2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bi sürü işim var ama kılımı kıpırdatmaya halim yok...mirmirmirmir

bir buçukla beş arası biraz uzun ama çok acıkmıyor demek ki, durmaz ki yoksa...
60 cc den kalan ziyan olmasın, atıverin dondurucuya bari...
yine çok aç olduğu zamanlarda biberonu denesinler yurdanurcum ya, çlığa dayanamayıp bi yerde alışacak mecbur...

Hamarat kadın...
Sen halı yıkarken Yağmur naptı peki?

kaydirigubbakcemile3 çok güldüm, annelik hormonlarını fazla yüklemişler olayına...
ben de bırakmıyorum Doruk'u, zaten o kadar az zaman geçirebiliyoruz ki birlikte...
senden farklı sadece duşa girebiliyorum uyanıkken :)

[B]he yaa bugün kendiminen gurur duydum volla
kıs bırak yalnız alışssın yavrucak mamasını suyunu oyuncagını hazırla yanına bırak ben öyle yapıomm sesi cıkmıyooooosempatiksalakcinni
[/B]

bosnacım ben evdeyken tuvalete bile gitmezdim yemin ediyorum eyer yaramazlığı tutupta uyumazsa resmen çatlıcak seviyeye geliyordum ama yinede eşimin gelmesini bekliyordum :) kötü bi huy ama napıyım saniye bile olsa çok değerli Şeniz

hormon fazlalığı seviyelerimiz epey yakın demek ki :)
ben küçük olursa gidiyordum, daha uzun sürecekse ana kucağına koyup banyonun kapısına oturtuyordum :)
muhabbet ediyorduk öyle kaydirigubbakcemile3
şimdi de 5 gibi evde oluyorum, Doruk 9'da uyuyor, günde 4 saat görebiliyorum oğlumu. nasıl ayrılayım ki yanından

uyuduuuuuuuu

[B]he yaa bugün kendiminen gurur duydum volla
kıs bırak yalnız alışssın yavrucak mamasını suyunu oyuncagını hazırla yanına bırak ben öyle yapıomm sesi cıkmıyooooosempatiksalakcinni
[/B]
Maşallah diyim de nazar değmesin.. Bizim kız tarihinde böyle bişey daha yapmadı.. Yaparsa da şok geçiririm diye yapmıyodur zannımca..

Aha aynı ben...Benim yanından ayrılamama sebebim kızımın kudurukluğu ama.. Bugünü tarihe geçtim.. Doğduğundan beri ilk defa evde onu uyutup duşa girebildim.. Genelde o uyuduğunda bile ben sürekli hanımefendiyi ayağımda sallar vaziyette olduğum için bunlar bana pek bi hayaldi de onun için pek bi mutlu oldum bugün..

hhahhayyyttttsırnaşık şey..
bi yalan bukadar kuyruklu olabiliiirr...
keşke öyle olsalaaaaar

alemsin canım yaa çocuğu her annesini her türlü haline alıştırmışsın :)))))))) canım bişey sorucam sen yokken annen nasıl besliyor doruğu hangi zaman dilimlerinde

yok anacım yok ben oğluşumu öpüp alnıma koyayım bari maaşallahı var oğlumun çoğu zaman ne zaman uyandığını bile bilmiyorum odaya bi giriyorum cin gibi bakıyo çoktan uyanmış.... sakin diye bırakıyorum öylece sonra bi daha giriyorum uyumuş kendi kendine maaşallah maaşallah tutututututuuuuuu

Son düzenleme:
Çalışmaktan şikayet ediyorsunuz bende çalışmak istiyorum ama ne eşim ne annem istemiyor.. Maddi olarak pek gerek yok gerçi fazla para zarar diil ama genede kimse taraftar değil. bu konuya çok canım sıkılıyor tamam şimdi bebek bende biraz kıyamıyorum ama ilerde napcam ben o okula baba işe ben ewde otur artık. kimse için fedakarlık yapmaya değmez hayatta çocuğun için bile.

Selamalrrrrr ben geldimmm

ynur merhaba seni kaç kez sorum bilsen :):):)

sadece ilk sayfayı okuyabildim ben sizler kadar yoğun ilgiye maruz bırakmıyorum kendi kendine uyuyup uynıyor oynuoyr emerken sevişiyorzu berbaer kuzumla... öğle aralarında emzirip kaçıyorum hemen işe ama akşam babası ve ben başındayız hangimizle eğleencğine o bile şaşıyor :):):

lalecim benim kız tam alattığın gibi bende çketim uzun bi maşşalah sadece akrnı acıkmasın tek derdi o birde altını pislettiğinde hemen alacaksın duymazsan anlamazsan ki genelde kokudn anlamamak imkansız oluyor ):):) o zamanalrda ağlıyor yoksa sakin i yavrucak biz hakakten şükür üstüne şükür edelim :):): ) birde benim annem bakıyor öyle olması onun içinde avantaj öyle olamsa ben çlışamam sanırım...

canım sne işe başlayabildin mi anlattığın göre pelincik pek işe gödnereke gibi durmuyr annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…