2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

paylaşımın için sağol cano.bende elimden geldiğince izletmemeye çalışıyorum.şimdi neysede 2 yaşına kadar tutabiliriz inşallah.

bugün kızıma mama sandalyesi geldi terzi amcamızın hediyesi(komşumuz) torunu 2 ay kullanıp amerikaya yerleşmişler.. o da bize werdi gayet temiz we kullanışlı bişey alçaklığı yüksekliği ayarlanıyor olması çok iyi oldu...
ew zaten 1+1 di cerenin eşyalarından geçilmz oldu.. salıncak, yürüteç, mama sandalyesi, ana kucağı...
kocam hesapları toplamaya gitti balık pazarı restrantlarına gelir nerdeyse yine birileri tutmazsa.. bnde ewi topladım kendimi topladım bekliorumyerimseniben şu ew alma konusunda biraz baskı yapmam aklına girmem lazım nasıl ikna edeceğim bilmiyorum
115000e bir ew buldum 30 düğünde ki takılar....10lirada biz çıkarsak 40yaptık desek 70bin kredi çekmemiz gerekio 4 yıla bölünce 1800ödüyoruz.. yok efendim 4 yıl çokmuşşşşş.. millet 10 yıl ödüo diom sonuçta kendi ewimiz olcak diom yok anlamıyoÇok üzgünüm çoook ilk yıl ewin kiracısını çıkarmayız oturur 800weriomş.. 1lira ödemiş oluruz sonrada dururumz dahad toparlanır taşınırız yada dükkanı satınca borcu kapatıp yine otururuz ama işte bi aklına yatıyo bi yatmıyo..

3 drda tanı koyamadı we önyargıyla mewsimsel dediler demekklava: canım o gittiğin drlarda hiç tarttırmadın mı peki? geçmiş olsun ecemize...
inşallah toparlar durumu...

Son düzenleme:
bizimki bu yılda bizim odada yatacak gibi görünüyo seneye gittiğimiz yerde odasında yatacak odası şimdide var ama beşik bizim odada

ben kocamı ikna edip bi ew aldıramadığım sürece bu döt kadar yerde kızım hep bizimle yatacakboshayallersmile

Sağol canım , bugün sonuçları alınca can sıkıntısından bir şey demedim ama 15 gün sonra dr. gittiğimde söyleyeceğim ağzıma geleni.Bir tatile gittim ağzımdan burnumdan geldi valla...

Hasretçim Denizlide ki dr. tarttı ama ölçüm farkı olabilir dedi.Burada ki dr. da telefonla konuştuk.Anlayacağın biraz şansızlığa geldi Ece nin hastalığı.Çocuğa gözümüz gibi bakıyoruz , buna rağmen hasta oldu.Nerede hata yapıyorum bilmiyorum.

Hasret borca girmeden mal mülk sahibi olunmuyor.Biz 2 gayrimenkul için kredi borcuna girdik çok zorlandık.Eşiminde benimde parasız gezdiğimiz çok zamanlar oldu, borçlar yüzünden ben doğuma 1 hafta kalana kadar çok yoğun çalışmak zorunda kaldım aynı zamanda doğumdan 15 gün sonra evdende olsa çalışmaya başladım ama şurada 10 ay sonra biri (3 yıldı kredi süresi ve uzun süre krayada veremedik üstüne üstlük) 3 yıl sonra da diğeri (6 yıldı kredi süresi)bitecek inşallah.Borca girmesek biz birikmiş paraları çoktan harcamıştık ki benim eşim çok savruktur düşün artık.O yüzden bence borca girmekten çekinmeyin ödenip gidiyor.Kaldı ki 115.000TL lik bir ev için 800TL kira geliri de çok iyi.Hakkınnız da hayırlısı artık...

çok geçmiş olsun canım inşaallah biran önce iyileşir ve toparlar ece bebek.

kız hasret kendini nasıl topladın anacımsempatiksalakcinni.birde bu finansal işler tüketti valla seni.şu kocan bir dinlese seni adam neyapacağını şaşırdı bir arazi diyo bir dükkanı satalım diyo.öyle yada böyle bir ev şart size akarken doldurmak lazıma.sborç yapmadan mal sahibi olamazsınızki elbet borç olacak ama ödenir gider birşekilde.

Son düzenleme:
canım yaa..
inşallah en hafif şekilde atlatır güzel kızın kaç kg olmuş yani?

6570 olmuşuz Hasret.Her ay 1 kilo civarı alan kız bu ay 70 gr. almış.Günde en az 6 kez ıkınarak kakasını yapıyor, gece 3,5 da dahi alt değiştirmeye kalkıyoruz.2 gündür de çok huysuz canıma okuyor.Senin fıstık nasıl oldu?Öksürüğü geçti mi?

Sağol Yazgıcım , zaten zayıf doğdu benim kız tam toparladı derken yine geri kaldı.Besiye çekmem lazım cadıyı ama mamada yemiyor , ek gıdalardan da ağzını sarmayanı yemiyor.Nasıl besiye çekeceğim bilmiyorum?Evde tüm mama çeşitleri ve tüm kavonoz mama çeşitleri var ama hanfendi yemiyor.Aslında almayacaksın ne bulursa onu yesin.Ama anneyiz işte.

belki yememesi ve huzursuzluğu falanda rahatsızlığına bağlıdır nevincim bünyesi yorgun şimdi.sen merak etme toparlar prenses kendini.şimdi reddetsede zamanla alışacak yeni tatlara.

canım çok geçmiş olsun eceye.bende atrık güvenemiyorum doktorlara.biz de tatile gittik 10 gün kalacaktık ama 5. gün kızım kulağını çekiştirip ağlamaya başladı orda hemen özel doktora götürdüm adam öyle korkuttu ki bizi boğazları felaket durumda acilen antibiyotik kullanıyoruz dedi bir sürü ilaç yazdı.apar topar nasıl döndüğümüzü bilemedik.Allahtan ben biraz pimpirikliyim de ilaçları kullanmadan önce izmirde kendi doktorumuzu aradım ilaçların ismini söyleyince kadın asla verme o ilaçlar 6 aydan önce kesinlikle kullanılmaz dedi.gelince kendi doktoruna götürdüm hatta gelir gelmez 9 eylülün çocuk aciline götürdüm iki doktorda boğazında ve kulağında hiçbirsey yok gayet sağlıklı dediler.bugün idrar tahlili de temiz çıktı.yani o gerizekalı doktorun verdiği ilaçları verseydim belki sağlam çocuğum hasta olacaktı.inan tatil bizimde burnumuzdan geldi.

herkese iyigeceler.
ay toprakcım geçmiş olsun sen yine iyi kurtarmışın bizim burda bir arkadaş var 9 ay çocukta amip olduğunu bilememişler kadın neler çektim diyo gaz var işte midede reflü var falan filan oyalamışlar en sonunda tahlil yapmak akıllarına gelmiş olsa gerekte bulmuşlar.
hasret borç yiğidin kamçısıdır borca girilmeden bişey sahii olamıyosun bu devirde.şimdi o neki daha büyüsün accuk o eve hiç sığamıycaksınız ceren hanım yürüsün o dükkanı bile dar edicek size hadi ben yatar

olmuş bi kere kısa sürede atlatır canım üzmekendini..

ewet bnde onu anlatmaya çalışıyorum anlayana ama.. bakalım tawiz wermeyip dewam edeceğim.. zaten başladım kafasına wurmaya beni dinlemediğin her konuda başımıza bişey geldi die. bi kerede benim dediğimi yap lafsız sözsüz bakalıminşallah olur.

günlerdir uykusuzluktan çökmüş yüzümü bi tonicledim canlandırdım hafif renklendirdim, saçlarımı topladım güzelce geceliğimi çektim dişlerimi gıcırdattım... ama şimdi hepsi yastığa yorgana gidecek çünkü karaktersiz daha gelmedi bende yatıyorum allahın cezasıııımirmirmirmir
şaşırmış işte kendini o da bilmio ne istediğini bugün ne dediğini bi duysan...

adam durdu durdu ne diyo: hadi gel sahibinden.comu aç hadi bi karawan bakalım kendimizeklava: delireceğim adamın herşeyi tam şimdi karawan alıyomuş dedim allahından bul git al kendine karawan il il gez gelme bırak dedim dükkanı arabaları bana bak ben nasıl bi ew yapıorum kendime alışmışsınız sokak sürtüğü gibi yaşamaya dedim..
türünün son örneği benim kocam allah ıslah etsin
neyse ben yatıyorum sabahın körü yine hasret ayakta((senağlama

slm kızlar.tüm gün bağdaydım...görümcem çocuklar falan....curcuna...bi bakem geliyom dedim kocişe....

toprak geçmiş olsun.inşsllah toparlar hemen.....
ebruş avatar resminiz harika:asigim:

sağol canım..bugünde akşama kadar 37 civarıydı ateşi.akşam bi ter bastı atlattı yani şükür

sağol canım.büyüyorlar bıcırıklar artık...

canımsiz bilirsiniz ama tutmayın bence...sıvı alımı azalınca sütte azalır....

esrincim eklediğin bilgiler için teşekkür ederim bildiğim bi konu olsa da tekrarlamak iyi bişey çok dikkat etmeye çalıştığım bir konu

ahh canım yaa çok geçmiş olsun atlatır inşallah biran önce

hayırlısı olsun hasretcim ama 1+1 evde de iyi duruyosunuz valla... tebrik ederim o kocanı evde durduğu yok ya herşey yolunda sanıyo heralde lmaz: :mymeka: ben 3+1 e sığmıyorum helal olsun size kaydirigubbakcemile5

Günaydın güzel anneler,

alemsin canım yaa çocuğu her annesini her türlü haline alıştırmışsın :)))))))) canım bişey sorucam sen yokken annen nasıl besliyor doruğu hangi zaman dilimlerinde

Canım ilk biberonu sabah uyanınca veriyor.
Sonra da 2-2,5 saatte bir veriyor. Her seferinde ne kadar alacağı belli olmadığı için 60 cc'lik partiler halide ısıtıyor sütü, daha isterse yeniden hazırlıyor.

Maaşallahhhh

Oyy kıyamam ben ona...
Bizde de var aynısından bi tane :) Yanında ol, şaklabanlık yap, ondan iyisi yok...
Yalnız da duruyor ama 15 dk, daha fazla mümkün değil...

Hemen önlemini al demedim mi den saba geçen hafta klava:

Doruk uyanıkken tv açılmıyor bizim evde. Böylelikle bizim ilgimiz ve zamanımız da ona ait oluyor.
Kazara açıkken odaya girerse, gözünü ayırmadan bakıyor.
Başını başka yana çeviriyorum, şekilden şekile giriyor tv'yi görebilmek için.

Çok çok geçmiş olsun...
İnşallah bundan sonra rahatça toparlar Ece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…