2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öylekaydirigubbakcemile3benimki şimdi bi kardeş daha istediğini söylüyor. onun derdini biliyorum ama, Eymene de bi kuma gelsin istiyorkaydirigubbakcemile3

ay inanmıyorum valla benimkide 1 tane daha istiyo ben hiç o açıdan düşünmemiştim evet ona da kuma istiyo...kaydirigubbakcemile3

slm annisşler pek kimseler yok bugun. ben 1 haftadır giremedim kayınvaldemdeydim. tam okuyamadım gecmişi.
hasretcim basın sagolsun.
istanbul bulusması yapıyomussunuz ya bende gelmek isterdim neden çogunluk istanbulda yaaa (

olcay meral ebru hasret sorularin yanitlari asagidaki gibidir :)
temmuzda Allah nasip kismet ederse bi aksilik cikmazsa dogum izni ucretimi alacagim.eve kamera sistemi dosetecegim.gerci evde guvenlik sistemi var ama sadece kapilara ve pencerelere yonelik.birde besige takili kamera var.o parayla full sistem kamera dosetecegim ayrica bakici tutup en az 1 ay benimle beraber cocuguma bakacak.bende ise donecegim.
hic bu kadar hayatim ve gelecegimle ilgili detayli dusunup karar almamistim.
umarim esim bi aksilik cikarmaz.cikarsada oturup butun kaygilarimi anlatacagim.kac haftadir yedim bitirdim kendimi sinirden.

Galiba birazdan Eymeni babasına götürücem parka, biz de biraz konuşucaz. geceden beri msj atıyo biraz konuşalım lütfen diye. Biz daha hiç konuşmadık. sadece gönderdiği msjları okuyorum. Ama galiba yüzleşme vakti geldi. gidip konuşucam sanırım, bakalım ne anlatacak. Sizce gitmesem mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…