- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.441
haso bu defa hamile galibasempatiksalakcinni
slm kızlar nasılsınız
burcu canım ebruya katılıyorum sütüm gitti deme göğüslerim dolu dolu oğluma bi sürü süt birikmiş de onun yerine
insan kendini çok etkiliyor gerçekten anladığım kadarıyla bu ara biraz sıkıntılı bi dönemdesin (geçmiş olsun bu arada) birde evde kalabalık sanırım onunda stresini yaşıyorsun kolay değil ama sütünü sağarken sadece oğlunu düşün başka hiçbirşey düşünmemeye çalış hoş biliyorum bize söylemesi kolay ama senin ve bebeğin için huzurlu olmanı istediğim için söylüyorum
hasret mama sandalyenizi güle güle kullanın ve neden kafan karışık balım ne oldu??
haso bu defa hamile galibasempatiksalakcinni
helinceriye hamiş olduğumu bilmiyordum daha eşimle ilşkiye girerken içlerde biyere değiyor bi acıma bi sızı duymuştum canım yanmıştı amanın demiştim hamilemiyim acaba.. hemen koşup test almıştım we çift çizgiyi görmüştüm... ne mutlu edici bir duyguydu...
bu sabahta aynı şeyi yaşadım:sinifsinif: belkide hasta olacağım yumurtalıklarım şiş ondan öyle oldu değil mi? 28-29-30hazirandı sanırım hasta oluşum... yani henüz reglide olmadım.. ben ne kadar aptalım ya ne kadar safım tatlı su kurnazı dedikleri ben olmalıyım..
ilşki sonrası vaginal duşla hamile kalınmaz die awunup öyle koruyodum güya kendimi.. inşallah korumuşumdur.. garip duygular içindeyim öyleyse aldırırım hemen!! ama cengiz buna müsade edermi bi de o war off kızımın günahı neydi... umarım kuruntudur
helinceriye hamiş olduğumu bilmiyordum daha eşimle ilşkiye girerken içlerde biyere değiyor bi acıma bi sızı duymuştum canım yanmıştı amanın demiştim hamilemiyim acaba.. hemen koşup test almıştım we çift çizgiyi görmüştüm... ne mutlu edici bir duyguydu...
bu sabahta aynı şeyi yaşadım:sinifsinif: belkide hasta olacağım yumurtalıklarım şiş ondan öyle oldu değil mi? 28-29-30hazirandı sanırım hasta oluşum... yani henüz reglide olmadım.. ben ne kadar aptalım ya ne kadar safım tatlı su kurnazı dedikleri ben olmalıyım..
ilşki sonrası vaginal duşla hamile kalınmaz die awunup öyle koruyodum güya kendimi.. inşallah korumuşumdur.. garip duygular içindeyim öyleyse aldırırım hemen!! ama cengiz buna müsade edermi bi de o war off kızımın günahı neydi... umarım kuruntudur
anam hasret yoksam bilmiyorumkismile
benim göğüsler yumoş yumoş kızlar yaa ne oldu bize böyle...:2:
Eylülce bebeğine geçmiş olsun canım
Kızlar dün eve ihbarname geldi bankadan. Görümceme 4 sene önce kefil olmuştum ev alırken. Ödemelerini yapamamış banka benden talep ediyor tabii benimde istenilen parayı ödeyebilmem mümkün değil. Görümcemle konuştuk "banka ile konuştum bir ödeme yaparsam sorun olmayacak bu hafta içinde ödeme yapmam yeterli devam edeceğiz" diyor. Oysa ihbarnamede diyor ki mükellef kişi ile ilişiğimizi kestik sizden ihbarname ücretini ve evin kalan toplam parası 62 binlirayı talep ediyoruz. Bu konulardan anlayan var mı? Tabii annem görümceme kefil olduğumu öğrenince kıyameti kopardı. Esin'de bana süper bir süpriz yaptı. Saat 4'te kaktı ve ne yapsam uyumadı sonunda ayağımda sallamaya başladım daldı ama bu sefer de yarım saatte bir kalktı. Zaten 12'de yatmıştım. Gündüzleri de uyumuyor ki ben de uyuyayım. Tükenmiş bir haldeyim
Göğüslerin yumuşak olması, süt olmadığı anlamına gelmezmiş, öyle diyo benim doktor.
Ama bendeki gibi, sağınca da çıkmıyorsa, o başka tabi...
Bi sağ da bak Pınarcım, üzme kendini hemen.
ewet ben anlıyorum bu işlerden....
görümceme koşup saçlarından tutup duwarlara yapıştırmak çok iyi bi çözüm.. ha olmadı mı kocanı ewden at.. weya en doğrusu kafanı al o duwardan bu duwara wur! saf kafana yan!
senden nie istiyorki banka ewe ipotek olmuyomuydu? senle ne ilgisi war!
satsınlar ewi ödesinler! yada banka el koyar o yani.. sen ne die kefil olursun ki koca bi ew kredisnekötükedihüso
bütün sinirimi senden alırım şimdi esrin!! topraka mesaj at sor nevin özkan madendere..
ya bir kaç gündür böyle eskiden kaynardı göğsüm eymen ağzından çıkarırdı çok gelirdi de kızardı şimdi böyle olmuyor hiç :2: sağma da sağamıyorum makineden değil sanırım süt azaldı...
Hmmm...
İşte bende de öyle başladı, hemen besiye çekiyorsun kendini, dereotu, komposto, tahin, irmik helvası yiyorsun, bol su içiyorsun... Bi de sık sık emziriyorsun.
Artar inşallah...
Bi de Eymen kuzu doyuyorsa azalmış sayılmaz aslında, ferah tut kalbini...
taburcu kullanıcısından alıntı
Kızlar dün eve ihbarname geldi bankadan. Görümceme 4 sene önce kefil olmuştum ev alırken. Ödemelerini yapamamış banka benden talep ediyor tabii benimde istenilen parayı ödeyebilmem mümkün değil. Görümcemle konuştuk "banka ile konuştum bir ödeme yaparsam sorun olmayacak bu hafta içinde ödeme yapmam yeterli devam edeceğiz" diyor. Oysa ihbarnamede diyor ki mükellef kişi ile ilişiğimizi kestik sizden ihbarname ücretini ve evin kalan toplam parası 62 binlirayı talep ediyoruz. Bu konulardan anlayan var mı? Tabii annem görümceme kefil olduğumu öğrenince kıyameti kopardı. Esin'de bana süper bir süpriz yaptı. Saat 4'te kaktı ve ne yapsam uyumadı sonunda ayağımda sallamaya başladım daldı ama bu sefer de yarım saatte bir kalktı. Zaten 12'de yatmıştım. Gündüzleri de uyumuyor ki ben de uyuyayım. Tükenmiş bir haldeyim
yok abi bence sen ciddi ciddi bi cero daha düşünüyon saldın cayıra mevla kayıra gedeyonnn..
korunsana yavrum azgın kadıınnnnnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
ben başlayacam artık korunma haplarına yasmin var elimde bi kutu ama daha önce hiç kullanmadım kullanan varmı leyn bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?