2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa araştırıp haber ver canım daha bugün aşıdan sonra bize her ihtimale karşı calpol verin dedi ler daha vermedim ama şimdilik iyi çünkü

banada bi tanıdık söledi canım mynette falanda yazıldı die aman verme calpolu gerekmedikçe pedifex mi ne öle bişey tam hatırlayamıyorum ismini böle bi ateş düşürücü varmış heralde en iyisi oymuş

hasret biriyle aynı gün doğurduğunu söylemişti de galiba şebnemdi o

ben olcay ve ebru adınananiknanikhah
bu arada şekerim senin burcunu da öğrenelim ve yorumune okuyalım bi zahmetsempatiksalakcinni

biz 4 kişi aynı gün doğurduk ben, şebnem, zeliş biri daha wardı? kimdi..

kızzzz hoşgeldin.bende seni merak ediyordum...maşallah kızına iyi olmanıza çok sevindim..adıda çok güzelmiş adıyla yaşasın..bizde seni çok özledik valla...

her dakka bişey çıkarıyolar calpol yılların şurubu bbek we çocuklar için en uygunu...

ben küçük bebekken eraya 6 ayına kadar hiç calpol kullanmadım..gerek kalmamıştı ,paranox fitil kullanmıştım ateş için...ama 6 aydan sonra ihtiyaç oldukça hep kullandım.bir zararınıda görmedim...hala daha kullanıyorum gerektikçe...emirhan içinde fitil verd,i drmiz..fitil düşürmezse calpol kullanırsın demişti...ama inşallah bundada gerek kalmaz...

kızlar atanın ateşi 37.5 yükselicek gibi görünüyo çok gözleri baygın bakıyo ve sürekli ağlıyo uykudan ağlıyarak uyandı yükselmeye devam ederse önce fitilmi vereyim yoksa suyamı sokayım ne yapayım

Canim hemen ver ates dusurucu bekle ykselmesini ve ilik suyla dus aldik egeninde her aksam yukseliyo ne is anlamadim

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyalsanaalsanasmile
ne oluyor bu bebeklere yaaaaa benimkide dün gece uyumadı 2 de yattı.gece uyandı yerinde yatmadı yanıma geldi.bugünde vızıl vızıl huysuz.gene ne oluyor yavvvvvvvvv

yaa niye böyle oldu bu bebişlere havalardanmı acaba uyum sağlamaya çalışıyor olabilirlermiki??

kızlar ben kızıma künye yaptırmak istiyorum şöyle nazar boncuklu...erken mi daha?

biraz büyüsün bende istiyorum o pamuk gibi kollara çok yakışıyo hep çok sevmişimdir

eymen bugün kucakçı gününde bense -tatlicadiarzu-

bizimkide tam tersi hiç kucak istemiyo sadece mama yerken özlüyorum valla kucağıma almayı

canım öncelikle maşallah paşaya ve geçmiş olsun
bence fitil ver gerçi yazalı bir saat olmuş ama yazayım yinede dedim doktorum bana duş aldırma ılık dersin üşütür hasta edersin onların bünyesi bizimki gibi değil dedi ben fitil verdim hiç ateşi çıkmadı verem aşısında fitil bile vermedim

şebnem çanım geçmiş olsun..önce fitil ver daha yükselirse surup varsa ateş dsüşürücü ondan ver,düşmezse yine suya sok...koltuk altı baçak aralarıve dizlerinin arkasına ve başına sağok bez koy...sirkeli suda olabilir..inşallah daha yükselmez...ilaçlar arasında yarım saat 45 dakika bekle...bu arada başına ıslak bez koy...

yazgı perşembe veya cuma gününü ve yerini sen belirle ben burda biryer bilmiyorum çocuklarla nerde rahat ederiz sen söyle birde tarif et ben uyayım :) veya kalk bize gel annem ve ben varız evde rahat ederiz karar senin

yaaa araştırıp haber ver canım daha bugün aşıdan sonra bize her ihtimale karşı calpol verin dedi ler daha vermedim ama şimdilik iyi çünkü

şebnemcim geçmiş olsun önce ılık bir duş aldır sonra şurup yada yarım fitil ver.calpol kullanmanın bir sakıncası olduğunu sanmıyorum bana doktoru verdi.kötü bişey olsa verir mi adam.

şimdi eşimle konuştum şebnemcim eşim cumartesi de olur hem sizi ben alırım daha iyi olur diyor sana uyar mı canım böylesi benim içinde iyi olur.buralarda hiçbiryer yokki şebnemcim hep açık çaybahçesi benim alp i emzirmem problem olur altlarını açmamız falanda zor.ben gelmeyi isterim ama annene rahatsızlık vermeyelim hem olmadı çıkar oralarda turlarız belki.bidahakinede sen gelirsin olmaz mı?yerimseniben

Son düzenleme:
cnm bizim dr kesinlikle bebe yağını sürmeyin gerek yok demişti ve ben banyodan sonra hiç bir şey sürmüyorum normalde de sürmüyorum cildide hiç kurumuyo dr yağ cildini kurutur demişti

evet canım vucudu kurumadığı için banyodan sonra hiç yağlamadım bende ama şimdi sürdüm bakalım nolur

hoşgeldin canım ama kaçırmışım gelmiş ve gitmişsin iyi olduğuna sevindim maşallah Elis'te kocaman olmuş ...tekrardan görüşmek üzere....

geçmiş olsun Ata'ya canım ateş 38-38.5 olursa fitil ver canım 37.5 normal sıkma kendini... ılık duş yaptırırsın maşallah ata'ya tosun olmuş tosunnnnn

selam anneler dün gece ve bugün bebeklerimiz hep aynıymış Hilal dün gece gazdan dolayı beni ne doğru düzgün emdi ne de mama aldı alltan gaz çıkarmak için çok zorlandı gece hoplata hoplata omuzlarım ağrıdı walla...Bugün banyo günüydü maşallah çok iyi uyudu en çokda banyo günlerini seviyorum mışıl mışıl ve huzurlu uyuyor kızım yarın doktora gidicez öğleden sonra randevumuz var bakalım ne diyecek doktor teyzesi :))))))

kızlar berrayı az önce emzirdim şimdi hıçkırık oldu su versemde almaz siz napıyonuz bekliyormusunuz kendiliğinden gecmesini yoksa bişey veriyormusunuz

benimkide oyle.tam gecti dedim yine cikti atesi.calpol verdim 1 cay kasigi 4 saat arayla.basini islattigim bi mendille surekli siliyorum,uzerindekini cikardim.1 badiyle duruyor uyudu simdi ustunu ortmeyecegim.ustunu cikarmistim onu uzerine serecegim.

kızlar berrayı az önce emzirdim şimdi hıçkırık oldu su versemde almaz siz napıyonuz bekliyormusunuz kendiliğinden gecmesini yoksa bişey veriyormusunuz

hickirik tuttugunda ben emziriyorum geciyor.ama annesutunu kasiklada verebilirsin.benim oglusu surekli hickirik tutar haftada 4 5 defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…