakalım 15 gun sonra 3.ay kontorulumuzde doktorumuz ne dıcek
Gecmıse pek bakamadım yenı gırdım ewe we ewım cok dagınık sabah cıktıgım gıbı kızımı uyutım evımı toplım bıraz
Sebnem mı sormustu bırı dun sınek kovucu hakkında bısı sormustu doktora sordum
Doktor bebegın yattıgı odada olmasın dedı oda dısında en yakın prize takın ve kokusuz olsun dedı
yok doğru değil,,,iri bebeklerin çabuk çıkıyormuş ama duyduğuma göre...benim büyük zayıftı,geç çıkardı,bu iri biraz..çıkarmaya başladı,belki bu doğru olabilir...
banada çok çok saçma geldi ama bilgisi olan vardır diye sorayım dedim.
nası olcek bu iş??nekadara mal oluyo??
birlikte olduktan sonra yıkanmadan yani abdest almadan çocuk emzirilmiyor diye biliyordum ben ama geçen bir arkadaş çocuğun yüzünede bakılmaz dedi.doğru mu bu?eee peki çocuk ağlarsa ne olacak?bilgisi olan var mı bu konuda?sempatiksalakcinni:kedi:
cnm ben bi tane tasarladım 155lira tuttu ama daha ucuz modelleride war...
bakın bnm saatimeeeeeeeeee
http://www.saatiniyarat.com/cart
Hasret cim biz sonuc almaya gittik tekrar kilosuna bakmadı doktor 15 ınde 3. ay kontrolumuz var zaten o zaman bakacak artık bayanssulusmile
Ama sankı yanakları doldu kılo aldı gıbı ama bakacaz sureklı emzırıyorum cok dıkkat edıyorum Çok üzgünüm çoook
çıkmıyo mu yaa resmi kopyalıyamıyorumda ama BJK badisi üzerinde asık surat bi resmi,, üzerinede şampiyonum canım babam yazdım
yardım edin bana ne olur annem artık çığrından çıktı sürekli laf söz.. çocuk bi parça kalmış, açmış, ben 5 çocuk bakmışım sanki nerden biliyomuşum, arkamı dönmeye korkuyorum.. bişey sölesem benle kawga etme, kawgacı çekip gidicem şimdi gibi laflar söylüyo... ne olacak böyle bilmiyorum çocuğu hep ayağında sallıyor, kucaktan indirmiyor..
selam kızlar biz doktordan geldik. kalça utrasyonunu tekrar istedi doğru çekilmemiş dedi. elle muayene yaptı evet bişey var sağ bacak daha uzun ama düzelmeyecek bişey değil.dedi. perşembe balta limanı kemik hastalıkları has. tekrar kalça utr. var bakalım
ebrucum ben akçaydım şebnemde altınolukta.
bu arada şarkıları ares diye bir program var ondan indiriyorum ben canımcım.
EE KAÇ KİLO? WE N KADAR ALMIŞ?
yok anam gülayın oğlan 3000gr doğdu 2700e düştü oda diş çıkarıyomuş..
selam kızlar biz doktordan geldik. kalça utrasyonunu tekrar istedi doğru çekilmemiş dedi. elle muayene yaptı evet bişey var sağ bacak daha uzun ama düzelmeyecek bişey değil.dedi. perşembe balta limanı kemik hastalıkları has. tekrar kalça utr. var bakalım
yardım edin bana ne olur annem artık çığrından çıktı sürekli laf söz.. çocuk bi parça kalmış, açmış, ben 5 çocuk bakmışım sanki nerden biliyomuşum, arkamı dönmeye korkuyorum.. bişey sölesem benle kawga etme, kawgacı çekip gidicem şimdi gibi laflar söylüyo... ne olacak böyle bilmiyorum çocuğu hep ayağında sallıyor, kucaktan indirmiyor..
Hasret cim biz sonuc almaya gittik tekrar kilosuna bakmadı doktor 15 ınde 3. ay kontrolumuz var zaten o zaman bakacak artık bayanssulusmile
Ama sankı yanakları doldu kılo aldı gıbı ama bakacaz sureklı emzırıyorum cok dıkkat edıyorum Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?