- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #61.941
teşekkür ederiz teyzesi..
3.aydamı ki bu aşı?
metsil ve calpolun bebeklerde kullanılmaması gerektiğini duydum hemen attım şimdi netten araştırıyorum
yaaa araştırıp haber ver canım daha bugün aşıdan sonra bize her ihtimale karşı calpol verin dedi ler daha vermedim ama şimdilik iyi çünkü
yaaa araştırıp haber ver canım daha bugün aşıdan sonra bize her ihtimale karşı calpol verin dedi ler daha vermedim ama şimdilik iyi çünkü
hasret biriyle aynı gün doğurduğunu söylemişti de galiba şebnemdi o
ben olcay ve ebru adınananiknanikhah
bu arada şekerim senin burcunu da öğrenelim ve yorumune okuyalım bi zahmetsempatiksalakcinni
MERHABAAAAA opuyorumnanaktan sizleri çok özledim yaaa.uzun zamandır giremedim ama burası çok değişmiş bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş.çoğu beni tanımaz o yüzden.Bosna-Simenay Frambuaz Snowwhitequeen Pancuben Yaz Selkie Edebiyatçı Hijyenim daha adını yazamadığım bir sürü arkadaşlarım sizleri çok özledim.Biliyorsunuz ben erken doğum yapmıştım mart annesi olacakken ocak annesi oldum.ama halan daha kendimi mart annesi sayıyorum ben. bebişim 33 haftalık fakat 35 haftayla uyumlu doğdu.o yüzden çok bir sıkıntı çekmedik 5 gün küvezde kaldı yanıma verdiler.şuan çok iyi ve sağlıklı Allaha çok şükür normal standartlarını yakalamış durumda.sizin gibi tüm dünyam o oldu.burayı çok ihmal ettim giremedim ama hep aklımdasınız.ne güzel doğumdan sonra da ara ara burda görüşmek.benim kızımın adı Elis.şuan 4.5 aylık oldu teyzeleri ve anne sütü alıyor. büyüyoruz artık.muhteşem birşey annelik.bu arada bu dönem okula gitmiyorum raporluyum evde kızımla baş başayız.öpüyorum hepinizi.yeni arkadaşlar sizlerin de bebişleri hayırlı olsun.
her dakka bişey çıkarıyolar calpol yılların şurubu bbek we çocuklar için en uygunu...
Canim hemen ver ates dusurucu bekle ykselmesini ve ilik suyla dus aldik egeninde her aksam yukseliyo ne is anlamadimkızlar atanın ateşi 37.5 yükselicek gibi görünüyo çok gözleri baygın bakıyo ve sürekli ağlıyo uykudan ağlıyarak uyandı yükselmeye devam ederse önce fitilmi vereyim yoksa suyamı sokayım ne yapayım
2 gğnde 1 banyo yapıyoruz bebe yağını vücuduna sürüyorum ben yüzünede sürsem olurmu
tahmin ettim.en iyi anlaştıgım burclar bir koç olarak aslan ve yay dır..anlaşamadıgım burc ise kova dır..aranızda kova varmı leynn
nedir bu blog yaww nasıl oluyor hiç merak edip kalkışmadım hee:)
he cnm threeyi açtım:)) sıra diğer röntcülerdekaydirigubbakcemile3
ayy seyhan aynen yaa bizimkide öyle 3te bir uyandı 5e kadarf esir etti beni ne meme emiyo ne mama yiyo nede uyuyo.. öldürdü beni
Ben de aynı durumdayım dışarı çıktığımız an gözü kapanıyor araba kornalarına bile uyanmıyor evde parmak ucumuzda sekiyoruz, bizde de TV hep açık TV sesiyle uyuyor ama telefon titreşimine bile uyanıyor çocuk
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyalsanaalsanasmile
ne oluyor bu bebeklere yaaaaa benimkide dün gece uyumadı 2 de yattı.gece uyandı yerinde yatmadı yanıma geldi.bugünde vızıl vızıl huysuz.gene ne oluyor yavvvvvvvvv
kızlar ben kızıma künye yaptırmak istiyorum şöyle nazar boncuklu...erken mi daha?
eymen bugün kucakçı gününde bense -tatlicadiarzu-
kızlar biz aşımızı olduk bugün ata ağlamadı dersem yeridir gaz sancısı gelince daha kötü ağlıyordu benimle agulaşıyordu aşı oluken sonra ilaç verilirken ağladı biraz çünkü aşı yakan bir aşıymış onun haricinde iyi geçti
kilomuz 7200 olmuş boyumuzda 64 cm bu demek oluyorki alış veriş vakti gelmiş :)
şimdi biraz geçmişe bakayım
kızlar atanın ateşi 37.5 yükselicek gibi görünüyo çok gözleri baygın bakıyo ve sürekli ağlıyo uykudan ağlıyarak uyandı yükselmeye devam ederse önce fitilmi vereyim yoksa suyamı sokayım ne yapayım
yazgı perşembe veya cuma gününü ve yerini sen belirle ben burda biryer bilmiyorum çocuklarla nerde rahat ederiz sen söyle birde tarif et ben uyayım :) veya kalk bize gel annem ve ben varız evde rahat ederiz karar senin
kızlar atanın ateşi 37.5 yükselicek gibi görünüyo çok gözleri baygın bakıyo ve sürekli ağlıyo uykudan ağlıyarak uyandı yükselmeye devam ederse önce fitilmi vereyim yoksa suyamı sokayım ne yapayım
cnm bizim dr kesinlikle bebe yağını sürmeyin gerek yok demişti ve ben banyodan sonra hiç bir şey sürmüyorum normalde de sürmüyorum cildide hiç kurumuyo dr yağ cildini kurutur demişti
MERHABAAAAA opuyorumnanaktan sizleri çok özledim yaaa.uzun zamandır giremedim ama burası çok değişmiş bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş.çoğu beni tanımaz o yüzden.Bosna-Simenay Frambuaz Snowwhitequeen Pancuben Yaz Selkie Edebiyatçı Hijyenim daha adını yazamadığım bir sürü arkadaşlarım sizleri çok özledim.Biliyorsunuz ben erken doğum yapmıştım mart annesi olacakken ocak annesi oldum.ama halan daha kendimi mart annesi sayıyorum ben. bebişim 33 haftalık fakat 35 haftayla uyumlu doğdu.o yüzden çok bir sıkıntı çekmedik 5 gün küvezde kaldı yanıma verdiler.şuan çok iyi ve sağlıklı Allaha çok şükür normal standartlarını yakalamış durumda.sizin gibi tüm dünyam o oldu.burayı çok ihmal ettim giremedim ama hep aklımdasınız.ne güzel doğumdan sonra da ara ara burda görüşmek.benim kızımın adı Elis.şuan 4.5 aylık oldu teyzeleri ve anne sütü alıyor. büyüyoruz artık.muhteşem birşey annelik.bu arada bu dönem okula gitmiyorum raporluyum evde kızımla baş başayız.öpüyorum hepinizi.yeni arkadaşlar sizlerin de bebişleri hayırlı olsun.
kızlar biz aşımızı olduk bugün ata ağlamadı dersem yeridir gaz sancısı gelince daha kötü ağlıyordu benimle agulaşıyordu aşı oluken sonra ilaç verilirken ağladı biraz çünkü aşı yakan bir aşıymış onun haricinde iyi geçti
kilomuz 7200 olmuş boyumuzda 64 cm bu demek oluyorki alış veriş vakti gelmiş :)
şimdi biraz geçmişe bakayım
kızlar berrayı az önce emzirdim şimdi hıçkırık oldu su versemde almaz siz napıyonuz bekliyormusunuz kendiliğinden gecmesini yoksa bişey veriyormusunuz
kızlar berrayı az önce emzirdim şimdi hıçkırık oldu su versemde almaz siz napıyonuz bekliyormusunuz kendiliğinden gecmesini yoksa bişey veriyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?