- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.281
kızlar geçmişi ancak bitirdim
bir kaçgün daha böyle akşam saatleri girebilicem hala evi yerleştiriyorum çocukla zor oluyor ben altınoluktayım dayımdaydım şimdi eve geldim tadilat vardı evde yeni bitti şimdi yerleşiyoruz
hasret benim küçük bir termosum var onda her zaman kaynamış su var bir şişede kaynatılmış ve soğutulmuş suyum var onlar her daim hazır ikisini karıştırıp öyle yapıyorum mamayı kolay oluyor birde mama kabım var ölçili hazırlıyorum mamayı kaağını açıp döküyorum büyük kolaylık
bugün ilk defa ata su içti kızlar ne zamandır içiremiyordum ...
ve kızlar atada meme de fazla kalmıyor bende sütümmü bitti diyorum ama sağdığım zaman geliyo ama ata 7-8 dakikadan fazla kalmıyor memede tabi arada mama veriyorum belkide tok oluyor bilmiyorum ki ben artık ne zaman acıkırsa o zaman veriyorum artık saatleri uzadı bazen 6 saati buluyo acıkmamış oluyor ve mümkün değil ac değilse ne meme nede mamaalıyor
[BKizlar bebeklerinize mama yaparken minarel su kullanin bence,hem pratik hemde daha saglikli... Hazirlamasi cok kolay sadece micro dalgali firina atip isitiyorsunuz,mama miktarini ekleyin bu kadar.. Kaynamis suyun bekletilmeside iyi degil tekrar bakteri uruyormus..
En iyisi naturel minarel sular,hatta bazilarinin uzerinde bebek mamasi icin kullanilabilir diye yazar bakin oyle alin..
Disarisi icinde,ben hazir mamalar oluyor,sadece dalgali firina atip isitiyosun hatta soguk bile icirebiliyorsun. Biraz daha tuzliu digerine bakarak ama disarisi icin super..[/B]
canolar benimde süt baya baya gitti.bencede bu beyinde bitiyo.bende hep azaldı mı diye tedirgindim,azaldı.ama benim bi tanıdık 2 sene sadece anne sütüyle beslemiş su bile vermemiş.insanın aklı almıyo dimi.ne meme varmış be dedim yani.ama dedi ki düz bir zeminde sırt üstü yat 10-15 dk öyle kal,göğüslerinin dolduğunu hissediyosun.onu deniyelim bari.ben en azından 6 ay sedece anne sütü alsın istiyorum.hepimize bol sütlü günler.
arkadaşlar bebişleri hala yan yatırıyor musunuz?????
canlar alp bu son günlerde emme aralıklarını uzattı ben acıkmıştır diye emzireyim diyorum almıyor.aç kalmıyordur değilmi aç olsa alır heralde memeyi:uhm:
aynen biz de öyleyiz. canı istemezse kesinlikle almıyor memeyi. eyvahedigeldismile
henüz değğil pazartesi başşladıım okula salıı ayrııldıım yeni okula başşlamak için mehil müddetini kullanııyorum ama şşu sııralar ildıışşıı yer değğişştirmeler var malum 3 yııl şşartıı kalktıı ama buraya eşş durumundan geldiğğim için isteyemeyebilirmişşim...pazartesi net bir şşey öğğrenirsem duruma göre ya 15 günün sonunda başşalrıım ya da hemen başşlar tayin isterim.ama aile hekimimiz kesinlikle rapor vermem dedi..bu yüzden soruşşturma yemişş -mişş...başşlama durmuna göre başşka hastaneden birinden bulcam inşşallah...hanife sen rapor işini ne yaptın alabildin mi?
canıım bizim kıızıın da emme isteğği azaldıı ama doktor bu dönemde dikkati çabuk dağğıılıır sakin bir yrde emzir dedi bir se sııcaklıık değğişşiklikleri etkilermişş sııcaktan bunaldııysa ya da sııcak diye ince giydirdiysen ve üşşümüşşse emmezmişş....doktorumun yalancıısııyıımsempatiksalakcinnişimdi babasıyla oynuyor kahkahalar atıyor böyle olanınız varmı nedir bu bebelerin derdi şimdi kıpır kıpır ama memeyi yada biberonu verince kıyamet koparıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?