- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #60.681
evet canım günde 1,5 saatin var ve ne zaman istersen o zaman kullanma hakkın var..sonuçta senin bebeğinin beslenme düzenini onlar belirleyemez...son saati boşaltıyordu genelde arkadaşlar hatta çarşamba rehberlik olması nedeniyle ilk derslerini boşaltıyorlardı diğer günler son saati..çok da iyi oluyordu hem onlar hem bebekleri için...nöbet de yok 1 yaşına kdar..doğru düzgün izin vermiyorlar bari bu ayrıntıları adam akıllı yapsınlar...
Bu uyku krizini perşembeden beri aynı anlattığın şekilde biz de yaşıyoruz. Çığlık çığlığa ağlıyo ama uyumamak için de direniyo.. Mahvolduk valla bir haftadır.. Zaten hep misafir.. Bi de istanbul'dan kardeşim geldi.. Haftasonu da öğretmen arkadaşlar vardı 30 kişi.. Bebeğin düzeni bozuldu... Bugün yanlızız , az önce uyuttum.. İnşallah uyanmaz..sağol arkadaşım...yani böyle bir talepte bulunma hakkımız var dimi?
canım uykuya dalmakta zorlanıyo.önceden uykusu gelince küt giderdi anında 3 gündür uyutamıyorum.çok uykusu var ama uyuyamıyor.uyusa da 2dk sonra uyanıyo sonra mızlanıp duruyo uyut beni diye..bilmiyorumkismile
of of benim annem yanımda da ne oluyoki bak bakmıyo işte.bakıcı arıyorum...
canım ingilizce benim branşım...bu süt iznini istediğimiz saate alma gibi bir talep hakkımız var mı yani?
ben mesela uyku konusunda o kadar cok hata yapmisimki inanamadim.bi kere memede uyumasina izin vermisim sonra gecenin yarisini benimle uyumasina izin vermisim.her ih dediginde meme vermisim.dunden beri rituel oturtmaya calisiyorum.daha da uzun surebilir ama olacak kararliyim.
kızlar bebeğimin ensesinde saçlarının altında kırmızı lekeler var isiliktenmi acaba
Müdür yardımcımız bana doğum sonrası 6 ay nöbet yok demişti.. Yakın zamanda değişti mi ki yönetmelik???
Bi de yarım gün olan okullarda da var mı bu süt izni???
selam kızlar.bebekleriniz evde ses varken uyuyolar mı.yoksa sessizliği mi sağlıyosunuz.benim yağızım en ufak seste uyanıyo.sizinkiler nasıl.nasıl alıştırmalıyım.
slm anneler benim oğlum dogdugundan beri memede uyuyo cok mu hata yapmısım ??? kayın validem diyoki sen bunu gece 9 oldumu uyutacaksın sabah ezanında kalkacak cocuk dediğim sabah ezanında kalkar diyo :))))))))) cok güldüm 2.5 aylık bebek ve böle bi uyku düzeni
Cnm benimki bir istisna olabilir ama bebegim aynen o sekilde aksam 9 sabah 6 uyuyor dilimi isirayim nazar degmesin
maşşallah canıım...bu arada hiç emmiyor mu???
benimki de 8-6 uyuyor ama 2 kez emiyor 12 ve 4te....
Hyr cnm yatirirken emziriyorum ondan sonra bidaha sabah 6 ya kadar hic emmiyor ve asla kucaga alistirmadim kendikendine emzikle uyuyor
yönetmelik bebek bir yaşına gelene kadar nöbet yok diyor..okulun tam gün ya da yarım olması farketmez süt iznini istediğin zaman kullanabilirsin canıım...
bizimki de kucağı hiç sevmiyor...ama demekki sütün çok doyurucu...
slm anneler benim oğlum dogdugundan beri memede uyuyo cok mu hata yapmısım ??? kayın validem diyoki sen bunu gece 9 oldumu uyutacaksın sabah ezanında kalkacak cocuk dediğim sabah ezanında kalkar diyo :))))))))) cok güldüm 2.5 aylık bebek ve böle bi uyku düzeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?