2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam hepinize tüm güzel mart anneleriopuyorumnanaktan

slm cnma.s.

hakkınızda hyırlısı olsun cnm. bi süre bakıcıyla birlikte olman iyi olur bence de, az çok tanırsın kadını

inkar edem heralde yaptığı reziliiği muhtemelen özür dileyeek bir daha olmayacağına dair sözler werecek.. sen bilirsin yorum yok..

bence git meralcim git ve konuş yüzleş ileride bunun pişmanlığını yaşamaman için bence birkez bile olsa görüşmen gerek.tabii genede sen bilirsin.

ya bu doğum izni ücretlerini ne zaman nasıl alacağız??? ben bağkurluyum bağkurdan almam gerekiyomuş gitsem werirlermi hemenCADIARZU

bana nie günaydın yok:dilcikar:

Sen yoktun o sıra, bi ikimz ardık kız da bana slm verdi. kıskanç şey:1rolleyes:

inkar edem heralde yaptığı reziliiği muhtemelen özür dileyeek bir daha olmayacağına dair sözler werecek.. sen bilirsin yorum yok..

zaten inkar edebileceği bi durum yok ortada. Ben de aslında ne zaman başlladığını ne boyutta olduğunu falan merak ettiğim için gitmek istiyorum daha ziyade

bana kimsecikler bişey yazmamış neyse öyle olsun bakalım (

hoşgeldin cnm. eşke hepiniz gelebilseniz buluşmaya,ne güzel olurdu

bence git meralcim git ve konuş yüzleş ileride bunun pişmanlığını yaşamaman için bence birkez bile olsa görüşmen gerek.tabii genede sen bilirsin.

sağol cnm benim

kafanda soru işareti kalmasın git o zamn ilerde pişman olma dinlemedim bile diye.. git bakalım neymiş derdi...

bencede git maralım insani vazifeni yerine getir boşver..ama sonuc ne olur bilmiorum..senn kararın..

bak bizim bi tanış bakıcı tuttu..onunla bi ayınıda gecirdi..ewe kamera taktrdı..sen daha 1 yasındaki cocuga tokat at..kadın kendi keyfinde..annesinin yanında ayrı tek başına ayrı davranıyo..tam bi rezalet..gördügü an işten kovdu ..cok dikkat et coook..

o kadını önce güzeeeeeel bi yolar yırtar ondan sonra postalarım..tokat nedemek!!!!!!!!!!!!!!!!!

kafanda soru işareti kalmasın git o zamn ilerde pişman olma dinlemedim bile diye.. git bakalım neymiş derdi...

bencede git maralım insani vazifeni yerine getir boşver..ama sonuc ne olur bilmiorum..senn kararın..

evet cnm gidelim bakalım ne anlatacak

kız kadın zati psikopata bağlamış sen de iyice delirtcen onuaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…