2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN :):):):)

merhabalar.
nisan annesiyim.
bir kitaptan bahsetmişsiniz.
ismi nedir acaba?
bir de bebeklerinizle ne tür oyunlar oynuyorsunuz?

merhaba canım...bahsedilen kitap tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı...ben de çok merak etmeye başladım..ilk fırsatta almayı düşünüyorum...biz kızmla oyun olarak şimdilik evde geziyoruz gezerken hangi oda da olduğumuzu eşyaların isimlerini söylüyorum...değişik yüz ifadeleri yapıyorum nasıl hissettiğimi söylüyorum arada dil çıkartıyorum çok hoşuna gidiyor...egzersiz yapıyoruz,şu sıralar oturmaya merak saldığı için arada ellerinden tutuyorum o kendini kaldırıyor sonra yatırıyorum bunu tekrarlıyoruz ara ara....walla genelde de mıncıklıyorum gıdıklıyorum hamur ettim çocuğu ama çok hoşuna gidiyorsempatiksalakcinnia.s

merhabalar.
nisan annesiyim.
ismi nedir acaba?

Canım bol bol konuşuyoruz donenceleriyle konusuyolar şarkılar söylüyorum e cee yapiyorum muzikli oyuncaklarını oto koltuklarına asıyoruz bu kadar yanlış hatirlamiyosam trazy teyzemi ne yanlış yazmış olabilirim pek emin değilim

branşını bilmiyorum ama ben matematikçiyim,öğleden sonraki 2 saati istemicem,sabahtan 4 saat girmek istiyorum.bakalım..

canım günaydın
blogun daha doğrusu senin sayende sanal market alışverişini de öğrendim denedim memnun kaldım:lepi:
tembellik rekoru kırmama az kaldı benim ki sırf tembellikten ama bu gidişle markete zor giderim bir dahayerimseniben
benim yeni başlayacağım okulda muhtemelen ya çok az ek dersim olacak ya da hiç olmayacak 15saat erken çıkmam ya da 1-2günümün boş olması demek yine de süt iznimi kullansam mı????

cnm çok sevindm senin adına şimdiden hayırlı olsun süper bir haber bakalım beni dönüşte ne bekliyor

sagolun canlarim benim.desteginizi almak cok guzel.yazgi benim annem bakmiyordu iste 2 yasindan sonra bakarim diyordu.bende patronun dedigini yaptim aglandim tamam dedi annem.
helinzor sen bizim buralarda oturuyordun dimiiiiiiiiii kis istanbul bulusmasini ikimiz yapalim.gel komsu firinda bulusup sahile inelim :)
insallah sende cok guzel haberler ve guzel durumlarla ise baslarsin.
senin bebise kim bakacak ?

haftaya bugün işe başlıcam

ben dune kadar aman cocuguma benden iyi kimse bakamaz diyordum dolmusa binene kadar nasil vicdan azabi cektim anlatamam sanki ne olacaksa ogluma halasi bakiyordu.gittim geldim benim pasanin keyfi acaip yerinde.halasi uyutmus oynamis balkondan disariyi seyrettirmis.sutunu icirmis.yani ben bosuna panikledigimin farkina vardim.sende uzme kendini.seninkine kim bakacak?

merhabalar.
nisan annesiyim.
ismi nedir acaba?

tracy hogg & melinda blau bebek bakim sorunlarina mucize cozumler.guzel bir kitap tavsiye ederim.hepsiburada.com dan 27 tl aldim kargo ucreti dahil.
ben cee benim emzigim oyunlarini oynuyorum.bol bol konusuyorum.muzik dinletiyorum.altini actigimdada aklima ne gelirse onu oynuyorum.

sağol arkadaşım...yani böyle bir talepte bulunma hakkımız var dimi?

iyi geceler

sagol canim.
nasil bozuldu? tracy teyzenin herseye mantikli bi cevabi var.bugun okuduklarim o konuyla ilgiliydi?

canım uykuya dalmakta zorlanıyo.önceden uykusu gelince küt giderdi anında 3 gündür uyutamıyorum.çok uykusu var ama uyuyamıyor.uyusa da 2dk sonra uyanıyo sonra mızlanıp duruyo uyut beni diye..bilmiyorumkismile

of of benim annem yanımda da ne oluyoki bak bakmıyo işte.bakıcı arıyorum...

branşını bilmiyorum ama ben matematikçiyim,öğleden sonraki 2 saati istemicem,sabahtan 4 saat girmek istiyorum.bakalım..

canım ingilizce benim branşım...bu süt iznini istediğimiz saate alma gibi bir talep hakkımız var mı yani?

evet canım günde 1,5 saatin var ve ne zaman istersen o zaman kullanma hakkın var..sonuçta senin bebeğinin beslenme düzenini onlar belirleyemez...son saati boşaltıyordu genelde arkadaşlar hatta çarşamba rehberlik olması nedeniyle ilk derslerini boşaltıyorlardı diğer günler son saati..çok da iyi oluyordu hem onlar hem bebekleri için...nöbet de yok 1 yaşına kdar..doğru düzgün izin vermiyorlar bari bu ayrıntıları adam akıllı yapsınlar...

sağol canım.valla hakkım olanı almak için sonuna kadar giderim..madem yönetmelikte var yapmak zorundalar...

of of benim annem yanımda da ne oluyoki bak bakmıyo işte.bakıcı arıyorum...
benim annem burda olsa bakar da burda değil işte.aslında yeniden çalışayım çok isterim ama biraz daha büyüdüğünde şimdilerde değil yaniboshayallersmile.

şu tracy hogg un kitabını acayip merak ettim.ama buralarda bulamam.bir kitpçıya gidip tracy hoggun kitabı var mı burda desem yok hanfendi öyle biri uğramadı karıştırıyor olmayasanız derlersempatiksalakcinniakannehir.

Son düzenleme:

olcay asiri uyarilmis yada asiri yorgun dusmus bir cocuk kolay uyumazmis.ilk esnemesini yada uyku isaretini gordugunde hemen uykuya hazirlama rituellerine baslamak gerekiyormus.

ben mesela uyku konusunda o kadar cok hata yapmisimki inanamadim.bi kere memede uyumasina izin vermisim sonra gecenin yarisini benimle uyumasina izin vermisim.her ih dediginde meme vermisim.dunden beri rituel oturtmaya calisiyorum.daha da uzun surebilir ama olacak kararliyim.

nannnnnnn 600 gram daha vermisim zemuszemus

zaten o kitaptaki her yanlışta benim imzam vardır kesin.
bu arada tebrik ederimalkisalkisalkisalkisalkisalkis

olcay asiri uyarilmis yada asiri yorgun dusmus bir cocuk kolay uyumazmis.ilk esnemesini yada uyku isaretini gordugunde hemen uykuya hazirlama rituellerine baslamak gerekiyormus.

evet haklısın.bu ara bakıcı falan bakcaz diye evden sık çıktık uyku düzeni bozuldu.uykusu gelince uyutamadım görüşmelerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…