2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya hani saat tasarlıyolar ya internette gördüm içine istediğin resmi koyabiliyolar birde yazı .. bir saat yaptırsam içine kızımın kocaman gülümseyen bi resmi( güldürebilirsek tabi) we babacının babalar gününü kutlayan bir yazı.. baktıkça gülümseyeceği duygulanacağı bişey

fikir 10 numara..bende tişörte degilde ssaatin içinemi yaptrsam..ama burda neresi yaparki..

kız bu hawada mont mu alcen?

ince mevsimlik..burası hala soğuk..ağustosa kadar da zor ısınıyor zaten

yerimseniben:jeyyar:

nette nerden baktın adres verir misin?

kızlar nabersiniz?oğlumun huysuzluğunun sebebi kesinleşti,,hep kuçakta olmak istiyor..sürekli bir ağlama durumu var...bu gün iyice baktım damaklarına...attaki 2 dişin yanındaki dişlerden biri gelmek üzere...büyük oğlumunda ilk o dişi çıkmıştı...:))

ben açayip yorgunum uyukluyorum ayakta...

istanbul buluşmsı denmiş..ben okullar kapanınça yazlığa gideeğim inşallah..ne kadar kalırım orda bilinmez..ama ramazanda dönmeyi düşünüyorum,bu süre zarfında gelemem buluşmaya.orda internette yok,ordayken burayada gelemeyeçeğim.....zaten bu tombik halimlede gelmek istemem..kıskanırım siziiii! :)))

kızlar babalar günü hediyesi konuşmuşunuz geçen sene bizim hediyemizi çok sevmişdi kociş ben oğluma t-shirt yaptırmıştım önünde ben babamın oğluyum yazıyordu arkadada ikisinin ismi :))

ben aynısını 2.babalar gününde yaptırmıştım.ama sadece sahilde giydi...kaydirigubbakcemile

yaaa elimdeki dergide 13 haziran babalr günü yazıyo ....

tabiiki hasret ata benim adıma yazacak onları :)

nette 20 haziran diyo.zaten hep haziranın 3 haftası.pazar oluyo

Aman şu 3.aydan sonra daha bi akıllaıolar kucaktan inmek istemiolar..isteyene almada diemiosun..

ben aynısını 2.babalar gününde yaptırmıştım.ama sadece sahilde giydi...kaydirigubbakcemile

nette 20 haziran diyo.zaten hep haziranın 3 haftası.pazar oluyo

he ya adam işyerinde giyemez..evinde giyer haftasonları giyer artık..ama su saat olaytını cözersem oraya ekleyiverecem kızının guzel yuzunu

Saat fikri süpermiş ya...Selkie çok geçmiş olsun.Ben de temmuzda kardeşimin düğünü var , kızım o günlerde diş çıkaracak diye ödüm kopuyor.Düğün hiç sinmez o zaman...

selkie geçmiş olsun mu denir,dişiniz hayırlı olsun mu denir....inşallah ateş yapmaz.benim oğlum 8 aylıkken ilk dişini çıkarmıştı kız da öyle olur diyolar ırsiymiş bu.senin ilk oğluşta mı erken çıkardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…