2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız

burcu canım ebruya katılıyorum sütüm gitti deme göğüslerim dolu dolu oğluma bi sürü süt birikmiş de onun yerine
insan kendini çok etkiliyor gerçekten anladığım kadarıyla bu ara biraz sıkıntılı bi dönemdesin (geçmiş olsun bu arada) birde evde kalabalık sanırım onunda stresini yaşıyorsun kolay değil ama sütünü sağarken sadece oğlunu düşün başka hiçbirşey düşünmemeye çalış hoş biliyorum bize söylemesi kolay ama senin ve bebeğin için huzurlu olmanı istediğim için söylüyorum

hasret mama sandalyenizi güle güle kullanın ve neden kafan karışık balım ne oldu??

Ben nezaman butaya girsem didem uyanıyor ya ben yine kaçar geçmişi okuyordum hasta olan bebişler bir anönce kavusurlar inşallah sağlıklarına
Gülcan anlayamadım ama rahatsızmıssın sanırım geçmiş olsun canım sanada
Hasret helin ceren nasıl oldu
Bence ev meselesinde cok haklısın inşallah kocanı ikna edersin canım
Hadi gorusuruz kızlar bakayım dideme

Seyhan sağol canım...
Evet çok zor günler geçiriyorum gerçekten, Allah hepimizi beterinden saklasın.
Geçecek inşallah, çok şükür ki Doruk var...

haso bu defa hamile galibasempatiksalakcinni

Valla bana da öyle geldi...

helinceriye hamiş olduğumu bilmiyordum daha eşimle ilşkiye girerken içlerde biyere değiyor bi acıma bi sızı duymuştum canım yanmıştı amanın demiştim hamilemiyim acaba.. hemen koşup test almıştım we çift çizgiyi görmüştüm... ne mutlu edici bir duyguydu...
bu sabahta aynı şeyi yaşadım:sinifsinif: belkide hasta olacağım yumurtalıklarım şiş ondan öyle oldu değil mi? 28-29-30hazirandı sanırım hasta oluşum... yani henüz reglide olmadım.. ben ne kadar aptalım ya ne kadar safım tatlı su kurnazı dedikleri ben olmalıyım..
ilşki sonrası vaginal duşla hamile kalınmaz die awunup öyle koruyodum güya kendimi.. inşallah korumuşumdur.. garip duygular içindeyim öyleyse aldırırım hemen!! ama cengiz buna müsade edermi bi de o war off kızımın günahı neydi... umarım kuruntudur

anam hasret yoksam bilmiyorumkismile

benim göğüsler yumoş yumoş kızlar yaa ne oldu bize böyle...:2:

Eylülce bebeğine geçmiş olsun canım

inşallah değilsindir canım ya
üzme canını hele dur..

benimde eşim korunuyor hoş ben daha adet olmadım bu daha riskli bir durum
ama erkeklerin korumasına ne kadar güvenilir geçen hafta test yaptım da bir ohh çektim...

hasret canımcım bitanecim hep kendine kızıyorsun niye saf sen oluyorsun bu iş iki kişi yapılıyo
yalnız artık bi şekilde korunmanız lazım eğer düşünmüyorsan istemiyorsan böyle Allaha emanet nereye kadar gülüm hayırlısı olsun bi kaç gün bekle sonra hasta olmazsan bi test yaparsın

İnşallah kuruntudur...
Vajinal duşla korunma olmaz, inşallah bişey yoktur ve bu korku sana ders olur...
Ah be kuzum...

anam hasret yoksam bilmiyorumkismile

benim göğüsler yumoş yumoş kızlar yaa ne oldu bize böyle...:2:

Eylülce bebeğine geçmiş olsun canım

Göğüslerin yumuşak olması, süt olmadığı anlamına gelmezmiş, öyle diyo benim doktor.
Ama bendeki gibi, sağınca da çıkmıyorsa, o başka tabi...
Bi sağ da bak Pınarcım, üzme kendini hemen.

ewet ben anlıyorum bu işlerden....
görümceme koşup saçlarından tutup duwarlara yapıştırmak çok iyi bi çözüm.. ha olmadı mı kocanı ewden at.. weya en doğrusu kafanı al o duwardan bu duwara wur! saf kafana yan!
senden nie istiyorki banka ewe ipotek olmuyomuydu? senle ne ilgisi war!
satsınlar ewi ödesinler! yada banka el koyar o yani.. sen ne die kefil olursun ki koca bi ew kredisnekötükedihüso
bütün sinirimi senden alırım şimdi esrin!! topraka mesaj at sor nevin özkan madendere..

ya bir kaç gündür böyle eskiden kaynardı göğsüm eymen ağzından çıkarırdı çok gelirdi de kızardı şimdi böyle olmuyor hiç :2: sağma da sağamıyorum makineden değil sanırım süt azaldı...

İlahi bu halinle bile komiksin :)

Hmmm...
İşte bende de öyle başladı, hemen besiye çekiyorsun kendini, dereotu, komposto, tahin, irmik helvası yiyorsun, bol su içiyorsun... Bi de sık sık emziriyorsun.
Artar inşallah...
Bi de Eymen kuzu doyuyorsa azalmış sayılmaz aslında, ferah tut kalbini...

sağ ol canım doyuyor doymasına da dediğin gibi hemen besiye çekiyorum kendimi
bu gidişle duba olacağım
kaydirigubbakcemile3

selam canlar .....
hasret sandalyen hayırlı olsun.... hehe ooohhh korkun işte böyle :):)) kzım söyle eşine korunsun benim kocamın günahı ne şöyle doya doya bi ilişki yaşayamıyor :):) neyse kızım dikakt edin korunun valla yazık melekelrimize erken daha erken...

yok abi bence sen ciddi ciddi bi cero daha düşünüyon saldın cayıra mevla kayıra gedeyonnn..
korunsana yavrum azgın kadıınnnnnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
ben başlayacam artık korunma haplarına yasmin var elimde bi kutu ama daha önce hiç kullanmadım kullanan varmı leyn bilmiyorumkismile

canım üzme kendini bide buralarda değil git bi bankanın yetkilisine hatta kıredinin çekildiği bankaın yetkilisine sor ayrıntıları öğren boş yere burda yanlış bilgiler veririz daha ço ksrtes ederiz. önce aydınlan sonra biz seni burda gerekli yerlerde sakinleştirirz...

ben kullanmıştım yasmin iyiydi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…