2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kzlar bu yürüyüş işe yarıyo galiba...bugün 1 kilo vermiş görünüyorum tartıda.12 gündür de yürüyorumm kaydirigubbakcemile2

ben de alsam mı diyordum ama...almayayım bari:)
zaten annem görse iyi dalga geçer kitapla çocuk mu büyütülür diyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla ben şuna inanıyorum.her çocuk karakteriyle doğuyor...genetik alıyo zaten büyük bir kısmını...geriye sana sadece biraz şeklillendirmek kalıyoo...temel kuralları öğretiyosun falan...oğlumda bu kitaplara bağlı kalıp boşuna yıprattım kendimi...

benimkide öyle valla. şaka gibi ama esneme sesine bile uyanıyooboshayallersmile

kzlar bu yürüyüş işe yarıyo galiba...bugün 1 kilo vermiş görünüyorum tartıda.12 gündür de yürüyorumm kaydirigubbakcemile2

tebrikler cnm, işe yaramaz olur mu yaa. zaten otura otua alıyoruz kiloları:1no2:

yazıyorum ama hata verıyor

ikidelikadin googleda dırekt cıkar zaten olmuyor cunku hata verıyor sureklı(
yer imlerine ekledim ilk fırsatta okurum...blog hastasıyım...benim de var:)eski postlarımın hepsini silip kızıma adadım artık yeni yeni yazıyorum ben de bir şeyler:)

haklısın...yeterki ihtiyaçları bekletmeden karşılansın....gerisi onların keyfine kalmış..yardılış çok önemli :)

benimkide öyle valla. şaka gibi ama esneme sesine bile uyanıyooboshayallersmile

tebrikler cnm, işe yaramaz olur mu yaa. zaten otura otua alıyoruz kiloları:1no2:

evet valla öyle..okullar açılmadan kalan 2 kiloyuda verirsem süpper....

hımm..bayağı erken olmuş o zman onun doğumu...hala zümre toplantısı yapacak kadar kalabalığız:lepi::lepi:sen nerden mezunsun?

damardan gidiyosunuz bugün..:sm_confused:

tam depresifim ben bugün...
gelsin anam gelsin hüzün lazım bana..[/B]bunuda bu geceki repertuvarıma alayım

ee cagırıyom gelmionuz da naapim..

olumunekankayizsmile

sengözlerimebaksanab:sinifsinif:
:teselli::teselli:

ewet ikidelikadın googgle dan arttrdım cıktı..bahsetsene biraz ..amac?

Amaç vakit geçirmek, bildiğimiz şeyleri anlatmak, gezdiğimiz yediğimiz içtiğimiz tavsiyelerimiz, tavsiye etmediklerimiz, aldıklarımız, kampanyalar vs. hayatın içinden herşey var...

iki deliyiz biz aynı departmanda çalışan benim yıllar öncesinden birde bademkrakerim vardı sonra yazmadım bıraktım geçen sene buna başladık ben babamın hastalanmasından sonra ciddi ara verdim sonrada bir daha yazamadım doğru dürüst şu anda evde resmen vaktim olmuyor en kısa sürede tekrar yazmaya dönücem ama....

Mail grubu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar???
Hem tanımadığınız kimse üye olamaz hemde tüm yazışmaları mailden takip edebiliriz...
Forum çok zor gerçekten yaaa... Linki yazamıyorum, resim yollayamıyorum falan filan...

güzeellll..biraz inceliiceem..bu arada gecmiş olsun baban için...neden daha önce katılamadın aramıza??aynı zamanda mart annesisin herhalde..

aa hiç bahsetmemiştin. bloğun adını verirsen bakarızyerimseniben

evet valla öyle..okullar açılmadan kalan 2 kiloyuda verirsem süpper....

oh ne güzel sadece 2 kilocuk kalmış, merak etme koskoca yaz dönemi var daha fazlasını bile verirsin. yaa olcay söylemek rahatsız etmeyecekse boyun ve kilon kaç?

kızlar burclarınızı alayımmmm hanginiz ne burcu??

ben balııkkzemuszemus oğluşum da doğumgünümde doğu zaten. o benim hediyemopuyorumnanaktan

neden zor olduğunu düşünüyorsun ki canım. bana gayet keyifli geliyor burası, resim de yollanıo

napçan kız burlarımızı ben balık buruyum yükselenimde terazi

Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu
yaradilisina özel duygusalligini anlayabilecek
kapasitesde degiller Sen herkesin imrendigi
Muhtesem ve ince fikirli bir insansin. Ama nerdeee, bu
ayrimi yapacak kafa bazilarinda. Ben senin o yanagina
dusen göz yasini seviyorum, o huzun dolu bakisini
seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yuregini
seviyorum. Seni Anlamayanlar kiymetini bilmeyenler
Kiymetsiz olur bogum bogum bogula insallah.Sen ferah tut
kendini

siteden..bide bunların komikler var ama resmen hakaret etmişler..yayınlayımmıı?????kendiminki dahil??sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…