- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.581
ya hani saat tasarlıyolar ya internette gördüm içine istediğin resmi koyabiliyolar birde yazı .. Bir saat yaptırsam içine kızımın kocaman gülümseyen bi resmi( güldürebilirsek tabi) we babacının babalar gününü kutlayan bir yazı.. Baktıkça gülümseyeceği duygulanacağı bişey
kız bu hawada mont mu alcen?
ince mevsimlik..burası hala soğuk..ağustosa kadar da zor ısınıyor zaten
yerimseniben:jeyyar:
ya hani saat tasarlıyolar ya internette gördüm içine istediğin resmi koyabiliyolar birde yazı .. bir saat yaptırsam içine kızımın kocaman gülümseyen bi resmi( güldürebilirsek tabi) we babacının babalar gününü kutlayan bir yazı.. baktıkça gülümseyeceği duygulanacağı bişey
kızlar babalar günü hediyesi konuşmuşunuz geçen sene bizim hediyemizi çok sevmişdi kociş ben oğluma t-shirt yaptırmıştım önünde ben babamın oğluyum yazıyordu arkadada ikisinin ismi :))
yaaa elimdeki dergide 13 haziran babalr günü yazıyo ....
tabiiki hasret ata benim adıma yazacak onları :)
http://www.saatiniyarat.com/
işte burası mesela daha bi çok war
kızlar nabersiniz?oğlumun huysuzluğunun sebebi kesinleşti,,hep kuçakta olmak istiyor..sürekli bir ağlama durumu var...bu gün iyice baktım damaklarına...attaki 2 dişin yanındaki dişlerden biri gelmek üzere...büyük oğlumunda ilk o dişi çıkmıştı...:))
ben açayip yorgunum uyukluyorum ayakta...
istanbul buluşmsı denmiş..ben okullar kapanınça yazlığa gideeğim inşallah..ne kadar kalırım orda bilinmez..ama ramazanda dönmeyi düşünüyorum,bu süre zarfında gelemem buluşmaya.orda internette yok,ordayken burayada gelemeyeçeğim.....zaten bu tombik halimlede gelmek istemem..kıskanırım siziiii! :)))
delirmiş bunlar ya geçmiş olsun canım.
Anne sütü veremeyen arkadaşlar bi şey soracağım bebeğinizi daha önce hiç sevmediğiniz kaynananıza ve eltinize bırakıp en az 3 saat evden uzaklaşır mıydız? var mı böle bişey
ne olduki?bırakamam....
ben aynısını 2.babalar gününde yaptırmıştım.ama sadece sahilde giydi...kaydirigubbakcemile
nette 20 haziran diyo.zaten hep haziranın 3 haftası.pazar oluyo
Aman şu 3.aydan sonra daha bi akıllaıolar kucaktan inmek istemiolar..isteyene almada diemiosun..
Saat fikri süpermiş ya...Selkie çok geçmiş olsun.Ben de temmuzda kardeşimin düğünü var , kızım o günlerde diş çıkaracak diye ödüm kopuyor.Düğün hiç sinmez o zaman...
selkie geçmiş olsun mu denir,dişiniz hayırlı olsun mu denir....inşallah ateş yapmaz.benim oğlum 8 aylıkken ilk dişini çıkarmıştı kız da öyle olur diyolar ırsiymiş bu.senin ilk oğluşta mı erken çıkardı?
sağol anım,büyük 13 aylıktı çıkardı ilk dişi,alakası olmuyor pek...
hımm.demek dedikleri doğru değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?