2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar annem ve anneannem ogluma bakmakdan vazgecti :roflol:
vardir bundada bir hayir elbet.
hoppala..niye vazgeçtiler şimdi yaa...
kocam bakiciya karsi.bakici ogluna zarar verir diye korkuyor. e o da hakli kendince.

gerçekten bakıcı işi çok zor.ben mutlaka eve gizli kamera taktırıcam öznurcum...:1ninca:

aman canım her söylenene inaanma.. emzirirken diğer göğüste bi sızı oluyor ya işte o süt azmış oluyor we damlıyor ardından ben elimle ucuna bastırıp owarak geri itiyorum duruyor o zamn yoksa birinden emzirirken diğerindednde akıyor..
cnm sen google ı falan geç ara doktorunu sor mama werilen her bebeğe su da werilmeli mutlaka.. emziriyormusun peki?
bu velet yine 10 dakikada bi kalkıyor. uyuyamadı gitti. acaba açmı kalıyor yaa, ben de mi mamaya başlasam acaba diye düşünmeye başladım
cnm möuhtemelen doymuyor kuzu kilo alıyor olabilir belki bu şekil haftada 200 alıyor tamö doysa 300 alacak.. onu bilemezsin her bebeğin iştahı farklı.. benim kız mesela sabah 4,5te emdikten sonra yarım saatte bir 40dakikada bir uyanıp tekrar emerdi bölük pörçük uyurdu şimdi 4te falan mama weriyorum we hiç uyanmadan 8e kadar uyuyor zaten 8 normal uyanma saati.. bugece 3te werdim mama 7,30da uyandı
sana özel mesaj yolladım...
ne iş

gerekçe?

yok yaa en iyisi kapalı mekan... akmerkez nasıl ulaşım açısından?
cewahirde olabilir okey.. ben iyice karıştımsempatiksalakcinni kızım uyandı

Slm canolaropuyorumnanaktan

:1shok:ne çabuk vazgeçtiler anam. Neyse sen de çok kafaya takmıştın durumu zaten, belki de Allah bu şekide sana bi çıkış kapısı sundu. Hakkınızda en hayırlısı hangisyse onu yapmanız nasip olsun cnm

nasıl yaaaa istanbul toplantısı mı oldu benim haberim olamdı yaa insan faceyede koyara

Sen de azıcık takıl arada bize cnm, hepten unuttun bizi:çok üzgünüm:

aklinialirimsmilecevahir 3 oy

cewahir çok kalabalık oluyo bana çok yakın olmasına karşın pek sewmiyorum orayı.. haftasonu oraya girilmez bile

E zaten haftaiçi buluşacağız bebeim, haftaiçi çok sakin oluyor. ve cidden emzirme alt değiştirme yönünden rahat oluruz

QUOTE=hasret0587;13583696]ben şimdi awrupa yada anadolu yakası çok güzel tam doannımlı bir yer araştırmasına giriyorum..[/QUOTE]

hadi bakalım güzel bi öneriolursa neden değerlendirmeyelimyerimseniben

vışşş orası çok uzak leyn

Şimdi buralara bakıverem

yok yaa en iyisi kapalı mekan... akmerkez nasıl ulaşım açısından?
cewahirde olabilir okey.. ben iyice karıştımsempatiksalakcinni kızım uyandı

hah sen de geldin lafımızasempatiksalakcinni

günaydın meralcim nasılsın?

Günaydın cnm. İyiyim hamdolsun. Gerçi yine oldukça uykusuz bi gece geçirdim ama alıştım sanırım bu duruma:1closedeyes: Sen nasılsın? Sen de bebişinin yeterince doymayabieceğinden endişeliymişsin sanırım benim gbi. Ne yapsak yaa, başlasak mı acaba mamaya? Asyanın uykuları nasıl?

sağol canım iyiyim ben de....
evet bu hafta hiç kilo almamış gerçi ayına göre iyi kilosu ama 1 hafta boyunca gram almamış ona endişelendim...mamaya da mecbur kalmadıkça başlamak istemiyorum.bu haftada bi gözlemleyim bakalım ne olcak....seninki de mi almıyo kilo?
asyanın gece uykuları düzeldi ama çok çektim ilk 2 ay...hep 5 te 6 da uyuduk sabaha karşı...şimdi 2 haftadır iyi bakalım...fakat bu seferde gündüz uykuları şaştı...uykusu geliyo ama uyumakta zorlanıyo...dalamıyo bi türlü...bide oğlum durmadan gürültü yapıyo...

Benimki geçen ay toplamda 600gr almıştı cnm, dfoktor 1 ay daha bekleyelim bakalım demişti. şimdi dijital tartıda tarttığımda 15 günde 300gr kadar aldığını görüyorum. benimkinin uykuları çok kesik kesik. gece şöyle 1 saati aşkın uyumuyor. sürekli kalkıp emiyor. o nedenle acaba doymuor mu diye düşünüyorum. haftasonları bizimde abiyla başımız dertte.

inşallah en kısa zamanda kilo almaya başlarlar..

valla bu abileri napcaz bilmiyorum...önceleri çok iyiydi hiç kıskanmıyodu..şimdi felaket kıskanıyo...beni çıldırtmak için elinden geleni yapıyo.kreşe gidiyodu ben izne ayrılınca onu da aldım yanıma ama pişman oldum valla.keşke devam etseymiş

evet kreşe devam etse biraz rahat ederdin. gerçi çocuklar o durumda daha fazla kıskanır, durumu atlatmakta zorlanırmış. bebekle anneyi evde başbaşa bırakmış olma onlara çok zor gelirmiş. inş. yakında düzelirler cnm. büyüklere de acıyorum doğrusu, sonuşta önceleri tüm ilgi onlardayken şimdi zar zor vakit ayırır olduk

evet haklısın bi nevi kuma geldi üstlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…