- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #69.381
yurdanur s.a.tın ne:) belki yine beraber gün sayar berbaber nisan annesi oluruz:)sempatiksalakcinniaaa şakası bile kötübayanssulusmile
canım benimde en büyük korkum bu geçen ay oldum ilk bu ay daha tık yok düzensizlik olurmuki ilk zamanlar yaaaa yoksaaaaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ek gıdacılarrr...
sebze corbasına semiz otu atsam nolur?? olmazmıı???
Selamalrrrrr ben geldimmm
ynur merhaba seni kaç kez sorum bilsen :):):)
sadece ilk sayfayı okuyabildim ben sizler kadar yoğun ilgiye maruz bırakmıyorum kendi kendine uyuyup uynıyor oynuoyr emerken sevişiyorzu berbaer kuzumla... öğle aralarında emzirip kaçıyorum hemen işe ama akşam babası ve ben başındayız hangimizle eğleencğine o bile şaşıyor :):):
Sıkıyorsa Esin'i bırak ve bir şey yap doğduğundan beri ağlayıp çığlık atıyor. Gündüz ayakta sallayıp 1 saat uyutuyorum ama bir yere bıraktığım an kalkıyor. Wc'ye ana kucağına koyup birlikte gidiyoruz. Geçen gün ana kucağındayken makarna yapayım dedim nasıl ağladı.
şükür yaw ek yarım saat önce sordum nihayet cvp geldi..ek gıdacı yoktu sanırım demin..neysem hasom saol bebem..nettende araştrdım semizotu corbası yapcem..olur canım neden olmasın.. afiyet bal şeker olur hemide:)
yurdanur s.a.tın ne:) belki yine beraber gün sayar berbaber nisan annesi oluruz:)sempatiksalakcinniaaa şakası bile kötü
Ben de en son 2 ay önce regl oldum ama düzensizlik normaldir diye takmıyorum eğer normal değilse hepberaber yeni topik açarız "kadınlar kulubünün safları" diye kaydirigubbakcemile3
Eymen bugün beni çıldırttı aşıdan sanırım ilk başlarda uyudu yarım fitil attığım halde sonradan çıldırdı..
bensiz durmadı odadan çıkınca öyle ağlıyor ki sanki ateşe düşmüş katılacak zor yetişiyorum
ancak evi süpürdüm sildim o ana kucağında durdu ben nereye o oraya sonra yine zırıltı
silerken baba slinge aldım öyle uyudu biraz kucağımda neyseki şimdi yemeklik bi şeyler etmem lazım
yine ana kucağındaa sevgi manyağı hep sevgi ilgi istiyor böyle bir şey olamaz :1shok:
Ayfer canım kan damlası dediğin demir ise yanlışın olmasın sakın çünkü demir ishal değil kabızlık yapar. Hatta hamilelikte verilen magnezyum kasılma kramplara engel olduğu gibi demirin yaptığı kabızlığıda engeller. Doktorumun verdiği bilgi bu idi.
delikafadulden:roflol:süper oluruz walla:) başı ben çeker tabi aylardır düzenlia det olup mal gibi önlem almayan olarak:1no2: inşallah olmaz öle bişey
Ben de en son 2 ay önce regl oldum ama düzensizlik normaldir diye takmıyorum eğer normal değilse hepberaber yeni topik açarız "kadınlar kulubünün safları" diye kaydirigubbakcemile3
biz bugün gene attiklere gittik.
sabah arkadaşım aradı kızının altı ay kınası varmış oraya gittikkaydirigubbakcemile.
burda duydum bunuda.altı aylık olduktan sonra kızlara kına yakılıyor bildiğiniz kına gecesi gibi.kız ve annesi en güzel kıyafetlerini giyiyor.annenin arkadaşları yakınlar geliyor börek çörek falan tabii hediye götürülüyor.ana kız oturuyorlar ortaya kına dönülüyor bebeğe kına yakılıyor sonra çalınıp oynanıyor.burdakilere gökte eğlence var de merdiven kurup çıkmaya kalkarlar :bbo:illa buluyorlar bişeylersempatiksalakcinni
bizim orda diş buğdayı yapılır ilk dişi çıkınca ama çalgılı çengili değil.
Kızlar ya moralim çok bozuk.Bugün dr.gittik.Biliyorsunuz Ece nin 10 gündür süren ishali vardı, 3 tane dr.gittik , normal mevsimsel diyorlardı.Ancak bugünki tartıda kızımın 1 ayda 70 gr. aldığı ortaya çıkınca dr.tahlil yaptırdı ve kaka tahlilinde amip çıktı.Bir çeşit mikropmuş.İlaçla tedavi oluyormuş ama dr. lara çok kızdım, yana yakıla dr. ları aramama özel muayenelerine gitmeme rağmen hiç biri durumu önemsemedi.Kime güveneceğim bilmiyorum , 10 gündür çocuğum boşuna acı çekiyor.Kızayım mı üzüleyim mi bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?