- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.801
ewet ikidelikadın googgle dan arttrdım cıktı..bahsetsene biraz ..amac?yazıyorum ama hata verıyor
ikidelikadin googleda dırekt cıkar zaten olmuyor cunku hata verıyor sureklı(
ben de alsam mı diyordum ama...almayayım bari:)
zaten annem görse iyi dalga geçer kitapla çocuk mu büyütülür diyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
off ya yine uyandı ya niye uyumuyo bu çocuk anlamıyorum en küçük seste uyanıyo dışarıda onca seste mışıl mışıl uyuyan çocuk evde rüzgar esse uyanıyo üstelik tlevizyonun sesiyle uytuyorum sese alışsın diye ama yok uyudukdan sonra en ufak sese uyanıyo
kzlar bu yürüyüş işe yarıyo galiba...bugün 1 kilo vermiş görünüyorum tartıda.12 gündür de yürüyorumm kaydirigubbakcemile2
yer imlerine ekledim ilk fırsatta okurum...blog hastasıyım...benim de var:)eski postlarımın hepsini silip kızıma adadım artık yeni yeni yazıyorum ben de bir şeyler:)yazıyorum ama hata verıyor
ikidelikadin googleda dırekt cıkar zaten olmuyor cunku hata verıyor sureklı(
valla ben şuna inanıyorum.her çocuk karakteriyle doğuyor...genetik alıyo zaten büyük bir kısmını...geriye sana sadece biraz şeklillendirmek kalıyoo...temel kuralları öğretiyosun falan...oğlumda bu kitaplara bağlı kalıp boşuna yıprattım kendimi...
benimkide öyle valla. şaka gibi ama esneme sesine bile uyanıyooboshayallersmile
tebrikler cnm, işe yaramaz olur mu yaa. zaten otura otua alıyoruz kiloları:1no2:
hımm..bayağı erken olmuş o zman onun doğumu...hala zümre toplantısı yapacak kadar kalabalığız:lepi::lepi:sen nerden mezunsun?
damardan gidiyosunuz bugün..:sm_confused:
gelsin anam gelsin hüzün lazım bana..[/B]bunuda bu geceki repertuvarıma alayım
ee cagırıyom gelmionuz da naapim..
:teselli::teselli:sengözlerimebaksanab:sinifsinif:
ewet ikidelikadın googgle dan arttrdım cıktı..bahsetsene biraz ..amac?
yer imlerine ekledim ilk fırsatta okurum...blog hastasıyım...benim de var:)eski postlarımın hepsini silip kızıma adadım artık yeni yeni yazıyorum ben de bir şeyler:)
ooo süper bir blog yazarı daha seninkinin linki ne? bende bakarım seninkine...
güzeellll..biraz inceliiceem..bu arada gecmiş olsun baban için...neden daha önce katılamadın aramıza??aynı zamanda mart annesisin herhalde..Amaç vakit geçirmek, bildiğimiz şeyleri anlatmak, gezdiğimiz yediğimiz içtiğimiz tavsiyelerimiz, tavsiye etmediklerimiz, aldıklarımız, kampanyalar vs. hayatın içinden herşey var...
iki deliyiz biz aynı departmanda çalışan benim yıllar öncesinden birde bademkrakerim vardı sonra yazmadım bıraktım geçen sene buna başladık ben babamın hastalanmasından sonra ciddi ara verdim sonrada bir daha yazamadım doğru dürüst şu anda evde resmen vaktim olmuyor en kısa sürede tekrar yazmaya dönücem ama....
kızlar burclarınızı alayımmmm hanginiz ne burcu??
yer imlerine ekledim ilk fırsatta okurum...blog hastasıyım...benim de var:)eski postlarımın hepsini silip kızıma adadım artık yeni yeni yazıyorum ben de bir şeyler:)
haklısın...yeterki ihtiyaçları bekletmeden karşılansın....gerisi onların keyfine kalmış..yardılış çok önemli :)
evet valla öyle..okullar açılmadan kalan 2 kiloyuda verirsem süpper....
kızlar burclarınızı alayımmmm hanginiz ne burcu??
Mail grubu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar???
Hem tanımadığınız kimse üye olamaz hemde tüm yazışmaları mailden takip edebiliriz...
Forum çok zor gerçekten yaaa... Linki yazamıyorum, resim yollayamıyorum falan filan...
napçan kız burlarımızı ben balık buruyum yükselenimde terazi
benim bağlantımd problem var bugün sürekli düşüyorum...birde sayfaları bulmıyorum..öff yağmurdan herhalde
napçan kız burlarımızı ben balık buruyum yükselenimde terazi
kaydirigubbakcemile5aynı zamanda burçtaşmışız da
evet sanırım yağmurdan, benimki de problemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?