- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.321
aynen bizimki de öyle valla...bizimki kardeşten sonra değişti.beni delirtmek için herşeyi yapıyo.konuşuyorum oğlum neden böyle davranıyosun diyorum 'ne diyceğimi bilmiyorum'diyo...o da haklı tabi tek ilgi ona aitti,şimdi bi ortakçı geldi ama bizler için sabretmek te çok zor...şu okul dönemi başlasaydı..anaokuluna başlıycak
mama kabı nasıl oluyor yaa..
micro dalgaya karşıyııııııımmlmaz:
ne sürede ısıtyor we derecesini nbebek içebileceği sewiyede mi ısıtıyor bilgi werirmisin onlardan bnde düşünüyoum almayı..
ewet biranın süt yapıcı özelliği de warmış ama alkollü olduğundan fazlası önerilmiyor doğrua.s
ebru neden gelmiyorsun önce ki buluşmayada gelmeyeceğim demiştin neden?
bizmde okullar kapanıyor ya,içimi ir endişe sardı..evde sürekli beraber olaçağız..nasıl olaçak diye?inşallah allah bana sabrını verir...benimkinede bişey dediğim zaman sen bana karışamazsın,istediğimi yaparım..benim çoçukluk haklafrım var...babam evde hiç bir şey yapmıyor bende yapmam diyor.sen bana bakmak zorundasın,benim istediklerimi yapmak zorundasın çünkü sen annesin diyor,babama söylerim sizde kavga edersiniz diyor..beni aklınca tehdit ediyor....kaç. defa konuştum yok anlamıyor...seneye 1. sınıfa başlayacak.çokta küçük değil...
aslında bizde diğer annişler gibi ew toplaşması yapsak ya bebişleri yatırırız yanyana oynaşırlar bi güzel:)))
Off çok fena bişeymiş bu ErayakannehirBabasındasn çok yüz buluyorsa ondan böyle davranıyodur. Merak etme biraz daha büyüsün düzelir inşallah. benimki kolay kolay bana ters cevap vermez ama dediklerimi de pek dinleme malesef. daha laf ağzımdayken gözümün içine baka baka yapar yapacağını
sorma burnumdan getiriyor benim...dün yatılı okula bile vermeyi düşündüm...inşallah düzelir yoksa başıma çok iş açar bu benim böyle..babası hiç kızmaz hatta babasının yanında ben ona kızırsam eşimle kavga ederiz...oda bundan yüz buluyor işte...dün 3-4 poposuna yedi terliği hem yiyor hem hala bana konuşuyor,iyice sinir etti beni...öfkemi ondan çıkarmayayım diye odasına kapattım onu bir süre gözüme gözükmesin diye,müziğide açtım duymamak için çünkü içerde hala konuşuyor...büyüdükçe beter olmatya başladı...3-4 yaşlarındayken daha iyidi en azından laf dinliyordu...
Allah kolaylık versin Ebrucum. şimdi bi de ikilendiler işimiz daha da zorlaştı. benimki çok huysuz yine, ayağımda da durmuyor. biraz gezdireyim şunu. öptüm bayanlar
ben yan yatırsam yagmur u iki dk içinde yüzüstü buluorum bu yuzden asla..sırt üstü yatrrırım..
yaw biberonu ısıtmıorum soguk suyun üzerine ketılda kaynamış sıcakj suyu döküp mama suyunu ılıtıorum
hihoyyyyyyytt..bu arada benim ayarlar kendini bulmuşşdelikafadulden
ne zor işmiş buı mama işi yaaa off anne sütünn canını seveeyim.. bende derin we ufak bir tawam war mama için aldım onu orda hazırda kaynamış dinlmiş suyu 30 saniye kadar ocakta ısıtıp biberona ölçüp alıyorum..benim oğlanın bu hafta içi okulda isleri gösterisi falanı filanı işte...haftayada ablam geliyor,4 gün kalaçak..artı benim oğlan karne alaçak o hafta sonrada erdeğe gideceğim 1 ay falan yokum
birde hasretciğim ben bi termos aldım..mama suyunu kaynatıyorum çaydanlığın altında..10 dakika kaynatıyorum amam..o suyun bir kısmını cam bir kavanoza soğutmaya koyuyorum bşr kısmınıda termosa..mama yapacağım zaman..biraz termostan biraz kovanozdan su koyup ılık yapıyorum sonra mamayı katıp veriyorum...pratik oluyor....yada tamamenm sıcak suyla hatırlayıp biberonu çesmenin altında ılıtabilirsin...
akannehiro kadar bebeği aynı evin içinde düşünemiyorum:bbo:anca bahçeli bi ede olabilir o dediğin
SİTE YÖNETİMİNE TESEKKÜRLERİMİ ARZ EDERİM..
ne zor işmiş buı mama işi yaaa off anne sütünn canını seveeyim.. bende derin we ufak bir tawam war mama için aldım onu orda hazırda kaynamış dinlmiş suyu 30 saniye kadar ocakta ısıtıp biberona ölçüp alıyorum..
dün gece 12 de kızımı 1 dakika kadar emzirdim attı memeyi koydum yatağına biraz süt sağayım dedim sağdım diğer göğüsü we kalanı 140ml çıktı kocam dediki wer dedi ben içiricem.. içmez dedim yeni emdi 12 dakika.. geri geldiğinde biberonda 50ml kalmıştı yahni ceriş üstüne 80daha içmiş oldu nasıl iş anlamadım yaaa.. doymadıysa neden memeyi bıraktı daha süt wardıCADIARZU
bahçeyi napcaz kızzz çıkıp oynicaklar sankikaydirigubbakcemile3 hem baK GÖR BU KADAR MİLLET ESİP GÜRLÜYO gelen 7,8 kişi anca olur...
sogumuş suyu bidaha ısıtacagına 2 dk ketilda kaynat biberon soguk suyunüstüne dök işte..bu arada orda olsaydım yuzde yuz gelicek kişilerin başındaydımmmmm bensengözlerimebaksanabne zor işmiş buı mama işi yaaa off anne sütünn canını seveeyim.. bende derin we ufak bir tawam war mama için aldım onu orda hazırda kaynamış dinlmiş suyu 30 saniye kadar ocakta ısıtıp biberona ölçüp alıyorum..
dün gece 12 de kızımı 1 dakika kadar emzirdim attı memeyi koydum yatağına biraz süt sağayım dedim sağdım diğer göğüsü we kalanı 140ml çıktı kocam dediki wer dedi ben içiricem.. içmez dedim yeni emdi 12 dakika.. geri geldiğinde biberonda 50ml kalmıştı yahni ceriş üstüne 80daha içmiş oldu nasıl iş anlamadım yaaa.. doymadıysa neden memeyi bıraktı daha süt wardıCADIARZU
bahçeyi napcaz kızzz çıkıp oynicaklar sankikaydirigubbakcemile3 hem baK GÖR BU KADAR MİLLET ESİP GÜRLÜYO gelen 7,8 kişi anca olur...
o site yönetimine sölesene şu topici misafirlere kapalı yapsınlar...
süper bir fikir aslında:))))aslında bizde diğer annişler gibi ew toplaşması yapsak ya bebişleri yatırırız yanyana oynaşırlar bi güzel:)))
ben Tuzla da oturuyorum sana da yakınım :))) pijamalarla geliriz sana.))))toplaşın gelin de burda buluşak ne güzel olur. benim koca da yok evde picama partisi yaparık hı olmaz mı? aklinialirimsmile
pancubenim çift katlı otobüler var pendik şişli cevahirin önünden geçiyor
birlikte de gidebiliriz olumunekankayizsmile
canım bebişine çok fitil verme alışkanlık yapar,onun yerine kuru kayısıyı kaynatıp içir..birde kendinde çok tüket kayısıyı,,annesütü veriyorsunya onada geçer ordan...birde fitilden başka bişey yazmadeımı dr niz..aynı sorun emirhanda vardı...aduphalc verdi dr miz 1.5 aydır kullanıyoruz..ve bir haftadır vermiyorum..emirhan kendi kendine düzene girmeye başladı...
kızlar napıyonuz ben grip olmuşum ya...dün çok sarhoş gibiydim...ayakta kalaçak halim yoktu...her fırsat bulduğumda yattım..
gerçi iki çoçukla çokta yatılmıyor....
bende büyük oğlanla hiç anlaşaıyorum..çok huysuz oldu bu sene..dediğim en ufak şeyi bile yapmıyor..çok dik davranıyor..cevap veriyor bana...birde öyle lafları varki koyuyor insana..çok inatçı davranıyor...hep kendi istedikleri olsun istiyor..dün hasta halimle çıldırttı beni...3-4 tane yedi yine kapamıyor o çenesini...sürekli ir tartışma halindeyiz onunla...kırıyor kızdırıyor şeytan tarafını gösteriyor sonrada ben küsünce gelip en melek tavrını takınıyor.bende bunu hiç sevmem yap et ondan sonrada gönül almak için melek olmaya çalış....aynı davranışı koçamda yapar...aynı babasına çekmiş huyuda,
süper bir fikir aslında:))))
ben Tuzla da oturuyorum sana da yakınım :))) pijamalarla geliriz sana.))))
Uyar bana sende Maltepedesin bindikten sonra haber veririm sende ona binersin >:))
CanımSalı günü doktora kontrole gidicez fitil değilde aduphalc yazdırcam bende ablamda söyledi onda vardı 1-2 kaşık çıktı bitmişti iyi gelmişti o kayısı suyu benim miğdemi mahvetti benim miğde biliyorsun çok kötüydü hamilelik öncesi ve sonrası konsatreleri bile içemiyorum sadece yiyorum....
çok geçmiş olsun sana ama İstanbul buluşması olursa gelmeye çalış...
benim yeğenim ayşenura kardeşi olunca çok huysuz oldu bütün ilgi onda olsun istiyor şimdi benimde bebeğim olunca onunla oyun oynadığımız zamanları özlemiş bana öyle diyor şimdi den fıstığım ilgilenmekiçin ablama veriyorum Hilal'i 5-10 dk sonra başka oyuın oynayalım diyor bende Hilal uyusun oynarız diyorum küsüyor ablamda oğlu uyudktan sonra onunla vakit geçiriyor zor anlayacağın
HASRET ; SANA BİR TAVSİYEM CEREN uyumaya yakın al yanına yatırarak emzir uyumaya yakın benim Hilal çok fazla emiyor ve uyandıktan sonrada altını değiştridikten sonrada meme veriyorum ve yine emiyor 15 dk sırf meme de gece bazen 3-4 gibi kalkıyor ozaman yanıma alıyorum ve emziriyorum hava sıcak diye zaten eşimle ayrı yatıyoruz hemde Hilal içinde bu dönemler anne ve bebek yalnız kalmalı ki emsin yatakta eşim rahatsız ederim korkusuyla ayrı yatıyoruz:)))
sogumuş suyu bidaha ısıtacagına 2 dk ketilda kaynat biberon soguk suyunüstüne dök işte..bu arada orda olsaydım yuzde yuz gelicek kişilerin başındaydımmmmm bensengözlerimebaksanab
bunuda en kısa zamanda ileticem bende rahatsıım bu konuda..:enbuyukkk:
bunları bir çocuk mu söylüyor hemde sana yani, annesineakannehirbizmde okullar kapanıyor ya,içimi ir endişe sardı..evde sürekli beraber olaçağız..nasıl olaçak diye?inşallah allah bana sabrını verir...benimkinede bişey dediğim zaman sen bana karışamazsın,istediğimi yaparım..benim çoçukluk haklafrım var...babam evde hiç bir şey yapmıyor bende yapmam diyor.sen bana bakmak zorundasın,benim istediklerimi yapmak zorundasın çünkü sen annesin diyor,babama söylerim sizde kavga edersiniz diyor..beni aklınca tehdit ediyor....kaç. defa konuştum yok anlamıyor...seneye 1. sınıfa başlayacak.çokta küçük değil...
akannehiro kadar bebeği aynı evin içinde düşünemiyorum:bbo:anca bahçeli bi ede olabilir o dediğin
bunları bir çocuk mu söylüyor hemde sana yani, annesineakannehir
benim evim bahçeli hemde kocaman bana gelin size börekler açarım olma mı???olumunekankayizsmile
evet aynen öyle canım....bazen çok kırıcı oluyor bana karşı,,,çok bilmiş bişey zaten..çenesi çok kuvvetlidir...
ben günde 3 çay kaşığı zeytinyağıda veriyordum oda iyi geliyor..bebek kakasını yapamayınca çok zor ya...yavruçaklar çok huysuzlanıyor...birde ben bazen 2 gün üstüste yapamadığı zaman ilaça rağmen şırıngaya zeytinyağı çekiyordum az bişey alttan şıkıyordum onu...yarım saat içinde yaptırıyor...birde badem yağı dediler bana..bir çay kaşığı içirdikten sonra çabuçak yaptırıyormuş ama ben denemedim duphalac işimizi görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?