- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.781
hmm anladım ama şehevi bile olsa nedeeeennn!!!!!!ah erkekler ah!!!!senin mutlu olman demek yavrularının mutlu olması demek..sen mutsuzsn onları kim mutlu edicek ve inan şimdidnin cocukları üniversite okuyup geliyolar sanki düntyaya..herseyin bilincindeler..
slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))) muhabbetlerden uzak kalıyorum cocuk ve ev cok zor yürüyomus yaaaaaaaaaaaaa calısırken dinleniyormusum simdi zorlanıyprum ev kadınlıgı bana göre deil arkadaslar rahat rahat internete bile giremiyorum artık((
bu arada bugece eşim yoldfa gene..ve bugece içeceeem kimse beni tutamazz..kuzenle takılacaz..ihtiyacım var bu ara..gamsız hayat herkese başka sorar geçmiş hesaplarını..hadi gelin aşklar hadi bize gidelim şişeleri dizelim içelim içelim ölümüne içelim karakola düşelim canlar..
Selam :asigim::asigim::asigim:
Gecmısı okudum ama helak oldum ne cok bırıkmıs bır cok seyi cewaplamak ıcın aklımda tutım dedım ama yazarken unuttum
Kızımın kardeşi bugun dogdu sonunda yazmıstım kalp atısları hızlandı dıye falan o gun duzeldıgı ıcın dogum olmadı yiğenimin bnm gıbı sancısı olmadı dun hastaneye yatırdılar 1 gun gozetım altında kaldı sancı olmayınca sezeryana almıslar hamd olsun saglıklı bı mınıgımız oldu
Bu arada Kıymet benım kızımda hıc bırseyı yokken huzursuzlanıyor o zaman sakın stres yapma sen stres yaptıkca ıyıce huysuz olur sakın bı ortamda onuda sakınlestırmeye calıs eger sen stres yaptıysan bebegı bırak dus al balkona cık stresını at oyle bebegı kucagına al sarkılar soyle bıde arkadaslar bebeklerınızı bol bol okuyun anne babann bebege daha cok nazarı degermıs
Dun esım ısten geldı ayy kızım ne uslu hıc sesı cıkmıyo dedı sen mısın dıyen daha durmuyor 2 saat hıc durmadan agladı ne yaptıysam durmadı sonra kaynanam geldı okudu ettı bebek anında uyudu
aaa evet yaa...i beg your pardon:)sayın hocam:)
eskiden ezgi diye bir arkadaş daha vardı...onu mu kastediyor acaba diye düşündüm ne zamandır girmiyor da...
Dün bizim kız araklıksız ağlarken ben de bir an önce okula başlasam biraz dinlenirim heralde dedim valla içimden..slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))) muhabbetlerden uzak kalıyorum cocuk ve ev cok zor yürüyomus yaaaaaaaaaaaaa calısırken dinleniyormusum simdi zorlanıyprum ev kadınlıgı bana göre deil arkadaslar rahat rahat internete bile giremiyorum artık((
Saol canım.. Ne olduğunu anlayamamak beni çok üzüyo.. Ama dediğin gibi bazen sebepsiz yere de huysuzlanabiliyolarmış..slm kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum oğlum gece saat başı uyandı her seferindede mama istedi bazen verdim bazen uyuttum sabah 6 da uyandı ara ara 30dk uyuyor tekrar uyanıyor gece uykusu iyidir normalde bir en fazla 2 kez uyanır ama bugün hep uyandı bende bittim tabii
şimdi yatırdım yeniden önce biraz mızmızlandı şimdi daldı yeniden geçmişi biraz okumaya çalıştım ama her an uyanır korkusuna yarıda bıraktım
kıymetcim pelin huysuzlaşmış inşallah çabuk düzelir normale döner bu ara benimkide öyle ne kucak istiyor ne yatmak ne oyun hiç birşey kesmiyor bizimkinide bi anı bi anını tutmuyor hayırlısı
istanbul buluşmasına bende gelicem nasipse inşallah havalar düzelir biran önce
İkinci bebeği olan anneler tecrübeli tabi Silver, Selkie, Mrl ; söyleseydiniz bi sürü para vermezdim o kitaba..
selam..web site adresini yazabilirsin direkMerhaba hanımlar, Nasılsınız?
Ben geçen hafta aranıza bir gün katılıp sonra ortadan kayboldum ama kusura bakmayın... Eminim farklı şeyler düşünmüşsünüzdür beni tanımadığınız için ama emin olun ben gerçeğim :)
Benim işlerim , hayatım biraz fazlaca yoğun geçiyor o yüzden çok fazla vakit ayıramıyorum birde forum olunca eski yazılara, konulara bakmak çok büyük sıkıntı... Ben alışmışım mail gruplarına oyle oldu mu eskiyi çok rahat takip edebiliyorum....
GErçek olduğuma inanmayan arkadaşlar benim bir web sitem var gerçi doğumdan beri çok birşey yazamıyorum ama orada da tüm bilgilerim var...
ama link ekleyemiyorum izin vermiyor sebebını bılen varmı acaba?
Kızımı uyutup devamına geliyorum...
Sevgiler,
Pınar
İkinci bebeği olan anneler tecrübeli tabi Silver, Selkie, Mrl ; söyleseydiniz bi sürü para vermezdim o kitaba..
Ezgi Ocak'ta doğum yapmış canım..
Ocak anneleri topiğinde sanırım..
Dailymotion - Aslı Güngör Ben de Dahil Mp3 İndir 2010 Sİngle - Müzik Kanalı
taktım ben bu gün bu şarkıya..size gelsin arkadaşlar..biraz hüzünlü ama olsun...
gelsin anam gelsin hüzün lazım bana..[/B]bunuda bu geceki repertuvarıma alayımDailymotion - Aslı Güngör Ben de Dahil Mp3 İndir 2010 Sİngle - Müzik Kanalı
taktım ben bu gün bu şarkıya..size gelsin arkadaşlar..biraz hüzünlü ama olsun...
oh oh sefanız olsun.bizim yerimizede eğlenin
öyle valla.bencede boşa psrs verdiniz...neyse zamanla anlıycaksınız...sizde 2 .lere daha tecrübeli olursunuz..gerçi her yeni bebek yeni bi acemilik te getiriyo
selam..web site adresini yazabilirsin direk
Dailymotion - Aslı Güngör Ben de Dahil Mp3 İndir 2010 Sİngle - Müzik Kanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?