2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bugece eşim yoldfa gene..ve bugece içeceeem kimse beni tutamazz..kuzenle takılacaz..ihtiyacım var bu ara..gamsız hayat herkese başka sorar geçmiş hesaplarını..hadi gelin aşklar hadi bize gidelim şişeleri dizelim içelim içelim ölümüne içelim karakola düşelim canlar..

ben de onu soruyorum zaten nedeeeen diye,bi yanıtı yok tek cvp zayıflık:umursamaz:

yaaaa, en zor meslek bizimkisi, ev hanımlığı:hulya:

slm kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum oğlum gece saat başı uyandı her seferindede mama istedi bazen verdim bazen uyuttum sabah 6 da uyandı ara ara 30dk uyuyor tekrar uyanıyor gece uykusu iyidir normalde bir en fazla 2 kez uyanır ama bugün hep uyandı bende bittim tabii
şimdi yatırdım yeniden önce biraz mızmızlandı şimdi daldı yeniden geçmişi biraz okumaya çalıştım ama her an uyanır korkusuna yarıda bıraktım
kıymetcim pelin huysuzlaşmış inşallah çabuk düzelir normale döner bu ara benimkide öyle ne kucak istiyor ne yatmak ne oyun hiç birşey kesmiyor bizimkinide bi anı bi anını tutmuyor hayırlısı
istanbul buluşmasına bende gelicem nasipse inşallah havalar düzelir biran önce

Merhaba hanımlar, Nasılsınız?

Ben geçen hafta aranıza bir gün katılıp sonra ortadan kayboldum ama kusura bakmayın... Eminim farklı şeyler düşünmüşsünüzdür beni tanımadığınız için ama emin olun ben gerçeğim :)

Benim işlerim , hayatım biraz fazlaca yoğun geçiyor o yüzden çok fazla vakit ayıramıyorum birde forum olunca eski yazılara, konulara bakmak çok büyük sıkıntı... Ben alışmışım mail gruplarına oyle oldu mu eskiyi çok rahat takip edebiliyorum....
GErçek olduğuma inanmayan arkadaşlar benim bir web sitem var gerçi doğumdan beri çok birşey yazamıyorum ama orada da tüm bilgilerim var...

ama link ekleyemiyorum izin vermiyor sebebını bılen varmı acaba?

Kızımı uyutup devamına geliyorum...

Sevgiler,
Pınar

oh oh sefanız olsun.bizim yerimizede eğlenin

Gözünaydın canım.. Hayırlı bebek olsun inşallah..
Doğru diyosun da sakin olmak bazen çok zor oluyo.. Hele de benim gibi panik bi insansan..
Nazar olayına da aynen katılıyorum bu arada..

Dün bizim kız araklıksız ağlarken ben de bir an önce okula başlasam biraz dinlenirim heralde dedim valla içimden..
Sürekli evde olup bebekle meşgul olmak depresyon sebebi zaten..

ıkinci bebeği olan anneler tecrübeli tabi Silver, Selkie, Mrl ; söyleseydiniz bi sürü para vermezdim o kitaba..

Saol canım.. Ne olduğunu anlayamamak beni çok üzüyo.. Ama dediğin gibi bazen sebepsiz yere de huysuzlanabiliyolarmış..

İkinci bebeği olan anneler tecrübeli tabi Silver, Selkie, Mrl ; söyleseydiniz bi sürü para vermezdim o kitaba..

öyle valla.bencede boşa psrs verdiniz...neyse zamanla anlıycaksınız...sizde 2 .lere daha tecrübeli olursunuz..gerçi her yeni bebek yeni bi acemilik te getiriyo

selam..web site adresini yazabilirsin direk

Ezgi Ocak'ta doğum yapmış canım..
Ocak anneleri topiğinde sanırım..

hımm..bayağı erken olmuş o zman onun doğumu...hala zümre toplantısı yapacak kadar kalabalığız:lepi::lepi:sen nerden mezunsun?

Dailymotion - Aslı Güngör Ben de Dahil Mp3 İndir 2010 Sİngle - Müzik Kanalı

taktım ben bu gün bu şarkıya..size gelsin arkadaşlar..biraz hüzünlü ama olsun...

damardan gidiyosunuz bugün..:sm_confused:

öyle valla.bencede boşa psrs verdiniz...neyse zamanla anlıycaksınız...sizde 2 .lere daha tecrübeli olursunuz..gerçi her yeni bebek yeni bi acemilik te getiriyo

ben de alsam mı diyordum ama...almayayım bari:)
zaten annem görse iyi dalga geçer kitapla çocuk mu büyütülür diyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

off ya yine uyandı ya niye uyumuyo bu çocuk anlamıyorum en küçük seste uyanıyo dışarıda onca seste mışıl mışıl uyuyan çocuk evde rüzgar esse uyanıyo üstelik tlevizyonun sesiyle uytuyorum sese alışsın diye ama yok uyudukdan sonra en ufak sese uyanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…