- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.421
günaydınnnnnnnnnnnnn oh şükür bugün son yarın süt iznim var yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi:
Günaydın kızlarrrrrrrr
bu kız iice huysuz oldu 5 dk durmuyor sürekli ilgi sürekli kucak napcam bilmiyorum...
Bİde şey sorcam yaa sizin gece bezleriniz nasıl cıkıyor gece bir kere kalkıyor sabah o yüzden kuruya yakın bez alıyorum iki kere kalktıgında baya dolu oluyor. siz ne alemdesiniz
deli olacağım bişey sormam we paylaşmam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum yaa kafam acaip karışık stresteyim...
günaydın kızlar
deli olacağım bişey sormam we paylaşmam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum yaa kafam acaip karışık stresteyim...
günaydın kızlar
burcuuu nasıl yani? kız öle bi anda gitmez dolar birazdan delüüü
Sanırım sütüm gitti :çok üzgünüm:
Bir haftayı bitirdin bile :)
Aynen bizde de öyle...
Bir defa kalkarsa, bezi de kuruya yakın oluyor, 1-2 çiş ancak.
2 defa kalkarsa bez şişiyor.
Ben de kendi kalkmasa bile kaldırıyorum.
Günaydın kızlarrrrrrrr
bu kız iice huysuz oldu 5 dk durmuyor sürekli ilgi sürekli kucak napcam bilmiyorum...
Bİde şey sorcam yaa sizin gece bezleriniz nasıl cıkıyor gece bir kere kalkıyor sabah o yüzden kuruya yakın bez alıyorum iki kere kalktıgında baya dolu oluyor. siz ne alemdesiniz
bosnacım napcaz bu süt işini ya millet iki saatte bir sağar sütünü bendende pek çıkmıyor( anca öğleye kadar biriktirip gidip onu emziriyorum yavruşuma yumuş yumuşlar napcaz yaaaa ((
Kızlar ya moralim çok bozuk.Bugün dr.gittik.Biliyorsunuz Ece nin 10 gündür süren ishali vardı, 3 tane dr.gittik , normal mevsimsel diyorlardı.Ancak bugünki tartıda kızımın 1 ayda 70 gr. aldığı ortaya çıkınca dr.tahlil yaptırdı ve kaka tahlilinde amip çıktı.Bir çeşit mikropmuş.İlaçla tedavi oluyormuş ama dr. lara çok kızdım, yana yakıla dr. ları aramama özel muayenelerine gitmeme rağmen hiç biri durumu önemsemedi.Kime güveneceğim bilmiyorum , 10 gündür çocuğum boşuna acı çekiyor.Kızayım mı üzüleyim mi bilemedim...
bugün kızıma mama sandalyesi geldi terzi amcamızın hediyesi(komşumuz) torunu 2 ay kullanıp amerikaya yerleşmişler.. o da bize werdi gayet temiz we kullanışlı bişey alçaklığı yüksekliği ayarlanıyor olması çok iyi oldu...
ew zaten 1+1 di cerenin eşyalarından geçilmz oldu.. salıncak, yürüteç, mama sandalyesi, ana kucağı...
kocam hesapları toplamaya gitti balık pazarı restrantlarına gelir nerdeyse yine birileri tutmazsa.. bnde ewi topladım kendimi topladım bekliorumyerimseniben şu ew alma konusunda biraz baskı yapmam aklına girmem lazım nasıl ikna edeceğim bilmiyorum
115000e bir ew buldum 30 düğünde ki takılar....10lirada biz çıkarsak 40yaptık desek 70bin kredi çekmemiz gerekio 4 yıla bölünce 1800ödüyoruz.. yok efendim 4 yıl çokmuşşşşş.. millet 10 yıl ödüo diom sonuçta kendi ewimiz olcak diom yok anlamıyoÇok üzgünüm çoook ilk yıl ewin kiracısını çıkarmayız oturur 800weriomş.. 1lira ödemiş oluruz sonrada dururumz dahad toparlanır taşınırız yada dükkanı satınca borcu kapatıp yine otururuz ama işte bi aklına yatıyo bi yatmıyo..
Mama sandalyeniz hayırlı olsun inşallah ev işi de olur.
Canımcım valla bugün oldu nolduysa...
Dün doğru düzgün geliyordu, bugün tık yok.
Ben de 3 saatte bir sağıyorum normalde, o zaman bile 80 cc'den fazla çıkardı.
Valla bıktım artık geldi gelmedi yettti yetmedi, ilaç etkiledi etkilemedi diye düşünmekten.
Gidecekse de gitsin napıyım, sinirlerim iyice bozuldu artık
haklısın canım canımıza tak dedi artık çok takıyoruz ondan oluyor benceben manyağı dün güya süt arttırıcam ya 7 kayısı kurusu, 7 incir kurusu, yarım litre süt, iki bardak humana still, bir litre su, iki bardak hoşaf suyu tükettim yarım günde ama sonuç işten izin bile alamadan eve fenalaşıp koştur ve cırcır geberdim dünde beri süttün arttığı yok onca eziyete rağmen
burcuuu sakın sütüm gitti deme bilincaltınada yerleştrme bunu sakın hemen at kafandan bu düşünceyi öyle bişe yoookklmaz:
Kızlar dün eve ihbarname geldi bankadan. Görümceme 4 sene önce kefil olmuştum ev alırken. Ödemelerini yapamamış banka benden talep ediyor tabii benimde istenilen parayı ödeyebilmem mümkün değil. Görümcemle konuştuk "banka ile konuştum bir ödeme yaparsam sorun olmayacak bu hafta içinde ödeme yapmam yeterli devam edeceğiz" diyor. Oysa ihbarnamede diyor ki mükellef kişi ile ilişiğimizi kestik sizden ihbarname ücretini ve evin kalan toplam paraso 62 binlirayı talep ediyoruz. Bu konulardan anlayan var mı? Tabii annem görümceme kefil olduğumu öğrenince kıyameti kopardı. Esin'de bana süper bir süpriz yaptı. Saat 4'te kaktı ve ne yapam uyumadı sonunda ayağımda sallamaya başladım daldı ama bu sefer de yarım saatte bir kalktı. Zaten 12'de yatmıştım. Gündüzleri de uyumuyor ki ben de uyuyayım. Tükenmiş bir haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?