2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[BKizlar bebeklerinize mama yaparken minarel su kullanin bence,hem pratik hemde daha saglikli... Hazirlamasi cok kolay sadece micro dalgali firina atip isitiyorsunuz,mama miktarini ekleyin bu kadar.. Kaynamis suyun bekletilmeside iyi degil tekrar bakteri uruyormus..
En iyisi naturel minarel sular,hatta bazilarinin uzerinde bebek mamasi icin kullanilabilir diye yazar bakin oyle alin..

Disarisi icinde,ben hazir mamalar oluyor,sadece dalgali firina atip isitiyosun hatta soguk bile icirebiliyorsun. Biraz daha tuzliu digerine bakarak ama disarisi icin super..[/B]

aynı durum bizdede var canım yaa nasıl 6 saat durabilir bunlar bence normal deil

canım bebek için mikrodalgayı çok fazla kullanmamaya çalış. e biz büyükler bile çekiniyoruz kullanırken

canolar benimde süt baya baya gitti.bencede bu beyinde bitiyo.bende hep azaldı mı diye tedirgindim,azaldı.ama benim bi tanıdık 2 sene sadece anne sütüyle beslemiş su bile vermemiş.insanın aklı almıyo dimi.ne meme varmış be dedim yani.ama dedi ki düz bir zeminde sırt üstü yat 10-15 dk öyle kal,göğüslerinin dolduğunu hissediyosun.onu deniyelim bari.ben en azından 6 ay sedece anne sütü alsın istiyorum.hepimize bol sütlü günler.

Allah Allah bi deneyelim bakalımCADIARZU

kızlar mama ısıtmak için ısıtıcı var bende.kesinlikle çok kullanışlı. geçenlerde şu meşhur alışveriş sitesinde H.... indirimliydi. ölçeğiyle suyu koyuyorsun biberonu hazneye yerleştirip dııııt sesinin gelmesini bekliyorsun. pratik kolay zaman kazandırıcı. tabi bu arada benim kızım kesinlikle mama almıyor.mutfakta süs gibi bekliyor.

canlar alp bu son günlerde emme aralıklarını uzattı ben acıkmıştır diye emzireyim diyorum almıyor.aç kalmıyordur değilmi aç olsa alır heralde memeyi:uhm:

kızlar delircem yaaa emmiyor emmiyor en son 7 de emzirdim 10 dada 50 ml gece caynı verdim aç olması gerek sağ memeyide sol memeyide almadı sağdım biberonla verdim öylede almadı napcam ben yaaaaa ne bu cocuğun derdi

kızlar dün delta hastanesine kalça usg için gittim allaha şükür bir şey yok normal çıktı ordaki dr sabah 8 9 gibi ve akşam 5 6 gibi güneşe çıkar güneş ışınları yatay geliyorken bir zararı olmaz sende çık sütün kaliteli olur dedi. evet bende kitapta okumuştum psikolojikmiş sütün gelmesi tamamen emzirmeyi istemek gerekiyormuş ama kalitesi için dr bana her şeyden ye çeşit çeşit ye sık sık ye dedi o zaman 2 yaşına kadar emzirirsin dedi ve eskisi gibi dolmaz taşmaz endişelenme dedi o uyurken sağ dedi inş bizde 2 yaşına kadar emzirebiliriz kimsenin lafına aldırış etmemek gerekiyo ama elde değil insan etkileniyo bu arada kirazda su olduğu için süt yapıyormuş kızlarr

şimdi babasıyla oynuyor kahkahalar atıyor böyle olanınız varmı nedir bu bebelerin derdi şimdi kıpır kıpır ama memeyi yada biberonu verince kıyamet koparıyor

hanife sen rapor işini ne yaptın alabildin mi?
henüz değğil pazartesi başşladıım okula salıı ayrııldıım yeni okula başşlamak için mehil müddetini kullanııyorum ama şşu sııralar ildıışşıı yer değğişştirmeler var malum 3 yııl şşartıı kalktıı ama buraya eşş durumundan geldiğğim için isteyemeyebilirmişşim...pazartesi net bir şşey öğğrenirsem duruma göre ya 15 günün sonunda başşalrıım ya da hemen başşlar tayin isterim.ama aile hekimimiz kesinlikle rapor vermem dedi..bu yüzden soruşşturma yemişş -mişş...başşlama durmuna göre başşka hastaneden birinden bulcam inşşallah...

şimdi babasıyla oynuyor kahkahalar atıyor böyle olanınız varmı nedir bu bebelerin derdi şimdi kıpır kıpır ama memeyi yada biberonu verince kıyamet koparıyor
canıım bizim kıızıın da emme isteğği azaldıı ama doktor bu dönemde dikkati çabuk dağğıılıır sakin bir yrde emzir dedi bir se sııcaklıık değğişşiklikleri etkilermişş sııcaktan bunaldııysa ya da sııcak diye ince giydirdiysen ve üşşümüşşse emmezmişş....doktorumun yalancıısııyıımsempatiksalakcinni

bu arada ya kıılavyemde ya sayfada sorun var..harfler çift çııkııyor...kusura bakmayıınCADIARZU

slm arkadaşlar...bugün içimi bi huzur kapladı...bir bakıcı adyı ile görüşmem vardı...acayip pozitif elektrik aldım.çok güleryüzlü,mazbut,merhametli bi bayana benziyo...sanırım onu tutcaz.eşim de okeyledi...inşallah hislerimde yanılmam...ev işinide yaparım dedi...öznurcum ne olur ne olmaz bende mutlaka gizli kamera taktırcam eve.içim rahat etsin...

bu arada yürüyüşe başladığımdan beri ilk kez tartıya çıktım.10 günde 600 gr vermişim...:lepi:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…