2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bız geldık gezdık polikliniğe gittik sonuc aldık we temız cıktı kızımın kılosu sanırım benden dolayı bı ara onunla temızlık telası yuzunden ılgılenemedım bakalım 15 gun sonra 3.ay kontorulumuzde doktorumuz ne dıcek

Gecmıse pek bakamadım yenı gırdım ewe we ewım cok dagınık sabah cıktıgım gıbı kızımı uyutım evımı toplım bıraz

Sebnem mı sormustu bırı dun sınek kovucu hakkında bısı sormustu doktora sordum
Doktor bebegın yattıgı odada olmasın dedı oda dısında en yakın prize takın ve kokusuz olsun dedı

kızlar benim size bir sorum var.biraz ayıp olacak amabilmiyorumkismile
birlikte olduktan sonra yıkanmadan yani abdest almadan çocuk emzirilmiyor diye biliyordum ben ama geçen bir arkadaş çocuğun yüzünede bakılmaz dedi.doğru mu bu?eee peki çocuk ağlarsa ne olacak?bilgisi olan var mı bu konuda?sempatiksalakcinni:kedi:

yazz ben erdeğe gidiyorum 2 hafta sonra yakınsan buluşalım çanım...varmı o taraflarda başka arkadaşlar?

aha uyandı..yarım saat olmadı uyandı...aldım geldim kuçağıma yine..

şarkı indirdiğiniz bir yer varmı

ebrucum ben akçaydım şebnemde altınolukta.
bu arada şarkıları ares diye bir program var ondan indiriyorum ben canımcım.

SAÇMALIKKK HURAFEEEE...:umursamaz:

EE KAÇ KİLO? WE N KADAR ALMIŞ?
yok doğru değil,,,iri bebeklerin çabuk çıkıyormuş ama duyduğuma göre...benim büyük zayıftı,geç çıkardı,bu iri biraz..çıkarmaya başladı,belki bu doğru olabilir...

yok anam gülayın oğlan 3000gr doğdu 2700e düştü oda diş çıkarıyomuş..

ewet eskiler hep öyle derler hatta alttan muyne olduktan sonra annem dioki abdest aldınmı???hönnnkk!!dedim..

çıkmıyo mu yaa resmi kopyalıyamıyorumda ama BJK badisi üzerinde asık surat bi resmi,, üzerinede şampiyonum canım babam yazdım

Hasret cim biz sonuc almaya gittik tekrar kilosuna bakmadı doktor 15 ınde 3. ay kontrolumuz var zaten o zaman bakacak artık bayanssulusmile

Ama sankı yanakları doldu kılo aldı gıbı ama bakacaz sureklı emzırıyorum cok dıkkat edıyorum Çok üzgünüm çoook

a.skaydirigubbakcemile5

Yüzüne bakmamak gibi bişey yok Yazgıcım ama emzirmemeye çalış. Ola ki sen henüz gusül abdestini almadan çocuk uyandı ve ağlamaya başladı, o zaman yine öncelik bebeğin oluyor. yani onu ağlatıp bekletmek yerine önce emzirip sonra alıyosun abdestini. Kızlar zaten dinen bebek emzirmiyor olsak bile en güzeli hemen abdeti almak. Bunun böyle olmasının tıbbi bi açıklaması da var. Ama şimdi unuttum. O sırada vücutta biriken bi tür elektriği su ile atıyormuşsun gibi bişi

çıkmıyo mu yaa resmi kopyalıyamıyorumda ama BJK badisi üzerinde asık surat bi resmi,, üzerinede şampiyonum canım babam yazdım

Çok güzel bi fikirmiş. benimki hakediyor olsaydı ben cde böyle bişi düşünebilirdim:dilcikar:

yardım edin bana ne olur annem artık çığrından çıktı sürekli laf söz.. çocuk bi parça kalmış, açmış, ben 5 çocuk bakmışım sanki nerden biliyomuşum, arkamı dönmeye korkuyorum.. bişey sölesem benle kawga etme, kawgacı çekip gidicem şimdi gibi laflar söylüyo... ne olacak böyle bilmiyorum çocuğu hep ayağında sallıyor, kucaktan indirmiyor..

selam kızlar biz doktordan geldik. kalça utrasyonunu tekrar istedi doğru çekilmemiş dedi. elle muayene yaptı evet bişey var sağ bacak daha uzun ama düzelmeyecek bişey değil.dedi. perşembe balta limanı kemik hastalıkları has. tekrar kalça utr. var bakalım

Hay Allah yaa, çok zor bir durum. Hakikaten bu tarz müdaheleler insanın çok zoruna gidiyor. Doktorun gelişiminin iyi olduğunu söylediğini, gayet iyi büyüdüğünü zaten sürekli kontrol altında olduğunu ve gerektiğinde mama vermekten sakınmayacağını söyle sakin bir ses tonuyla. Annecim merak etme sen beni nasıl büyüttüysen ben de onu büyütürüm de. Yine sert bi şeklilde değil de, annecim görüyosun sürekli dükkandayım, bu bebeğin kucağa alılşmaması lazım de. hatta onu onore etmek için bana yardım edebilir misin acaba yerinde kendi kendine oynamasını öğretmeye çalışalım falan de. Ama mutlaka sakin ol cnm. sen sertleşirsen zorlaşır

geçmiş olsun canım umarım biran önce düzelir peri kızı :)

benim bildiğim sen abdest alamadan bebek açıkırsa emzirebilirsin..yüzüne bakmama olayı çoook saçma,hurafe...

ebrucum ben akçaydım şebnemde altınolukta.
bu arada şarkıları ares diye bir program var ondan indiriyorum ben canımcım.

hımmm tamam çanım,
programıda bulayım sağol çanım...

EE KAÇ KİLO? WE N KADAR ALMIŞ?

yok anam gülayın oğlan 3000gr doğdu 2700e düştü oda diş çıkarıyomuş..

odamı diş çıkarıyor çanım benim....

inşallah düzelir çanım..benim karşı komşlumun kızında oyle bir durum vardı..şimdi 2 yaşında çok güzel yürüyor maşallah.düzelmiş..hep ortapedik ayakkabılar falan aldılar düzenli kontrole götürdüler,iyi şimdi,,inşallah senin kızındada çabuçak düzelir çanım...

ya karışıyorlar mutlaka,,benim annemde karışıyor çok bazen..birde söyleyinçe 3 çoçuk büyüttüm hepside sülün gibi hiç bişeyleri eksik değil diye bana çıkışır...işimiz zor...

evet canım sinek ilacıyla ilgili soruyu ben sormuştu sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…