2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek büyüyünce sanki herşey daha kolay olcak gibi geliyo bana.. Aslında öyle olmuyo di mi.. Hep katmerlenerek büyüyo galiba..
Tracy Hogg'un kitabını nihayet ben de aldım.. Çocuk büyütürken en önemli şey SABIR diyo.. Gerçekten de ya sabır diyerek gezmemiz gerekiyo heralde..

kızlar doğumdan beri benim belim çok ağrıyo...ayaktayken ve yürürken sorun yok sms eğilince ve oturunca çok zor kalkıyorum belimden...niyeki aceba?

bu tarz kitaplar iyi hoşta inanın uygulamada hiç işe yaramıyo.ben oğlumda çok kitap okudum çocuk gelişimiyle ilgili...başta insan hevesle hepsini uyguluyo ama her çocuğun huyu farklı bi yerden sonra vazgeçiyosunuz..o yüzden kızımda kendi haline bıraktım....
kıymetcim inan çocuk ne kadar küçük o kadar zararsız ve kolay bakımı...büyüdükçe katmerlenerek artıyor...büyüdükçe bi önceki halini arıyacaksın..tabi allah sağlık versin canlarımız onlar....zaten öyle olmasa kimse çekemez herhalde....

daha öncede yapmışşşşştı yanlış hatırlamıosam

allah kolaylık wersin..
nee bu ikincimi yani???öylesine bişeydi demişya..digerleridemi öylesineydi..bi kere yaptımı gerisi geliyo zaten..ama aynı şeyi kadınlar yapsa türkiye de bu ors...luk oluyo afedrsnz..ve meral hala affedersem cocuklar için diyo..anlayamıorum..bidaha affetmekmiyasakkelime

hasreeett bu arada threee yi deşifremi ettin nan..sırada daha bi kac şahıs daha var ..onlarıda cözdükmü dingonun ahırı gibi gelen gecen atlayamaz..vereliniortak

yok bu günlerinin kıymetini bil...
kızlar doğumdan beri benim belim çok ağrıyo...ayaktayken ve yürürken sorun yok sms eğilince ve oturunca çok zor kalkıyorum belimden...niyeki aceba?
ya benim ilk oğlanda haöilelikte legen kemiğim kaymıştı..o böyle çok aprı yapıyordu..bu ikinide yerine oturdu sanırım..çok şkür 2.doğumda geçti,,ihmal etme dr ye bi gözük...

2.ye mi oluyor bu..ben ilk sanıyordum...2.ye affetmek çok zor...

evey aynen uygulamada hiç işe yaramıyor...

allah kolaylık wersin..

sağol çanım

kızlar selam. benim kız bir parmak emiyor anlatamam. o kadar iştahlı emiyorki.yalancı memeyi almadı.biberon almıyor.mamayı yemiyor. organik defne diyorum artık bu cadıya

Selam :asigim::asigim::asigim:

Gecmısı okudum ama helak oldum ne cok bırıkmıs bır cok seyi cewaplamak ıcın aklımda tutım dedım ama yazarken unuttum

Kızımın kardeşi bugun dogdu sonunda yazmıstım kalp atısları hızlandı dıye falan o gun duzeldıgı ıcın dogum olmadı yiğenimin bnm gıbı sancısı olmadı dun hastaneye yatırdılar 1 gun gozetım altında kaldı sancı olmayınca sezeryana almıslar hamd olsun saglıklı bı mınıgımız oldu

Bu arada Kıymet benım kızımda hıc bırseyı yokken huzursuzlanıyor o zaman sakın stres yapma sen stres yaptıkca ıyıce huysuz olur sakın bı ortamda onuda sakınlestırmeye calıs eger sen stres yaptıysan bebegı bırak dus al balkona cık stresını at oyle bebegı kucagına al sarkılar soyle bıde arkadaslar bebeklerınızı bol bol okuyun anne babann bebege daha cok nazarı degermıs

Dun esım ısten geldı ayy kızım ne uslu hıc sesı cıkmıyo dedı sen mısın dıyen daha durmuyor 2 saat hıc durmadan agladı ne yaptıysam durmadı sonra kaynanam geldı okudu ettı bebek anında uyudu

bugün sayfalar ne hızlı ilerliyor böylekafamçokkarıştı

allah kolaylık wersin..

evet büyük oğlan henüz bebeyken bi teşebbüs olmuştu ama tam gerçekleşememişti

normaldir canım doum sonrası. belini üşütmemee çalış. ceryanda falan durma

ben de katılıyorum sana bu konuda. hatta o tarz kitaplar bana be4bek kullanma kılavuzu gibi görünüyo ve çok komik geliyo. belki de ikinci çocuk olduğundandır. ben de ilkinde çok mükemmeliyetçiydim ama bunda öyle değilim. çünkü siz ne yaparsanız yapın bebek aslında kendi istediği düzeni oturtuyor

aynı kişi değil zaten cnm, o zamandan devam eden bişi değil yani. hissi değil derken aşık falan olmadığını sadece şehevi bişey yaşadığını söylemek istiyor. ne o sefer affetmiştim ne de bu defa affedebilirim. böyle bişeytin asla affı yok zaten. dayak gibi bişey olsa belki unutulabilir ama bu mümkün değil. zaten şu anda kabul etmek gibi bi niyetim de yok. ben kendi kendimi ölçücem. çocuklar için hangisi daha iyi olur diye düşünücem. sonuçta ben sürekli mutsuz ve huzursuz olacaksam elilik içinde zaten onlar da huzursuz olacaktır. kendi kendim ne kadar rehabilite edebileceğimi gözlemleyeceğim. belki mahkeme gününe kısa bi sre kala onun teklifini değerlendirip bu süreyi birlikte geçiririm onunla nasıl olacağını görmek adına. beki onu bile yapamam. yani şu an bilmiyorum. zamana bıraktım anlayacağn

kızlar selam. benim kız bir parmak emiyor anlatamam. o kadar iştahlı emiyorki.yalancı memeyi almadı.biberon almıyor.mamayı yemiyor. organik defne diyorum artık bu cadıya

benim kızım sadece ac olunca emıyor o zaman emzır yada mama wer eger tekrar emıyorsa alıskanlık etmıstır unutturmaya calıs

hmm anladım ama şehevi bile olsa nedeeeennn!!!!!!ah erkekler ah!!!!senin mutlu olman demek yavrularının mutlu olması demek..sen mutsuzsn onları kim mutlu edicek ve inan şimdidnin cocukları üniversite okuyup geliyolar sanki düntyaya..herseyin bilincindeler..

slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))) muhabbetlerden uzak kalıyorum cocuk ve ev cok zor yürüyomus yaaaaaaaaaaaaa calısırken dinleniyormusum simdi zorlanıyprum ev kadınlıgı bana göre deil arkadaslar rahat rahat internete bile giremiyorum artık ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…