2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada yürüyüşe başladığımdan beri ilk kez tartıya çıktım.10 günde 600 gr vermişim...:lepi:...

olsun yavaş giden kilo kalıcı kilodur bence veremiyorum ama gidicek busıcaklarda 13 kg gitti ilk 40 günde sonrasında da 1 kg gidiyo geliyo valla ben hiç takmıyorum kilolarımı emzirmemiz önemli çünkü emzirdikçe gidicek biliyorum
cnm bu arada eşinle konuştun mu?

amannnnnnn bakmasınlar ya onların korkularıyla ugrasamayacagım.bugun buyuk gorumcemın kızının sozu vardı orada esımın enıstesı sordu ıse donecekmısınız dıye kocamda yanimdaydi henuz karar vermedik dedim.ben ise donecegim ve Allahin izniyle bakici ogluma misler gibi bakacak.

abdurrahman bey mi? ona kalsa yarmagul gibi oluruz. :))

sukur insallah merhametli helal sut emmistir.cok sevindim senin adina.ben gizli kamera degil ayan beyan sistem dosetecegim eve ve gelenede soyleyecegim.kusura bakmasin.

avrupa yakası yabancısıyım bir tek Beşiktaşı bilirim birde Eminönü nişan düğün alışverişlerini hep oralardan yapmıştık....Yıldız parkını bilirim ....Cevahir alışverişi nerde onu bile bilmiyorum Anadolu yakasından sanırım Hijyenim seninle ben varım bir yerde buluşup öyle gideriz olmazsa...Ne dersin? Burcu 'ya da haber verelim ...Nehir sanırım Antalya da daha Hanife 'ye de haber verelim....

HASRET ;Fetih Paşa korusu eşimle ilk tanıştığımız yer orada Bruch 'a gitmiştik yine arkadaşlarla ve arkadaşımınla beraber gelmişti...Orası yemek yeme yeride var ama haftasonu indirimi oluyor haftaiçi nasıldır bilemem ve tepelik bir yer sonra düzlüğe geçiliyor manzaraları da süperrrrrr.....

Cevahir farketmez dediğim gibi avrupa yakası alışveriş merkezlerinin yabancısıyım Hijyenle beraber gelirim ...Temmuz 2 -17 sinde yokuz biz...ben süt iznimi ve yıllık iznimi de alıcam şuan 2 aylık ücretsiz izin kullanıyorum Temmuz 13 ten sonra süt iznimi sonrada yıllık iznimi alıcam ramazanın ortasında işe dönüş olucak sanırım Temmuzun son haftasında görümcem doğum yapacak kayınvalide bakıcak bebeğine ben kızımı ablama ve manevi ablam var bide onlar bakacaklar zaten anne sütü+mama alıyor zor olmayacak benim için.....

Bugün saçımı kestirmeye gittim ve kızımı onlara emanet ettim banyo sonrasında kızım 2 den 5,30-6.00 kadar uyuyor ben geldiğimde yeni uyanmıştı uyku düzenimiz hiç şaşmadı inşallah böyle devam eder ......

HASRET mama içinde tavsiyem ketil yada çaydanlıkla kaynat ve termoslu kaba koy ve 6 saat sana dinlenmiş su olarak tutuyor mama fazla verme ölçüsünü az ver ki seni fazla emsin ben günde en fazla 3 kere 75 ml veriyorum ve en çok beni emmesini sağlıyorum ki öyle bazen önce mama sonra sütte veriyorum ve beni daha fazla emiyor ölçüsünü az verdiğimden ve öylelikle öğlen uykusunu çok rahat uyumuş oluyor.....

bol su içiyorum ve 6 kg fazlam var dikiş yerlerim ve bazen hassasiyetliğim hala devam ediyor kendimizi toparlamamız özellikle sezeryan 1-2 yıl arasıymış kızlar o yüzden neden kg veremiyorum diye düşünmeyin bol bol su için ben ılık içiyorum soğuk içmiyorum....

Kızıma emziği alıştıramadım neler denemişsem de 5 dk tutuyor sonra atıyor bazılar en iyisi almasın diyor bende öylle düşünüyorum almaması taraftarıyım ki zorlukta çıkarmıyor kızım elini ağzına götürüyor azcık emiyor sonra bırakıyor baş parmak yada diğer parmağı emerse kötüymüş kızlar çene kemiklerinde erime ve dişleri düznsiz ve zamansız çıkarmış parmak emerse....

Kızım sadece kaka yapmakta zorlanıyor 2 gün olmadan fitil yardımıyla yaptırıyorum maalesef ...miğdeleri ve bağırsak yapısı çok küçük yeğenimde böyleydi ama 6 aydan sonra düzene giriyor kaka yapması....

Bugün çok yorulmama rağmen sizlere yazayım istedim ...İyi haftasonları veGünaydın sizlereeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar gnaydın..ben istanbul buluşmasına katılamayacağım ama size tavsiyen var..anadolu yakasından meydan alışveriş merkezi,avrupadada kanyona,kapalı olması açısından...hafta içi meydan çok sakin oluyor..açık ve kapalı alanı var..........

canım bebişine çok fitil verme alışkanlık yapar,onun yerine kuru kayısıyı kaynatıp içir..birde kendinde çok tüket kayısıyı,,annesütü veriyorsunya onada geçer ordan...birde fitilden başka bişey yazmadeımı dr niz..aynı sorun emirhanda vardı...duphalac verdi dr miz 1.5 aydır kullanıyoruz..ve bir haftadır vermiyorum..emirhan kendi kendine düzene girmeye başladı...

kızlar napıyonuz ben grip olmuşum ya...dün çok sarhoş gibiydim...ayakta kalaçak halim yoktu...her fırsat bulduğumda yattım..

gerçi iki çoçukla çokta yatılmıyor....

bende büyük oğlanla hiç anlaşaıyorum..çok huysuz oldu bu sene..dediğim en ufak şeyi bile yapmıyor..çok dik davranıyor..cevap veriyor bana...birde öyle lafları varki koyuyor insana..çok inatçı davranıyor...hep kendi istedikleri olsun istiyor..dün hasta halimle çıldırttı beni...3-4 tane yedi yine kapamıyor o çenesini...sürekli ir tartışma halindeyiz onunla...kırıyor kızdırıyor şeytan tarafını gösteriyor sonrada ben küsünce gelip en melek tavrını takınıyor.bende bunu hiç sevmem yap et ondan sonrada gönül almak için melek olmaya çalış....aynı davranışı koçamda yapar...aynı babasına çekmiş huyuda,

yok yaa en iyisi kapalı mekan... akmerkez nasıl ulaşım açısından?
cewahirde olabilir okey.. ben iyice karıştımsempatiksalakcinni kızım uyandı

Bu durumda sanırım cevahir geçerli çoğunluğu sağlamış bulunuyorkaydirigubbakcemile5

cevahir tamamsa buluşma zamanı hakkında konuşalım bana göre haftaiçi hafta sonu farketmez...

canım benim oğlum bazen 1 saatte bir bazen 4 saatte bir emiyor havalar ısındı bebeleri bırakın istedikleri zaman emsinler bunaltmayın

ebrucum seni çok iyi anlıyorum benim büyük oğlanda ömürden sonra çok yaramazlaştı normalde sakin bir yapımız vardı şimdi sözümü hiç dinlemiyor inanırmısın ömür o kadar yormuyo beni bişeyi yapma dediğim halde aksini yapıyor çok fazlada kırmak istemiyorum psikolojisi açısından ama bu ikinci bebekler yavrularımızın huyunuda değiştirdi çok zor allah yardımcımız olsun...

kıskançlıklarını böyle dışatı vuruyorlar..benim oğlan zaten huysuz bir çoçuktu daha geçimsiz oldu...alttan aldıkça dahada üstüme geliyor...ben dayanamadım artık dün...ne dersem ya duymamazlıktan geliyor yada aksini yapıyor...1 senedir bana bu şekilde deavranıypr..belkide kıskançlık değil benimkinin davranışları,şımarıklık...

aynen bizimki de öyle valla...bizimki kardeşten sonra değişti.beni delirtmek için herşeyi yapıyo.konuşuyorum oğlum neden böyle davranıyosun diyorum 'ne diyceğimi bilmiyorum'diyo...o da haklı tabi tek ilgi ona aitti,şimdi bi ortakçı geldi ama bizler için sabretmek te çok zor...şu okul dönemi başlasaydı..anaokuluna başlıycak

kayınvaldeden cekinmekte noluyo allahın seven..

mama kabı nasıl oluyor yaa..
micro dalgaya karşıyııııııımmlmaz:
ne sürede ısıtyor we derecesini nbebek içebileceği sewiyede mi ısıtıyor bilgi werirmisin onlardan bnde düşünüyoum almayı..
kızlar bu arada dr bana abartmamak kaydıyla bira içebilirsin dedi haberiniz ola :):):)
ewet biranın süt yapıcı özelliği de warmış ama alkollü olduğundan fazlası önerilmiyor doğrua.s

ebru neden gelmiyorsun önce ki buluşmayada gelmeyeceğim demiştin neden?

selamlara.s.

Çok sevindim senin adına cnm, inş. çok iyi olur

hah şöyle olumlu düşün iyi olsun tatlım

E niye gelmiyorsun Ebru?

çok geçmiş olsun cnm. bazen öyle aksilikleri tutuyor malesef, insanı çileden çıkarıyorlar.

haftaiçi olması sanırım daha uygun kalabalık olmaması açısından

toplaşın gelin de burda buluşak ne güzel olur. benim koca da yok evde picama partisi yaparık hı olmaz mı? aklinialirimsmile

o kadar bebişe evini açmak istediğinden emin misinsempatiksalakcinni

ben de şimdi kara kara koskoca yaz tatilinde nasıl başedicem diye düşünüyorumboshayallersmile

aslında bizde diğer annişler gibi ew toplaşması yapsak ya bebişleri yatırırız yanyana oynaşırlar bi güzel:)))

arkadaşlar bebişleri hala yan yatırıyor musunuz?????
ben yan yatırsam yagmur u iki dk içinde yüzüstü buluorum bu yuzden asla..sırt üstü yatrrırım..

yaw biberonu ısıtmıorum soguk suyun üzerine ketılda kaynamış sıcakj suyu döküp mama suyunu ılıtıorum

hihoyyyyyyytt..bu arada benim ayarlar kendini bulmuşşdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…