2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi insan hoş geldin daha bugün andık seni:)bir İngilizce öğretmenimiz daha vardı diye.
maşallah Elis'e büyümüş...adı da çok güzelmiş:)
ara ara gel bu kadar özletme kendini:)

yok güzelim problem bilmeme deil ok biliyorumdaa nette problem-tatlicadiarzu-çıldırtıyor beniii

aaa hoşgeldiniz. bugün hanifenin bahsettiği ingilizce çğretmenisin sanırım. tesadüf mü oldu gelişin yoksa bi şekilde haberin mi oldu konuşulanlardan?

Olcay kızın çok şeker maşallah. walla tam ısırmalık yanaklar
Şebnemcim maşallah ataya. kilosu da boyu da çok güzel

iyi insan hoş geldin daha bugün andık seni:)bir İngilizce öğretmenimiz daha vardı diye.
maşallah Elis'e büyümüş...adı da çok güzelmiş:)
ara ara gel bu kadar özletme kendini:)

yaa çok sevindim unutulmadığıma.burada benden sonrasını okumak mümkün değil maşallah topic almış başını gitmiş ne güzel.teşekkür ederim kızımın adına.senin bebiş nasıl?ara ara gelirim canım.hepinizi öpüyorum.

öznur ne oldu ki doğuya? huzursuzmuydu?

yok canım huzursuz degildi .ama basi sicacikti.olctum olctum ayni.neyse inmedi atesi doktor bu havada getirme usutur dedi.bi cay kasigi calpol daha verecegim.surekli takip et dedi.zaten dr ile evlerimizde yakin.cikmaz zaten 37.4 cok ates degil dedi.ama bisey olursa en olmadi evine goturecegiz.kocamda yolda gelir birazdan.

öznurr 38 e kadar normal dedi bana hemşire.38 den sonrasında endişelen dedi

dr da endiselenme takip et 37.4 cok degil dedi.benim ne kadar deli oldugumu cok iyi biliyorda.

yay bacım burcum.

canım geçmiş olsun ne oldu ki?benim doktorum 38 e kadar normla dedi birde ılık duş aldırmamı söylemişti iyi geldi dene istersen.

atesi cikti canim.uyansin dusunuyorum dus aldirmayi.sagol canim.

2 gğnde 1 banyo yapıyoruz bebe yağını vücuduna sürüyorum ben yüzünede sürsem olurmu

peri seba med losyon kullan istersen,

kızlar ben kızıma künye yaptırmak istiyorum şöyle nazar boncuklu...erken mi daha?

bende istiyorumda olcaycigim surekli elini agzina sokmaya calisiyor korkuyorum.

gecmis olsun masallah ata ya ? ne asisi oldunuz ?

masallah bebisine canim.

aaa hoşgeldiniz. bugün hanifenin bahsettiği ingilizce çğretmenisin sanırım. tesadüf mü oldu gelişin yoksa bi şekilde haberin mi oldu konuşulanlardan?

teşekkür ederim merhaba.ya benden mi bahsettiniz yok valla haberim yok iyi süpriz oldu o zaman.çok svindim beni unutmuşlardır dedim ama unutulmamışım kaydirigubbakcemile2 okuyum azcık bakim geçmişi.artık imkanı yok atlaya atlaya okuyacam.

yok güzelim problem bilmeme deil ok biliyorumdaa nette problem-tatlicadiarzu-çıldırtıyor beniii
tamam o zaman...inş bağlantın düzelir:)

kızım iyi çok şükür uslu bir bebek...38+3te sata göre 39+3te 1 Martta sezaryenle doğdu..adı Nihan Sena...:)3.ayı bitirdik hamdolsun iyi gidiyoruz :)

evet ya tevafuk olmuş :)

yazgı perşembe veya cuma gününü ve yerini sen belirle ben burda biryer bilmiyorum çocuklarla nerde rahat ederiz sen söyle birde tarif et ben uyayım :) veya kalk bize gel annem ve ben varız evde rahat ederiz karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…