- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.181
hoppala..niye vazgeçtiler şimdi yaa...kizlar annem ve anneannem ogluma bakmakdan vazgecti :roflol:
vardir bundada bir hayir elbet.
kocam bakiciya karsi.bakici ogluna zarar verir diye korkuyor. e o da hakli kendince.
aman canım her söylenene inaanma.. emzirirken diğer göğüste bi sızı oluyor ya işte o süt azmış oluyor we damlıyor ardından ben elimle ucuna bastırıp owarak geri itiyorum duruyor o zamn yoksa birinden emzirirken diğerindednde akıyor..kızlar sütümüzün iyi olup olmadığını nasıl anlayacağız. bugün moralimi çok bozdular. birini emzirirken diğerinden de damlamalıymış. sütüm azmış göğüslerime bakarak söylediler. gerçekten nasıl olmalı. extra takviye yapmadan gündelik yediklerimle göğüslerim süt ürretmeliymiş. buyrun burdan yakın.
cnm sen google ı falan geç ara doktorunu sor mama werilen her bebeğe su da werilmeli mutlaka.. emziriyormusun peki?Yaa bana kimse birsey demediki !!! Benim arkadasim eltim filanda mama kullandilar,ama onlarda birsey demediki.. Hic gormedim su verdiklerini.. Acaba mamadan mamaya degisiyormu ??
Googleden arastirdim ben,anne mama icen bebeklerinde su almasi sart degil,mamada susuzlugu gideren seyler varmis. Bugun okudum..
Birde kendi doktorumda birsey demedigi icin herhalde icirilmiyor dedim(
Valla bilmiyordum,bi kac defa internetten arastirdim gerek yok yaziyor.. Valla simdi oglumda uyudu,havada sicakti bugun uyandirip su veresim var.. Neyse sabaha karsi uyaninca vereyim bari ..
cnm möuhtemelen doymuyor kuzu kilo alıyor olabilir belki bu şekil haftada 200 alıyor tamö doysa 300 alacak.. onu bilemezsin her bebeğin iştahı farklı.. benim kız mesela sabah 4,5te emdikten sonra yarım saatte bir 40dakikada bir uyanıp tekrar emerdi bölük pörçük uyurdu şimdi 4te falan mama weriyorum we hiç uyanmadan 8e kadar uyuyor zaten 8 normal uyanma saati.. bugece 3te werdim mama 7,30da uyandıbu velet yine 10 dakikada bi kalkıyor. uyuyamadı gitti. acaba açmı kalıyor yaa, ben de mi mamaya başlasam acaba diye düşünmeye başladım
ne işsana özel mesaj yolladım...
kizlar annem ve anneannem ogluma bakmakdan vazgecti :roflol:
kizlar annem ve anneannem ogluma bakmakdan vazgecti :roflol:
nasıl yaaaa istanbul toplantısı mı oldu benim haberim olamdı yaa insan faceyede koyara
bana çok uzak olmasına rağmen bende cevahrin uygun olduğunu düşünüyorum ama ne olur toplantıyı 21 hazirandna önce yada 15 temmuzdan sonra yapalım çünki o tarihlerde biz tatilde olduğumzudan bebeğimle şehir dışındayız.....
cevahirde hem gezmek için alan çok hem bebek bakımı için mekan uygun.... hatta bebek odalarına yakın biryerde otururuz ki kişilerin eksikliği çok fark edilmesin sonuça hepsi birden acıkmayacak sürekli birileri uzun süre eksik kalmasın :)):):
cewahir çok kalabalık oluyo bana çok yakın olmasına karşın pek sewmiyorum orayı.. haftasonu oraya girilmez bile
işte kızlar benim istediğim böyle bir yer... Yeşil Çiftlik Kır Restoranı | Kilyos'da Doğa İle İç İçe
nasıl ama çok uzak işte böyle bir yer önerisi olan warmı? awrupa yada anadolu yakası.. babam taksicilik yaptı uzun yıllar o iyi bilir ama onada soramam şuan öyle bişey dedem daha 4gün oldu vefat edeli..
yok yaa en iyisi kapalı mekan... akmerkez nasıl ulaşım açısından?
cewahirde olabilir okey.. ben iyice karıştımsempatiksalakcinni kızım uyandı
günaydın meralcim nasılsın?
cevahir bana da uyar kızlar.
hah sen de geldin lafımızasempatiksalakcinni
Günaydın cnm. İyiyim hamdolsun. Gerçi yine oldukça uykusuz bi gece geçirdim ama alıştım sanırım bu duruma:1closedeyes: Sen nasılsın? Sen de bebişinin yeterince doymayabieceğinden endişeliymişsin sanırım benim gbi. Ne yapsak yaa, başlasak mı acaba mamaya? Asyanın uykuları nasıl?
sağol canım iyiyim ben de....
evet bu hafta hiç kilo almamış gerçi ayına göre iyi kilosu ama 1 hafta boyunca gram almamış ona endişelendim...mamaya da mecbur kalmadıkça başlamak istemiyorum.bu haftada bi gözlemleyim bakalım ne olcak....seninki de mi almıyo kilo?
asyanın gece uykuları düzeldi ama çok çektim ilk 2 ay...hep 5 te 6 da uyuduk sabaha karşı...şimdi 2 haftadır iyi bakalım...fakat bu seferde gündüz uykuları şaştı...uykusu geliyo ama uyumakta zorlanıyo...dalamıyo bi türlü...bide oğlum durmadan gürültü yapıyo...
Benimki geçen ay toplamda 600gr almıştı cnm, dfoktor 1 ay daha bekleyelim bakalım demişti. şimdi dijital tartıda tarttığımda 15 günde 300gr kadar aldığını görüyorum. benimkinin uykuları çok kesik kesik. gece şöyle 1 saati aşkın uyumuyor. sürekli kalkıp emiyor. o nedenle acaba doymuor mu diye düşünüyorum. haftasonları bizimde abiyla başımız dertte.
inşallah en kısa zamanda kilo almaya başlarlar..
valla bu abileri napcaz bilmiyorum...önceleri çok iyiydi hiç kıskanmıyodu..şimdi felaket kıskanıyo...beni çıldırtmak için elinden geleni yapıyo.kreşe gidiyodu ben izne ayrılınca onu da aldım yanıma ama pişman oldum valla.keşke devam etseymiş
evet kreşe devam etse biraz rahat ederdin. gerçi çocuklar o durumda daha fazla kıskanır, durumu atlatmakta zorlanırmış. bebekle anneyi evde başbaşa bırakmış olma onlara çok zor gelirmiş. inş. yakında düzelirler cnm. büyüklere de acıyorum doğrusu, sonuşta önceleri tüm ilgi onlardayken şimdi zar zor vakit ayırır olduk
evet haklısın bi nevi kuma geldi üstlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?