- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.921
MERHABAAAAA opuyorumnanaktan sizleri çok özledim yaaa.uzun zamandır giremedim ama burası çok değişmiş bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş.çoğu beni tanımaz o yüzden.Bosna-Simenay Frambuaz Snowwhitequeen Pancuben Yaz Selkie Edebiyatçı Hijyenim daha adını yazamadığım bir sürü arkadaşlarım sizleri çok özledim.Biliyorsunuz ben erken doğum yapmıştım mart annesi olacakken ocak annesi oldum.ama halan daha kendimi mart annesi sayıyorum ben. bebişim 33 haftalık fakat 35 haftayla uyumlu doğdu.o yüzden çok bir sıkıntı çekmedik 5 gün küvezde kaldı yanıma verdiler.şuan çok iyi ve sağlıklı Allaha çok şükür normal standartlarını yakalamış durumda.sizin gibi tüm dünyam o oldu.burayı çok ihmal ettim giremedim ama hep aklımdasınız.ne güzel doğumdan sonra da ara ara burda görüşmek.benim kızımın adı Elis.şuan 4.5 aylık oldu teyzeleri ve anne sütü alıyor. büyüyoruz artık.muhteşem birşey annelik.bu arada bu dönem okula gitmiyorum raporluyum evde kızımla baş başayız.öpüyorum hepinizi.yeni arkadaşlar sizlerin de bebişleri hayırlı olsun.
canım kullanıcı paneline tıkla orda sayfanın sol kenarında avatarı değiştir var ona gir
gözat kısmından bilgisayarından koymak istediğin fotoğrafı seç değişiklikleri kaydet de:)
foto eklemek için hizliresim.com u kullanabilirsin..
MERHABAAAAA opuyorumnanaktan sizleri çok özledim yaaa.uzun zamandır giremedim ama burası çok değişmiş bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş.çoğu beni tanımaz o yüzden.Bosna-Simenay Frambuaz Snowwhitequeen Pancuben Yaz Selkie Edebiyatçı Hijyenim daha adını yazamadığım bir sürü arkadaşlarım sizleri çok özledim.Biliyorsunuz ben erken doğum yapmıştım mart annesi olacakken ocak annesi oldum.ama halan daha kendimi mart annesi sayıyorum ben. bebişim 33 haftalık fakat 35 haftayla uyumlu doğdu.o yüzden çok bir sıkıntı çekmedik 5 gün küvezde kaldı yanıma verdiler.şuan çok iyi ve sağlıklı Allaha çok şükür normal standartlarını yakalamış durumda.sizin gibi tüm dünyam o oldu.burayı çok ihmal ettim giremedim ama hep aklımdasınız.ne güzel doğumdan sonra da ara ara burda görüşmek.benim kızımın adı Elis.şuan 4.5 aylık oldu teyzeleri ve anne sütü alıyor. büyüyoruz artık.muhteşem birşey annelik.bu arada bu dönem okula gitmiyorum raporluyum evde kızımla baş başayız.öpüyorum hepinizi.yeni arkadaşlar sizlerin de bebişleri hayırlı olsun.
iyi insan hoş geldin daha bugün andık seni:)bir İngilizce öğretmenimiz daha vardı diye.
maşallah Elis'e büyümüş...adı da çok güzelmiş:)
ara ara gel bu kadar özletme kendini:)
öznur ne oldu ki doğuya? huzursuzmuydu?
öznurr 38 e kadar normal dedi bana hemşire.38 den sonrasında endişelen dedi
yay bacım burcum.
canım geçmiş olsun ne oldu ki?benim doktorum 38 e kadar normla dedi birde ılık duş aldırmamı söylemişti iyi geldi dene istersen.
2 gğnde 1 banyo yapıyoruz bebe yağını vücuduna sürüyorum ben yüzünede sürsem olurmu
kızlar ben kızıma künye yaptırmak istiyorum şöyle nazar boncuklu...erken mi daha?
kızlar biz aşımızı olduk bugün ata ağlamadı dersem yeridir gaz sancısı gelince daha kötü ağlıyordu benimle agulaşıyordu aşı oluken sonra ilaç verilirken ağladı biraz çünkü aşı yakan bir aşıymış onun haricinde iyi geçti
kilomuz 7200 olmuş boyumuzda 64 cm bu demek oluyorki alış veriş vakti gelmiş :)
şimdi biraz geçmişe bakayım
aaa hoşgeldiniz. bugün hanifenin bahsettiği ingilizce çğretmenisin sanırım. tesadüf mü oldu gelişin yoksa bi şekilde haberin mi oldu konuşulanlardan?
sağol pınar teyzesi
maşallah ataya...kocaman olmuşş..ne aşısıydı bu şebnem?
tamam o zaman...inş bağlantın düzelir:)yok güzelim problem bilmeme deil ok biliyorumdaa nette problem-tatlicadiarzu-çıldırtıyor beniii
yaa çok sevindim unutulmadığıma.burada benden sonrasını okumak mümkün değil maşallah topic almış başını gitmiş ne güzel.teşekkür ederim kızımın adına.senin bebiş nasıl?ara ara gelirim canım.hepinizi öpüyorum.
evet ya tevafuk olmuş :)teşekkür ederim merhaba.ya benden mi bahsettiniz yok valla haberim yok iyi süpriz oldu o zaman.çok svindim beni unutmuşlardır dedim ama unutulmamışım kaydirigubbakcemile2 okuyum azcık bakim geçmişi.artık imkanı yok atlaya atlaya okuyacam.
SNOW kızına maşallah çok tatlı
Olcay kızın çok şeker maşallah. walla tam ısırmalık yanaklar
Şebnemcim maşallah ataya. kilosu da boyu da çok güzel
zatüre aşısı olduk
meral evet canım atada 24 şubat doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?