- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.221
selam hepinize tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan
olcay meral ebru hasret sorularin yanitlari asagidaki gibidir :)
temmuzda Allah nasip kismet ederse bi aksilik cikmazsa dogum izni ucretimi alacagim.eve kamera sistemi dosetecegim.gerci evde guvenlik sistemi var ama sadece kapilara ve pencerelere yonelik.birde besige takili kamera var.o parayla full sistem kamera dosetecegim ayrica bakici tutup en az 1 ay benimle beraber cocuguma bakacak.bende ise donecegim.
hic bu kadar hayatim ve gelecegimle ilgili detayli dusunup karar almamistim.
umarim esim bi aksilik cikarmaz.cikarsada oturup butun kaygilarimi anlatacagim.kac haftadir yedim bitirdim kendimi sinirden.
Galiba birazdan Eymeni babasına götürücem parka, biz de biraz konuşucaz. geceden beri msj atıyo biraz konuşalım lütfen diye. Biz daha hiç konuşmadık. sadece gönderdiği msjları okuyorum. Ama galiba yüzleşme vakti geldi. gidip konuşucam sanırım, bakalım ne anlatacak. Sizce gitmesem mi ki?
Galiba birazdan Eymeni babasına götürücem parka, biz de biraz konuşucaz. geceden beri msj atıyo biraz konuşalım lütfen diye. Biz daha hiç konuşmadık. sadece gönderdiği msjları okuyorum. Ama galiba yüzleşme vakti geldi. gidip konuşucam sanırım, bakalım ne anlatacak. Sizce gitmesem mi ki?
bana nie günaydın yok:dilcikar:
inkar edem heralde yaptığı reziliiği muhtemelen özür dileyeek bir daha olmayacağına dair sözler werecek.. sen bilirsin yorum yok..
bana kimsecikler bişey yazmamış neyse öyle olsun bakalım(
bence git meralcim git ve konuş yüzleş ileride bunun pişmanlığını yaşamaman için bence birkez bile olsa görüşmen gerek.tabii genede sen bilirsin.
Sen yoktun o sıra, bi ikimz ardık kız da bana slm verdi. kıskanç şey:1rolleyes:
zaten inkar edebileceği bi durum yok ortada. Ben de aslında ne zaman başlladığını ne boyutta olduğunu falan merak ettiğim için gitmek istiyorum daha ziyade
hoşgeldin cnm. eşke hepiniz gelebilseniz buluşmaya,ne güzel olurdu
sağol cnm benim
selam hepinize tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan
olcay meral ebru hasret sorularin yanitlari asagidaki gibidir :)
temmuzda Allah nasip kismet ederse bi aksilik cikmazsa dogum izni ucretimi alacagim.eve kamera sistemi dosetecegim.gerci evde guvenlik sistemi var ama sadece kapilara ve pencerelere yonelik.birde besige takili kamera var.o parayla full sistem kamera dosetecegim ayrica bakici tutup en az 1 ay benimle beraber cocuguma bakacak.bende ise donecegim.
hic bu kadar hayatim ve gelecegimle ilgili detayli dusunup karar almamistim.
umarim esim bi aksilik cikarmaz.cikarsada oturup butun kaygilarimi anlatacagim.kac haftadir yedim bitirdim kendimi sinirden.
bak bizim bi tanış bakıcı tuttu..onunla bi ayınıda gecirdi..ewe kamera taktrdı..sen daha 1 yasındaki cocuga tokat at..kadın kendi keyfinde..annesinin yanında ayrı tek başına ayrı davranıyo..tam bi rezalet..gördügü an işten kovdu ..cok dikkat et coook..
kafanda soru işareti kalmasın git o zamn ilerde pişman olma dinlemedim bile diye.. git bakalım neymiş derdi...
bencede git maralım insani vazifeni yerine getir boşver..ama sonuc ne olur bilmiorum..senn kararın..
bak bizim bi tanış bakıcı tuttu..onunla bi ayınıda gecirdi..ewe kamera taktrdı..sen daha 1 yasındaki cocuga tokat at..kadın kendi keyfinde..annesinin yanında ayrı tek başına ayrı davranıyo..tam bi rezalet..gördügü an işten kovdu ..cok dikkat et coook..
selam canım mrl81 ne oldu görüştün mü canım ne diyo
mamayı sıcak suyla mı? yoksa soğukla yapıp benmariyle mi ısıtıyorsunuz?
hasret ne oldu senin karışımdan haber yokmu benim süt ice yok oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?