- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.761
[
çanım iddi değil aslında,bu aralar öfkeme pek hakim olamiyıyorum sabah büyük oğlan çıldırttı beni...sürekli itiraz halinde bana...ben ona bağırdım eşimde bana oğluna kızıyorum diuye..ve eşimle kavga ettik...o bana sesini yükseltti çoçukların yanında bende ona...çoçuk onun yüzünden saymıyor beni..
Hanifecim sen ne öğretmeniydin?
Bebek büyüyünce sanki herşey daha kolay olcak gibi geliyo bana.. Aslında öyle olmuyo di mi.. Hep katmerlenerek büyüyo galiba..
Tracy Hogg'un kitabını nihayet ben de aldım.. Çocuk büyütürken en önemli şey SABIR diyo.. Gerçekten de ya sabır diyerek gezmemiz gerekiyo heralde..
evet canım..İngilizce.
iş yapcaktım güya çıt desem uyanıyo bu kız yaa...
nee bu ikincimi yani???öylesine bişeydi demişya..digerleridemi öylesineydi..bi kere yaptımı gerisi geliyo zaten..ama aynı şeyi kadınlar yapsa türkiye de bu ors...luk oluyo afedrsnz..ve meral hala affedersem cocuklar için diyo..anlayamıorum..bidaha affetmekmiyasakkelimedaha öncede yapmışşşşştı yanlış hatırlamıosam
allah kolaylık wersin..
3 ıngilizceci olduk desene..
Nere mezunusun?
Bebek büyüyünce sanki herşey daha kolay olcak gibi geliyo bana.. Aslında öyle olmuyo di mi.. Hep katmerlenerek büyüyo galiba..
Tracy Hogg'un kitabını nihayet ben de aldım.. Çocuk büyütürken en önemli şey SABIR diyo.. Gerçekten de ya sabır diyerek gezmemiz gerekiyo heralde..
ya benim ilk oğlanda haöilelikte legen kemiğim kaymıştı..o böyle çok aprı yapıyordu..bu ikinide yerine oturdu sanırım..çok şkür 2.doğumda geçti,,ihmal etme dr ye bi gözük...kızlar doğumdan beri benim belim çok ağrıyo...ayaktayken ve yürürken sorun yok sms eğilince ve oturunca çok zor kalkıyorum belimden...niyeki aceba?
nee bu ikincimi yani???öylesine bişeydi demişya..digerleridemi öylesineydi..bi kere yaptımı gerisi geliyo zaten..ama aynı şeyi kadınlar yapsa türkiye de bu ors...luk oluyo afedrsnz..ve meral hala affedersem cocuklar için diyo..anlayamıorum..bidaha affetmekmiyasakkelime
bu tarz kitaplar iyi hoşta inanın uygulamada hiç işe yaramıyo.ben oğlumda çok kitap okudum çocuk gelişimiyle ilgili...başta insan hevesle hepsini uyguluyo ama her çocuğun huyu farklı bi yerden sonra vazgeçiyosunuz..o yüzden kızımda kendi haline bıraktım....
kıymetcim inan çocuk ne kadar küçük o kadar zararsız ve kolay bakımı...büyüdükçe katmerlenerek artıyor...büyüdükçe bi önceki halini arıyacaksın..tabi allah sağlık versin canlarımız onlar....zaten öyle olmasa kimse çekemez herhalde....
daha öncede yapmışşşşştı yanlış hatırlamıosam
allah kolaylık wersin..
daha öncede yapmışşşşştı yanlış hatırlamıosam
allah kolaylık wersin..
kızlar doğumdan beri benim belim çok ağrıyo...ayaktayken ve yürürken sorun yok sms eğilince ve oturunca çok zor kalkıyorum belimden...niyeki aceba?
bu tarz kitaplar iyi hoşta inanın uygulamada hiç işe yaramıyo.ben oğlumda çok kitap okudum çocuk gelişimiyle ilgili...başta insan hevesle hepsini uyguluyo ama her çocuğun huyu farklı bi yerden sonra vazgeçiyosunuz..o yüzden kızımda kendi haline bıraktım....
kıymetcim inan çocuk ne kadar küçük o kadar zararsız ve kolay bakımı...büyüdükçe katmerlenerek artıyor...büyüdükçe bi önceki halini arıyacaksın..tabi allah sağlık versin canlarımız onlar....zaten öyle olmasa kimse çekemez herhalde....
nee bu ikincimi yani???öylesine bişeydi demişya..digerleridemi öylesineydi..bi kere yaptımı gerisi geliyo zaten..ama aynı şeyi kadınlar yapsa türkiye de bu ors...luk oluyo afedrsnz..ve meral hala affedersem cocuklar için diyo..anlayamıorum..bidaha affetmekmiyasakkelime
kızlar selam. benim kız bir parmak emiyor anlatamam. o kadar iştahlı emiyorki.yalancı memeyi almadı.biberon almıyor.mamayı yemiyor. organik defne diyorum artık bu cadıya
ben varım hanifecim ingilizceci
hmm anladım ama şehevi bile olsa nedeeeennn!!!!!!ah erkekler ah!!!!senin mutlu olman demek yavrularının mutlu olması demek..sen mutsuzsn onları kim mutlu edicek ve inan şimdidnin cocukları üniversite okuyup geliyolar sanki düntyaya..herseyin bilincindeler..bugün sayfalar ne hızlı ilerliyor böylekafamçokkarıştı
evet büyük oğlan henüz bebeyken bi teşebbüs olmuştu ama tam gerçekleşememişti
normaldir canım doum sonrası. belini üşütmemee çalış. ceryanda falan durma
ben de katılıyorum sana bu konuda. hatta o tarz kitaplar bana be4bek kullanma kılavuzu gibi görünüyo ve çok komik geliyo. belki de ikinci çocuk olduğundandır. ben de ilkinde çok mükemmeliyetçiydim ama bunda öyle değilim. çünkü siz ne yaparsanız yapın bebek aslında kendi istediği düzeni oturtuyor
aynı kişi değil zaten cnm, o zamandan devam eden bişi değil yani. hissi değil derken aşık falan olmadığını sadece şehevi bişey yaşadığını söylemek istiyor. ne o sefer affetmiştim ne de bu defa affedebilirim. böyle bişeytin asla affı yok zaten. dayak gibi bişey olsa belki unutulabilir ama bu mümkün değil. zaten şu anda kabul etmek gibi bi niyetim de yok. ben kendi kendimi ölçücem. çocuklar için hangisi daha iyi olur diye düşünücem. sonuçta ben sürekli mutsuz ve huzursuz olacaksam elilik içinde zaten onlar da huzursuz olacaktır. kendi kendim ne kadar rehabilite edebileceğimi gözlemleyeceğim. belki mahkeme gününe kısa bi sre kala onun teklifini değerlendirip bu süreyi birlikte geçiririm onunla nasıl olacağını görmek adına. beki onu bile yapamam. yani şu an bilmiyorum. zamana bıraktım anlayacağn
aaa evet yaa...i beg your pardon:)sayın hocam:)
eskiden ezgi diye bir arkadaş daha vardı...onu mu kastediyor acaba diye düşündüm ne zamandır girmiyor da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?