- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.361
hahayyt...ne cok smileye ihtiyacımız var aslında dimiiiiaklinialirimsmile..duysana kk:enbuyukkk:
Smileyden sorumlu bakan sensin ebrucum..deve bayıltan sıcağı smileysi yapıversene...
AY KIZLAR YAGMUR U YIKADIM SONRA GECTİM BANYOYA İKİ KÜÇÜĞK HALI Bİ PASPAS YIKADIM ,,
TABİ SUCUK OLDUM BU ARADA BİDE KENDİMİ YIKADIMM OHH BUGÜN TEMİZLİK GÜNÜM..:dance:
içim rahatladı biraz valla çok korkuyorum inşallah öyledir eyvahedigeldismile
ödüm patlıyor canım valla inşallah düzensizliktendir(( canım kendimce bi düzen oturtmaya çalışıyorum oğluşuma ama inşallah doyuyordur sabah sekizde emiyor öğlen onbirbuçukta bide birbuçukta emziriyorum sonra biberon almadığı için aç aç beni bekliyor beşte gider gitmez ve akşam bolca emziriyorum inşallah kilo kaybı olmaz sütüm hala az gibi canım eskiden sadece fazla geldiği için sabahları sağardım tekinden 150 falan çıkardı şimdi zor zahmet 60 çıkıyor onuda içmiyo zaten biberona alışamadı daha sulukla filan üç gibi de onun yarısını alıyor işte inşallah yetiyordur ona (
jaleeem saol aşkım..eren ismi aklımda tabi kocito duruma el koymazsa..hihi
hahayyt...ne cok smileye ihtiyacımız var aslında dimiiiiaklinialirimsmile..duysana kk:enbuyukkk:
hosgeldin canoo..
AY KIZLAR YAGMUR U YIKADIM SONRA GECTİM BANYOYA İKİ KÜÇÜĞK HALI Bİ PASPAS YIKADIM ,,
TABİ SUCUK OLDUM BU ARADA BİDE KENDİMİ YIKADIMM OHH BUGÜN TEMİZLİK GÜNÜM..:dance:
maşallah canım çok hamaratsın ben oğlanı bir saniye yanlız bırakamıyorum yaaa benim annelik hormonlarımı fazlamı yüklemişler nedir bide duşa girdim düyorsun ne güzel ben evde biride olsa uyumadan giremem süpersin valla tebrik ediyorum hihoyyyt
Aman diyimmm..!! Ben de hep rüyalarımda kendimi hamile görüyorum.. Hem de ikiz.. Sen esirge yarabbii!!!
[B]he yaa bugün kendiminen gurur duydum vollamaşallah canım çok hamaratsın ben oğlanı bir saniye yanlız bırakamıyorum yaaa benim annelik hormonlarımı fazlamı yüklemişler nedir bide duşa girdim düyorsun ne güzel ben evde biride olsa uyumadan giremem süpersin valla tebrik ediyorum hihoyyyt
Benim de bi sürü işim var ama kılımı kıpırdatmaya halim yok...mirmirmirmir
bosnacım ben evdeyken tuvalete bile gitmezdim yemin ediyorum eyer yaramazlığı tutupta uyumazsa resmen çatlıcak seviyeye geliyordum ama yinede eşimin gelmesini bekliyordum :) kötü bi huy ama napıyım saniye bile olsa çok değerli Şeniz
bir buçukla beş arası biraz uzun ama çok acıkmıyor demek ki, durmaz ki yoksa...
60 cc den kalan ziyan olmasın, atıverin dondurucuya bari...
yine çok aç olduğu zamanlarda biberonu denesinler yurdanurcum ya, çlığa dayanamayıp bi yerde alışacak mecbur...
Hamarat kadın...
Sen halı yıkarken Yağmur naptı peki?
kaydirigubbakcemile3 çok güldüm, annelik hormonlarını fazla yüklemişler olayına...
ben de bırakmıyorum Doruk'u, zaten o kadar az zaman geçirebiliyoruz ki birlikte...
senden farklı sadece duşa girebiliyorum uyanıkken :)
Maşallah diyim de nazar değmesin.. Bizim kız tarihinde böyle bişey daha yapmadı.. Yaparsa da şok geçiririm diye yapmıyodur zannımca..[B]he yaa bugün kendiminen gurur duydum volla
kıs bırak yalnız alışssın yavrucak mamasını suyunu oyuncagını hazırla yanına bırak ben öyle yapıomm sesi cıkmıyooooosempatiksalakcinni[/B]
bosnacım ben evdeyken tuvalete bile gitmezdim yemin ediyorum eyer yaramazlığı tutupta uyumazsa resmen çatlıcak seviyeye geliyordum ama yinede eşimin gelmesini bekliyordum :) kötü bi huy ama napıyım saniye bile olsa çok değerli Şeniz
hhahhayyyttttsırnaşık şey..Maşallah diyim de nazar değmesin.. Bizim kız tarihinde böyle bişey daha yapmadı.. Yaparsa da şok geçiririm diye yapmıyodur zannımca..
Aha aynı ben...Benim yanından ayrılamama sebebim kızımın kudurukluğu ama.. Bugünü tarihe geçtim.. Doğduğundan beri ilk defa evde onu uyutup duşa girebildim.. Genelde o uyuduğunda bile ben sürekli hanımefendiyi ayağımda sallar vaziyette olduğum için bunlar bana pek bi hayaldi de onun için pek bi mutlu oldum bugün..
hormon fazlalığı seviyelerimiz epey yakın demek ki :)
ben küçük olursa gidiyordum, daha uzun sürecekse ana kucağına koyup banyonun kapısına oturtuyordum :)
muhabbet ediyorduk öyle kaydirigubbakcemile3
şimdi de 5 gibi evde oluyorum, Doruk 9'da uyuyor, günde 4 saat görebiliyorum oğlumu. nasıl ayrılayım ki yanından
yok anacım yok ben oğluşumu öpüp alnıma koyayım bari maaşallahı var oğlumun çoğu zaman ne zaman uyandığını bile bilmiyorum odaya bi giriyorum cin gibi bakıyo çoktan uyanmış.... Sakin diye bırakıyorum öylece sonra bi daha giriyorum uyumuş kendi kendine maaşallah maaşallah tutututututuuuuuu
maşallah diyim de nazar değmesin.. Bizim kız tarihinde böyle bişey daha yapmadı.. Yaparsa da şok geçiririm diye yapmıyodur zannımca..
Aha aynı ben...benim yanından ayrılamama sebebim kızımın kudurukluğu ama.. Bugünü tarihe geçtim.. Doğduğundan beri ilk defa evde onu uyutup duşa girebildim.. Genelde o uyuduğunda bile ben sürekli hanımefendiyi ayağımda sallar vaziyette olduğum için bunlar bana pek bi hayaldi de onun için pek bi mutlu oldum bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?