2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrrrrrr
bu kız iice huysuz oldu 5 dk durmuyor sürekli ilgi sürekli kucak napcam bilmiyorum...
Bİde şey sorcam yaa sizin gece bezleriniz nasıl cıkıyor gece bir kere kalkıyor sabah o yüzden kuruya yakın bez alıyorum iki kere kalktıgında baya dolu oluyor. siz ne alemdesiniz

Sanırım sütüm gitti :çok üzgünüm:

günaydınnnnnnnnnnnnn oh şükür bugün son yarın süt iznim var yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi:

Bir haftayı bitirdin bile :)

Aynen bizde de öyle...
Bir defa kalkarsa, bezi de kuruya yakın oluyor, 1-2 çiş ancak.
2 defa kalkarsa bez şişiyor.
Ben de kendi kalkmasa bile kaldırıyorum.

deli olacağım bişey sormam we paylaşmam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum yaa kafam acaip karışık stresteyim...
günaydın kızlar

bosnacım napcaz bu süt işini ya millet iki saatte bir sağar sütünü bendende pek çıkmıyor ( anca öğleye kadar biriktirip gidip onu emziriyorum yavruşuma yumuş yumuşlar napcaz yaaaa ((

bizimde aynı canım gece hiç yapmıyor sabah çıkmadan kontrol ediyorum kupkuru bez uyanacağına yakın dolduruyor ama :)

bosnacım napcaz bu süt işini ya millet iki saatte bir sağar sütünü bendende pek çıkmıyor ( anca öğleye kadar biriktirip gidip onu emziriyorum yavruşuma yumuş yumuşlar napcaz yaaaa ((

Canımcım valla bugün oldu nolduysa...
Dün doğru düzgün geliyordu, bugün tık yok.
Ben de 3 saatte bir sağıyorum normalde, o zaman bile 80 cc'den fazla çıkardı.

Valla bıktım artık geldi gelmedi yettti yetmedi, ilaç etkiledi etkilemedi diye düşünmekten.
Gidecekse de gitsin napıyım, sinirlerim iyice bozuldu artık

Canım çok geçmiş olsun. Esin de sürekli sümüklü kaka yapıyor dışkı testleri yapılıyor temiz çıkıyor ama biliyorum sümüklü kaka normal değil. Biz henüz sebebini bulamadık.

haklısın canım canımıza tak dedi artık çok takıyoruz ondan oluyor bence ben manyağı dün güya süt arttırıcam ya 7 kayısı kurusu, 7 incir kurusu, yarım litre süt, iki bardak humana still, bir litre su, iki bardak hoşaf suyu tükettim yarım günde ama sonuç işten izin bile alamadan eve fenalaşıp koştur ve cırcır geberdim dünde beri süttün arttığı yok onca eziyete rağmen

taburcu sümüklü kaka bizde çok yapıyoruz doktorumuz benim yediklerimden kaynaklandığını önemli bişey olmadığını söyledi bilmiyorumkismile

Kızlar dün eve ihbarname geldi bankadan. Görümceme 4 sene önce kefil olmuştum ev alırken. Ödemelerini yapamamış banka benden talep ediyor tabii benimde istenilen parayı ödeyebilmem mümkün değil. Görümcemle konuştuk "banka ile konuştum bir ödeme yaparsam sorun olmayacak bu hafta içinde ödeme yapmam yeterli devam edeceğiz" diyor. Oysa ihbarnamede diyor ki mükellef kişi ile ilişiğimizi kestik sizden ihbarname ücretini ve evin kalan toplam parası 62 binlirayı talep ediyoruz. Bu konulardan anlayan var mı? Tabii annem görümceme kefil olduğumu öğrenince kıyameti kopardı. Esin'de bana süper bir süpriz yaptı. Saat 4'te kaktı ve ne yapsam uyumadı sonunda ayağımda sallamaya başladım daldı ama bu sefer de yarım saatte bir kalktı. Zaten 12'de yatmıştım. Gündüzleri de uyumuyor ki ben de uyuyayım. Tükenmiş bir haldeyim

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun, hepsi birden yeme onların, günlere böl bari :)

burcuuu sakın sütüm gitti deme bilincaltınada yerleştrme bunu sakın hemen at kafandan bu düşünceyi öyle bişe yoookklmaz:

Attım gitti, hala gürül gürül geliyomuş gibi yapıyorum :)
İşe yarar inşallah zemuszemus

Offf, Allah kolaylık versin, sen de benim gibi dört bir yandan sarılmışsın bakıyorum...
Kefil olma konusu fena, ama olmama şansın da yokmuş sanırım.
İnşallah size zararı dokunacak bir durum oluşmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…