- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.561
ata babasına mektup yazıcak şöyle okkalı bir mektup içinede güsel bir resim :)
babalar günü nezamanki?bilmiyorumkismiletarih olarak hangi güne denk geliyor.kociş bana annler günü hediyesi aldı benimde almam lazım.
EBRUUUU tatlımı yaptın mı beğendin mi ???
kız ebru bi sen bide yağmur ayrı ayrı mı alacaksınız hı?
hge valla aşkıto ..anneler gününde babası aYRI KUZUM AYRI ALMIŞLAR BABASI ONUN YERİNEDE ALMIŞ..BEN ALTTA KALAMAM...:)
20 haziran cnm...yazgı bu tatlı tarifini yapınca tepsiyemi diziyoruz?
halleyleri robottan mı geçiriyoruz
bi de kaç kişilik?(12 halley)
oo bende bjk lıyım..hasret banada al kıı bi, tane...
babalar günü nezamanki?bilmiyorumkismiletarih olarak hangi güne denk geliyor.kociş bana annler günü hediyesi aldı benimde almam lazım.
EBRUUUU tatlımı yaptın mı beğendin mi ???
yok canım tepsiye değil ben dikdörtgen borcama döküyorum halleyleride elimle ufalıyorum robottta denemedim hiç elde böyle parçalar ağza geliyor güzel oluyor.12 halleyden 6 dilim çıkıyor tabii boyutunada bağlı.fazla olsun diyorsan miktarı çoğalt istersencokacimcoook.
AŞKIIMMMM YARIN GELİYO HATUNLAR..BU GECEDEN YAPIP DOLABA ATCEMM ..BENDEN YARINA KALIRSA YERLER..İHİHİHİ...
hımm.benimkide 2 çocuk için ayrı ayrı aldıydı bende mi öle yapsamki?
20 haziran cnm...yazgı bu tatlı tarifini yapınca tepsiyemi diziyoruz?
halleyleri robottan mı geçiriyoruz
bi de kaç kişilik?(12 halley)
bizimki tribün lideri canım hasta beşiktaşlı kolunda dirsekten bileğe kadar BEŞİKTAŞ döwmesi war.. 4 yıl önce sewgililer gününde 150ciwarı para werip bjk saati aldıım kawga edip düşürdü 10 gün kullandıktan sonraalsanaalsanasmile çok üzülmüştü..
Şeniz Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile
bende geliyorum yarın
canım inşaallah beğenirler tabii sende:kedi:sağol canım deniycem bunu mutlaka.hafta sonuna komşularım gelecek.onlara yapayım
ATLA UCAGA GEL KIS YAZGIMM.. ZATİ BÖYLE SANAL SANAL NEREYE KADDAR KEŞKE BİSSDE BULUŞABİLSEK İSTANBULLULAR GİBİM..YAŞLANIRMISIZ COCUKLAR BÜYÜRLERMİŞ HALA PC NİN BAŞINDA BU DEFA KAYNANATÖRLÜK YAPARMIŞIZ .
canım inşaallah beğenirler tabii sende:kedi:
ahh keşke yaa böyle yüzyüze olalım ne çok isterdim hepinizi görmek istiyorumolumunekankayizsmile.olacağına bak sen bu sefer bizim gelinler damatlar bizden dert yanar sempatiksalakcinni
kızlar babalar günü hediyesi konuşmuşunuz geçen sene bizim hediyemizi çok sevmişdi kociş ben oğluma t-shirt yaptırmıştım önünde ben babamın oğluyum yazıyordu arkadada ikisinin ismi :))
kız bu hawada mont mu alcen?benimki de beşiktaş hastası...güzel bi mont vardı bkjstore da netten baktım alsam mı ki????
yaaa elimdeki dergide 13 haziran babalr günü yazıyo ....
tabiiki hasret ata benim adıma yazacak onları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?